שאלון מגניב

Dawson girl

New member
שאלון מגניב ../images/Emo3.gif

זה מסתובב בכל תפוז, אתם בטח מכירים
לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה] , ושימו אותו על מצב אקראי, ככה שאתן לא שולטות על בחירת השירים. עכשיו תענו על השאלות בתור שם השיר שמתנגן (והמבצע שלו). קדימה
איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

M r s J o n e s

New member
עונה בפעם ה100../images/Emo6.gif.

איך העולם רואה אותי? קרן אור-אביב גפן. האם יהיו לי חיים מאושרים? היה היה-רוקפור. מה אנשים באמת חושבים עליי? פתאום שלא באת-שלמה ארצי. האם אנשים חושקים בי בסתר? בבית-אביתר בנאי. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? under the sea[לפתוח בקריירת צלילה?] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? רוב הזמן את אשתי-שלמה ארצי. [להתחתן כמה שיותר מהר?] האם יהיו לי ילדים? Powerless-Nelly Furtado עצה טובה בשבילי:כשבאתי לקחת אותה מהעננים-ערן צור. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 21 things i want in a lover-alania morissette. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Let it be-Nick Cave איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?15 דקות-אסף אמדורסקי ובהלוויה שלי?Lose Your Way-Sophie B. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מי-שוטי הנבואה. איך יהיה לי היום?לא אומרת כלום-מטרופולין. למה אני כאן?עד הקצה-דנה ברגר. בתור מה אנשים יזכרו אותי?מה איתי?-החלונות הגבוהים. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? You Get What You give-New Radicals. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אף פעם לא תדעי-שלמה ארצי. איך תהיה השנה הזו?Dance ,Dance-Fall Out Boy/ הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dawson girl

New member
../images/Emo26.gif

אבל לא לצפות ליותר מדי מפלייליסט שמורכב רק משירי דוסון ושירי להקות צבאיות
ושמכיל בערך 2 וחצי שירים (ככה זה כשהמחשב קקי). לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה] , ושימו אותו על מצב אקראי, ככה שאתן לא שולטות על בחירת השירים. עכשיו תענו על השאלות בתור שם השיר שמתנגן (והמבצע שלו). יאללה, שוטו איך העולם רואה אותי? Never saw blue like that של שון קולווין
האם יהיו לי חיים מאושרים? Not like other girls- SOAP מה אנשים באמת חושבים עליי? Daydream Believer- Mery Beth Maziarz
האם אנשים חושקים בי בסתר? תמיד עולה המנגינה- להקת חיל האוויר O_O איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Just Another- Pete Yorn מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Feels like home- chantal Kraviazuk האם יהיו לי ילדים? Respect- Train
עצה טובה בשבילי: Kiss me- Sixpense none the reacher
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Givin up on you- Lara Fabian מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I don't want to wait- Paula Cole איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אנשי הדממה- להקת חיל הים
ובהלוויה שלי? בואו אלינו לים, של להקת חיל הים
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Blame it on the weatherman- B*Witched איך יהיה לי היום? Life's a bitch- Shooter כל כךךךךךךךך נכון למה אני כאן? Not like other girls
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Never saw blue like that :| איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Daydream believer האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אנשי הדממה
איך תהיה השנה הזו? Life's a bitch ענק

ורד 86

New member
עונה!!

איך העולם רואה אותי? עד הקצה האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? alexia- u la la la האם אנשים חושקים בי בסתר? ראש גדול- מהסדרה ראש גדול איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? הלילות הקסומים- המכשפות מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מתאהב בך מחדש- יזהר אשדות האם יהיו לי ילדים? no matter what- boyzone עצה טובה בשבילי: כמו כולם- נינט טייב ואלי פיניש מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לילה- שלום חנוך מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תחרות כלבים- אביתר בנאי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ריקוד המכונה- משינה ובהלוויה שלי? הפיג'מות- יוני בלוך איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? רומנטיקה עתידנית איך יהיה לי היום?אהבה- דנה ברגר למה אני כאן? פרחים בקנה- ירוקות בתור מה אנשים יזכרו אותי? רובין הוד- רן דנקר (מפסטיגל 2004) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i'll be missing you- puff daddy האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? בלדה בין כוכבים- אדם איך תהיה השנה הזו? זמן קסם- יזהר אשדות חלק יצאו דפוקים, אבל חלק דווקא יצאו נחמדים... :)

