שאלון לקראת החזרה לביצפר

אביחי 33

New member
שאלון לקראת החזרה לביצפר../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

כידוע לכם, אוטוטו חוזרים לביצפר[נו טוב עוד יומייים] אז בואו נעשה שאלון קצת להכיר יותר טוב את בית הספר של אחד של השני
השאלון לקוח מפורום סקרים ושאלונים
לא להתעצל, לענות
שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? אלגברה או הנדסה? ספרות או לשון? חינוך גופני או מחשבים? טכנולוגיה או כימיה? ערבית או אנגלית ? גאוגרפיה או הסטוריה? אזרחות או חינוך? מורשת או שעה עם הרכזת? שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? קפיטריה או אוכל מהבית ? לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? מחנכת או מורה לתנ"ך? יועצת או מנהלת? טיול שנתי או גיחה? טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? חופש פסח או חנוכה? חופש גדול … בקיץ או בחורף? בני גורן או משו אחר? שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? ואת המורה ללשון? ואת המורה לתנ"ך? אוהבים חנ"ג? ושל"ח? וחינוך? אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] אוהבים להיות חולים בימי בצפר מבריזנים? חננות? חורשים למבחנים? יושבים בסוף הכיתה? יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? מעתיקים במבחנים? גם משליפים? נכנסים ללחץ? אוהבים מבחנים? מצליחים במבחנים? אוהבים פיזיקה? ואת המורה לפיזיקה? כותבים בעט? אם כן אז… שחור? אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? חולמים על בצפר? חולמים על תלמידי מבצפר? חולמים על מורות? שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? איזה מורה אתם הכי אוהבים? איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מה אתם אוהבים בסנוויץ'? איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? • מה אתם כותבים בו? • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? • ותאים סודיים • באיזה צבע התיק שלכם? • והמחברות? • האם הוא כברבימי חמישי? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? • נכשלתם במבחן? • ובתעודה? • מה אמרו עליך ביום הורים? • יש לך כתב יפה? • ומחברות מסודרות? בכללי- אוהבים את ביצפר
[שאלה רטורית
]

../images/Emo110.gif

זה או זה..
מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה אלגברה או הנדסה? אלגברה זה יותר טוב נראלי
ספרות או לשון? ספרות חינוך גופני או מחשבים? מחשבים
טכנולוגיה או כימיה? כימיה עדיף:p אבל זה 2 מקצועות משעממים.. ערבית או אנגלית ? ערבייית! גאוגרפיה או הסטוריה? שומדבר
אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? שעה עם הרכזת
אצלנו זה רק צחוקים
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב9!
קפיטריה או אוכל מהבית ? אמממממממממ לאדעת
אני גם וגם.. בין לבין:p לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? לא לומדת יום שישי.. אבל יום ראשון יש לי משעת אפס עד 2 וחצי.. יום שני עד 4.. יום שלישי ברוך השם 1 וחצי
יום רביעי שעת אפס עד 2 וחצי.. ויום חמישי שעת אפס עד 12.. [זה עוד היה עד 5 בצהריים! אבל הוציאו אותי משם..
..] *נכון שזה ממש אבל ממש מעניין?* מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת:p אני חולה עליה
יועצת או מנהלת? יועצת טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי למרות שבגיחה לא הייתי
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? לא היה לי אפעם של"ח
חופש פסח או חנוכה? פסח!! זה בדר"כ יוצא ביומולדת שלי וזה חופש ארוך ארוך
חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיץ. בני גורן או משו אחר? אממ משו אחר
שאלון כן/לא
אוהבים את בני גורן? לא! ואת המורה ללשון? לא
מורות ללשון תמיד דופקות אותי.. לא ברור לי למה
באמת שלא.. ואת המורה לתנ"ך? לא! אוהבים חנ"ג? לא
ושל"ח? אנלא לומדת[: וחינוך? חח אני אוהבת כי בתכלס רק מדברים ואצלנו זה צחוקים.. אז זה אחלה=) אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] חחחחחחחח זה באמת רטורי.. אוהבים להיות חולים בימי בצפר? אם זה יום בלי שעת אפס.. [שזה נורא.. כי יש לי 3 בשבוע] אז עדיף ללכת לבצפר.. אני שונאת להיות חולה/: מבריזנים? לא:p חננות? לא:p חורשים למבחנים? בדר"כ לא.. אני תמיד אומרת שאני אתכונן ובסוף אני לא מתכוננת אפילו קצת
רק בהפסקה לפני המבחן שכולם מתכוננים
יושבים בסוף הכיתה? אמצע.. יותר לקראת הסוף:p יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? בשורה 3
[מתוך 4
] מעתיקים במבחנים? חחחחחחחחחח אמממ.. כשצריך כן.. חחחח אצלנו כולם עושים יחד
גם משליפים?
כשצריך:p אבל כשאני מכינה.. אני כבר זוכרת בע"פ ולא צריכה אתזה
נכנסים ללחץ? אממממ לפעמים.. אם עושים רעש באמצע מבחן אני מתחרפנת לגמרי.. אוהבים מבחנים? ברור
מצליחים במבחנים? אממ נראלי.. טפוטפוטפו:] אוהבים פיזיקה? לאאא!! ואת המורה לפיזיקה? חחח עוד יותר לא
כותבים בעט? בחלק כן ובחלק לא:p אם כן אז… שחור? לא
אדום? לא
כחול? כע
ירוק? לא
סגול? לא
אחר: ^ מעתיקים שיעורים בהפסקות? חחחחחחחחח אממ כשאני לא עושה.. כע בקיצור
חולמים על בצפר? לפעמים
חולמים על תלמידי מבצפר? חחחחחחחח גם לפעמים חולמים על מורות? כן
[זה לא חלום.. זה סיוט
] שאלות הרחבה…
ליד מי אתם יושבים? חברה שלי
איזה מורה אתם הכי אוהבים? מחנכת. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? לא אוהבת
מה אתם אוהבים בסנוויץ'? אממממ מה שבא לי
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים:] אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * לא
חולמים עליו/ה בלילה? ^ הוא / היא יודע/ת מזה? ^ אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? ^ יש לכם יומן? כעע • מה אתם כותבים בו? שטויות כאלו
• האם יש לכם דברים סודיים בתיק? חחחחחחחחחח לפעמים • ותאים סודיים? לא
• באיזה צבע התיק שלכם?? כחול=) • והמחברות? כל מיני
• האם הוא כברבימי חמישי? הא?
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? תנ"ך • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? חינוך • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? חחחחחחחח לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כע • נכשלתם במבחן? כע • ובתעודה? אממ לא
• מה אמרו עליך ביום הורים? אממממממ סתם
באמת שזה לע מעניין
• יש לך כתב יפה? לא
• ומחברות מסודרות? כע
בכללי
אוהבים את ביצפר? [שאלה רטורית] עניתם בעצמכם.. שאלה רטורית

