שאלון מבלו

שאלון מבלו

זמן תחילת השאלון: 1.שם: 2.גיל: 3.מקום מגורים: 4.אם הייתה לך אפשרות לגור איפה שאתה רוצה,הכין היית גר? 5.לאן היית רוצה לצאת לחופשה? 6.אתה פותח ארטיק ברחוב,היכן תשים את העטיפה? 7.מה אתה אוהב לשמוע? 8.ממה מורכב אוסף המוסיקה שלך? 9.מה נחשבת בעיניך המתנה הכי שווה ליומולדת? 10.יש לך מצלמה? 11.יש לך פאלפון? 12.כמה שעות ביום האוזן שלך מחוברת לטלפון? 13.כמה מספרי טלפון אתה זוכר בע''פ? 14.תמורת מה תיהיה מוכן לוותר על השימוש בטלפון למשך שבוע? 15.מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון ציבורי? 16.לחבר יש יומולדת-מה תיקנה לו מתנה? 17.אתה בזבזן , חסכן , או קמצן? 18.האם יש סדרות טלויזיה שאתה רואה בקביעות(אם כן,איזה)? 19.אילו דיסקים יש לך באוסף הפרטי? 20.מה דעתך על הרוק הישראלי? 21.האם אתה קורא הורוסקופ? 22.האם אתה חושב שהורוסקופ משקף את העתיד? 23.האם אתה מנגן בכלי כלשהו? 24.האם אתה שר במקלחת? 25.אתה היסטרי? 26.איזה אוכל אתה לוקח לביצפר? 27.האם אתה שר בטקסים של ביצפר? 28.האם אתה חושב שאתה צריך דיאטה? 29.מה המוטו שלך בחיים לגבי אוכל? 30.מה הספורט האהוב עלייך? 31.האם אתה נוהב להסתובב עם סכין או אולר בכיס? 32.שכאתה עצבני,זה משפיע על הסביבה? 33.כמה קללות אתה מוציא מהפה ביום? 34.אתה אלים? 35.מתמטיקה הוא: 36.האם נהגת לשחק בלגו שהיית קטן? 37.האם יפריע לך להתלכלך בזמן עבודה? 38.מה היית\אתה עושה בשיעורי חקלאות? 39.איזה מקצוע שנוא עלייך? 40.איזה מקצוע אהוב עלייך? 41.מה הדבר האחרון שאכלת? 42.מה הדבר האחרון ששתית? 43.מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 44.מי האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? 45.מי האדם האחרון שרבת איתו? 46.מי האדם האחרון שחיבקת? 47.המשפט האחרון שאמרת? 48.איפה אתה רואה את הסרטים שלך בדר''כ? 49.איזה סוגי סרטים אתה אוהב? 50.מה הסרט האחרון שראית? 51.שחקן אהוב: 52.שחקנית אהובה: 53.היית רוצה להיות שחקן? 54.הדיסק האחרון שקנית? 55.הדיסק האחרון ששמעת? 56.השיר האחרון ששמעת? 57.השיר האחרון ששרת? 58.אתה טיפוס טבע? 59.מה היית עושה ב1000 שקל? 60.אייסיקיו או מסנג'ר? 61.אימייל או דואר רגיל? 62.הסרט הכי יפה שראית? 63.הסרט הכי משעמם שראית? 64.אתה יודע לרכוב על אופניים? 65.מהו הצבע האהוב עלייך? 66.אוניה,מטוס או רכבת? 67.למה אתה מכור? 68.אני תמיד...: 69.אני צריך...: 70.אני אוהב...: 71.אני שונא...: 72.האם אתה נוהג לאחר לביצפר? 73.SMS או שיחת טלפון? 74.משחק מחשב אהוב: 75.אתה חושב שמישהו יקרא את התשובות שלך? 76.מה תעשה אחריי השאלון? 77.מה דעתך על השאלון? זמן סיום השאלון:

