שאלון לפסח..

noni2222

New member
שאלון לפסח..../images/Emo162.gif

1. עושה סדר? 2. נוסע לחו"ל בפסח? 3. מטייל בארץ? 4. אוכל חמץ? 5. מצה רטובה או יבשה? 6. מאכל פסח אהוב: 7. מצה מצופה שוקולד או לא? 8. קיבלתם שיעורים לפסח? 9. מציות - אוהבים או לא? 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?

Cut Up Angel

New member
עונה../images/Emo162.gif../images/Emo159.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif

1. עושה סדר?יאפ 2. נוסע לחו"ל בפסח?לא 3. מטייל בארץ?לא 4. אוכל חמץ?כן... 5. מצה רטובה או יבשה?רטובה?
..יבשה!
6. מאכל פסח אהוב:קניידלך 7. מצה מצופה שוקולד או לא?כן
8. קיבלתם שיעורים לפסח?כן
9. מציות - אוהבים או לא?לא... 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)לא אכפת לי ממש 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?גם ברוסיה, זה בסדר...
12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?אולי

עונה !

1. עושה סדר? כן 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא 3. מטייל בארץ? לא במיוחד... 4. אוכל חמץ? לא 5. מצה רטובה או יבשה? יבשה 6. מאכל פסח אהוב: כלום חחח 7. מצה מצופה שוקולד או לא? כן 8. קיבלתם שיעורים לפסח? דאאאאאאאא 9. מציות - אוהבים או לא? לאא 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) מה ? 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? לא 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? כן
סתאאאאם

ady18

Well-known member
תשובות

. עושה סדר?כן 2. נוסע לחו"ל בפסח?לא 3. מטייל בארץ?אולי 4. אוכל חמץ?לא 5. מצה רטובה או יבשה?שניהם לא בעיקר מטוגן 6. מאכל פסח אהוב:מצות מטוגנות ועוגות שוקלד ממצות 7. מצה מצופה שוקולד או לא?כן 8. קיבלתם שיעורים לפסח? 9. מציות - אוהבים או לא?שזה 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)לא משנה 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?סבבה 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?לא

בלופ../images/Emo155.gif

1. עושה סדר?כה 2. נוסע לחו"ל בפסח?לא 3. מטייל בארץ?הייתי רוצה קצת 4. אוכל חמץ?משתדלת שלא 5. מצה רטובה או יבשה?יבשה נראהלי 6. מאכל פסח אהוב:מממ חרוסת.. מצות עם שוקולד..
כל האוכל של הסדר 7. מצה מצופה שוקולד או לא?לא... למרוח בעצמי חח
8. קיבלתם שיעורים לפסח?לא 9. מציות - אוהבים או לא?מציות? או מצות? מצות ככה בסדר איתן חח 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)אה אינלי מושג 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?באמת?
12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?ממש לא!

מסטולית

New member
אביב הגיע פסח בא../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

1. עושה סדר? כה 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא 3. מטייל בארץ? לא חחח 4. אוכל חמץ? לא החלטתי עוד, נראה לי שהשנה לא... 5. מצה רטובה או יבשה? יבשה 6. מאכל פסח אהוב: כל מה שהוא לא כשר לפסח 7. מצה מצופה שוקולד או לא? כן למה לא 8. קיבלתם שיעורים לפסח? לא חחחחחחחח 9. מציות - אוהבים או לא? מה? 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) הכל אותו חרא 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? לא
12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני :)

אני חדשה פה דרך אגב
1. עושה סדר? כן
2. נוסע לחו"ל בפסח? הייתי אמורה אבל יש לי ימים מרוכזים
3. מטייל בארץ? אולי 4. אוכל חמץ? לא :X 5. מצה רטובה או יבשה? שונאת מצות
6. מאכל פסח אהוב: כל דבר שאין בו מצות
7. מצה מצופה שוקולד או לא? כה :X 8. קיבלתם שיעורים לפסח? יותר מידי שיעורים
9. מציות - אוהבים או לא? לא :X 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) לא אכפת לי, שונאת מצות. 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? מסכנים... 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? דווקא לא :)

elians

New member
ושאני לא אשתתף? אין מצב!

