שאלון לעבודת חקר...

B a r r B e e

New member
שאלון לעבודת חקר...

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? 5. מה את/ה חושב/ת עליה? תודה לעונים

hilonet14

New member
כריסטי

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? ברורררר אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? ביוטיפול, סטרונגר {?}, והשירים החדשים... הארט ואייט נו אד'ר מן 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? לא :) 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה?פעם ביום ככה 5. מה את/ה חושב/ת עליה? חמודה, אהבתי את הלוק החדש {ישן}

hilonet14

New member
אופסי

FIGHTER זה השיר... פשוט היה שם תמילה סטרונגר אז חשבתי.. *פאדיחות* =]]]]

דנטל

New member
כריסטינה ../images/Emo99.gif

האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? כן אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? Dirty הכי הכי אוהבת ו- Come On Over 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? לא 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? כשיש ברדיו 5. מה את/ה חושב/ת עליה? קול מדהים

1Shir

New member
אפשר לשאול באיזו עבודת חקר מדובר?

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? מכירה 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? נובאדי וונטס טו בי לונלי, ג'יני אין א בוטל, הרט (לפי הסדר) 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? לאאא אבל את 2 השירים הראשונים שכתבתי טרחתי להשיג 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? במכוון לעיתים רחוקות, באמצעי התקשורת יוצא לי הרבה 5. מה את/ה חושב/ת עליה? אני לא אוהבת אותה. אני לא אוהבת את הסגנון שלה של הרבה פוזה ודגש על חיצוניות. אני גם לא אוהבת את הפוזות שהיא בוחרת, של אובר-סלאט ודיווה. ואולי הכי חשוב, אני לא אוהבת את סגנון השירה שלה, זמרת סול אולי קוראים לזה, אני לא בטוחה, בכל אופן אני לא אוהבת את הטכניקות שהיא עושה עם הקול שלה כשהיא שרה, למרות שיש לה קול טוב אבל כאמור לא מתחברת לסגנון שלה.

secret girl

New member
עונה

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? ברור אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? ... ginie in a bottle, fighter, what a girl wants, come on over, lady marmalade 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? לא 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? כשהשיר שלה נבחר אקראית בווינאמפ 5. מה את/ה חושב/ת עליה? יפיפיה, כוסית, קול יפה, מוכשרת

שאקירה :$ ../images/Emo219.gif

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה?מסתבר שכן אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? אני לא אוהבת 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה?-- 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה?האמ,נמוכה מאוד? לא יוצא לי לשמוע ת'שירים שלה בכלל כמעט ואני שמחה 5. מה את/ה חושב/ת עליה?שיש לה קול מזעזע והשירים שלה מזעזעים

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ממממ.

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? בטח. אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? הארט, אינט נו אדר מן, ביוטיפול, השיר הזה קיצ'י קיצ'י יאיאי XDDDD 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? לא #___# 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? לפעמים. 5. מה את/ה חושב/ת עליה? היא ממש כוסית. ויש לה קול עוצמתי, מדהים.

../images/Emo110.gif

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? כן, מכירה
2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? fighter, hurt, beautiful, dirty 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? לא 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? בינונית 5. מה את/ה חושב/ת עליה? שיש לה קול מדהים, וחבל שהיא מוכרת את הגוף שלה.

טוב

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה?כן אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? כמעט אף אחד 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? נופ 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? כמעט ולא 5. מה את/ה חושב/ת עליה? לא ממש הסגנון שלי אבל יש לה קול נחמד

נושבו

New member
כריסטינה../images/Emo23.gif עונה:)

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה
כן! איך אפשר שלא לאהוב קול כזה מושלם?
אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת
hurt, beutiful, the voice within 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה
אין לי.. 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה
לאחרונה התמכרתי קשות לhurt... אבל בעיקרון כאני שומעת מוזיקה אז היא גם נמצאת בפלייליסט. 5. מה את/ה חושב/ת עליה
היא זמרת ענקית!! יש לה קול אדיר, טונים בשמיים!! היא ממש חמודה אבל קצת שרמוטה.. לא נורא חח בכל זאת אני אוהבת אותה

michelle2113

New member
נממ

1. מכירה 2. את ג'יני בבקבוק (חח..אין לי כוח לחפש את המילים במילון), כי רק בכיתה ו' בערך אהבתי אותה... 3.לא, שום דבר, שום כלום בכלל! 4.בתדירות של כלום. מידי פעם כשמשמיעים בגלגל"צ. 5.אני חושבת שכמו כל זמרת פופ אמריקאית, גם היא הפכה לשרלילה מוזרה, וזה פשוט לא מיוחד ולא יפה. תודה. בבקשה לשואלת!!

:] ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה?כן אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? הרבה..ביוטיפול הארט ויש עוד.. 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה?לא 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה?אם נדבקתי לשיר ואם יש אותו בטלוויזיה 5. מה את/ה חושב/ת עליה?יש לה קול יפה

Runt

New member
אהא

1. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה? כן אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? soar, keep on singin' my song 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? יש לי את "סטריפד". 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? לא יותר מפעם-פעמיים בחודש, אם בכלל 5. מה את/ה חושב/ת עליה? שהיא מוכשרת, אבל לא מעניינת אותי במיוחד.

coullette

New member
את עושה עבודת מחקר על כריסטינה

אגילרה? זה תזה או דוקטורט?

sukrazit

New member
נו טוב..עונה...

. האם את/ה מכיר את הזמרת כריסטינה אגילרה?כן אם כן- 2. איזה שירים שלה את/ה אוהב/ת? את ביוטיפול ו hurt את הישנים אני לא ממש זוכרת.. 3. האם יש לך דיסק/ים או סינגל/ים שלה? איזה? יש סיכוי.. 4. באיזה תדירות את/ה מקשיב/ה לשירים שלה? כל פעם שהיא בMTV אבל לא ככה סתם 5. מה את/ה חושב/ת עליה? יש לה קול ממש יפה...אבל לפני כמה שנים היא הייתה ממש ממוסחרת אני אוהבת אותה יותר עכשיו...

למעלה