שאלון מאת דניאלה

Koki Girl1

New member
../images/Emo11.gifשאלון../images/Emo11.gif

+
..השאלון לקוח מהקומונה שאלונים לכל מקלדת
(טיפה שיניתי אותו
) מה האייקון האהוב עליך? מהו האייקון המאומץ שלך? מאומצים קודמים: אייקון אהוב: אייקון שנוא:
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? ושאלה אחורנה...טה טה טה בילי או
?

Koki Girl1

New member
../images/Emo11.gifעונה../images/Emo11.gif

לא היו לי
|חייזר|
אממ אמממ אממ
.לאאאא בילי ! לאאא שוקו
אני לא יודעת
... אבל פז המציאה משו
! שוקו בעם בילי

Koki Girl1

New member
../images/Emo11.gifעוד אחד../images/Emo11.gif

איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום שאלונים וסקרים? 9.השיעמום שלי?הא? 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? סינרגיה או משינה?מ נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג'ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית: להקה: זמר: זמרת: שם אהוב: צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": חברה אהובה בבגדים(למי שיש): כלי נגינה אהוב:

darklighter

New member
שחזור התשובות שלי../images/Emo115.gif

אבל בלי אייקונים... איזה צבע החדר שלכם? סגול איזה צבע החלונות שלכם? שקוף מה הצבע האהוב עליכם? סגול ושחור מה הצבע השנוא עליכם? ורוד, כתום, ירוק... אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? ברוב המקרים כן;[ איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? לא אוהבת שממיינים איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לי כמה... אבל השחור הכי יפה יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו)היה לי... יש לכם IDDR?הא?מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סופרמריו אוהבים משחקי קופסא?לא ממש אוהבים את משחקי וואלה? לפעמים... מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? וורמס... אבל זה שולט במיוחד עם המבטאים מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?וורמס וגם כל המשחקים האלה עם בן לאדן ובוש וזה... מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? היו הרבה... מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? חרקים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? אנגלי... אבל הוא לא מאולף כרגע מה השם שלה? רוברט מפחדים מחיה כלשהי? כן מחרקים, אריות ועמנואל הלפרין. מהי החיה הכי מוזרה? סמור.... מהי החיה שחיה הכי מוזר? דג. מהי החיה שחיה הכי נורמלי? חיה מהסופר... סתם מאיפה לי;[ שיר שמתנגן ברקע: נדבקתי לTREES של מרטי קייסי מחשבה שעוברת בראש: מחר צריך ללכת לעבודה חשק ל...: לדבר עם רוברט... שלא מתקשר מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: yesterday מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? כן והתמכרתי אליו נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן כן כן בטח בטח בטח שיוצא יוצא. נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? 39 יש לך בהן גדולה? לוידעת. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן הרבה... הרסו לי משהו בניפטאק מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא... מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן...אה...טוב... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי אבל טובה... נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא זו רק הפרעה שלך מאמי רק את\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? כבר עברתי את גיל 21 ולא הייתי שם תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? נמאס מזה כבר... אבל הסרט יפה... -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? בעעע 3.למות זקן או צעיר? לא זקנה מדי... 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? לא יודעת... 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלאה... 12.ידיעות או מעריב? ידיעות נגיד... 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם.... 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? קקה... אבל סליחה שאמרתי את זה 2.אלוהים? לא חושבת שהוא קיים. 3.להקת טיפקס? קקה 4.מוזיקה מזרחית? קקה 5.חתונות? לא גיבשתי דעה בנושא... 6.משפחה? תלוי... 7.דיכאון? קורה לעיתים קרובות... 8.פורום שאלונים וסקרים? מעצבן 9.השיעמום שלי?הא? שמשעמם לך 10.סקס? מה זה 11.שלמות? לא קיימת.... 12.לימודים? תלוי... -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? לוידעת אמאלה... מה שמעתם משהו 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? היא שקסית 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתעלפת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אומרת להם שלום ומבקשת שיעשו לי ילד... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? תלוי למה הוא ישתנה בריכה או ים? ים בשביל לטייל... בריכה כדי לשחות... פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? תלוי... מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? לוענגלית הכי שווה סינרגיה או משינה?משינה נראה לי.. נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד?שניהם... סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לוידעת בשניהם מפריעים...נגיד בקולנוע.. בריכה או ים? כבר שאלתם!!! באולינג או מסעדה? מסעדה.. סרט או הופעת מוזיקה? תלוי איזה סרט/הופעה... מסנג'ר או אי סי קיו?מסנג'ר... פוקס או טי אנ טי? פוקס למרות שיעל בר זוהר ויהודה לוי מרגיזים קסטרו או רנואר? רנואר נראה לי... גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? לוידעת... להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפה... העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירונים למה אתה חושב ככה? כי אני עירונית... צבע אהוב: סגול ושחור סרט אהוב: הצלצול תוכנית טלוויזיה אהובה: יש מלאאא...תשוקות מכושפות חברים באפי אנג'ל supernaturals wonderfalls desperate housewives ניפטאק ככה זה בחיים מופע שנות ה70 ועוד מלאאא... שחקן אהוב: ג'וליאן מקמהון ובן מסטרס שחקנית: בוא נגיד שהולי מארי קומבס ושאנן דוהרטי להקה: יש מלאאא.. זמר: קונסטנטין מרוליס וגם מיג ומרטי מאינאקסס.... זמרת: אלאניס מוריסט. שם אהוב: רוברט צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": שחור. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אוקסיג'ן או פוקס.... כלי נגינה אהוב: פווווו נגמר סוף סוף... מי שקרא עד לפה אני סוגדת לו...

