שחזור התשובות שלי../images/Emo115.gif
אבל בלי אייקונים... איזה צבע החדר שלכם? סגול איזה צבע החלונות שלכם? שקוף מה הצבע האהוב עליכם? סגול ושחור מה הצבע השנוא עליכם? ורוד, כתום, ירוק... אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? ברוב המקרים כן;[ איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? לא אוהבת שממיינים איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לי כמה... אבל השחור הכי יפה יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו)היה לי... יש לכם IDDR?הא?מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סופרמריו אוהבים משחקי קופסא?לא ממש אוהבים את משחקי וואלה? לפעמים... מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? וורמס... אבל זה שולט במיוחד עם המבטאים מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?וורמס וגם כל המשחקים האלה עם בן לאדן ובוש וזה... מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? היו הרבה... מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? חרקים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? אנגלי... אבל הוא לא מאולף כרגע מה השם שלה? רוברט מפחדים מחיה כלשהי? כן מחרקים, אריות ועמנואל הלפרין. מהי החיה הכי מוזרה? סמור.... מהי החיה שחיה הכי מוזר? דג. מהי החיה שחיה הכי נורמלי? חיה מהסופר... סתם מאיפה לי;[ שיר שמתנגן ברקע: נדבקתי לTREES של מרטי קייסי מחשבה שעוברת בראש: מחר צריך ללכת לעבודה חשק ל...: לדבר עם רוברט... שלא מתקשר מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: yesterday מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? כן והתמכרתי אליו נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן כן כן בטח בטח בטח שיוצא יוצא. נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? 39 יש לך בהן גדולה? לוידעת. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן הרבה... הרסו לי משהו בניפטאק מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא... מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן...אה...טוב... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי אבל טובה... נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא זו רק הפרעה שלך מאמי רק את\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? כבר עברתי את גיל 21 ולא הייתי שם תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? נמאס מזה כבר... אבל הסרט יפה... -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? בעעע 3.למות זקן או צעיר? לא זקנה מדי... 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? לא יודעת... 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלאה... 12.ידיעות או מעריב? ידיעות נגיד... 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם.... 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? קקה... אבל סליחה שאמרתי את זה 2.אלוהים? לא חושבת שהוא קיים. 3.להקת טיפקס? קקה 4.מוזיקה מזרחית? קקה 5.חתונות? לא גיבשתי דעה בנושא... 6.משפחה? תלוי... 7.דיכאון? קורה לעיתים קרובות... 8.פורום שאלונים וסקרים? מעצבן 9.השיעמום שלי?הא? שמשעמם לך 10.סקס? מה זה 11.שלמות? לא קיימת.... 12.לימודים? תלוי... -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? לוידעת אמאלה... מה שמעתם משהו 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? היא שקסית 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתעלפת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אומרת להם שלום ומבקשת שיעשו לי ילד... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? תלוי למה הוא ישתנה בריכה או ים? ים בשביל לטייל... בריכה כדי לשחות... פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? תלוי... מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? לוענגלית הכי שווה סינרגיה או משינה?משינה נראה לי.. נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד?שניהם... סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לוידעת בשניהם מפריעים...נגיד בקולנוע.. בריכה או ים? כבר שאלתם!!! באולינג או מסעדה? מסעדה.. סרט או הופעת מוזיקה? תלוי איזה סרט/הופעה... מסנג'ר או אי סי קיו?מסנג'ר... פוקס או טי אנ טי? פוקס למרות שיעל בר זוהר ויהודה לוי מרגיזים קסטרו או רנואר? רנואר נראה לי... גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? לוידעת... להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפה... העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירונים למה אתה חושב ככה? כי אני עירונית... צבע אהוב: סגול ושחור סרט אהוב: הצלצול תוכנית טלוויזיה אהובה: יש מלאאא...תשוקות מכושפות חברים באפי אנג'ל supernaturals wonderfalls desperate housewives ניפטאק ככה זה בחיים מופע שנות ה70 ועוד מלאאא... שחקן אהוב: ג'וליאן מקמהון ובן מסטרס שחקנית: בוא נגיד שהולי מארי קומבס ושאנן דוהרטי להקה: יש מלאאא.. זמר: קונסטנטין מרוליס וגם מיג ומרטי מאינאקסס.... זמרת: אלאניס מוריסט. שם אהוב: רוברט צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": שחור. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אוקסיג'ן או פוקס.... כלי נגינה אהוב: פווווו נגמר סוף סוף... מי שקרא עד לפה אני סוגדת לו...