עונה../images/Emo122.gif

מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה אלגברה או הנדסה? גיאומטריה ספרות או לשון? לשון חינוך גופני או מחשבים? מחשבים טכנולוגיה או כימיה? אממ לויודעת
ערבית או אנגלית ? ערבית ללא ספק
גאוגרפיה או הסטוריה? היסטוריה אזרחות או חינוך? חינוך
מורשת או שעה עם הרכזת? מה זה מורשת
?
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב9 ללא ספק
קפיטריה או אוכל מהבית ? אוכל מהבית לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? כל הימים עד 4 ובלי יום שישי
מחנכת או מורה לתנ"ך? מורה לתנ"ך יועצת או מנהלת? יועצת טיול שנתי או גיחה? גיחה
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? טיול של"ח
חופש פסח או חנוכה? פסח
חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ
בני גורן או משו אחר? משו אחר (כל דבר אחר:-S שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לאא
ואת המורה ללשון?
כעעעעע, אני מתה שהוא ילמד אותי לשון
(להבדיל
)
ואת המורה לתנ"ך? לע
אוהבים חנ"ג? לע ושל"ח? לעעעע וחינוך? כעעע
כי מביאים עוגה כל שיעור חינוך
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] אם אני חושבת שהם יעזרו לי אז כע, תלוי במה שיעורי בית..., אני אוהבת ש.ב במתמטיקה
אוהבים להיות חולים בימי בצפר? תלוי מה מפסידים
מבריזנים? בכללי כע חננות? ממש לע
חורשים למבחנים? לויודעת, אני פשוט לומדת רק לפני מבחנים
יושבים בסוף הכיתה? כע
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? אחרונה
מעתיקים במבחנים? משתדלת שלע
גם משליפים? לפעמים...
נכנסים ללחץ? כעעעעעעעעעע אוהבים מבחנים? לעעעע מצליחים במבחנים? ברובם... אוהבים פיזיקה? בערך
ואת המורה לפיזיקה? לעעע, היא מסריחה כותבים בעט? כע אם כן אז… שחור? אדום? כחול?
ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? בטח
חולמים על בצפר? סיוטים בעיקר
חולמים על תלמידי מבצפר? שהיה לי חבר חלמתי עליו
, עכשיו הוא בא לי בסיוטים
חולמים על מורות? רק בסיוטים הכי גדולים והזויים שלי
שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? אביטל כפרעליה
איזה מורה אתם הכי אוהבים? המורה ללשון
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? לשון
מה אתם אוהבים בסנוויץ'? אממ אני אוהבת להביא מלוואח לביה"ס
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים בעיקר אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? לע • מה אתם כותבים בו? אין לי
• האם יש לכם דברים סודיים בתיק? אמממ פעם בחודש
• ותאים סודיים מה הכוונה
?
• באיזה צבע התיק שלכם? ג'ינס
• והמחברות? כל אחת בצבע שונה
• האם הוא כברבימי חמישי? מה ?
?
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? מתמטיקה
• ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? לוזוכרת
(את מי זה מעניין
?
• זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כע
, שרציתי לחזור הביתה מוקדם ואמא שלי לע ענתה לי לטלפון
, אבל אל תדאגו לע אכפת לה היא תמיד מסכימה
• לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? בטח... • נכשלתם במבחן? בינתיים לע
(חכו שיחזירו לנו את הבחנים בתנ"ך
)
• ובתעודה?לע • מה אמרו עליך ביום הורים? תמיד דברים נחמדים
• יש לך כתב יפה? לא הייתי אומרת
• ומחברות מסודרות? אין לי מחברות
, כאילו יש לי, אבל אני לא כותבת בהם כלום
, חוץ מהתכתבויות
בכללי- אוהבים את ביצפר? לע, רק מורה ללשון
נהנתי
תודה אביחש

היללי 2

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?מתמטיקה בארור אלגברה או הנדסה?אלגברה.. ספרות או לשון?ספרות בעע לשון חינוך גופני או מחשבים?חינוך גופני זה משעמם מחשבים(
) טכנולוגיה או כימיה?לא זה ולא זה
ערבית או אנגלית ? אנגלית..זה דווקא קל.. גאוגרפיה או הסטוריה?גאוגרפיה..בעעע היסטוריה אזרחות או חינוך?חינוך
מורשת או שעה עם הרכזת?אין לנו מורשת ועם הרכזת תמיד מבריזים.. שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?התחלה ב9!!
קפיטריה או אוכל מהבית ?אוכל מהבית.. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?מה??
מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת
יועצת או מנהלת?לא זה ולא זה
טיול שנתי או גיחה?טיול שנתי!!! טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?טיול של"ח
חופש פסח או חנוכה?מה שיותר ארוך.. ניראלי פסח לא?.
חופש גדול … בקיץ או בחורף?בקיץ באררוור בני גורן או משו אחר?משו אחר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?ללאא ואת המורה ללשון?לאא ואת המורה לתנ"ך?לאא אוהבים חנ"ג?כעע בערך... לפעמים.. ושל"ח?רק ת'טיולים
וחינוך?לפעמים אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]למה שאני יאהב?? אוהבים להיות חולים בימי בצפר? לא
לא סובלת להיות חולה מבריזנים?לפעמים חננות?ללאא חורשים למבחנים?פחח לאא יושבים בסוף הכיתה?כעע תפסתי מקום סופני
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?אחרונה
מעתיקים במבחנים?לאא חס וחלילה!! גם משליפים?
נכנסים ללחץ?לפעמים אוהבים מבחנים?לאאאא מצליחים במבחנים?מידי פעם..
אוהבים פיזיקה?אין לנו פיזיקה.. ואת המורה לפיזיקה?כנ"ל כותבים בעט?לפעמים
אם כן אז… שחור?רק שחור אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות?אם לא עשיתי
חולמים על בצפר?לאא למה שאני יחלום??
חולמים על תלמידי מבצפר?לאא חולמים על מורות? ללעע שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?חברה אחת
איזה מורה אתם הכי אוהבים?לאנגלית.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אפחד מה אתם אוהבים בסנוויץ'?חביתה
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *לאא חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?ברור • מה אתם כותבים בו? סתם לא דברים מענינים.. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?אממ....... אולי • ותאים סודייםכעעע חח • באיזה צבע התיק שלכם?סגול • והמחברות?אני כותבת בקלסר... • האם הוא כברבימי חמישי?אהה??????
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? מתמטיקה( הדס מגניב גם לנו
...)(בעצם מה מגניב??
) • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?ספרות
• זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?ברור.. סתם שאני רוצה להישתחרר וכאלה... • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?כןן בטח.. • נכשלתם במבחן?באיזה בוחן אחד כע... • ובתעודה?לעע • מה אמרו עליך ביום הורים?סתם כל מיני... לכו תדעו
• יש לך כתב יפה?אממ... בעני בערך.. הרבה אומרים לי שכן... • ומחברות מסודרות?בטח בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית]לאא היה נחמד השאלון.......

