שאלון לסוף שבוע

שאלון לסוף שבוע

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

ואני גם עונה

שם: מורי כינוי: בהנחה של מדובר על הניק התפוזי, אז יש לי מלא כיוניים, אבל הכי שמיש זה מומו. תאריך לידה:8/3/81 מזל: דגים סגנון לבוש: רגיל פשוט סטייל כללי:הלך לאיבוד פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא: צהוב מאכל אהוב:שניצל חטיף אהוב:בסלי ובמבה חטיף שנוא:פופקורן מתוק פרי אהוב: תפוז פרי שנוא: בננה בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף: אין מוטו: כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת סרט: כשהנערים שרי, מלך האריות,ריקוד מושחת,הנסיכההקסומה,אישה יפה שיר: מלאך של אביב גפן,יוצא לאור של אהוד בנאי, ועוד מלא
זמר: אהוד בנאי, אביב גפן,ברי סחרוף זמרת: דין דין אביב להקה:פורטיסחרוף,אלג'יר, איפה הילד.. סטייה: לא יודעת שריטה: אני ישנה עם רדיו דלוק חולשה: ילדים מפחיד: ליצנים משמח: חברים מכעיס: הורים מעציב: מוות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: זובי שיר שעושה מצב רוח טוב: תקפוץ של גלעד שגב בנאדם שעושה מצב רוח טוב: דרורי הדסי וסיפאני ביה"ס: מה איתו? כיתה : א' עוד שבועיים
עיר מגורים:ירושלים גובה:165 בערך מוצא: אשכנזיה אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: גברים טלויזיה: מכורה קשות רדיו: גלגלצ בעיקר דיסק:כרגע אני מחכה בקוצר רוח לדיסק המשולש של אהוד בנאי בהופעה חיה! הכי אוהב בגוף שלך: שיער הכי שונא בגוף שלך: צבע תכונה שנואה בעצמך: עצבים מהירים תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: צמיד שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: קרן אור של אביב גפן בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים?? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: דיסקמן,דיסקים וערסל איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא בבית למה אתה לא שם? לא יודעת עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?
רוצה אבל לא יכול?
לעוף מפה את מי אתה הכי אוהב בעולם? אחותי את מי אתה הכי שונא בעולם? אני לא יכולה לומר
לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: אוהד גורם לך לבכות: סרט מצחיק אותך: חברים שלי בחיים לא: מה בחיים לא?! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שאני רעבה ! מתנה שהיית רוצה לקבל: DVD של בנות מקלאוד , או DVD של בנות גילמור כישרון: אומנותי תחביבים:אומנות אוסף: של מפיות
ציטוט אהוב: מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני! מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: אעכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שפרצתי לבית רדוף רוחות חלום שהיית רוצה שיתגשם: דרום אמריקה הדבר הכי נועז שעשית: אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו באמצע ככר הדבר הכי טיפשי שעשית: אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו באמצע ככר הדבר הכי מצחיק שעשית: לא יודעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: קרו לי הרבה דברים משעשעים הדבר הכי מפדח שקרה לך: נפלתי ברחוב כמו ילדה קטנה מקרה הכי טוב שקרה לך:
מקרה הכי רע שקרה לך: חברה שלי מתה הודגש באמצעות מדגישומטיק

חח מזמן לא הייתי פה..

