שאלון לסופ"ש!

שאלון לסופ"ש!

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אל תייבשו
.

spraizler

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמר הבית ספר משהו רע שקרה לך השבוע: צריך ללמוד לכימיה שיר שלא הפסקת לשמוע: אין כזה התחדשות השבוע: החדר נקי תוכנית השבוע: לא ראיתי יותר מדי, אז נמלטים סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: אין זמן לקרוא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רונדו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ברוך הבא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מנשמע עפיפי? תמונת השבוע: הפגנת ה150 אלף בככר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר

*העתק הדבק*../images/Emo11.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: השתלמות ציונות! D: ולגבעומר מחר בעמק חפר! :] משהו רע שקרה לך השבוע: הפסדתי שלוש שעות לשון
שיר שלא הפסקת לשמוע: המתה-אפורה/סליבילאה התחדשות השבוע: שישה מכנסיים ושתי חולצות
תוכנית השבוע: חברים אתמול
סרט השבוע: מצבע סבתא!!1 עכשיו, בהשתלמות.. אדיר
ספר השבוע: האלכימאי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה! אני מתה מפחד! ערב להקות מחוז מרכז.. אה ויש גם הופעה של מלופוביה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את ללי D: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בהשתלמות עכשיו.. חתיכת מדבים הזויים יש בגזר
"רק שלא תגמור כמו מוטי בננה בציריך.." "סבתא!! זה בני!" "תגיד, אתה פדופיל? אז למה אתה נתפס על קטנות??" "תחזיק במשהו! אתה נסחף.." תמונת השבוע: מדבומו מנשנש חומוס
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מרתק

מיכלצי

New member
שאלון שאלון..:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: יש לי מגן 98 באנגלית, ואני יוצאת עם מישהו עוד כמה שעות משהו רע שקרה לך השבוע: אני לא..רוצה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Queen - don't stop me now התחדשות השבוע: גם זה לא. (זה מאוד מעניין שמצד אחד אני נלהבת לענות על משהו, ומצד שני אני לא באמת עושה את זה). תוכנית השבוע: חברים!!! סרט השבוע: להיות ג'ון מלקוביץ' ספר השבוע: אם יש גן עדן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש זמני ממתכונות ובחינות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל עוד הוא יהיה סימפטי - לא משנה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נהג, תפתח אותי מאחורה!" (אתם לא באמת רוצים לדעת) תמונת השבוע: בצד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יוצא המ מהשגרה. כן, זה יהיה ניסוח מתאים.

דורד

New member
אני

משהו טוב: אמממ... אכלתי חינם בנתב"ג ועוד קיבלתי עודף משהו רע: היה לי רק יום צילומים אחד שיר שלא הפסקתי לשמוע: כל הסאונדטראק של "מיוזיק אנד ליריקס" התחדשות השבוע: אמממ... אהבה חדשה (מסופ"ש שעבר... חדשה) תכנית השבוע: מועדון לילה - סיום עונה סרט השבוע: משימה לחשפניות מתחילות (וזה לא מה שאתם חושבים!) ספר השבוע: שיחון בצרפתית משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צילומים למפעל הפיס, מקדונלדס ופגישה עם אהובתי אדם שאני רוצה לפגוש בשבוע הבא: תנחשו... יציאת השבוע: "הלימוזינה... הלימונינה... הלימודינה... הלימודיני... הלימונדי... הלימונדה הזאת ממש מתוקה" תמונת השבוע: איך עבר עליי השבוע: כרגיל... בשעמום טוטאלי...

למעלה