שאלון לשבוע

sweet stav

New member
שאלון לשבוע../images/Emo140.gif

סוג מוזיקה אהובה: איזה שירים יש לך על המחשב?: סלבס אהוב: סלבס שנוא: באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך: יש לך בכלל כינוי?: היית מחליף את השם שלך?: אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)- ממתקים: דג: פלוריסיינטה
- ורוד: רוני דואני: לדבר בםלא\טלפון: מסנג'ר: אסוציאיות כלב: ורוד: שחור: טלפון: רן דנקר: רוני דואני: מסרק: שמים: ביצפר: פלור: ספוילרים: עם בא לכם תמונה
: זהו
שיהיה שבוע נעים... *כול הזכויות שמורות לי
*

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

סוג מוזיקה אהובה:
שירים בספרדית, ואממ לא יודעת בדיוק איזה שירים יש לך על המחשב?:
הרבה סלבס אהוב:
כרגע בנחה סלבס שנוא:
רוני, אגם, נינט ועוד באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך:
עדי יש לך בכלל כינוי?:
לא היית מחליף את השם שלך?:
לא אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)-
ממתקים:
דג:
, רק את הדג שסבתא שלי מכינה פלוריסיינטה-
ורוד:
רוני דואני:
לדבר בםלא\טלפון:
מסנג'ר:
אסוציאיות כלב:
מסריח ורוד:
פקצה
שחור:
פריק
. סטיגמות זה רע
טלפון:
הממ שיחה רן דנקר:
הש"ש רוני דואני:
פקצה מסרק:
שיער
שמים:
תכלת ביצפר:
בעע פלור:
בנחה
ספוילרים:
שונאת ספוילרים עם בא לכם תמונה:
לא בא לי
אני בתגובה מהירה זהושיהיה שבוע נעים...
תודה
*כול הזכויות שמורות לי*
יאא מה את הכנת?

sweet stav

New member
עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

סוג מוזיקה אהובה:פופ איזה שירים יש לך על המחשב?:כול מיני
סלבס אהוב:כריסטינה אגילרה סלבס שנוא:רוני דואני באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך:החברות שלי קוראות לי סטוצ'י
יש לך בכלל כינוי?:אהאה סטוצ'י או סתיו'ש היית מחליף את השם שלך?:לאא... אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)-אוהבת ממתקים:אוהבת דג:שונאת פלוריסיינטה-אוהבת
ורוד:שונאת רוני דואני:שנואת לדבר בפלא\טלפון:אוהבת מסנג'ר:אוהבת אסוציאיות כלב:חיה מתוקה ורוד:צבע של פאקצות שחור:צבע של אנשים נורמלים
טלפון:מספרים
? רן דנקר:
רוני דואני:פאקצה מסרק:שער שמים:כחול ביצפר:איכס פלור:מטורפת ספוילרים:מגניב!! תמונה-----

../images/Emo60.gif

סוג מוזיקה אהובה:פופ/רוק איזה שירים יש לך על המחשב?:פיי,מלא!!
סלבס אהוב:דיימנדז,נינט||מקס ופלור סלבס שנוא:יש מלא:\ באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך:בשם שלי
יש לך בכלל כינוי?:
היית מחליף את השם שלך?:לא נראה לי אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)-יאפ ממתקים:
דג:
פלוריסיינטה-
מן הסתם:] ורוד:=\ רוני דואני:
לדבר בםלא\טלפון:
מסנג'ר:
אסוציאיות כלב:חיה[?] ורוד:פאקצה שחור:צבע אהוב עליי
טלפון:האמ
רן דנקר:
רוני דואני:
מסרק:שיער:/ שמים:שמים?? ביצפר:איכס. פלור:
ספוילרים:עתיד
עם בא לכם תמונה:

עונה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

סוג מוזיקה אהובה:אני שומעת מה שאני אוהבת. איזה שירים יש לך על המחשב?:כמעט מכל הסוגים. סלבס אהוב:אממ, כריסטינה אגילרה סלבס שנוא:אמממ, יש הרבה מהארץ. באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך:נועם. יש לך בכלל כינוי?:לא היית מחליף את השם שלך?:לא אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)-
ממתקים:
דג:
פלוריסיינטה-
ורוד:
רוני דואני:
מיותרת לדבר בםלא\טלפון:
מסנג'ר:
אסוציאיות כלב:סנואי
ורוד:צבע שחור:צבע טלפון:שיחות רן דנקר:שירן
רוני דואני:מיותרת לגמרי מסרק:שיער שמים:כחול ביצפר:חברים פלור:פרח ספוילרים:לא יודעת:p עם בא לכם תמונה:איאן

עונה

סוג מוזיקה אהובה: ג'אז איזה שירים יש לך על המחשב?: שירים יפים בספרדית, אנגלית, עברית סלבס אהוב: מיה דגן חמודה סלבס שנוא: אממ אין באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך: הרבה ילדים בכיתה קוראים לי "בן שלי", אל תשאלו אותי למה יש לך בכלל כינוי?: כן והיו לי גם - פרופסור, קינדר (שיבוש של וינטר) היית מחליף את השם שלך?: לא אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)- אוהב ממתקים: אוהב במידה דג: מחבב פלוריסיינטה- אוהב ורוד: נחמד, לא יותר מזה רוני דואני: לא שונא (לא עשתה לי כלום) ולא אוהב לדבר בפלא\טלפון: לא שונא אבל לא אוהב מסנג'ר: אוהב, מוי אוהב אסוציאיות כלב: ניו-יורק ורוד: פקאצה שחור: פריק טלפון: אחותי הגדולה רן דנקר: שיר שלנו רוני דואני: ג'אגה ג'אגה (השיר סוכריה מטומטם שזה מטמטם) מסרק: שיער שמים: יפים ביצפר: תעודההה פלור: פליקטי ספוילרים: NOT עם בא לכם תמונה: לא בא לי :p...

עונהה

סוג מוזיקה אהובה: פופ איזה שירים יש לך על המחשב?: המוןןןן סלבס אהוב: רן דנקר
סלבס שנוא: נינט באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך: סיוונה יש לך בכלל כינוי?: כן היית מחליף את השם שלך?: לאא אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)- אוהבת חוץ מהמבורגר ממתקים: אוהבת דג: שונאת פלוריסיינטה- אוהבתתתת ורוד: לא אוהבת ולא שונאת רוני דואני: אותו דבר כמו ורוד לדבר בםלא\טלפון: אוהבת מסנג'ר: אוהבת אסוציאיות כלב: יפה ומפחיד ורוד: צבע בסדר.. שחור: צבע יותר מידי כהה טלפון: פלאפון רן דנקר: מושלם
רוני דואני: סוכריה מסרק: חפץ מאוד חשוב שמים: למעלה ביצפר: נגמר מחר פלור: שחקנית ספוילרים: חובה

עונההההההההההה ../images/Emo23.gif

סוג מוזיקה אהובה: נממ.. כמעט הכל חוץ ממזרחית דיכאון וכד'... איזה שירים יש לך על המחשב?: להתחיל לרשום את כולם?? הכל חוץ ממזרחית דיכאון וכד' סלבס אהוב: סלבס זה כמה.. חחחח סלב זה אחד.. וחואני
סלבס שנוא: נממ... בנחמוס... פויהההה באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך: טולה:] הכינוי היחיד שאני מגיבה אליו יש לך בכלל כינוי?: ברור שיש לי, עם שם כזה [אביטל] חובה שיהיה היית מחליף את השם שלך?: כן.. לשירה :]
אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)-
ממתקים:
דג:
פלוריסיינטה-
ורוד: נמממ.. לא יותר מדי רוני דואני:
לדבר בםלא\טלפון:
מסנג'ר:
אסוציאיות כלב: ממושה ורוד: פקצה שחור: לילה טלפון: פיצה רן דנקר: נינט
רוני דואני:
סוס מסרק:אנמיה שמים: אלוהים ביצפר: שכונה פלור: טמבלית ספוילרים: חיים עם בא לכם תמונה: קודם כל.. אם בא לי תמונה ובא לי :] תמונה מהיום מהחוג שלי :] אני מאוד עייפה חחח עם חברה שלי יעל- אני מימין למי שלא מכיר :]