שם: אלה כינוי: אליק, אלונת תאריך לידה: 1.8.1989 מזל: אריה סגנון לבוש: זרוק.. סטייל כללי: מה שבא.. פירסינג: אין קעקועים: רוצה לעשות.. צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: גלידה, שוקו יטבתה.. חטיף אהוב: צ'יפס חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: אין בע"ח אהוב: סוס, כלב, פרה.. יש בע"ח? יש מקום בילוי מועדף: ברפת מוטו: אם משהו עלול להשתבש- הוא מתישהוא אכן ישתבש סרט: שוקולד, ריקוד מושחת, מולין רוז', עידן הקרח.. שיר: דון קישוט, תפוחים ותמרים, שירו של שפשף.... זמר: מאיר בנאי זמרת: איה כורם להקה: אתניקס סטייה: לזכור טקסטים של סרטים בעל פה.. שריטה: לראות אותו סרט 200 פעם חולשה: שוקו יטבתה מפחיד: להיות לבד בחושך משמח: חברים, משפחה, חיות מכעיס: אח שלי.. מעציב: מוות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שתוק! שיר שעושה מצב רוח טוב: שירים של בנות מקלאוד בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אדר ובני ביה"ס: הא?! כיתה: אחרונה!! עיר מגורים: כפר יחזקאל גובה: 162 ס"מ..בערך.. מוצא: אשכנזיה אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: גברים טלויזיה: מנסה להוריד במינון.. רדיו: רשת ג' או קול רגע דיסק: שנות ה-60 הכי אוהב בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: אני נמוכה! :( תכונה שנואה בעצמך: פיוז קצר תכונה שנואה באחרים: שקרנים לוקח לכל מקום: לובלו שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: because of you של קלי קלארקסון בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספר, משקפי שמש וחבילת מסטיקים איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? עדיין אין לי רשיון..:( עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? מישהו שלא אח שלי.. רוצה אבל לא יכול? לצאת מכאן! את מי אתה הכי אוהב בעולם? חזי! את מי אתה הכי שונא בעולם? יש הרבה... לא יכול בלי: מסטיק מתגעגע ל: בני גורם לך לבכות: סרט עצוב מצחיק אותך: הכל! בחיים לא: מה?! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אני צריכה ללמוד לתאוריה.... מתנה שהיית רוצה לקבל: פאזל של המון המון המון חלקים! כישרון: לעצבן פילים תחביבים: לחלוב, לרכב, לבשל, להרכיב פאזלים.. אוסף: בקבוקי בושם ציטוט אהוב: good things take time...great things happen all at once.... מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שאני רוכבת אל הים חלום שהיית רוצה שיתגשם: שאני נשארת שם.. הדבר הכי נועז שעשית: התנשקתי עם מישהו בים..מול השקיעה.. הדבר הכי טיפשי שעשית: הלכתי מכות עם מישהו באמצע הרחוב הדבר הכי מצחיק שעשית: הלכתי מכות עם מישהו באמצע הרחוב הדבר הכי מצחיק שקרה לך: היו הרבה.. הדבר הכי מפדח שקרה לך: מישהו ניסה להרים אותי....והצליח..! מקרה הכי טוב שקרה לך: התחלתי לחלוב.. מקרה הכי רע שקרה לך: הכלבים שלי מתו :(

Nira 222

New member
נו שוין....

שם: נירה כינוי: נירוש, נירושקה, נירצ'יק, נירל'ה... תאריך לידה: 4.12.81 מזל: קשת סגנון לבוש: ספורט-אלגנט פירסינג: אין, אלא אם שבעה חורים באוזניים נחשבים.. צבע אהוב: תכלת- טורקיז צבע שנוא: אפור מאכל אהוב: פיצה חטיף אהוב: מרשמלו פרי שנוא: אפרסק בע"ח אהוב: דולפין מקום בילוי מועדף: מוטו: "חלומות, אפשר להגשים, אם באמת רוצים" סטייה: נקיטה בספונטניות משוועת שריטה: גדולה... חולשה: אופניים, דולפינים, ומוצרי אלקטרוניקה מפחיד: אנסים משמח: חברים מכעיס: משפחה מעציב: משפחה מילה / משפט שאתה תמיד אומר: בעליל/חרף בנאדם שעושה מצב רוח טוב: איקי ובלה עיר מגורים: אשקלון גובה: 1.60-1.63 מוצא: תימניה אופטימי \ פסימי: התיימרות לאופטימיות הכי אוהב בגוף שלך: חיוך וגומות הכי שונא בגוף שלך: אף תכונה שנואה בעצמך: רגישות תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: נגן אמפי בחיים לא יתפסו אותך עם: חצאית מיני 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: נגן, אופניים ומצלמה איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בוודאי למה אתה לא שם? כי זה חלום שלא צפוי להתגשם בקרוב עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם אהוב שיחבק רוצה אבל לא יכול? לא יכולה כי זה לא ממש מציאותי כרגע את מי אתה הכי אוהב בעולם? חברות יקרות את מי אתה הכי שונא בעולם? משפחת אבי לא יכול בלי: נגן מתגעגע ל: אחותי גורם לך לבכות: כל דבר מרגש מצחיק אותך: חברות בחיים לא: אעשן מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: הרצון לברוח ולמצוא מקום שליו... מתנה שהיית רוצה לקבל: סירה משלי כישרון: צילום תחביבים: רכיבה על אופניים, ספרים, האזנה למוסיקה, יציאה עם חברות, שתיית אקסל אוסף: חפצי נוי של דולפינים מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: כל חלום שמתרחש בבית הישן חלום שהיית רוצה שיתגשם: מציאת מקום משלי הדבר הכי נועז שעשית: נשיקה בדייט ראשון הדבר הכי טיפשי שעשית: נסיעה מאשקלון לת"א רק בשביל אכילת שווארמה הדבר הכי מצחיק שעשית: ע"ע סעיף קודם הדבר הכי מפדח שקרה לך: אמירת שלום לגנן השכונתי בחושבי שהוא דייט פוטנציאלי מקרה הכי טוב שקרה לך: הגשמת שניים מחלומותיי מקרה הכי רע שקרה לך: היוולדות למשפחת אבי + מגורים סמוך אליהם במשך 20 שנה..