JMSixfeetsmall

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי?American Girls - Counting Crows האם יהיו לי חיים מאושרים?מכל האהבות - עידן רייכל מה אנשים באמת חושבים עליי?You - Switchfoot האם אנשים חושקים בי בסתר?Mexico - Incubus איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Remember Me - Josh Groban מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?באה אליכם - מירי מסיקה האם יהיו לי ילדים?you and me - lifehouse עצה טובה בשבילי:Let Me Go - 3 doors down חחחח
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?come back to bed - john mayer מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?הציורים של יובל - בית הבובות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אחכה לך בשדות - משינה ובהלוויה שלי?can't stop - red hot chili peppers איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?חחחח יצא לי השיר Crazy Girls, אבל זה לא כל כך מתאים לי
איך יהיה לי היום?She - Green Day למה אני כאן?Buddy Holly - Weezer בתור מה אנשים יזכרו אותי?Fair - Remy Zero איזה שיר יתקע לי בראש מחר? You - Switchfoot האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Stellar - incubus איך תהיה השנה הזו?Blvd. of Broken Dreams - Green Day

nettus

New member
עונה

איך העולם רואה אותי?עד שהכול יגמר סינגריה האם יהיו לי חיים מאושרים?היא לא אומרת כלום- מטרופולין מה אנשים באמת חושבים עליי?גידי גוב-רוני האם אנשים חושקים בי בסתר?דודי לוי-דוד איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?שלח לי מלאך-שינה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Scorpions - Send Me An Angel(חחחחח האירוניה שבדבר) האם יהיו לי ילדים?שחר אבן צור-ערומים עצה טובה בשבילי:כנסיית השכל-תגידי שטוב מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מירי מסיקה-שיר לשירה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?נימרוד שיקל-יש פרחים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?סינגריה-לחבק אותך ובהלוויה שלי?Elton John - Can You Feel the Love Tonight איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?אריק אנשטיין-עוף גוזל איך יהיה לי היום?שלמה ארצי שלום חנוך- אני רואה אותך למה אני כאן?אבטיפוס-תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלוום בתור מה אנשים יזכרו אותי?אביב גפן-מילארד טועים איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Crazy Town - Revolving Door האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שרון ליפשיץ-קשה בילדיך איך תהיה השנה הזו?עיברי לידר-זכירתי לאהוב

yaeli87

New member
חחח זה יצא מצחיק

איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?שלח לי מלאך-שינה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Scorpions - Send Me An Angel(חחחחח האירוניה שבדבר)

מקווה שהבנתי נכון

איך העולם רואה אותי? כשאת עצובה \ עמיר בניון. [זה בטח לא טוב.] האם יהיו לי חיים מאושרים? אינפקציה - עין הנמר. מה אנשים באמת חושבים עליי? דאי וונט טו קיל מי - היהודים. [
] האם אנשים חושקים בי בסתר? 30 - לרוץ מהר. [זה בטח מה שהם רוצים..?] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אריאל הורוביץ -רנה. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? שייגעצ - לב מלפסטיק. האם יהיו לי ילדים? חמי רודנר - גאולה. [
!] עצה טובה בשבילי: כוורת \היא כ"כ יפה. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דניאל סולומון \ בא מכאב. [אמאלה, נכון.] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? רמי קליינשטיין \ משהו טוב. [אמאלההה] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? השיר נושא של דוסון קריק. [אני מקווה שלא.] ובהלוויה שלי? כנסיית השכל - תגידי שטוב. [
] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? היהודים - הבלוז. איך יהיה לי היום? מאיה מרון - סרטים מצוירים. למה אני כאן? אבטיפוס - איך זה פתאום. [נכון.] בתור מה אנשים יזכרו אותי? עברי וריטה - סינדרלה רוקפלה. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שייגעצ - אבא עורך דין. [
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תיסלם ומוקי - מעשנים ביחד. איך תהיה השנה הזו? כנסיית השכל בהופעה - נגעה בשמיים.