limor132

New member
עונה..../images/Emo26.gif

מתמטיקה או ביולוגיה? אממ לא זה ולא זה שונאת את שניהם אבל אם כבר אז נראה לי שמתמטיקה... אלגברה או הנדסה? אלגברה ספרות או לשון?ספרות חינוך גופני או מחשבים?חינוך גופני למרות שאני שונאת ת'מורה... טכנולוגיה או כימיה? אממ אין לי לא את זה ולא את זה ערבית או אנגלית ? ערבית.. גאוגרפיה או הסטוריה? היסטוריה.. אזרחות או חינוך? חינוך מורשת או שעה עם הרכזת? מזה מורשת?! שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב-9.. קפיטריה או אוכל מהבית ? אממ תלוי מה בא לי...חעחע אבל בעיקרון אוכל מהבית.. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? ללמוד יום שישי ולסיים בשאר הימים מוקדם.. מחנכת או מורה לתנ"ך? אצלנו זאת אותה מורה חחח... יועצת או מנהלת? יועצת.. טיול שנתי או גיחה? בעיקרון אני שונאת טיולים אבל שיהיה "גיחה" טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? טיול של"ח...עדיף הכלל מאשר ללמוד.. חופש פסח או חנוכה? חופשת פסח..
חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיץץ... בני גורן או משו אחר? כל דבר אחר עדיף... שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לעע.. ואת המורה ללשון? לעע.. ואת המורה לתנ"ך? גם לעע...חח אוהבים חנ"ג? לא ממש... ושל"ח? אממ בערך.. וחינוך? כן..:) אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] ממש לאאא אוהבים להיות חולים בימי בצפר? לא ממש כי אני שונאת להשלים..אבל תלוי באמת מה מפסידים.. מבריזנים? אממ לפעמים.. מטיולים בעיקר.. חננות? לעע... חורשים למבחנים? לפעמים..תלוי במה המבחן.. יושבים בסוף הכיתה? באמצע.. יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? באמצע.. מעתיקים במבחנים? בד"כ לא.. גם משליפים? נכנסים ללחץ?כעעע אוהבים מבחנים?לאא... מצליחים במבחנים? ב"ה בד"כ.. אוהבים פיזיקה? לאא... ואת המורה לפיזיקה? לאאא...(חח עזבו אני לא אוהבת אף מורה..) כותבים בעט? בעיקרון לא ממש...לויודעת למה...אבל במבחנים כן.. אם כן אז… שחור? אדום? כחול? כע
ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? לפעמים.. חולמים על בצפר? לא ממש... חולמים על תלמידי מבצפר? אממ לא.. חולמים על מורות? לאא..למה להרוס ת'חלום?! חח אבל אם כן זה רק סיוטים.. שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? מור..
איזה מורה אתם הכי אוהבים? ת'אמת אף אחד.. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אממממממ נראלי שספרות למרות שהמורה החדשה מעצבנת אותי.. מה אתם אוהבים בסנוויץ'? שוקולד..
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים.. אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?כע.. • מה אתם כותבים בו? סתם כל מיני משפטים והתכתבויות לפעמים.. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא.. • ותאים סודיים?אה?! • באיזה צבע התיק שלכם? סגול.. • והמחברות? כל מיני.. • האם הוא כברבימי חמישי? אה?! • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? מתמטיקה..בעעע • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? מחשבת.. • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? לא.. • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? • נכשלתם במבחן? בינתיים לא...אחרי שנקבל ת'מבחנים בביולוגיה זה יהיה כן..חחח • ובתעודה? גם לא.. • מה אמרו עליך ביום הורים? עוד לא היה.. • יש לך כתב יפה? לא ממש.. • ומחברות מסודרות? כן דיי.. בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית] חח אשכרה שאלה רטורית..