תשובות

זמן תחילת השאלון:21.31 1.שם: חיה בדיהגפילד כן? 2.גיל: כמעט 15 3.מקום מגורים: נתניה/ניו זילנד 4.אם הייתה לך אפשרות לגור איפה שאתה רוצה,הכין היית גר? לונדון 5.לאן היית רוצה לצאת לחופשה? לומדון... 6.אתה פותח ארטיק ברחוב,היכן תשים את העטיפה? בפח! 7.מה אתה אוהב לשמוע? מוזיקה... ואת הקול היפהפה של דןןןןןן 8.ממה מורכב אוסף המוסיקה שלך? מרוק, פופ, רנב, היפ הופ\ראפ וסול... 9.מה נחשבת בעיניך המתנה הכי שווה ליומולדת? העיקר שבאים...לא חשוב המתנה... 10.יש לך מצלמה? כן...של אימא
11.יש לך פאלפון? גם 12.כמה שעות ביום האוזן שלך מחוברת לטלפון? אני לא כמו MARON אבל כמה דק'... 13.כמה מספרי טלפון אתה זוכר בע''פ? המון! 14.תמורת מה תיהיה מוכן לוותר על השימוש בטלפון למשך שבוע? תמורת שגיא...חחח 15.מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון ציבורי? אתמול עם ספיר חחחחחחח 16.לחבר יש יומולדת-מה תיקנה לו מתנה? לא יודעת. 17.אתה בזבזן , חסכן , או קמצן? קמצן..חחחחחח 18.האם יש סדרות טלויזיה שאתה רואה בקביעות(אם כן,איזה)?לא 19.אילו דיסקים יש לך באוסף הפרטי? אין לי דיסקים, הכל במחשב... 20.מה דעתך על הרוק הישראלי? פיכסה 21.האם אתה קורא הורוסקופ? כבר לא! 22.האם אתה חושב שהורוסקופ משקף את העתיד? די חלאס, בעעעעעעע 23.האם אתה מנגן בכלי כלשהו? יאפ... גיטרה. 24.האם אתה שר במקלחת? דהה 25.אתה היסטרי? נו גם.... 26.איזה אוכל אתה לוקח לביצפר? פרוסה וגבינה..... 27.האם אתה שר בטקסים של ביצפר?לא 28.האם אתה חושב שאתה צריך דיאטה?...... 29.מה המוטו שלך בחיים לגבי אוכל? תאכל יותר תשמין יותר, חחחח סתם אילתרתי כעת
30.מה הספורט האהוב עלייך? כדורסל 31.האם אתה נוהב להסתובב עם סכין או אולר בכיס? "ברור" אני "מאוד אלימה.."32 .שכאתה עצבני,זה משפיע על הסביבה? לא נראה לי... או שלא....