Lady Whitehorse

New member
שאלון חמוד../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Through her eyes \ Dream Theater. האם יהיו לי חיים מאושרים? Sail Away \ The Rasmus. מה אנשים באמת חושבים עליי? Poster Girl \ ...Backstreet boys. האם אנשים חושקים בי בסתר? Angels \ רובי וויליאמס. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? I'm walking on sunshine / קתרינה והגלים. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Hero /ניקלבק. האם יהיו לי ילדים? Friend or foe / t.a.t.u עצה טובה בשבילי: Holler \ ספייס גירלז. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Wonderwall \ גירסה אקוסטית של אואזיס ורובי וויליאמס. אני מעדיפה את הגירסה המקורית - אבל זה יצא נכון :). מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? A fond farewell / אליוט סמית'. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? American idiot / גרין דיי. ובהלוויה שלי? Brain stew. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אין מקום אחר / משינה איך יהיה לי היום? I'd do anything / Simple Plan. למה אני כאן? On my own / ניקה קוסטה. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Teenage Wastland. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Ever dream \ נייטוויש. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? No fear / The Rasmus. איך תהיה השנה הזו? Where you lead / קרול קינג. די השאלון שווה! :p יצאו כמה נכונים בפוקס :) רק תתאלמו מ...אה..הספייס גירלז זה בשביל אחותי! הרצתי את כל התיקיה של השירים בווינמפ..

בא לי גם ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? fast car של טרייסי צ'פמן האם יהיו לי חיים מאושרים? עברי לידר- הכוס הכחולה מה אנשים באמת חושבים עליי? טיפקס- פרח השכונות (
מאיפה השיר הזה הגיע?!) האם אנשים חושקים בי בסתר? שירי מיימון- לאן שלא תלכי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אסף אמדורסקי- 15 דקות מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? משינה- אנה האם יהיו לי ילדים? nobody's home עצה טובה בשבילי: it's all about the money (חחחח
) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? hands clean של אלאניס מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? amy studt- misfit איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the pointer sisters- i'm so excited (
זה ממש מתאים) ובהלוויה שלי? avril lavigne- my happy ending (חחחח
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? עברי לידר- האנשים החדשים איך יהיה לי היום? ironic של אלאניס למה אני כאן? עבד של הזמן בתור מה אנשים יזכרו אותי? avril lavigne- complicated איזה שיר יתקע לי בראש מחר? משינה- שלח לי מלאך האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? פורטיסחרוף- תחת אש איך תהיה השנה הזו? משינה- התשובה חלק יצאו ממש מתאימים

yaeli87

New member
אני ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? blink 182- i miss you האם יהיו לי חיים מאושרים?יוני רכטר-שוב היא כאן מה אנשים באמת חושבים עליי?[אוי..] חמי רודנר-אימפריות נופלות לאט
האם אנשים חושקים בי בסתר?K's Choice - Everything For Free איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?blink 182- whats my age again מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?[אנילאמאמינה]סינרגיה-לחבק אותך האם יהיו לי ילדים?U2-with or without you עצה טובה בשבילי:3doors down-kryptonite מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?halleluja נו זה משרק..חחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?עידן רייכל-הנך יפה
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?פיטר רוט-היא אוהבת מה הקשר :| ובהלוויה שלי?מוניקה סקס-פצעים ונשיקות..חחח איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?חחחחחחחחחחחחחחחחח nightwish-phantom of the opera
איך יהיה לי היום?פיטר רוט-צחוק הגורל למה אני כאן?סינרגיה-זה לא ביחד בתור מה אנשים יזכרו אותי?oasis- wonderwall איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אביב גפן-עונות,כמה מפתיע..אני כללל היום שרה אותו
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?סינרגיה-מה עשיתי ["נשארתי כאן לבד ואין כאן אף אחד שיעזור לי..."] איך תהיה השנה הזו?Counting Crows - Accidentally in Love הודגש באמצעות מדגישומטיק

אהבתי.../images/Emo152.gif

איך העולם רואה אותי?
מטרופולין - מלאכים. [
, עאלק.] האם יהיו לי חיים מאושרים?
Whitney Houston - Try It On My Own מה אנשים באמת חושבים עליי?
Aerosmith - Crazy [אמא...
] האם אנשים חושקים בי בסתר?
Pink - Im Not Dead [טוווווב.] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
Julio Voltio Ft Pitbull - El Bumper מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
Kelly Clarkson - Gone [יואו, מה זה.
] האם יהיו לי ילדים?
אביב גפן - בשבילך. עצה טובה בשבילי:
אביב גפן - מחר. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
רמי קלינשטיין וריטה - על הגשר הישן. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
Jennifer Lopez - Amor se paga con amor-LDCAT
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
Pink - Long Way To Happy [מה קשור.] ובהלוויה שלי?
Jennifer Lopez_feat. LL Cool J - Control Myself איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
, בועז שרעבי - את לי לילה. איך יהיה לי היום?
Beautiful Disaster - Kelly Clarkson למה אני כאן?
אלג'יר- צריך אותך. [
, איזה שיר.] בתור מה אנשים יזכרו אותי?
הפרוייקט של עידן רייכל - מכל האהבות. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
Anouk - Nobody's Wife האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
Three Doors Down - Landing In London. איך תהיה השנה הזו?
איגי וקסמן - תמיד אוהב תמיד נפגע. [
,
.] * הפלייליסט שלי לא קשור לעולם.

