שאלון לשנה החדשה

punky brewster

New member
שאלון לשנה החדשה

מכיוון שיש לי רבע שעה להרוג הנה שאלון לשנה החדשה שנה שעברה 1- על מה אתם מצטערים? 2- על מה אתם שמחים? 3- רגע מרגש? 4- רגע מפחיד? 5- מישהו שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה? 6- מישהו שצריך לבקש סליחה ממכם? 7- משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? 8- רגע כייפי? 9- המתנה הכי יפה שקיבלתם השנה? 10- סרט שהכי אהבתם השנה? השנה הבאה 1- משאלות לשנה הבאה? 2- תוכניות לשנה הבאה? 3- משהו שאתם מתכוונים לעשות\לשנות? 4- מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? תמונה השנה שלכם (אתם יכולים להעלות אותה) יאללה אל תתקמצנו תחפרו ותרשמו מה שבא לכם

¥EleVatioN¥

New member
אוקיי אני אתחיל../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שנה שעברה 1- על מה אתם מצטערים? על השנה שישבתי בבית ולא עשיתי כלום
, ועל כל הפעמים שפגעתי באחרים בלי שרציתי, וגם על הפעמים שפגעו בי
2- על מה אתם שמחים? שמחה על המשפחה והחבר המדהימים שיש לי, ועל הפרק הבא בחיים שלי שעומד להתחיל 3- רגע מרגש? לא עולה לי לראש עכשיו.. 4- רגע מפחיד? לא משהו שהייתי רוצה להזכר בו שוב 5- מישהו שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה? ההורים סבתא והחבר, כי אני יודעת שאני מגעילה ומעצבנת לפעמים בלי לשים לב 6- מישהו שצריך לבקש סליחה ממכם? מי שחושב שהוא צריך מוזמן.. 7- משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה?האמת שהרבה דברים, אבל לא משהו שאני יכולה להגדיר ממש במילים.. 8- רגע כייפי? ואייי היו הרבה.. 9- המתנה הכי יפה שקיבלתם השנה? לפטופ, ושוקולדים וורד
10- סרט שהכי אהבתם השנה? בדרך לחתונה עוצרים בווגאס השנה הבאה 1- משאלות לשנה הבאה? שלא תהיה מחורבנת כמו הקודמת!! 2- תוכניות לשנה הבאה? לימודים בעיקר 3- משהו שאתם מתכוונים לעשות\לשנות? אולי גם לטוס לחו"ל 4- מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? לונדון/ניו יורק ותמונת השנה של אנג'לינה שלי