../images/Emo175.gifעונה../images/Emo140.gif

סוג מוזיקה אהובה: היפ הופ, פופ, ראפ, רוק, שירים של כריס- הכל בקיצור איזה שירים יש לך על המחשב?: של פלוריסיינטה, של שורטי, כמה שירים באנגלית, והשיר הכי יפה בעולם CAR WASH מתוס ת'כריש. סלבס אהוב: הרבה... סלבס שנוא: לויודעת... באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך: בנדונת
[ככה אני וחברה שלי קוראות אחת לשניה] יש לך בכלל כינוי?: חח כה
היית מחליף את השם שלך?: לא אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)- כה פסדר ממתקים: רק שוקולד
דג: כה פלוריסיינטה- ברורררררררררררררררררררררררררר
ורוד: כה רוני דואני: לא... לדבר בפלא\טלפון: הכייי אוהבת בעולםם מסנג'ר: אוהבתת גם אסוציאיות כלב: שליטה
ורוד: קצת פאקצי...[חחח למרות שהחדר שלי וורוד ואני לא פאקצה שחור: איפה
?? טלפון: שליטע רן דנקר: בעעעעעעעע רוני דואני: פסדר... מסרק: חובה בשמים: מויי כיפ ביצפר: בעעעעעע פלור: אולסטאר
ספוילרים: ככה ככה- זה כיפ לקרוא אותם, אבל אחרי דקה אתה מתחרט...[לפחות ככה זה אצלי]

sweet shir

New member
עונהה..:]

סוג מוזיקה אהובה: רוק איזה שירים יש לך על המחשב? הרבה?
סלבס אהוב: בראד פיט, צ'אד מייקל מורי, צ'אנינג טאטום [הכוסון מיש לה ביצים.. חהחההחה], פאביו די תומאסיו וקריסטן בל. סלבס שנוא: מאיה בוסקילה ומיכל אמדורסקי. [אה.. וההראלים..
] באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך: שיר? יש לך בכלל כינוי?: לא חעחע היית מחליף את השם שלך?: לא אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)- לאארררררבבב
ממתקים: יס פליז......
דג: יאק!!!
פלוריסיינטה- יאפ.... אם לא מה אני עושה בפורום זה? [כותבת תגובות נאצה?
] ורוד: יפה רוני דואני: שתחיה את חייה ותוציא שירים נורמאלים [בלי המילים: אואו ג'אגה ג'אגה.
] לדבר בםלא\טלפון: סובלת...[אוהבת] מסנג'ר:
אסוציאיות כלב: כלבה ורוד: ירוק שחור: לבן טלפון: סלולארי רן דנקר: יפהההה רוני דואני: ספורמרקט...[בגלל סתיו!] מסרק: מברשת שמים: שיער ביצפר: לימודים פלור: פרח ספוילרים: יאאאא [חולה להם על הטוסיק..]

אני..

סוג מוזיקה אהובה: יש הרבה... איזה שירים יש לך על המחשב?: SP RHCP JB JK FOB ועוד מלא (כתבתי בקיצורים..) סלבס אהוב: קמייי פלי סופיה בוש הילארי ברטון ג'יימס לאפרטי אדם ברודי ועוד מלא.. סלבס שנוא: אוו יש הרבה הכי בולטת רוני סופרסטאר באיזה כינוי אתה אוהב שקוראים לך:טולי:) יש לך בכלל כינוי?:טולי:) היית מחליף את השם שלך?:יאפ אוהב\שונא אוכל מהיר (המבורגר,צ'יפס ועוד...)- משתדלת לא לאכול(שומנים וכאלה) אבל מי לא אוהב.. ממתקים:כנל דג:לא פלוריסיינטה-ברור ורוד:לא בכמויות.. רוני דואני:אעעעעע לדבר בםלא\טלפון:לפעמים.. מסנג'ר:כן אסוציאיות כלב:חתול ורוד:עמר שחור:לבן טלפון:שבור רן דנקר:נינט טייב רוני דואני:בריטני ספירס מסרק:שיער שמים:כחול ביצפר:חרא פלור:חואן ספוילרים:גיא עם בא לכם תמונה:לא שלי.. מאליפות אירופה ביוון =]]]

למעלה