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo60.gif

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?
ביולוגיה אלגברה או הנדסה?
כלום:S ספרות או לשון?
ספרות חינוך גופני או מחשבים?
מחשבים טכנולוגיה או כימיה?
כימיה ערבית או אנגלית ?
כלוווווווווווום!! גאוגרפיה או הסטוריה?
היסטוריה
אזרחות או חינוך?
חינוך מורשת או שעה עם הרכזת?
שעה עם הרכזת
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?
בסוף(אפשר להבריז הבייתה
) קפיטריה או אוכל מהבית ?
מהבית
לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?
לומד עד 8
מחנכת או מורה לתנ"ך?
מחנכת. יועצת או מנהלת?
אותו חרא
שניהם מבלבלים בשכל. טיול שנתי או גיחה?
טיול שנתי
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?
טיול של"ח חופש פסח או חנוכה?
פסחחח
חופש גדול … בקיץ או בחורף?
בקיץ
בני גורן או משו אחר?
כלום
שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?
ואת המורה ללשון?
ואת המורה לתנ"ך?
אוהבים חנ"ג?
ושל"ח?
וחינוך?
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]
אוהבים להיות חולים בימי בצפר?
מבריזנים?
חננות?
חורשים למבחנים?
(לצערי:S) יושבים בסוף הכיתה?
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?זה כן או לא,לא?
מעתיקים במבחנים?
גם משליפים?
מידי פעם נכנסים ללחץ?
אוהבים מבחנים?
מצליחים במבחנים?
אוהבים פיזיקה?
(המורה זבל
) ואת המורה לפיזיקה?|לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא|
כותבים בעט?
מה שיש ביד. אם כן אז… שחור?^ אדום?^ כחול?^ ירוק?^ סגול?^ אחר: ^ מעתיקים שיעורים בהפסקות?
לפעמים. חולמים על בצפר?
חולמים על תלמידי מבצפר?
חולמים על מורות?
איכס. שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?
חבר שלי
איזה מורה אתם הכי אוהבים?
אמממ כולם חרא
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?
אמממ כלום
מה אתם אוהבים בסנוויץ'?
גבינה צהובה. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?
אממממ פטל או קולה
אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?
• מה אתם כותבים בו?
ש.ב וקשקושים • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?
לא
• ותאים סודיים
לא
• באיזה צבע התיק שלכם?
כתום
• והמחברות?
כל מיני.. • האם הוא כברבימי חמישי?
אע?
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון
לשון. • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?
תנך נדמה לי • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה
לא זוכר • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?
כן אבל לא עשו לי כלום
• נכשלתם במבחן?
כן.. • ובתעודה?
השנה לא
• מה אמרו עליך ביום הורים?
תלמיד טוב
• יש לך כתב יפה?
כעע... • ומחברות מסודרות?
כעעע מאוד
בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית] ל===============א

אייללוש

New member
../images/Emo178.gifתורי../images/Emo70.gif\עונה../images/Emo27.gif

מתמטיקה או ביולוגיה?אני עוד לא לומדת ביולוגיה... אלגברה או הנדסה?ממה שאנחנו לומדים עכשיו אמממממ....נראה לי הנדסה{אני מתקדמת בחומר עם מורה פרטית ככה שלא משנה לי...} ספרות או לשון?שאלה קשה ביותר
חינוך גופני או מחשבים?ברור שחינוך גופני ומחשב זה בליגה אחרת... טכנולוגיה או כימיה?לא לומדת כימיה אבל אני חושבת שכימיה יותר טוב מטכנולוגה שזה בעצם מדעים...
ערבית או אנגלית ?אנחנו לא לומדות ערבית... גאוגרפיה או הסטוריה?היסטוריה{כי אנחנו בקושילומדות כל הזמן איכשהו מדברים והעיקר שלא לומדים} אזרחות או חינוך?אנחנו לא לומדות שום דבר אבל חינוך לפעמים אז חינוך... מורשת או שעה עם הרכזת?מזה בכלל
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?קשה... קפיטריה או אוכל מהבית ?קפיטריה... לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?איך שאנחנו רק בלי שישי מחנכת או מורה לתנ"ך?הן אותו דבר אצלי יועצת או מנהלת?יועצת שיהיה טיול שנתי או גיחה?לא היה לנו אפעם גיחה אז טיול שנתי שגם זה ובקושי... טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?טיול של"ח חופש פסח או חנוכה?קשה אבל בגלל שאחי נולד בחנוכה ובת דודה שלי ילדה בן ביום שישי בשעה 2 אז חנוכה
חופש גדול … בקיץ או בחורף?קיץץץץ
בני גורן או משו אחר?משו אחר שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לעעעעעעעעעע ואת המורה ללשון?לעעעעעעעעעע ואת המורה לתנ"ך?לעעעעעעעעעע אוהבים חנ"ג?כעעעעעעעעעע ושל"ח?ככה ככה וחינוך?לע אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]לע אוהבים להיות חולים בימי בצפר?כע מבריזנים?כע חננות?לע חורשים למבחנים?ממש לע יושבים בסוף הכיתה?כע יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?לצערי המורה תקעה אותי ראשונה שורה אחרונה-לפחות... מעתיקים במבחנים?לפעמים
גם משליפים?לפעמים
נכנסים ללחץ?לפעמים
אוהבים מבחנים?ברור רק אני" " מצליחים במבחנים?לפעמים
אוהבים פיזיקה?אנחנו לא לומדות עדיין ואת המורה לפיזיקה?כנ"ל כותבים בעט?לפעמים
אם כן אז… שחור?- אדום?- כחול?אם עט אז כע כחול ירוק?- סגול?- אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות?לפעמים
חולמים על בצפר?לע חולמים על תלמידי מבצפר?לע חולמים על מורות?לע שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?ליד חרשנית הכי גדולה בעולם בשם ליטל איזה מורה אתם הכי אוהבים?לספורט ולכתיבה יוצרת+ספאות{אותה אחת} איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?ס]ורט וכתיבה יוצרת מה אתם אוהבים בסנוויץ'?לא יודעת אנמיח לא מהאלה שמביאים אוכל לביצפר איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?כנ"ל רק בשתיה אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - *-אוהבת משוה שלא מהכיתה שלי חולמים עליו/ה בלילה?כע הוא / היא יודע/ת מזה?לע אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה??הוא לא יודע אאין שום מצב בעולם... יש לכם יומן? • מה אתם כותבים בו?כל מיני דברים • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?לפעמים
• ותאים סודיים-כע • באיזה צבע התיק שלכם?תכלת וכחול • והמחברות?הרוב של מדגסקר • האם הוא כברבימי חמישי?מה
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון
מאפה לי • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?מאפה לי • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?על מבחנים והערות וכל מיני חיחיחי.... • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?לפעמים כע • נכשלתם במבחן?לפעמים • ובתעודה?במקצוע 1... • מה אמרו עליך ביום הורים?אמא שלי לא היתה אבל תהיה מתישהו • יש לך כתב יפה?בסדר קריא ומעירים לי לטובה עליו • ומחברות מסודרות?לע זה ממש לא אני בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית]לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עונה../images/Emo85.gif