punky brewster

New member
../images/Emo68.gif

1- על מה אתם מצטערים? בצורה מוזרה כשאני מסתכלת אני לא מצטערת על דברים השנה, אני ממש רוצה לכתוב שאני מצטערת שחזרתי לחיים של אדם מסוים שנורא הזקתי לו אבל זה יהיה נכון חלקית מכיוון שזה נתן לי היכרות עמוקה יותר מה שגרם לי לאהוב יותר, להקשר יותר ולשמוח יותר 2- על מה אתם שמחים? סיום הלימודים, התחלת הלימודים, יום ההולדת הכייפי, החברים הטובים, המשכורת החמודה מאוד, המשפחה המעצבנת, יואב ונועמיטל 3- רגע מרגש? הבוקר אחרי מותו של אסף רמון, שמעתי רדיו וכל הזמן אמרו איזה עלם מיוחד הוא וכמה שאין אנשים כמוהו והתחילו לרדת לי דמעות משום מה, זאת תופעה די נדירה אבל לשמחתי הייתי עם המשקפיים ככה שמעטים שמו לב. 4- רגע מפחיד? השבוע אחרי שהתעלפתי באוטובוס לקח לי שניה אחת יותר מדי להיזכר איפה אני אז זה היה קצת מפחיד 5- מישהו שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה? אדם שאני ממש אוהבת נקרא לאדם הזה ל' שנורא הזקתי לו והפרתי את עשרת הדיברות בהקשר אליו הוא אפילו לא מודע למעשיי וכנראה גם לעולם לא כי ניתקתי קשר אבל אני ממש אוהבת את הבן אדם הזה, בעוצמות וברמות ובגלל האהבה הזאת אני מתרחקת כי לא מגיע לי להיות איתו בקשר. 6- מישהו שצריך לבקש סליחה ממכם? אני לא חושבת שיש מישהו כזה ואם יש ושכחתי כנראה שזה לא היה סיפור שמצריך סליחה 7- משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? אני מכורה ברמה של אובססיה לFF של BP ברמה חולנית עד אשפוז 8- רגע כייפי? ההופעה של מדונה, הנסיעה עם נועמיטל ליפו, קוסטה בראווה ביום ההולדת והמנגל בבית של לונה 9- המתנה הכי יפה שקיבלתם השנה? ההיכרות עם ל', עשה אותי אדם הרבה יותר טוב בגלל שנשבעתי לא לעשות דברים כאלה יותר, הצחוק של ל', היופי של ל', הדפיקות של ל', ה"איי לוב יו" של ל' והקול החמוד של ל' שפשוט ממיס עצמות. 10- סרט שהכי אהבתם השנה?"גיטרה" סרט פשוט מעולה שאופיר הביאה לי , "המקרה המוזר של בנגמין באוטן" סרט פשוט מצוין ו"בלה" סרט מדהים ולא רק בגלל שהכוכב יפה עד כאב..בחיי אני לא כזאת שטחית זה סרט מדהים. השנה הבאה 1- משאלות לשנה הבאה? להפסיק להתגעגע ו..........אולי לנסות להוריד את מינון הFF הלוואי וזה יצליח 2- תוכניות לשנה הבאה? תואר שני\חתונה עם יואב חחח סתם נו אני אתכנן תוכניות וה' יצחק 3- משהו שאתם מתכוונים לעשות\לשנות? להוריד את מינון כוסות הקפה שלי ל5 ביום. 4- מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? אולי ברלין או לונדון...אני מניחה שזה יהיה אירופה כי לצערי אין לי כ"כ הרבה ימי חופש התמונה הזאת צולמה על ידי בברצלונה, הילדה היא איליה שמחקה אותי מכיוון שכמה דקות לפני זה לא הפסקתי לצלם. אחרי שצילמתי אותה מצלמת אותי כ"כ התאהבתי בה מבעד לעדשה ולקחתי אותה לחול ועשינו ארמונות וחיים משוגעים.

אני מתחילה לחשוב שהמפגש הבא צריך להיעשות

בלונדון... מי בעד?
ומאד נגע בי כל מה שאמרת בסעיף המתנה על ל' התחברתי לזה מאיזשהו מקום
תודה

punky brewster

New member
../images/Emo140.gif אני לגמרי מסכימה, לונדון

יהיה מקום מצוין. ואני שמחה שזה נגע בליבך...לא כל מתנות נשארות לצערי.