33.כמה קללות אתה מוציא מהפה ביום? חחח כבר לא מקללת... 34.אתה אלים? קראו סעיף 31... 35.מתמטיקה הוא: מקצוע אהוב! 36.האם נהגת לשחק בלגו שהיית קטן? נראה לי 37.האם יפריע לך להתלכלך בזמן עבודה? בערך... 38.מה היית\אתה עושה בשיעורי חקלאות? ביד....לא עושה כלום, אין לי דבר כזה~ ! 39.איזה מקצוע שנוא עלייך? אין 40.איזה מקצוע אהוב עלייך? אין 41.מה הדבר האחרון שאכלת? בייצת עין... 42.מה הדבר האחרון ששתית? פאנטה שוקטה.ווווווואוווווווו 43.מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ספיר...... 44.מי האדם האחרון שדיברת איתו אונליין?ספיר.... 45.מי האדם האחרון שרבת איתו? לא שידוע לי.... 46.מי האדם האחרון שחיבקת? אימא ואחי 47.המשפט האחרון שאמרת? כן בסדר. 48.איפה אתה רואה את הסרטים שלך בדר''כ? בסלון? 49.איזה סוגי סרטים אתה אוהב? איימה וקומדיה 50.מה הסרט האחרון שראית? וואו המן זמן לא הייתי בקולנוע, אז ראיתי ת'סרט המעפן "אמריקן טריפ" 51.שחקן אהוב: . 52.שחקנית אהובה:.. 53.היית רוצה להיות שחקן? לא 54.הדיסק האחרון שקנית? לא קניתי 55.הדיסק האחרון ששמעת? גוטה גאט ט'רו דיס! 56.השיר האחרון ששמעת? BLOWN IT AGAIN 57.השיר האחרון ששרת?BLOWN IT AGAIN 58.אתה טיפוס טבע? לא ממש... 59.מה היית עושה ב1000 שקל? ביד... אני יודעת מה, מביאה לאימא....חמודה שכמוני
60.אייסיקיו או מסנג'ר? שנייהם.. 61.אימייל או דואר רגיל? אימייל 62.הסרט הכי יפה שראית? החיים יפים? 63.הסרט הכי משעמם שראית? משהו במדעים. 64.אתה יודע לרכוב על אופניים? לא.... 65.מהו הצבע האהוב עלייך? תכלת.. 66.אוניה,מטוס או רכבת? מטוססססס 67.למה אתה מכור? לדן..... 68.אני תמיד...: רבה עם נטלי ורלי.... 69.אני צריך...: לחייך יותר 70.אני אוהב...: את דןןןןן 71.אני שונא...: את....... 72.האם אתה נוהג לאחר לביצפר? לא 73.SMS או שיחת טלפון? שיחת טל' 74.משחק מחשב אהוב: מריו............ 75.אתה חושב שמישהו יקרא את התשובות שלך? מן הסתם כן.... 76.מה תעשה אחריי השאלון? בידדדדדד וואייייייי...... 77.מה דעתך על השאלון? שהוא טחלה בחלה, סבבה אגוזים. זמן סיום השאלון: 21.43