זה או זה מתמטיקה או ביולוגיה?אני לא לומדת עדיין ביולוגיה בהמשך השנה כן,מתמטיקה. אלגברה או הנדסה?אלגברה. ספרות או לשון?גם וגם אני חושבת אבל יותר ספרות. חינוך גופני או מחשבים?אין לנו שיעור מיוחד מחשבים אבל לפעמים יוצאים לשם אבל יותר חינוך גופני. טכנולוגיה או כימיה?לא לומדת כימיה למדתי טכנולוגיה שנה שעברה אני חושבת טכנולוגיה. ערבית או אנגלית?אנגלית! גאוגרפיה או היסטוריה?לא לומדת ג"ג ובכל מקרה היסטוריה. אזרחות או חינוך?לא לומדת אזרחות(כמה דברים אני עוד לא למדתי וואי) ומ'זה חינוך כזה עם המורה?!!?!?אז חינוך. מורשת או שעה עם הרכזת?הרכזת זאת המורה שלי!=]..מורשת עדיףף! שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?לא'דעת התחלה ב-9. קפיטריה או אוכל מהבית?מהבית לא אוהבת ג'אנק פוד אבל מדי פעם בקפיטריה. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל..! מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת שלי ברור! יועצת או מנהלת?אצלנו לכלן שכבה יש יועצת שלנו ממש ממש מתוקה ואנחנו אוהבים אותה מעדיפים אותה ממנהלת,בקיצור יועצת. טיול שנתי או גיחה?עוד'לא הייתי בגיחה אני כמעט בטוחה שטיול שנתי! טיול של"ח או יום לימודים עד 13:00?אני חושבת יום לימודים של"ח זה בכלל שיעור לא חשוב! חופש פסח או חנוכה?פסח! חופש גדול בקיץ או בחורף?בקיץ..ומ'זה משנה העיקר חופש. בני גורן או משהו אחר?בני גורן. שאלון כן ולא. אוהבים את בני גורן?חצי. את המורה ללשון?כן היא סבבה של מורה. המורה לתנ"ך?לא יודעת לא משהו אבל היא בסדר כזאת לא אוהבת אותה מחבבת. אוהבים חנ"ג?כן,בערך. של"ח?בערך,לא ממש! חינוך?כן. אוהבים ש.ב.?לא,תלוי במה. אוהבים להיות חולים בימי בצפר מבריזנים?לא ממש. חננות?לאאא ממש לא!!! חורשים למבחנים?לא ממש ממש,לומדים כמה שצריך. יושבים בסוף הכיתה?בערך כזה זה בין הסוף לאמצע. יושבים בשורה ראשונה או אחרונה?טור 4 שולחן אחד לפני אחרון אני רוצה לעבור משם!! מעתיקים במבחנים?לא. גם משליפים?לא. נכנסים ללחץ?לא. אוהבים מבחנים?לא ממש. מצליחים במבחנים?כן. אוהבים פיזיקה?לא לומדת. ואת המורה?אין לי מורה כי אני לא לומדת. כותבים בעט?לפעמים. איזה צבע?או שחור,כחול או סגול ועוד מלא. מעתיקים שיעורים בהפסקות?לא. חולמים על בצפר?לאאאאאאאא. חולמים על תלמידי בצפר.לא! חולמים על מורות?לא..! שאלות הרחבה. ליד מי שאתם יושבים?לא מזמן עברתי מקום לשולחן ליד אבל אני רוצה לעבור משם מהרר..ליד חברה אני יושבת,בשם תמר. איזה מורה אתם הכי אוהבים?היסטוריה ומורשת זו אותה מורה ואנגלית היא גם חמודה ומתמטיקה המחנכת גם פסדר. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?תנ"ך(זה קל),היסטוריה,מתמטיקה קצת ואנגלית זהו.בטח תגידו איזה ילדה אבל אלו מקצועות קלים לי בגלל זה! מה אתם אוהבים בסנוויץ'?גבינה או חביתה. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים או קונה קולה. אתם אוהבים ילד מהכיתה?לא.לא מאוהבת אבל מחבבת מאוד אחד פעם עכשיו כבר אפ'חד. חולמים עליו בלילה?לא!! הוא יודע מזה?הוא ידע שחיבבתי אותו מאוד לא אהבתי חיבבתי אני לא אהבתי אותו חיבבתי. אם לא,למה את חושבת ככה...ואם כן,מאיפה?פעם שאלתי את מי הוא מחבב הוא אמר אותי ועוד כמה חברות שלי ואמרתי שגמני מחבבת אותו.לא אהבתי זה לא משהו מיוחד לחבב. יש לכם יומן?סודי,לא יומן רגיל כן. מה אתם כותבים בו?כלום,חברות כותבות לי. האם יש לכם דברים סודיים בתיק?לא! ותאים סודיים?יש אחד אבל הוא כבר לא ממש סודי. באיזה צבע התיק שלכם?ורוד בהיר. והמחברות?צבעים שונים יש צבעוניות,לבנות,תלת ממדיות כל אחד משהו שונה. האם הוא כבד בימי חמישי?מי התיק?!?!?לא. מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?האא...חינוך גופני. ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?הא..ספרות. זייפתם פם חתימת הורים?לאאאא הם תמיד חותמים לי על הכול וקשה לזייף הן מסובכות..! אם כן אז על מה?לא זייפתי. לא הכנתם שיעורים ותפסו אותכם?לא נראלי. נכשלם במבחן?כן,לצערי. ובתעודה?לא! מה אמרו עלייך ביום הורים?שאני תלמידה טובה,מקשיבה משקיעה הציונים שלי טובים מאוד לא נמוכים ושאני ילדה מקסימה,ככה היא אמרה ולחברה שלי היא אמרה שטוב שהיא חברה שלי כי אני ילדה מקסימה,מתוקה וזה וששמעתי את זה לא האמנתי! יש לך כתב יפה?בערך. ומחברות מסודרות?כן! בכללי אוהבים בצפר?לא ממש אבל יש ויש ימים אני אוהבת להיות עם החברות,לעשות צחוקים וזה זה כיפפ בסך הכול חוץ מהקטע של השיעורים,מבחנים וכל הבעעע הזה! נהנתי מהשאלון,אני יודעתץ שהרבה אני לא לומדת אבל בקרוב כן כי אנחנו מחולקים לקבוצות ומחליפים וכל פעם לומדים משהו אחר,אז עוד'מט יגיעו כל המקצועות שכתבתי שאנ'לא לומדת!