*אנחה* הו, וול

שנה שעברה 1- על מה אתם מצטערים? לא מצטערת על משהו ספציפי. 2- על מה אתם שמחים? על שלמדתי המון ועדיין לומדת. 3- רגע מרגש? הרגע שנתתי לעצמי להתקרב לבנאדם 4- רגע מפחיד? כנ"ל 5- מישהו שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה? למרות שאני חושבת שהכי יעיל ונכון זה לבקש סליחה מהאדם ולא בהכרח פשוט להתנצל בפני מסך שעליו הוא לא באמת יקרא את זה, קודם כל הייתי מתנצלת קצת בפני ההורים על הרגעים שאני קצרה איתם. בכלל אנשים שאני נאלצת להיות קצרה איתם וקצת יותר קשוחה, ומישהו אחד ספציפית שהייתי ככה כלפיו, אבל לצערי אין לי ברירה, כי אני צריכה גם לדעת לשים גבולות. 6- מישהו שצריך לבקש סליחה ממכם? מי שמרגיש שיש צורך כמובן. הייתי אומרת שאולי מישהו שפשוט מרוכז בעצמו בדרכה שהוא לא רואה שגם לי יש רגשות וגם לי קשה ושגם אני בנאדם. אבל לפעמים לאנשים אין שליטה בהתנהגות שלהם או מודעות למה שהם עושים. 7- משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? שאני יכולה גם להיות שם בשביל עצמי. 8- רגע כייפי? שהתחלתי ליצור ולפרסם שוב ונתתי לעצמי צ'אנס וגיליתי שיש אנשים שמאמינים בי. 9- המתנה הכי יפה שקיבלתם השנה? עצם העובדה שנתתי לעצמי צ'אנס, לתת לעצמי לחיות וכמובן להכיר אנשים חדשים ולאפשר קרבה לקיימים. 10- סרט שהכי אהבתם השנה? סרט של השנה לא עולה לי בראש. אבל דווקא זכורה לי הפעם שראיתי לא מזמן "נערה בהפרעה" וגיליתי בו עוד דברים שלא ראיתי קודם.
השנה הבאה 1- משאלות לשנה הבאה? לתת לעצמי את החופש ללמוד ולחיות ולהנות מזה. 2- תוכניות לשנה הבאה? כנ"ל וללמוד איך לשחרר. 3- משהו שאתם מתכוונים לעשות\לשנות? מה שאמרתי. 4- מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? באמת שהייתי נוסעת שוב ללונדון או משהו חחח. מקום כלשהו שיתן לי להתאוורר קצת, לנוח. טחנתי
שנה טובה

pinoki

New member
אני מתחילה לחפור... מעכשיו

שנה שעברה 1- על מה אתם מצטערים?
על דברים שלא העזתי, ועל זה שעברה שנה וגדלתי, ואני מרגישה שלא הספקתי כלום אוף... 2- על מה אתם שמחים?
שעברה שנה , שסיימתי שנה א' , ואני עולה לשנה ב' . 3- רגע מרגש?
אמממ, אני גרועה בזכרונות מהעבר, שאלות כלליות על רגעים ספציפים. 4- רגע מפחיד?
אממ, לא עולה לי, אבל אם היה בטוח פחדתי.. חחח 5- מישהו שהייתם רוצים לבקש ממנו סליחה?
אמממ, לא עולה לי, בדרך כלל אני תמיד צודקת - טוב נו, אני מזל דלי 6- מישהו שצריך לבקש סליחה ממכם?
טוב אני לא אתחיל, אבל בכדי לשמור על האגו שלי, אני אגיד שאח שלי. למרות שלא רבנו ממש, אנחנו פשוט לא מדברים... אז שהוא יבקש.. לא אני חח 7- משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה?
שאני יכולה גם לא לוותר, כמו שאני תמיד עושה 8- רגע כייפי?
ילדים זה שמחה... :) 9- המתנה הכי יפה שקיבלתם השנה?
אהבה 10- סרט שהכי אהבתם השנה?
ההחלפה , חחחחחחחח סתם... אממ שיהיה באמת L:) השנה הבאה 1- משאלות לשנה הבאה? שתהיה יותר מוצלחת ויותר שמחה 2- תוכניות לשנה הבאה? יש לי תוכניות לשבוע הקרוב, אבל גם לשנה הקרובה, שכל משאלותיי ותוכניותי יצליחו, שאני אסיים שנה ב' בהצלחה מרובה . 3- משהו שאתם מתכוונים לעשות\לשנות? אממ , לשנות המון להצליח הרבה 4- מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? ניו יורק עם ענבר :)

punky brewster

New member
חחח חני אנחנו לא נוסעות ביחד לניו יורק

אין לך ויזה וחוצמזה אני לא אבזה את עצמי ואסע עם עו"ד...מה יגידו עלי?????

pinoki

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אבל עדין לא עברתי את מבחני ההסמכה חיביים ויזה? נסתנן או נשיג

punky brewster

New member
תראו מה זה עו"ד עתידית מדברת בפרהסיה על

להסתנן או להתגנב, אני מבינה שמבחינתך לחוק אין שום משמעות חוץ מקורס לימודים אני לא נוסעת עם פושעים אני עובדת בנק שומרת חוק

למעלה