שאלון..לענות חברה...

שאלון..לענות חברה...

טוף..אז ככה.. 1. מה הדבר שאתם הכי אוהבים באורלנדו? 2. מה הסרט שאתם הכי אוהבים? 3.מי השחקן שאתם הכי אוהבים?(חוץ מאורלנדו..) 4.קוראים ספרים?, אם כן..איזה? 5. ומה הספר האהוב עליכם? בבקשה תענו לשאלון..מחכה לתגובות....שלכם!!

אררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

מ-ע-צ-ב-ן-
לא לכעוס שהתפרצתי אבל לפני דקה שמת את השאלון כהודעה משורשרת
אז למה שוב
את חושבת שלא ישימו לב
אז אם כן למה לא פתחת הודעה חדשה מההתחלה
בבקשה בבקשה בבקשה תלמדו לשרשר וגם להפעיל שיקול דעת בקשר לפתיחת הודעות חדשות
לא לפתוח שרשורים סתם
זה מוריד שרשורים אחרים
תודה...

little bry

New member
../images/Emo9.gif למישהו פה יש

הסבר מפורט ומובן*אומנות השירשור אם אני זוכרת נכון חחחחח* איפה זה?

ארררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

שמתי אותו לפני איזה רבע שעה
קחו. העיקר שתבינו
וסליחה שהתעצבנתי..... אני לחוצה מהמבחן בגיאומטריה....

אה......./images/Emo42.gif

שטח והיקף מעגל (פאי כפול רדיוס בריבוע, ושני פאי רדיוס וכל הדברים האלה.....)
שטח טרפז
פרופורציה ודמיון......
ואני רק בכיתה ט'
בעעעע זה בגלל שהמחוננים (כן כן אני ילדה מחוננת....
) עושים בגרות במתמטיקה בכיתה י'....
ככה שיש לי עוד שנה אחת ואני מסיימת מתמטיקה לעולמים
כיף כיף כיף כיף כיףףףףףף לי
ובנתיים אני סובלת....

ThisIsJustME

New member
מה? אני בכלל לא טובה במתמטיקה ו...

בכל זאת יש לנו בגרות בזה בכיתה י' [השנה...].. אפילו שאני בשלוש יחידות, כאילו לא נראה לי יש קשר למחוננים או לא... ומתמטיקה זה=בעעעע איכס

תצ1

New member
3 יחידות אימפריה!!!! ../images/Emo6.gif

ואנחנו לא טיפשים!!! פשוט... אין לנו כוח להשקיע!!!
חוץ מזה.... על 4 ו5 אין שיר עלינו יש.. זה הולך כך, אהם אהם: "אין שכל, אין דאגות, אני שלוש יחידות" אז אחוות 3 יחידות.. קבלו פטריה!!!

love angle

New member
וואי../images/Emo95.gif

לנו בכלל אין בחירה.. מי שבוחר במגמה הריאלית חייב לעשות 5 יחידות מתמטיקה.. וכל השאר חייבים 4 נראה לי

פחחחחח

איזה מוזר זה..
צד שני זה יותר טוב, כי אלה שרוצים לעשות ריאלים ולא מצליחים להגיע ל5 יחידות לא יכולים לקחת את זה ואצלכם עושים בדיוק תהיפך, שיבחרו מה שבא להם ואם הם רוצים ריאלי אז יהיה להם 5 יח' בלי ברירה.

ThisIsJustME

New member
חחחחח יאללה אימפריה

חחחחחחחחחחחחחח וואי איזה פנאן שייש עלינו שיר חחחחחחח
סתאם אבל לא יודעת אני גם ככה לא טובה בכל דבר שקשור למתמטיקה אז עדיף לי לעשות את המינימום ולצאת עם ציון נורמלי

תצ1

New member
ראית מה זה!!!

ואת צודקת.. מתמטיקה זהמחובה לבגרות.. ורק צריך לנסות להעביר אותה בצורה הכי חיובית שאפשר!!!!!

ThisIsJustME

New member
פשוט מאוד, את רק צריכה:

ללחוץ על- הוספת תגובה שנמצאת בתחתית ההודעה שאת קוראת... ולא על הודעה חדשה זה הכול...

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

1. מה הדבר שאתם הכי אוהבים באורלנדו?שיער 2. מה הסרט שאתם הכי אוהבים?שרה"ט 3.מי השחקן שאתם הכי אוהבים?(חוץ מאורלנדו..)(אני לא אוהבת את אורלנדו בתור שחקן) מל גיבסון, ברוס וויליס, קווין קוסטנר, ניקול קידמן 4.קוראים ספרים?, אם כן..איזה?שרה"ט וכל מיני כאלה 5. ומה הספר האהוב עליכם?שרה"ט

פרפר15

New member
אני../images/Emo41.gif

1. מה הדבר שאתם הכי אוהבים באורלנדו? החיוך 2. מה הסרט שאתם הכי אוהבים?שר הטבעות שני צריחים 3.מי השחקן שאתם הכי אוהבים?(חוץ מאורלנדו..) אממממ דומינק שון בילי ואלייז'ה ניקול קידמן קירסטן דנסט ויואן מגרגור 4.קוראים ספרים?, אם כן..איזה? שר הטבעות והארי פ]טר 5. ומה הספר האהוב עליכם? שר נהטבעות

ChipiM

New member
אני!

1. מה הדבר שאתם הכי אוהבים באורלנדו? אמממממממ הכל
2. מה הסרט שאתם הכי אוהבים? שר הטבעות, שלושתם כמובן... 3.מי השחקן שאתם הכי אוהבים? (חוץ מאורלנדו) שון (<-בין ואוסטין), וואלה לא עולים לי שמות כרגע.. 4.קוראים ספרים?, אם כן..איזה? שרה"ט, ועוד ספרים שמכריחים אותנו לקרוא בשביל בצפר! אבל סופסוף נגמרו שיעורי ספרות... יש!!! (זה לא המקצוע, זאת המורה... חחחחחחח)... אה וגם אני קראתי את כל חמשת ספרי הארי פוטר, אבל זה היה לפני שהתאהבתי בשרה"ט... 5. שרה"ט הספר הכי הכי הכי שווה שקראתי בחיי!!

TrinMyQueen

New member
תשובותיי ../images/Emo9.gif

ככה- 1. אממ את כל הפנים... במיוחד את החיוך והאף. 2. מטריקס, שר הטבעות ושודדי הקריביים 3. אממממ נראה לי מאט לה-בלנק (ג'ואי מחברים) וקיאנו ריבס..וגם טום קרוז ובראד פיט חח יש הרבה 4. הארי פוטר! והרבה 5. הארי פוטר
חחח

NimaZ

New member
שאלון. תשובות

1. אני מסכימה מאוד עם מי שאמרה הכל! 2. אמ..... אני לא זוכרת את השאלה... רגע ננזכרתי! ברור ששודדי הקריביים! 3. זאת השאלה עם השחן האהוב נכון? אז חוץ מאורלנדו.. ג'וני דפ הכוסון כמובן! 4. ספרים שאני קוראת??? דיי הרבה.... מגוונים...... אבל.... בואו נגיד שהארי פוטר... 5. ברור אבל ברור ששבט דוב המערות גם הראשון וגם השני אבל עמק הסובסים לא היה יפה...... בפסקתי באמצע! זהו! נכון? מקווה...... אני הולכת לישון! לא ישנתי את מול בלילה!

למעלה