hila846

New member
עונה../images/Emo26.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?מתמטיקה אלגברה או הנדסה?אלגברה ספרות או לשון?אני שונאת את שניהם אבל עדיף ספרות
חינוך גופני או מחשבים?מחשבים טכנולוגיה או כימיה?אני לא לומדת כימיה
ערבית או אנגלית ?אני שונאת אנגלית ואאנחנו לא לומדים ערבית גאוגרפיה או הסטוריה?כלום
אזרחות או חינוך?חינוך מורשת או שעה עם הרכזת?שעה עם הרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?התחלה ב-9.. קפיטריה או אוכל מהבית ?האולפנא שלנו היא רק התחילה לפני כמה שנים כך שאין לנו קפיטריה לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת יועצת או מנהלת?יועצת טיול שנתי או גיחה?מה זה גיחה?
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?מה זה טיול של"ח
חופש פסח או חנוכה?פסח חופש גדול … בקיץ או בחורף?בקיץץץ
בני גורן או משו אחר?משהו אחר... שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?
ואת המורה ללשון?לפעמים
ואת המורה לתנ"ך?
אוהבים חנ"ג?
ושל"ח?
וחינוך?
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]
אוהבים להיות חולים בימי בצפר
מבריזנים?לפעמים חננות?
חורשים למבחנים?אני מתחילה ללמוד יום לפני המבחן יושבים בסוף הכיתה?לא המורה תקעה אותי בהתחלה
יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?שורה שניה
מעתיקים במבחנים?
גם משליפים? לפעמים לא תמיד
נכנסים ללחץ?
אוהבים מבחנים?
מצליחים במבחנים?בד"כ כן אוהבים פיזיקה?
ואת המורה לפיזיקה?
כותבים בעט? אם כן אז… שחור?
אדום?
כחול?
ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות?לפעמים
חולמים על בצפר?לאאאאאא
חולמים על תלמידי מבצפר?לא חולמים על מורות?לאאאאאאאא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?חברה שלי איזה מורה אתם הכי אוהבים?אף אחד
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?חברה אף פעם לא לומדים ורק מדברים מה אתם אוהבים בסנוויץ'?חביתה איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?לא לוקחים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?כן • מה אתם כותבים בו?שטיות ולפעמים ש.ב • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?לפעמים • ותאים סודיים?לא • באיזה צבע התיק שלכם? • והמחברות?כל מיני • האם הוא כברבימי חמישי?
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?תורה • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?לה"ב • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?כן אבל לא עשו לי כלום • נכשלתם במבחן?בבוחן • ובתעודה?לאאא ב"ה • מה אמרו עליך ביום הורים?הרבה • יש לך כתב יפה?נחמד • ומחברות מסודרות?כןןןן בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית]לעעעעעעעעעעעעעע

dragonit12

New member
שלי ...

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה?לא זה ולא זה... אלגברה או הנדסה?אלגברה ספרות או לשון?לא תודה... חינוך גופני או מחשבים?מחשבים..לא עושים כלום.. טכנולוגיה או כימיה?לא התחלנו ללמוד... ערבית או אנגלית ?אפחד...אני מסתפקת בעברית... גאוגרפיה או הסטוריה?כלום... אזרחות או חינוך?חינוך..עם המורה... מורשת או שעה עם הרכזת?רכזת... שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9?אני בעד או לבוא יותר מאוחר או להשתחחר...לא צריך שיעור חופשי... קפיטריה או אוכל מהבית ? מהבית... לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל?לא לומדת עד 4 לא לומדת יום שישי... מחנכת או מורה לתנ"ך?מחנכת.. יועצת או מנהלת?מנהל
טיול שנתי או גיחה?גיחה+טיול שנתי טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00?טיול של"ח..זה עד אחד... חופש פסח או חנוכה?פסח...חנוכה.. חופש גדול … בקיץ או בחורף?אני בעד שניהם..-:p בני גורן או משו אחר?משהו של המורה... שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן?לא! ואת המורה ללשון?חמודה..פלפלת...{ככה אנחנו קוראים לה} ואת המורה לתנ"ך?מצחיקולה... אוהבים חנ"ג?לא!!! ושל"ח?כן..רק שהמורה חושב שאנחנו בצבא.. וחינוך?עם המחנכת כן... אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה]לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבים להיות חולים בימי בצפר?כןן...מי לא? מבריזנים?לא.. חננות?לאאאאאאא חורשים למבחנים?לאא יושבים בסוף הכיתה?כןןןן יושבים בשורה הראשונה או האחרונה?האחרונה...המורה העבירה אותי
מעתיקים במבחנים?לא.. גם משליפים?לא... נכנסים ללחץ?לא... אוהבים מבחנים?לאאאאאא מצליחים במבחנים?כן...זה עובר ת'נכשל אז כן
אוהבים פיזיקה?לא התחלנו עדיין.. ואת המורה לפיזיקה?..... כותבים בעט?כן... אם כן אז… שחור?כן.. אדום?כןן.. כחול?כן.. ירוק?כן... סגול?כן.. אחר: כל הצבעים חוץ מצהוב... מעתיקים שיעורים בהפסקות?בערך.. חולמים על בצפר?כן יש לי סיוט מזה...אני קמה באמצע הלילה מהסיוט הזה.. חולמים על תלמידי מבצפר?לא... חולמים על מורות? לאאאאאא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים?ליד מישהי שקטה שקטה...גרררר איזה מורה אתם הכי אוהבים?מנהל
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?של"ח.. מה אתם אוהבים בסנוויץ'?שוקלד לבן
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר?מים אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן?כן • מה אתם כותבים בו? הכל • האם יש לכם דברים סודיים בתיק?כן • ותאים סודיים?לא... • באיזה צבע התיק שלכם?בז'... • והמחברות?כל מיני... • האם הוא כברבימי חמישי?אה? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון?תנ"ך... • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי?אנגלית שעתיים... • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה?אמא מרשה... • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם?לא..לא תפסו אותי... • נכשלתם במבחן?כן באנגלית
• ובתעודה?עדיין לא... • מה אמרו עליך ביום הורים?שאני בסדר... • יש לך כתב יפה?אני חושבת..
• ומחברות מסודרות?כן... בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית]לאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא וכולם ביחד לאאאאאאאאאאאאאאאאא