RoRiL

New member
עונה../images/Emo122.gif../images/Emo77.gif

תודה על השאלונים דני
איזה צבע החדר שלכם? כחול איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? סגול מה הצבע השנוא עליכם? ירוק
אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? יאפ איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ירוק איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד וסגול? מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? אדום יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) יש יש לכם IDDR?הא? יש מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא ממש משחקת אוהבים משחקי קופסא? מונופול
אוהבים את משחקי וואלה? בטח מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת מהי החיה האהובה עליך?
מהי החיה השנואה עליך? חרקים
יש לך חית מחמד? יאפ אם כן..איזה?
מה השם שלה? בל
מפחדים מחיה כלשהי? חרקים
מהי החיה הכי מוזרה? חרקים
אין לי כוח יותר כי כבר עניתי אבל תפוזבל

axnholic

New member
עונה

איזה צבע החדר שלכם? לבן... אני חושב איזה צבע החלונות שלכם? אפור-כסוף מה הצבע האהוב עליכם? שחור וכחול. כמה מקורי מצידי. מה הצבע השנוא עליכם? וורוד בהיר. מצטער, פשוט לא אוהב את זה. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? נשבע לכם שלא קראתי את השאלה הזאת לפני השאלה הקודמת... פאקצה? לא בהכרח. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ירוק צבאי. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אדום שפתון. מה צבע התיק שלכם? איזה מהם? איזה ממה? יש לי רק תיק אחד... אפור. יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) לא מותקן. יש לכם IDDR?הא? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? age of empire אוהבים משחקי קופסא? בטח בטח. אוהבים את משחקי וואלה? תלוי. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? היו כל כך הרבה כאלו... מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? משחק? מצחיק? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? למה שאני אשחק במשחק משעמם?
מהי החיה האהובה עליך? אני אוהב את כולן מהי החיה השנואה עליך? אף אחת. יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלבה מעורבת רוז'יאן ריצ'בק עם עוד משהו לא ידוע. כנראה זאב. מה השם שלה? סת מפחדים מחיה כלשהי? כן, מהמפלצת בלוסט. מהי החיה הכי מוזרה? ארתור... הוא עכבר? הוא אנושי? מה הוא? מהי החיה שחיה הכי מוזר? שוב, ארתור. הוא חי בבית, מגדל כלב והחברה הכי טובה שלו היא כלב. מהי החיה שחיה הכי נורמלי? לא'דע. שיר שמתנגן ברקע: the beatles- i'll be back. מחשבה שעוברת בראש: השאלון הזה זה בור ללא תחתית. חשק ל...: מיטה. מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: go מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? כן נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? אשכרה מה המידה שלך בנעליים? 46-47... תלוי בנעל. יש לך בהן גדולה? סבירה+ אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא ממש. יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כמו כולם. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא. מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... וואלה? walla!!!!! [מת לצעוק רולז] נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא. deep purple
. למרות שגם לד טובים. נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? אכן. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? פרות- כינוי גנאי לנקבה בעלת משקל כבד? תלוי... רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) תחזרי שנית חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? תני לזה זמן לרדת! -"זה או זה" 1 .דמקה או שש-בש? קשה לבחור. אני אקח שש-בש. 2.שיעור חקלאות או מולדת? עדיף חקלאות 3.למות זקן או צעיר? צעיר. 27 ליתר דיוק. 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? שילוב 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? אני גיק גאה 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תלוי 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה... אחר כך בעיטה.

darklighter

New member
AGE OF EMPIRES?????../images/Emo2.gif

+
חשבתי שאיתן הוא הבנאדם היחיד שמשחק בזה
ואני מסכימה שמת לצעוק רולז!!!!
אבל 1 ו-2... 3 היה דבילי מדי...