1. עושה סדר? אנא ערף אולי מיני מיני מיני סדר.. תוך 30 דקות כולל אוכל 2. נוסע לחו"ל בפסח? איפה הלוואי! 3. מטייל בארץ? אולי .. נטייל .. קו לירושלים ברכבת .. יהיה טוב 4. אוכל חמץ? אם משאלתי תתגשם אסע לעיר העתיקה בי-ם ואוכל שם 5. מצה רטובה או יבשה? לא אוכל מצות זה החג שאני הכי צם בו 6. מאכל פסח אהוב: ביצה 7. מצה מצופה שוקולד או לא? איכס 8. קיבלתם שיעורים לפסח? כבר מזמן אבל מזמן סיימתי 9. מציות - אוהבים או לא? לא 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) הכל בעעע 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? כיף להם 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? לא...

nni8

New member
עונה

1. עושה סדר?כן 2. נוסע לחו"ל בפסח?לא 3. מטייל בארץ?כן 4. אוכל חמץ?לא 5. מצה רטובה או יבשה?יבשה 6. מאכל פסח אהוב:ממ קניידלך כן..כן .. ומצה עם שוקולד 7. מצה מצופה שוקולד או לא?כן 8. קיבלתם שיעורים לפסח?כן 9. מציות - אוהבים או לא?לא 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)ממ לאכפת לי 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?ממ.. 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?לא

Danielle b3

New member
../images/Emo156.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo161.gif

עושה סדר
כן
נוסעת לחו"ל בפסח
לא
מטיילת בארץ
כן
, היינו בחרמון
אוכלת חמץ
לא
מצה רטובה או יבשה
עם ממרח
חחח
מאכל פסח אהוב: מצה
(אני ממש מקורית
)
מצה מצופה שוקולד או לא
כן
קיבלתם שיעורים לפסח
כן
מציות - אוהבים או לא
מה
איזה סוג מצות
אין לי מושג
ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות
באמת
נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק
מה שתגידי... חחח

חג שמח../images/Emo13.gif

עושה סדר
כה
נוסע לחו"ל בפסח
הלוואי..
מטייל בארץ
כן
אוכל חמץ
לא
מצה רטובה או יבשה
יבשה
מאכל פסח אהוב: אממ לאדעת
מצה מצופה שוקולד או לא
לאדעת חחח
קיבלתם שיעורים לפסח
איך לא
וגם עבודות בעע
מציות - אוהבים או לא
בערך
איזה סוג מצות
(מצות ירושלים, אסם וכו'..) לא משנה כ"כ
ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות
לא
נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק
חחחח לא

בוהוטיהיז

1. עושה סדר? לא. רק ארוחה גדולה 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא 3. מטייל בארץ? אולי לכנרת.. אני אילתית, כל הארץ ממילא באה לפה 4. אוכל חמץ? כן 5. מצה רטובה או יבשה? רטובה בד"כ.. פחות מתפורר 6. מאכל פסח אהוב: מרק עם קניידלעך של אמא :) 7. מצה מצופה שוקולד או לא? לא מצופה.. מצה רטובה עם חמאה ושוקולד למריחה 8. קיבלתם שיעורים לפסח? לא. אקסטרני 9. מציות - אוהבים או לא? מציות? 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) אוי נו מה זה משנה? לאף אחת מהן אין טעם ממילא 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? לא, אבל טוב לדעת :) 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? אני אמנע מתגובה

סינטטית

New member
שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא

1. עושה סדר? כן 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא..איזה איפה יש לי זמן :/ 3. מטייל בארץ? נראה לי שכן! 4. אוכל חמץ? לא 5. מצה רטובה או יבשה? רטובה! 6. מאכל פסח אהוב: מצה רטובה עם נוטלה....גרר 7. מצה מצופה שוקולד או לא? כן!! 8. קיבלתם שיעורים לפסח? שיעורים? עבודות!! פרוייקטים! מה לא :S 9. מציות - אוהבים או לא? אוהבת 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) מזה משנה ? :) 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? ואללה? 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? לא, דוקא נחמד! :)