Drorrrrrr

New member
שאלון מגניב :O

איך העולם רואה אותי
"בחברה להגנת הטבע"
- אריאל זילבר
. האם יהיו לי חיים מאושרים
"בריכה"
- נעליים. מה אנשים באמת חושבים עליי
"I'm Gonna Be Alright" של ג'ניפר לופז
. האם אנשים חושקים בי בסתר
"את הנשמה שלי"- עמית צח
. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת
"שיר משמר"- חווה אלברשטיין
. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי
Leaving New York- REM
סוף סוף יצא משהו קשור. האם יהיו לי ילדים
"I've Got You" מרק אנטוני
. עצה טובה בשבילי
"פזמון ליקינטון"- ברי סחרוף
. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי
"כמה כוכב"- עברי לידר
. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים
"On The Radio" של נלי פורטדו
. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי
"מתי נתנשק"- אביתר בנאי. ובהלוויה שלי
"You're Alive" של Fragma
. אדיר
. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת
"רועד"- ברי סחרוף
. איך יהיה לי היום
Dreaming In Red- The Calling
. למה אני כאן
"שיר ישן"- אתניקס. בתור מה אנשים יזכרו אותי
Creep- Radiohead. איזה שיר יתקע לי בראש מחר
"ציפורים נודדות"- הפרברים. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי
"כמו צמח בר"
- חלווה אלברשטיין. איך תהיה השנה הזו
"בואי מהפכה"
- כנסיית השכל.

ח שמרתי את זה כדי לשים השבוע.

איך העולם רואה אותי?זוהרים-אביב גפן. האם יהיו לי חיים מאושרים?Blame it on the weatherman- B*Witched. מה אנשים באמת חושבים עליי?Everybody's Changing-Keane. האם אנשים חושקים בי בסתר?I've Never Been To Me-Charlene. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Faith No More - Easy Like Sunday Morning. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Kelly Clarkson - Because of האם יהיו לי ילדים?אוהד אלישע-חלומות אחרים. עצה טובה בשבילי:אביתר בנאי-בבית. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?שמש וקרחון-בן ארצי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אביתר בנאי-תאטרון רוסי. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?כבול-בן ארצי. ובהלוויה שלי?עוד יום עובר-בן ארצי. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Somewhere-Within Temptation. איך יהיה לי היום?הרבה פנים-רמיק. למה אני כאן?Robbie Williams & Joss Stone - Angels (Live at the Brits 2005). בתור מה אנשים יזכרו אותי?Kiss the Rain-Billie Myers. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?עמרי רוטברד-מחר הוא יחזור. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?דווקא עכשיו-רמיק. איך תהיה השנה הזו?I Dont Know You Anymore-Savage Garden. אמא'לה, מקווה שלא
. זה מצחיק.

ShukyDD

New member
יאללה גם ככה משעמם לי

איך העולם רואה אותי? השיר של בבאי
האם יהיו לי חיים מאושרים? שלמה ארצי - האהבה הישנה מה אנשים באמת חושבים עליי? צביקה פיק
- מוזיקה האם אנשים חושקים בי בסתר? דנה ברגר - יש בזה טעם איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מרגול - אז מה
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? אביתר בנאי - כלום לא עצוב האם יהיו לי ילדים? Afrodite - Turn it up עצה טובה בשבילי: Bonnie Taylor - Turn Around <אוקי> מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שלמה ארצי - רוב הזמן את אישתי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Dr. Alban - Sing Hallelujah
ובהלוויה שלי? עמיר בניון - כשאת עצובה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? יום מעונן - היי פייב <זה אומר שאני הומו?> איך יהיה לי היום? Green Day - Wake Me Up When September Ends למה אני כאן? Boney M - Daddy Cool בתור מה אנשים יזכרו אותי? ניסים גרמה - ציונה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מקרנהההההההההה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? להקת פיקוד מרכז - האיש מן הבקעה איך תהיה השנה הזו? יזהר אשדות - התחלות

למעלה