axnholic

New member
עונה

-מה אתם חושבים על... 1 .יום כיפור? יום חופש. אני כופר. 2.אלוהים? מי? 3.להקת טיפקס? חביבים 4.מוזיקה מזרחית? איכ 5.חתונות? איכ 6.משפחה? לא משהו 7.דיכאון? סתמי 8.פורום שאלונים וסקרים? אני לא בדיוק גולש קבוע שם 9.השיעמום שלי?הא? טהור 10.סקס? אני תמים 11.שלמות? לא בעולמנו 12.לימודים? איכ -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? אודיסאה 5 שכזה? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי נתן לך את הזכות להסתכל על גופי ה100מם? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? קחו את ההורים שלי! אני עוד צעיר 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? כבו את העשן. אסור לעשן במקום ציבורי. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אחי/אחותי, מתיחת פנים זה כזה אאוט. בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? תלוי. דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? מה לקחתם לפני שכתבתם את השאלון? סינרגיה או משינה?מ לא שומע סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? איכ אוונסנס או דפש מוד? איכ סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי בריכה או ים? מוכר לי באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? תלוי מסנג'ר או אי סי קיו? איכ שניהם פוקס או טי אנ טי? להיות ערום קסטרו או רנואר? להיות ערום כולי גיטרה או תופים? הצליל יחדיו חליל או קלרינט? לא יודע להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? מה? את רומזת שקיבוצניק לא מתלבש יפה? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוצניקים למה אתה חושב ככה? יש לי תמונה שמסבירה למה... אני לא יודע אם לפרסם או לא צבע אהוב: מוכר לי סרט אהוב: שרה"ט תוכנית טלוויזיה אהובה: הישרדות, לוסט, מש"ה, כז"ב ועוד שחקן אהוב: אין שחקנית: אין להקה: deep purple זמר: ג'ימי הוא לא בדיוק זמר [הנדריקס] זמרת: ג'ניס ג'ופלין שם אהוב: set צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": אין לי חברה אהובה בבגדים(למי שיש):
כלי נגינה אהוב: גיטרת באס/בס

darklighter

New member
להיות ערום../images/Emo35.gif../images/Emo115.gif

שחר אתה נודיסט
יש תמונה
חחח סתם... אל תשים פה תמונות כאלה המנהלים ימחקו לך

Koki Girl1

New member
../images/Emo11.gifועוד../images/Emo11.gif

משעמם לך? תודה בזה,נכון שמשעמם לך? יש לך חיות מחמד? נכון שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה? נכון שאתה מתחרט שהתחלת את השאלון הדבילי הזה? נכון שיש בליבך כינור,ולא פעם הוא בכה? נכון שמאיה בוסקילה חשה? נכון ששמת לב שכל השאלות פה מתחילות ב"נכון"? נכון? תודה שענית,יומנעים

Koki Girl1

New member
עונה../images/Emo98.gif

משעמם לך?
כן
תודה בזה,נכון שמשעמם לך?אמרתי שכן ..וזה גורם לי להתחרט
יש לך חיות מחמד?כעע
נולי שלי כפרע אליה
נכון שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה? נכון
נכון שאתה מתחרט שהתחלת את השאלון הדבילי הזה? כן
נכון שיש בליבך כינור,ולא פעם הוא בכה? לא יש בליבי שוקו
נכון שמאיה בוסקילה חשה? היא חשה כאב ראש מהשאלון הזה
וגם אני ..
נכון ששמת לב שכל השאלות פה מתחילות ב"נכון"? נכון
נכון?
תודה שענית,יומנעים -יוםנעים גם לך

darklighter

New member
שחזור התשובות לזה../images/Emo115.gif

משעמם לך? כן תודה בזה,נכון שמשעמם לך? כן יש לך חיות מחמד? כן והיא בריטית נכון שהשאלות לא קשורות אחת לשנייה? נגיד.... נכון שאתה מתחרט שהתחלת את השאלון הדבילי הזה? כן נכון שיש בליבך כינור,ולא פעם הוא בכה? יש בליבי חציל. נכון שמאיה בוסקילה חשה? לא כי זה לא טבעי אצלה....נו מאיפה לי? נכון ששמת לב שכל השאלות פה מתחילות ב"נכון"? נכון נכון? לא נכון תודה שענית,יומנעים- יום נעים גם לך

darklighter

New member
שחזור התגובה של דניאלה../images/Emo115.gif

בריטים
סקוטים
...בילי סקוטי
**מתולתל טבעי**
שוקו סקוטי

darklighter

New member
אני לא היחידה../images/Emo3.gif../images/Emo115.gif

מי שחושבת שבריטים הם שקסים שתסמן