English Muffin

New member
הכי אוהבת את פסח !!!!!!../images/Emo156.gif

1. עושה סדר?כן 2. נוסע לחו"ל בפסח?לא 3. מטייל בארץ?אולי 4. אוכל חמץ?כן
5. מצה רטובה או יבשה?יבשה... 6. מאכל פסח אהוב:חרוסת 7. מצה מצופה שוקולד או לא?לא היא עושה לי רעע 8. קיבלתם שיעורים לפסח?יש לי איזה כמה עבודות לעשות 9. מציות - אוהבים או לא?כן 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)אסם 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?ואו באמת ? 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?לא דווקא סבבה

®NuLy®

New member
../images/Emo156.gifעונה../images/Emo156.gif

1. עושה סדר? ברור!! 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא
3. מטייל בארץ? היום כבר טיילתי 4. אוכל חמץ? לא 5. מצה רטובה או יבשה? יבשה!!!! 6. מאכל פסח אהוב: קניידעלך 7. מצה מצופה שוקולד או לא? מצה מרוחה בשקולוד 8. קיבלתם שיעורים לפסח? יותר נכון עבודות 9. מציות - אוהבים או לא? כןןןןן 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) מה שההורים קונים ניראה לי מצות יהודה {אם יש דבר כזה
} 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? לא!!! אבל זה מגניבוש 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?

noni2222

New member
יענה לעצמי.

. עושה סדר? כןץ 2. נוסע לחו"ל בפסח? נו אני כבר בחו"ל. 3. מטייל בארץ? אוסטרליה? כן. 4. אוכל חמץ?כן 5. מצה רטובה או יבשה?רטובההה 6. מאכל פסח אהוב: אמ.. לא יודעת 7. מצה מצופה שוקולד או לא? כןןן 8. קיבלתם שיעורים לפסח?לא האוסטרלים לא שמים על פסחץ אין שיעורים. אין חופש. 9. מציות - אוהבים או לא? מאודדד 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) אמ.. אסם. 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? כן. רק בסופר המקומי יש 11 סוגים שונים. (ספרתי.) 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? כןן את ממש משועממת (ממתי אני מדברת עם עצמי?!)

אני עונה....

1. עושה סדר?כן 2. נוסע לחו"ל בפסח?לא 3. מטייל בארץ?אולי... 4. אוכל חמץ?לא 5. מצה רטובה או יבשה?שניהם... 6. מאכל פסח אהוב:אין כזה... חחחחחחח 7. מצה מצופה שוקולד או לא?בטח! 8. קיבלתם שיעורים לפסח?לא תודה רבה! 9. מציות - אוהבים או לא? 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)-אין עדיפות.. 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?לא! 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?חחחחחח

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifפסחחחחחח

1. עושה סדר? ברורררררררררר 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא 3. מטייל בארץ? כן 4. אוכל חמץ? לא 5. מצה רטובה או יבשה? רטובה 6. מאכל פסח אהוב: אצלנו זאת מסורת לאכול בשר כבש... אז אני אוהבת את זה 7. מצה מצופה שוקולד או לא? לא, אני אוהבת למרוח בעצמי 8. קיבלתם שיעורים לפסח? סיימתי ביצפר 9. מציות - אוהבים או לא? התכוונתם למצות? אז כן 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) ירושלים 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? וואלה? יפה... 12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק? לא, זה שאלון סבבה

M a M u S h A

New member
תשובות../images/Emo155.gif

1. עושה סדר?בטח! 2. נוסע לחו"ל בפסח? לא.חבל... 3. מטייל בארץ?לא... 4. אוכל חמץ?לפעמים|מתביישת| 5. מצה רטובה או יבשה?
יבשה 6. מאכל פסח אהוב:
. 7. מצה מצופה שוקולד או לא?
מצופה שוקולד זה טעים! 8. קיבלתם שיעורים לפסח?אכן. 9. מציות - אוהבים או לא?מה זה? 10. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)לא משנה 11. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?באמת?
12. נכון שאני משועממת והשאלון שלי דפוק?לא.

למעלה