שאלון לשבת

שאלון לשבת

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? מה ההודעה האחרונה שקיבלת? מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? ובהודעות היוצאות? מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? מה אתה לובש עכשיו? מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? מהו הצבע השולט בארון שלך? אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? מעניין? בעל בטחון עצמי? כנה? ספונטני? כבד? חברותי? מסתורי? מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? מה הדבר שהכי מפחיד אותך? מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? אתה אוהב להיות ישראלי? איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? מהו הפאב האהוב עליך? מה הדרינק שלך? אתה יודע מה המקסימום שלך (לפני שאתה הופך להיותשיכור חסר הכרה)? כמה? מהי המסעדה האהובה עליך? איזה אוכל אתה הכי אוהב? אוהב אוכל של אמא? מהי העיר האהובה עליך בארץ? הייתה בה? ובעולם? היית בה?

../images/Emo199.gif

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? עידו
מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? אייל
מה ההודעה האחרונה שקיבלת? מתי זזים?
מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? סתם דלקת גרון, איך היה בשישי?
ובהודעות היוצאות? בדרך
מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? אין לי באמת כוח לחפש אבל זה גרם לי לצחוק
"אני זקוק לעזרתך, אולי תתחתני איתי?" ידיד מהשיעור במשבר של פתרון שיעורי בית
מה אתה לובש עכשיו?טישירט וטרנינט (סקסי הא?
)
מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב?חולצת ספיידרמן אחת.. ממש מגניבה!
מהו הצבע השולט בארון שלך? צבעים כהים, אבל אני מנסה לשנות את זה (מנסה זה יפה, צריך חוץ מלנסות גם ללכת לקנות בגדים כי בקסם זה לא ילך)
אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? מדים זה לא יפה כלל וכלל.
מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? לפני שבועים, עם ידיד שלי, היה נחמד.
מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? יום שישי, ולא.
האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם-
יפה? זה תלוי באיזה יום תופסים אותי
מעניין?
בד"כ
בעל בטחון עצמי? לפעמים
כנה?
חוץ ממתי שאני לא
ספונטני?
אם זה מתוכנן הייטב
כבד?
לשמחתי נפתרתי מזה בצבא, מה"כבדות"
חברותי?
אני לא אוהבת אנשים
מסתורי? זה תלוי איפה
מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ?שאני בן אדם מעניין.
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? טיפשות
מה הדבר שהכי מפחיד אותך?אין
מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? לגור בארץ
מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? שעוד ישראלים אחרים גרים פה בארץ
אתה אוהב להיות ישראלי? לפעמים
איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? רביעי, כי זה תמיד מבשר על שבוע שעומד להיגמר וסופ"ש שעוד שניה מתחיל
מהו הפאב האהוב עליך? עוד מחפשת אחריו
מה הדרינק שלך? מידורי-סאוור, וקוקטלים מבוססי רום
אתה יודע מה המקסימום שלך (לפני שאתה הופך להיותשיכור חסר הכרה)? כן
כמה? 5-6-7 דרינקים (תלוי במידת החוזק)
מהי המסעדה האהובה עליך? כרגע זה הלופט ברשל"צ
איזה אוכל אתה הכי אוהב? אסייתי
אוהב אוכל של אמא?

Evil Gremlin

New member
רק בגלל ששמת לי סמיילי

וגרמת לי להרגיש כל כך חשוב הייתי חייב להגיב..... טוב זהו, הגבתי

דנטל

New member
לפחות שאלון קצר

השאלונים הארוכים בפורום סקרים ושאלונים הורגים אותי. מי האדם האחרון שהתקשר אליך? חני מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? חני מה ההודעה האחרונה שקיבלת? "אני חם עלייך" (נו, באמת, היית חייבת לשאול את זה? איזה פאדיחות) מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? "גם אני בסרטים" ובהודעות היוצאות? הכי ישנה: "סחתין עליה, איזו העלמות", הכי חדשה: "יפה לך שאתה בינתיים לא מושפע מקריאות ה"איכס" של החברים שלך" מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? "גם אני בסרטים" בגלל זה שמרתי אותה, זו היתה תשובה להודעה ששלחתי ליזיז שלי כשהוא התקשר וסימסתי לו "אני בסרט" מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, גופיית בייבי דול, ז'קט עור מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? חולצה ארוכה מבד לא עבה מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? אפורים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? במסיבה שחזרתי ממנה לפני 20 דקות, עם חברים שלי והיה מעולה מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? לא הכי קשור, כי הייתי מתנשקת איתו גם לא תחת אלכוהול וזה קרה לפני איזה חצי שעה האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? לא מעניין? כן בעל בטחון עצמי? לא כנה? כן ספונטני? כן כבד? לא חברותי? לא מסתורי? לא מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שאני חכמה מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? שקרנים מה הדבר שהכי מפחיד אותך? ג'וקים מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? הסחבקיות מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? חוסר הסבלנות אתה אוהב להיות ישראלי? כן איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? ב', כי יש מסיבת היפ הופ מהו הפאב האהוב עליך? לא ממש מתה על פאבים, אבל נגיד מייק'ס פלייס מה הדרינק שלך? פיג' אתה יודע מה המקסימום שלך (לפני שאתה הופך להיותשיכור חסר הכרה)? יודעת על פי תחושה כמה? היום שתיתי לפחות 5 פיג', 1 ייגר, 4 וודקה רד בול והרגשתי שיותר מזה ישפוך אותי מהי המסעדה האהובה עליך? סטקיות למיניהן איזה אוכל אתה הכי אוהב? סטייק לבן אוהב אוכל של אמא? כן מהי העיר האהובה עליך בארץ? תל אביב היית בה? אני גרה בה ובעולם? תל אביב היית בה? ^

