שאלון לצהריים:

Lorly

New member
גרביים ^__^

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? חחח יאפ. 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא בדר"כ, אבל קורה 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? אני עוזרת כי i can't help it. אבל לא תמיד. 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? כן 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? תלוי בפני מי 8.את/ה טיפוס סלחן? אפשר לומר 9.את/ה סוער מבפנים? מאוד 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? לא 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? אפשרי, לא זוכרת 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? כמובן, לא מזמן דווקא 14.הרבצת אי פעם למישהו? כמובן 15.את/ה אדם מקובל בחברה? תלוי באיזו חברה

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההה

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? כן 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? לא 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כן 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? כן 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? כן 8.את/ה טיפוס סלחן? כן 9.את/ה סוער מבפנים? לא 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? לא 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? לא 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? לא 14.הרבצת אי פעם למישהו? לא 15.את/ה אדם מקובל בחברה? כן

../images/Emo113.gifאניייייי../images/Emo9.gif

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? אמממ לא
2.את/ה במצב רוח גרוע היום? אממ ככה-ככה
3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא.. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כה 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא.. למה להיות מושלם?
6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? אממ תלוי 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? כנ"ל 8.את/ה טיפוס סלחן? כןן *מלאך* 9.את/ה סוער מבפנים? לע
10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא:-S 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? לא 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? כן
13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? לא 14.הרבצת אי פעם למישהו? יש מישהו בעולם שלא הרביץ למישהו?
15.את/ה אדם מקובל בחברה? אממ כן, נראה לי.

coullette

New member
נקטנראערכ גככער רעראע

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר?לא 2.את/ה במצב רוח גרוע היום?כןסדגש| 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ?לא 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור?לא 5.את/ה שואף/ת לשלמות?אפשר לומר 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות?כן... 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות?כן... 8.את/ה טיפוס סלחן?כן 9.את/ה סוער מבפנים?חח 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך?לא 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י?לא 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך?כן 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות?כן אני סכיזופרנית 14.הרבצת אי פעם למישהו?כן 15.את/ה אדם מקובל בחברה?כן למה לא?

shemesh16

New member
תשובותתתתתתת

האם... 1.יש לך חבר/ה שאת/ה לא אוהב/ת במיוחד ורוצה לנתק ממנו/ה קשר? כןן 2.את/ה במצב רוח גרוע היום? ת'אמת כן.. 3.את/ה במצב רוח גרוע בדר"כ? לא.. 4.את/ה נוהג/ת לעזור לזולת כי את/ה באמת אוהב לעזור? כן..מאוד 5.את/ה שואף/ת לשלמות? לא.. 6.את/ה יודע/ת להביע רגשות? לא כ"כ 7.את/ה נוהג/ת להסתיר רגשות? אממ כן 8.את/ה טיפוס סלחן? לצערי יותר מדי 9.את/ה סוער מבפנים? כן 10.ניסית אי פעם מערכת זוגית עם בן/ת מינך? לא! יאק 11.הצלת פעם את החיים של מישהו/י? אמ.. לא נראלי 12.חשבת אי פעם שהחיים נגמרים לך? כן חח 13.שאת/ה מאבד/ת שפיות? אממ כן 14.הרבצת אי פעם למישהו? כן :) לאח שלי 15.את/ה אדם מקובל בחברה? ככה ככה

למעלה