sapir aloud555

New member
נאאאאא שליייייייי

זמן תחילת השאלון: 21:40 1.שם: ספיר 2.גיל: עוד מעט 14.... 3.מקום מגורים: נתניה 4.אם הייתה לך אפשרות לגור איפה שאתה רוצה,הכין היית גר? UKKKKKK 5.לאן היית רוצה לצאת לחופשה? UKKKKKKK 6.אתה פותח ארטיק ברחוב,היכן תשים את העטיפה? אזרוק איפהשהוא... 7.מה אתה אוהב לשמוע? ALOUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 8.ממה מורכב אוסף המוסיקה שלך? רוק רוק פופ רוק פופ רוק.... 9.מה נחשבת בעיניך המתנה הכי שווה ליומולדת? LOL את גירלס אלאודדדדד יביאו לי אותן בעטיפהההה LOL הלוואי......... 10.יש לך מצלמה? לא 11.יש לך פאלפון? היה 12.כמה שעות ביום האוזן שלך מחוברת לטלפון? היו זמנים שיותר משעתיים. עכשיו כבר לא... 13.כמה מספרי טלפון אתה זוכר בע''פ? הרבה 14.תמורת מה תיהיה מוכן לוותר על השימוש בטלפון למשך שבוע? מצידי לא להיות עם טלפון תתנו לי הכללללללל 15.מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון ציבורי? ממממממ לפני שבוע בערך.. 16.לחבר יש יומולדת-מה תיקנה לו מתנה? לא יודעת תלוי... 17.אתה בזבזן , חסכן , או קמצן? ההכללל..
18.האם יש סדרות טלויזיה שאתה רואה בקביעות(אם כן,איזה)? לא 19.אילו דיסקים יש לך באוסף הפרטי? מממממ....בלו, 2 דיסקים, ווסט 1, אלאוד 1, דניאל 1, מממממממ.. ויש עוד כל מיני.. 20.מה דעתך על הרוק הישראלי? גועל 21.האם אתה קורא הורוסקופ? לא 22.האם אתה חושב שהורוסקופ משקף את העתיד? לא 23.האם אתה מנגן בכלי כלשהו? לא 24.האם אתה שר במקלחת? לפעמים
25.אתה היסטרי? כןןןןן 26.איזה אוכל אתה לוקח לביצפר? הרבה דברים... פיתות בעיקר LOL
27.האם אתה שר בטקסים של ביצפר? לא 28.האם אתה חושב שאתה צריך דיאטה? כןןן 29.מה המוטו שלך בחיים לגבי אוכל? לאכול, כמה שיותר LOL חחחחחחחחחחח 30.מה הספורט האהוב עלייך? שחייה, רכיבה על סוסים. 31.האם אתה נוהב להסתובב עם סכין או אולר בכיס? לאאאאאאא 32.שכאתה עצבני,זה משפיע על הסביבה? כןןן 33.כמה קללות אתה מוציא מהפה ביום? בערך 5.... 34.אתה אלים? לא 35.מתמטיקה הוא: בלעעעעעעעע 36.האם נהגת לשחק בלגו שהיית קטן? כן.. 37.האם יפריע לך להתלכלך בזמן עבודה? כןןןןן 38.מה היית\אתה עושה בשיעורי חקלאות? אין לי שיעורי חקלאות... 39.איזה מקצוע שנוא עלייך? הכלללל 40.איזה מקצוע אהוב עלייך? איןןןן 41.מה הדבר האחרון שאכלת? תפו"א... 42.מה הדבר האחרון ששתית? פטל 43.מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? כרמית 44.מי האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? ערפא
45.מי האדם האחרון שרבת איתו? מממממ רלי? 46.מי האדם האחרון שחיבקת? אימא 47.המשפט האחרון שאמרת? ITS A SOUND OF THE UNDER SOUND OF THE UNDER GROUND! 48.איפה אתה רואה את הסרטים שלך בדר''כ? במחשב
49.איזה סוגי סרטים אתה אוהב? אימההההההההה וקומדיה..... 50.מה הסרט האחרון שראית? ממממ לא זוכרת.. 51.שחקן אהוב: צ'אד מארי, ג'ים קארי... 52.שחקנית אהובה: ALOUDDDDDDDDD 53.היית רוצה להיות שחקן? לא 54.הדיסק האחרון שקנית? לא קניתי 55.הדיסק האחרון ששמעת? SOTUUUUUU 56.השיר האחרון ששמעת? SOTUUUUUU 57.השיר האחרון ששרת? SOTUUUUUUUUU 58.אתה טיפוס טבע? לא 59.מה היית עושה ב1000 שקל? קונה משו
60.אייסיקיו או מסנג'ר? מסנגררררר 61.אימייל או דואר רגיל? תלוי. 62.הסרט הכי יפה שראית?
לא יודעת אני מצפה לאחד..... 63.הסרט הכי משעמם שראית? יש הרבה... 64.אתה יודע לרכוב על אופניים? כן 65.מהו הצבע האהוב עלייך? כחול תכלת 66.אוניה,מטוס או רכבת? רכבת 67.למה אתה מכור? ALOUDDDDDDDDDD 68.אני תמיד...: שומעת אלאוד LOL
69.אני צריך...: את אלאוד LOL
70.אני אוהב...: את אלאוד LOL
71.אני שונא...: את KICHESSSSS בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 72.האם אתה נוהג לאחר לביצפר? לא 73.SMS או שיחת טלפון? פון. 74.משחק מחשב אהוב: ממממ LF2..... נדלקתי עליו... 75.אתה חושב שמישהו יקרא את התשובות שלך? כן
76.מה תעשה אחריי השאלון? אכתוב משו.. 77.מה דעתך על השאלון? בלע... זמן סיום השאלון: 21:50.

למעלה