עונה../images/Emo9.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה
אלגברה או הנדסה? אלגברה
ספרות או לשון? כלום
חינוך גופני או מחשבים? חינוך גופני כי אנלנו מחשבים
טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה
ערבית או אנגלית ? אנגלית
גאוגרפיה או הסטוריה? כלוםםםם
אזרחות או חינוך? מזה
מורשת או שעה עם הרכזת?
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? שיעור חופשיייייי=] קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה
לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל
מחנכת או מורה לתנ"ך? אפחת
יועצת או מנהלת? יועצת
טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי
טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? עוד לא הייתי בטיול של"ח
חופש פסח או חנוכה? פסח
חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיץ בני גורן או משו אחר? כלום
שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא ואת המורה ללשון? לא ואת המורה לתנ"ך? לא אוהבים חנ"ג? כן ושל"ח? לא וחינוך? לא אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לא אוהבים להיות חולים בימי בצפר? קצת מבריזנים? לא חננות? לא חורשים למבחנים? לפעמים יושבים בסוף הכיתה? כן יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? אחרונה
מעתיקים במבחנים? לפעמים
גם משליפים? מזה? נכנסים ללחץ? כן אוהבים מבחנים? לא מצליחים במבחנים? לא תמיד אוהבים פיזיקה? מזה? ואת המורה לפיזיקה? לא כותבים בעט? כע אם כן אז… שחור? כע אדום? כע כחול? גם ירוק? כע סגול? גם
אחר: אין מעתיקים שיעורים בהפסקות? שלא עושה חולמים על בצפר? לא חולמים על תלמידי מבצפר? לא חולמים על מורות? לא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? ספיר הקרציה איזה מורה אתם הכי אוהבים? של דרמה איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספורט
מה אתם אוהבים בסנוויץ'? כלום איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים
אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? לא • מה אתם כותבים בו? כלום • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? לא • ותאים סודיים כן • באיזה צבע התיק שלכם? סגול
• והמחברות? כל מיני • האם הוא כברבימי חמישי? מה
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? ספרות
• ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? ספורט
• זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? כן
בבצפר יסודי שלא הכנתי שיעורי בית באנגלית
• לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? אמממ, לאזוכרת • נכשלתם במבחן? כע • ובתעודה? גם • מה אמרו עליך ביום הורים? שאני חייכנית וחמודה
• יש לך כתב יפה? לא • ומחברות מסודרות?כע
בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית] לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זהווווווו
הוצאתי את זה

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה
מתמטיקה אלגברה או הנדסה
הנדסה ספרות או לשון
ספרות חינוך גופני או מחשבים
מחשבים טכנולוגיה או כימיה
טכנולוגיה ערבית או אנגלית
אנגלית גאוגרפיה או הסטוריה
גאוגרפיה אזרחות או חינוך
חינוך.... מורשת או שעה עם הרכזת
שעה עם הרכזת שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9
אני מתחילה ב-9 [
-רבע לתשע] אז שיעור חופשי... קפיטריה או אוכל מהבית
תלוי....לפעמים זה לפעמים זה.... לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל
רגיל מחנכת או מורה לתנ"ך
מחנכת יועצת או מנהלת
יועצת טיול שנתי או גיחה
אמממ....גיחה טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00
טיול של"ח חופש פסח או חנוכה
חנוכה
חופש גדול … בקיץ או בחורף
בקיץ
ברור
בני גורן או משו אחר
אמממ......אף אחד
שונאת את בני גורן בדם
שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן
לאאאאאאאאאאאא
ואת המורה ללשון
אמממ...לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואת המורה לתנ"ך
סבבה היא בסדר.... אוהבים חנ"ג
לפעמים
ושל"ח
כןןןן ולפעמים לא.... וחינוך
גם לא ולפעמים כן....תלוי מה לומדים... אוהבים ש.ב
[רטורי אבל שיהיה]כן....סתם נראה לכם
אוהבים להיות חולים בימי בצפר
לא....עדיף ללכת לביה"ס
מבריזנים
לא... חננות
לא...
חורשים למבחנים
בדר"כ לא אבל בהיסטוריה וכל זה כן.... יושבים בסוף הכיתה
שורה אחת לפני אחרונה... יושבים בשורה הראשונה או האחרונה
לפני אחרונה מעתיקים במבחנים
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא גם משליפים
לאאאאאאאאאאאאאאא נכנסים ללחץ?לפעמים.... אוהבים מבחנים
לא.....
מצליחים במבחנים
בדר"כ
אוהבים פיזיקה?מה זה
ואת המורה לפיזיקה
אני לא לומדת פיזיקה
כותבים בעט
במבחנים אם כן אז… שחור?
אדום? כחול?
ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות
כשאני לא עושה אבל בדר"כ לא חולמים על בצפר
לא...... חולמים על תלמידי מבצפר
לא.... חולמים על מורות
לאאאאאאאא שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים
מרים.... איזה מורה אתם הכי אוהבים
אמממממ.....המורה לגיאוגרפיה ולפעמים לתנ"ך ולפעמים מתמטיקה.... איזה מקצוע אתם הכי אוהבים
מתמטיקה מה אתם אוהבים בסנוויץ'
סלט ביצים
איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר
מים...
אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה
אם לא דלגו ל - * אני לא עונה....אישי מדי
חולמים עליו/ה בלילה
הוא / היא יודע/ת מזה
אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה
יש לכם יומן
• מה אתם כותבים בו
ש.ב. לא יותר מזה... • האם יש לכם דברים סודיים בתיק
לא... • ותאים סודיים
לא.. • באיזה צבע התיק שלכם
ורוד • והמחברות
צבעוניות....6 צבעים • האם הוא כבר בימי חמישי
קצת • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון
חינוך עם המחנכת/תנ"ך • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי
מתמטיקה • זייפתם פעם חתימה הורים
אם כן אז על מה?לא • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם
לא • נכשלתם במבחן
לא • ובתעודה
לא • מה אמרו עליך ביום הורים
הכל טוב [טפו טפו טפו, חס וחלילה]"-P • יש לך כתב יפה
כןןןןןן המורה לאנגלית שלי אומרת שהיא הייתה כוצה כתב כמו שלי
• ומחברות מסודרות?בדר"כ בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית]-לא...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif

זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? מתמטיקה. אלגברה או הנדסה? הנדסה. ספרות או לשון? לשון. חינוך גופני או מחשבים? חינוך גופני. טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה. ערבית או אנגלית ? אנגלית. גאוגרפיה או הסטוריה? הסטוריה. אזרחות או חינוך? אזרחות. מורשת או שעה עם הרכזת? מורשת. שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? בסוף היום. קפיטריה או אוכל מהבית ? אוכל מהבית. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל. מחנכת או מורה לתנ"ך? מחנכת. יועצת או מנהלת? יועצת. טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי. טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? יום לימודים רגיל עד 13:00 חופש פסח או חנוכה? חופש חנוכה. חופש גדול … בקיץ או בחורף? בקיץ. בני גורן או משו אחר? מש'ו אחר. שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא. ואת המורה ללשון? כן. ואת המורה לתנ"ך? כן. אוהבים חנ"ג? לוידעת מזה
ושל"ח? לוידעת מזה
וחינוך? לוידעת מזה
אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] כן. אוהבים להיות חולים בימי בצפר? כן. מבריזנים? לא. חננות? לא. חורשים למבחנים? לא. יושבים בסוף הכיתה? לא. יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? לא. מעתיקים במבחנים? לא. גם משליפים? לא. נכנסים ללחץ? לא. אוהבים מבחנים? כן. מצליחים במבחנים? כן. אוהבים פיזיקה? לא. ואת המורה לפיזיקה? לא. כותבים בעט? לא. אם כן אז… שחור? אדום? כחול? ירוק? סגול? אחר: מעתיקים שיעורים בהפסקות? לא. חולמים על בצפר? לא. חולמים על תלמידי מבצפר? כן. חולמים על מורות? לא. שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? ליד אזה (צ'רקסית) ועומר. איזה מורה אתם הכי אוהבים?המחנכת שלי
. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספורט. מה אתם אוהבים בסנוויץ'? שוקולד. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים. אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? לא. • מה אתם כותבים בו? • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? בלאגן
. (לא) • ותאים סודיים? לא. • באיזה צבע התיק שלכם? ורוד- שחור. • והמחברות? ספירלות בצבעים: אדום, ירוק, כחול. • האם הוא כברבימי חמישי? מאיפה לי
• מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? ספורט. • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? לוזוכרת
. • זייפתם פעם חתימה הורים ?לא. אם כן אז על מה? • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? כן. • נכשלתם במבחן? לא ממש. רק היו פעמים שלא הצליח לי. • ובתעודה? לא. • מה אמרו עליך ביום הורים? שאני תלמיד טוב ושאר ירקות:-ג אבל טריים.. • יש לך כתב יפה? מאוד
• ומחברות מסודרות? כן
בכללי- אוהבים את ביצפר[שאלה רטורית] רטורית השאלה, לא
אבל בדר"כ.... כן
(תופתעו לשמוע
)

Dark Force

New member
שאלון נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

שאלון בצפר… זה או זה.. מתמטיקה או ביולוגיה? ביולוגיה. אלגברה או הנדסה? אלגברה. ספרות או לשון? ספרות. חינוך גופני או מחשבים? חנ"ג. טכנולוגיה או כימיה? טכנולוגיה. ערבית או אנגלית ? אנגלית. גאוגרפיה או הסטוריה? הסטוריה. אזרחות או חינוך? חינוך
מורשת או שעה עם הרכזת? אין לי מורשת ולא שעה עם הרכזת
שיעור חופשי בסוף היום או התחלה ב-9? התחלה ב9. קפיטריה או אוכל מהבית ? קפיטריה. לומדים יום שישי וכל הימים עד 4 או רגיל? רגיל. מחנכת או מורה לתנ"ך? מורה לתנ"ך
יועצת או מנהלת? מנהל. טיול שנתי או גיחה? טיול שנתי. טיול של"ח או יום לימודים רגיל עד 13:00? טיול של"ח. חופש פסח או חנוכה? פסח. חופש גדול … בקיץ או בחורף? קיייייץ
בני גורן או משו אחר? משו אחר
שאלון כן/לא אוהבים את בני גורן? לא. ואת המורה ללשון? סיימתי ללמוד לשון. ואת המורה לתנ"ך? כן
אוהבים חנ"ג? מי מכיר אותו בכלל
ושל"ח? סיימתי ללמוד של"ח. וחינוך? כן. אוהבים ש.ב??? [רטורי אבל שיהיה] לא. אוהבים להיות חולים בימי בצפר? לא. מבריזנים? כשצריך. חננות? לא. חורשים למבחנים? לא ממש. יושבים בסוף הכיתה? כל שיעור שונה. יושבים בשורה הראשונה או האחרונה? כל שיעור שונה. מעתיקים במבחנים? אם צריך, ומתאפשר לי. גם משליפים? בטח. נכנסים ללחץ? לא. אוהבים מבחנים? לא. מצליחים במבחנים? כן. אוהבים פיזיקה? איכס לא, לא למדתי פיזיקה מכתה ט'. ואת המורה לפיזיקה? איייככ.. כותבים בעט? כן. אם כן אז… שחור? כן. אדום? לא. כחול? כן. ירוק? לא. סגול? לא. אחר: אני גם אוהב עפרון לפעמים
מעתיקים שיעורים בהפסקות? כבר מביניים לא
חולמים על בצפר? לא. חולמים על תלמידי מבצפר? כן. חולמים על מורות? לא. שאלות הרחבה… ליד מי אתם יושבים? בכל שיעור זה משתנה. איזה מורה אתם הכי אוהבים? ספרות ותנ"ך. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספרות ותנ"ך. מה אתם אוהבים בסנוויץ'? לא אכפת לי. איזה שתיה אתם לוקחים לבצפר? מים או קולה. אתם אוהבים ילד/ה מהכיתה?? אם לא דלגו ל - * חולמים עליו/ה בלילה? הוא / היא יודע/ת מזה? אם לא, אז למה את/ה חושבת ככה… ואם כן, מאיפה?? יש לכם יומן? כן. • מה אתם כותבים בו? לא הרבה. • האם יש לכם דברים סודיים בתיק? כן. • ותאים סודיים? לא. • באיזה צבע התיק שלכם? כחול. • והמחברות? ענארף. • האם הוא כברבימי חמישי? • מה יש לכם שעה שלישית ביום ראשון? תנ"ך. • ומה בשעה הראשונה ביום שלישי? אנגלית. • זייפתם פעם חתימה הורים ? אם כן אז על מה? מכתבים ביסודי. • לא הכנתם שיעורים ותפסו אתכם? בארור. • נכשלתם במבחן? כן. • ובתעודה? כן. • מה אמרו עליך ביום הורים? המממממממ המון דברים. • יש לך כתב יפה? כן. • ומחברות מסודרות? לא.

למעלה