עונה :)

שם: רוני כינוי: רונה, רון רון רונילה חחחח תאריך לידה: 9.5.90 מזל: שור סגנון לבוש: גופיות ודגמחים סטייל כללי: פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: תכלת וגווני ירוק צבע שנוא: כתום וצהובב מאכל אהוב: אוכל של אמא (וכמובן סבתא) חטיף אהוב: צ'יפס מקסיקני חטיף שנוא: יש כזה? פרי אהוב: תות ובננה פרי שנוא: לא עולה לי בראש בע"ח אהוב: סוס!!! יש בע"ח? 4 כלבים מקום בילוי מועדף: אצל חברים מוטו: סרט: רובין הוד גברים בגעטקס שיר: כול השירים של לינקין פארק זמר: צסט'ר בנדיגטון זמרת: איימי לי להקה: לינקין פארק סטייה: שריטה: חולשה: אממ מפחיד: ג'וקים משמח: חבירם ומשפחה מכעיס: שמעצבנים מעציב: שמאבדים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אין שיר שעושה מצב רוח טוב: שירי פאנק (sum 41) בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כול החברים והמשפחה ביה"ס: יגאל אלון כיתה: י'א 5 עיר מגורים: ראשון לציון גובה: 1.65 מוצא: חחח עזבו אופטימי \ פסימי: אופטימית! העדפה מינית: בנים.. טלויזיה: ג'קאסס, בנות מקלאוד, ווילד בויז, חיים שלי. רדיו: דיסק: לינקין פארק מטאורה!! הכי אוהב בגוף שלך: -- הכי שונא בגוף שלך: -- תכונה שנואה בעצמך: לפעמים קנאות תכונה שנואה באחרים: יש יותר מידי לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אין! בשביל מה לדכא את עצמי יותר?! בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריות בעע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חברים שלי-> אטמי אוזנים (אחרי יומיים הם מתחרפנים) -> סירה לברוח משם אחרי שהם מתחרפנים איפה אתה עכשיו? מול המחשב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? איטליה המושלמת או בחווה עכשיו למה אתה לא שם? לאיטליה נסעתי -> עכשיו 12:30 מי יהיה בחווה עכשיו!? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם החברות רוצה אבל לא יכול? יכולה אבל אין כוח את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה וחברים את מי אתה הכי שונא בעולם? את שקדדדד לא יכול בלי: מתגעגע ל: איטליה וספרדדד! גורם לך לבכות: זכרונות עצובים וטובים.. מצחיק אותך: חברים משפחה והכלבים עם ההתחרפנות שלהם בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שתהיה לי חווה עם סוסים! ולנסוע כמובן לחו'ל מתנה שהיית רוצה לקבל: סוס :) כישרון: רכיבה על סוסים תחביבים: רכיבה על סוסים אוסף: גלויות המעולם ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: גם וגם חורף או קיץ: קיץץץץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: שיש לי חווה ענקית עם מלא סוסים וקשה לי לבחור על מי לצאת לרכב חלום שהיית רוצה שיתגשם: חווה עם סוסים! הדבר הכי נועז שעשית: עשיתי עשיתי.. הדבר הכי טיפשי שעשית: הרחקתי מישהו מימני הדבר הכי מצחיק שעשית: יותר מידי כול יום קורה משהו! הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הפדיחה באמסטרדם הדבר הכי מפדח שקרה לך: הפדיחה באמסטרדם חחחחח מקרה הכי טוב שקרה לך: שהכרתי את החברים שלי ונסעתי לחו'ל מקרה הכי רע שקרה לך: איבדתי 3 חברים טובים הם כבר לא איתי...

למעלה