shaiush4

New member
תשובות לשבת (למרות שנגמרה)

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? תמר. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? תמר. מה ההודעה האחרונה שקיבלת? "הגענו לסין בשלום". הרגע מההורים... מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? "היייי..." (אני לא שומרת הודעות ישנות). ובהודעות היוצאות? "ער? התגעגעתי אלייך..." מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? נראה לי שכדאי לצנזר את זה
מה אתה לובש עכשיו? חולצה לבנה מכופתרת, גופיה לבנה, מכנס שחור (הרגע הגעתי מהעבודה). מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? חולצה שחורה יפה עם מחשוף נדיב. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור/כחול (הרבה ג'ינס). אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? הירוקים הרגילים נראה לי (זה כדי שאני ארגיש טוב עם אלה ששוכבים בארון). מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? לפני כמה ימים, עם השותפה שלי, בארוחת ערב חגיגית באמצע השבוע, סתם ככה כי בא לנו. היה סבבה. מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? מזמן, ולא. האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? לא כל כך. מעניין? נראה לי. בעל בטחון עצמי? לא ממש. כנה? כן. ספונטני? לפעמים. כבד? לעיתים רחוקות. חברותי? כן. מסתורי? לא ממש. מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שאני חכמה. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? צביעות. ואנשים שמתנשאים עלי. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? לאבד אנשים שקרובים אלי. מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? הישראלים (ולא, ממש לא התוכנית, שאף פעם גם לא ראיתי...). מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? באמת צריך לשאול? אתה אוהב להיות ישראלי? מאוד. איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? בדרך כלל חמישי או שישי כשאני נוסעת הביתה. אם אני עובדת, כל יום אותו דבר, אין הבדל. מהו הפאב האהוב עליך? אין לי כזה. מה הדרינק שלך? ליקרים למיניהם. אתה יודע מה המקסימום שלך (לפני שאתה הופך להיותשיכור חסר הכרה)? לא, אבל אני אף פעם לא שותה הרבה. כמה? מהי המסעדה האהובה עליך? סטרומבולי בעפולה כמובן. איזה אוכל אתה הכי אוהב? איטלקי, סיני. אוהב אוכל של אמא? ב-ר-ו-ר ! מהי העיר האהובה עליך בארץ? שונאת ערים. היית בה? ובעולם? שאלה טובה. אין לי אחת מועדפת. היית בה? אני מניחה שבשביל לאהוב עיר צריך להיות בה, לא?

Evil Gremlin

New member
טוב נו....

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? אמא מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? ג'ני מה ההודעה האחרונה שקיבלת? חג שמח מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? MA NISHMA, IM FREE! ובהודעות היוצאות? COOL, ILL BE OUT LATER מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? I MISS YOU כן כן עלוב, אבל לי זה חשוה מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וגרביים מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? מדים (לא) ג'ינס וסוודר אפור מהו הצבע השולט בארון שלך? אדום, אפור אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? אזרחיים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? אתמול לא, היום בלילה בירה, אתמול בלילה בירה, ייון, טקילה מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? לפני איזה 3 שבועות (החיים שלי חרא) ולא האם אתה מחשיב את עצמך כבן אדם- יפה? כן מעניין? כן בעל בטחון עצמי? כשצריך כנה? טוב נו.. כן ספונטני? כן כבד? לא חברותי? לא יודע מסתורי? אני מתאר לעצמי מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ? שאני סקסי אחושרמוטה, .. טוב לא, מצחיק מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? חוסר כנות מה הדבר שהכי מפחיד אותך? למות ללא מטרה מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? --- מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? ---- אתה אוהב להיות ישראלי? לא כזה משנה לי איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? חמישי, סתם לא יודע מהו הפאב האהוב עליך? פראגא הקטנה מה הדרינק שלך? אבסינט אתה יודע מה המקסימום שלך (לפני שאתה הופך להיותשיכור חסר הכרה)? הממ... כמה? הרבה מהי המסעדה האהובה עליך? --- איזה אוכל אתה הכי אוהב? מוקפץ אוהב אוכל של אמא? לא יותר מדי מהי העיר האהובה עליך בארץ? חיפה? הייתה בה? כנראה שכן ובעולם? TIJUANA היית בה? לא

Evil Gremlin

New member
יא!!

