שאלון מאיר

שאלון מאיר ../images/Emo13.gif

טוב, זה הופיע בסופ"ש בפורום של אהוד ואין כאן יותר מדי מה לעשות עד שמאיר יחזור לתפקד שוב.. אז החלטתי לגנב, זה קצרצר אז תגיבו
איך הכרת את מאיר לראשונה? מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת המילים? מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת הלחן? איפה הכי כיף לשמוע את מאיר? (מועדון/ מקום אחר שמועדף עליכם) המשך שבוע נפלא

TEENAGER1

New member
אבל אסור לגנוב...../images/Emo2.gif

איך הכרת את מאיר לראשונה? השם עדי ניסן אומר לך משהו?
מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת המילים? אינטואיטיבית ובלי לחשוב יותר מדי כי אחרת זה לא יילך - שם כל האדם מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת הלחן? כנ"ל - אליה איפה הכי כיף לשמוע את מאיר? (מועדון/ מקום אחר שמועדף עליכם) ברדיו בהפתעה

BecKiY

New member
הייי, גירלז

מחר בגרות במתמטיקה, אימאלה!! איך הכרת את מאיר לראשונה? אמא שלי קצת מאוהבת בו, אז את השם והקול הכרתי עוד מהיסודי. בהתחלה זה היה דיסקים ולהגביה את הווליום כשהוא נמצא, בשנה האחרונה בא לי נורא גם הופעות! מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת המילים? "אצלך בעולם", "בולטת", "בן חמש", "בעולם הזה", "אליה"... ועוד יותר מדי. מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת הלחן? "אהבה קצרה", "ובינהם" (שזה השיר היחידי בעולם שאמא שלי מזהה עוד לפני שהזמר מתחיל לשיר)!!! אה, ו"אביתר", בגלל הקאבר הסופני של אחותי חחח איפה הכי כיף לשמוע את מאיר? בכל מקום, אבל הכי עושה לי טוב על הלב לשמוע אותו במוניות או ברדיו באוטו. נותן תחושה של בית :]

דווקא גניבה נחמדה

איך הכרת את מאיר לראשונה: טוב בפורום של אהוד סיפרתי איך הכרתי אותו וכתבתי שמאז אני מתעניינת במוזיקה. אז מאז אני מחפשת על המון אומנים ובדרך הכרתי גם את מאיר (ועוד הממווון) מהו השיר האהוב עלייך מבחינת מילים?: "אצלך בעולם" ו"שער הרחמים" מהו השיר האהוב עלייך מבחינת הלחן?: "אהבה קצרה" איפה הכי כיף לשמוע את מאיר? (מועדון/מקום אחר שמועדף עליכם): טוב, האמת היא שעד היום לא הייתי בהופעה כי זה לא יצא. אז שמעתי אותו רק בבית במערכת. כשאני אוכל להגיע להופעה סופסוף אני אספר לכם מה מועדף

לא גנבתי! ../images/Emo10.gif כלומר, סיפרתי מאיפה זה,

זה הופך את זה לסוג של חוקי, לא?
איך הכרת את מאיר לראשונה?
"היה היה פעם..." רק אלוהים זוכר
מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת המילים? אני חושבת ש"כשהייתי ילד" ו"את אחת יחידה" ו"בן חמש" ו.. טוב די. מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת הלחן? "תמיד כמעט" איפה הכי כיף לשמוע את מאיר? בתמונע! ובדאג & טוני אבל לא מדברים על זה
ובעצם, כל עוד הוא שר מולי, אני מסתדרת לא רע..
המשך שבוע טוב

יוסי360

New member
מה זה מבחן פתע ?..../images/Emo8.gif

איך הכרת את מאיר לראשונה?- וואלה זה היה מזמן,אני חושב בזכות גרושתי שתחיה... מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת המילים? " אצלך בעולם" מהו השיר האהוב עלייך ביותר של מאיר מבחינת הלחן? " אצלך בעולם" איפה הכי כיף לשמוע את מאיר? אני והוא לבד...במשאית שלי. המשך שבוע טוב יוסי

למעלה