אני לא מאמין שמישהו actually קרא את זה חשבתי שזה מאותם דברים שאתה בטוח שלכווולם בא לקרא אבל לך לא בא לקרא, אז בתחלס אף אחד לא שם עך זה איזה באסה אם היא במקרה שמה שם סמיילי ואני כבר מפתח ציפיות

יש.. ממש בא לי בהזמנה

מי האדם האחרון שהתקשר אליך? יגאל חבר שלי לומר לי שיש כדורגל בשתיים אחרי המון זמן של נפגשנו לשחק. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו? עידן- כי פספסתי את הצלצול שלו והוא גם אמר לי שיש כדורגל בשתיים. מה ההודעה האחרונה שקיבלת? "שלילי רק עוד שבועיים" - חבר שלי אלי שנמצא כרגע בקורס טיס ושאלתי אותו אם הוא יצא לכבוד פסח. מה ההודעה הכי ישנה ששמורה לך בהודעות הנכנסות? דניאל- "פעם הבאה עושים הזמנה משם" לא זוכר למה הוא שלח את זה ובהודעות היוצאות? לאבא-"תענה לי כבר אני רוצה לדבר איתך! בסוף יהיה מאוחר מדי" מה ההודעה שקיבלת שאתה הכי אוהב? כל ההודעות מזל טוב ששלחו לי מה אתה לובש עכשיו? את הפיג'מת חורים שלי (זה מכנס עם חור מלמטה בתפר וחולצה עם חור בבית שחי)- אבל נאי אוהב אותה היא הכי נוחה לי מה הבגד שלך שאתה הכי אוהב? המכנס חור שלי מהו הצבע השולט בארון שלך? ירוק ובז' אילו מדים הם היפים ביותר בצה"ל? חיל הים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? עם מי ואיך היה? אמממ האמת לא זוכר.. אבל בטוח שהיה כיף. מתי בפעם האחרונה התנשקת והאם זה קשור בשאלה הקודמת? חחח גם זה לא זוכר.. אז כנראה שזה קשור לשאלה הקודמת
אני מחשיב את עצמי כבן אדם- מעניין בעל בטחון עצמי כנה ספונטני וכבד- זה בא לי בתקופות ועם האנשים שנמצאים איתי באותו רגע. חברותי מאוד מה המחמאה שאתה מקבל בד"כ שיש לי פוטנציאל להצליח יותר ממה שאני חושב מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם כשעושים לי "דווקא", גאילו העולם יעצר אם לא יקרה מה שאחרים אומרים בזה הרגע. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? אני מניח שאני לא רוצה עדיין למות מה הדבר הכי טוב בלהיות ישראלי? הקלילות בחיים, להיות דוגרי, משחקים של נבחרת ישראל, והחגיגות- אף אחד לא יודע לחגוג כמונו מה הדבר הכי פחות טוב בלהיות ישראלי? העקשנות וההתנהגות הזו ש"מגיע לי" והחוסר נימוס. אתה אוהב להיות ישראלי? לא יודע.. לפעמים כן ולפעמים לא איזה יום אתה מעדיף בשבוע ולמה? שבת... כי המוח לא צורח בזמן שאני ישן שצריך לקום לאנשהו ושנאי מאחר.. וגם אין שום שעון מעורר. מהו הפאב האהוב עליך? אין אחד כזה מה הדרינק שלך? לונג איילנד אתה יודע מה המקסימום שלך (לפני שאתה הופך להיותשיכור חסר הכרה)? כן בטח כמה? קוקטייל חזק אחד, חצי ליטר בירה וזהו. אחרי זה אני כבר משתכר מהי המסעדה האהובה עליך? אמממ: "אנה טיכו" בירושלים, "המשפחה" מול רחמו בנחלת שבעה בירושלים, בית הפנקייק בM הדרך, ובאבו גוש יש גם מסעדה אחת שאני אוהב. איזה אוכל אתה הכי אוהב? פנקייק, דגי ים (שהם בצורה שלהם ולא כשהופכים אותם למין שניצלים כאלו), ובשרים טובים וכבדים. אוהב אוכל של אמא? בטח!! היא אלופה.. אבל אני זורק לה מחמאות רק לעיתים רחוקות, ככה האוכל רק משתפר כל הזמן. מהי העיר האהובה עליך בארץ? ירושלים היית בה? אני בה ואני מניח שסיכוי קטן שאני אעזוב ובעולם? אמממממ לא יודע היית בה? עוד לא

חחחחחחחח

כן זה סוג של מחמאה שאומרים לך שאתה יכול להשיג יותר בחיים... אממ ולגבי הדגים.. התכוונתי לומר שיש דגים מטוגנים כמו שניצל- אלו לא דגי ים, כי הם מאבדים את הטעם של הים, אני אוהב את הדג כמו שהוא מהחכה למחבת.

למעלה