שאלון לסוף שבוע...

שאלון לסוף שבוע...

.האם אתם מתחפשים השנה? .למה? .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? .האם אתם אוהבים את פורים? .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? .מה קניתם בינתיים לתחפושת? .קניתם בכלל? .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? שאלות כלליות: שם: גיל: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

שאני לא אתחפש בפורים???????

לא יקום ולא יהיה!!!! כל שנה מתחפשת, וכל שנה אתחפש, עד שאמות
שנה שעברה, במסיבה עם חברים התחפשתי ל"גברת פנסיה" חחחחחחחחחח עם שן כסף, ציצים ענקיים (משקיות אורז) ותחת בגודל של האוורסט (כי פנסיונריות משועממות יושבות בבתי קפה ומשמינות במקומות הנכונים חחחחח) השנה, עוד לא סגורה על מה, אבל כבר יש לי שינים "יפות" לשים וטוסיק חשוף וגברתתתתתתתתתתתתת מה זה כל השאלון הזה??? אין לי כח לענות על הכל

mikonww

New member
חחחחח אבל לתמצת את זה ../images/Emo13.gif

וואו איזה כמות שאלות, ממש רעיון למוסד חחחחח אני בטוח שבמקום לשאול אותך "מותק אבא שלך גנן ?, מה לא, אז אך יצא לו פרח כמוך" הם שואלים אותך "תגידי אבא שלך עובד במוסד או דומה ? אחרת מאיפה כל השאלות
? טוב לא משעשע מה שרשמתי אבל שטויות זה עביר לי 45 שנייות מהחיים בכייף

../images/Emo205.gif

האם אתם מתחפשים השנה? כן... .למה? הודית..אג'ה אג'ה.. .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? שטן..רקדנית בטן..שלגיה..מלכת האש..ׂגוטית.. .האם אתם אוהבים את פורים? בכיף למה לא.. .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? לא...מרויחים מזה שלא מבזבזים כסף.. .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום יש לי סארי אמיתי...תכשיטים אמיתיים.... .קניתם בכלל? ... .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) 13-15 .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)?לא יודעת... .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים?לא... .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? חודש אחריי.. .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? בן... שאלות כלליות: שם:ולריה.. גיל:13... גובה:1.42 צבע שיער:שחור.. צבע עיניים:שחור.. מוצא:רוסיה.. דברים אהובים: להקה:הרבה... זמר/ת:הרבה... שחקן/ית: אוכל:
בגד:הכל.. סתם חפץ בחדר:אין משהו מיוחד.. דיסק:אין משהו מיוחד.. סרט:הרבה... בנאדם:אני מעדיפה חיות..שהן בעצם לא.. חדר בבית:שום חדר.. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיועם אמא שלי.. שמעת מוזיקה:עכשיו.. נפגשת עם חברים:שבוע..הייתי חולה... הלכת לחבר/ה:שבוע.. הסרט האחרון שראית:ריקודי רחוב.. הריח האחרון שהרחת:ישה...איזה מעדן.. הרעש האחרון ששמעת:רעש שקיות.. הטעם האחרון שהרגשת:מסטיק מנטה.. הספר האחרון שקראת:משהו באנגלית לא זוכרת... המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מה לענות? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ישה...מה הוא עושה עכשיו? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?רמקול.. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?משהו של אמא שלי.. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שחר.. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?עיתון מה אתה לובש כרגע?סווצ'ר ומכנס , לפרט? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לחיות נורמלי.. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אביבה.. השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):שחר.. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אלכסנדרה.. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב:כולם השם של חבר-אינטרנט אחד:מיכל? השם של המורה השנוא/ה עליך:יפית... השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אלכסנדרה.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש):ישה, בום ,סוורץ' ומץ'... איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:פנטן.. קרם לשיער אתה משתמש:לא.. דאודורנט אתה משתמש:ברור.. בושם אתה משתמש:כן.. מסטיק שאתה בד"כ לועס:מנטה עדין.. קפה אתה שותה:אייס.. ואיזה תה:ליפתן חח.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:כל מה שקשור לסימולצייה וחיות.. יומן יש לך לבצפר (אם יש):ברור.. מחשב יש לך:לא..אין עבודה אין שפה קשה קשה... מצלמה יש לך:אינטרנט, רגילה ווידאו.. פלאפון יש לך:כנראה.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:אני לא שוויצרית........יש לי מערכת סטריאו חדשה!!!!!!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?שחר,מקס,איילה,אביבית ויוליה..אה ודין... עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד כולם מניאקים.. מה אתה שומע?NIRVANA איזה חלונות פתוחים לך במחשב?דפדפן,אייסי ומסנג'ר..ומדיה.. מה אתה עושה בהמשך היום?ל'ודעת.. מה עשית לפני שענית על השאלון? שיחקתי עם אחים שלי (ישה ובום).. אי פעם... נהגת:קרטינג,נחשב? התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ,אביב,חורף וסתיו... שחור או לבן?שחור ולבן.. מחשב או טלויזיה?מחשב.. ספה או כורסה?ספה.. ארנק או קופה?חח קופה... כמה שיותר הכי טוב.... המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר... כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא מסתובב... כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל?
אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?מקום אחר רוק או פופ?משולב.. פוסטרים או קירות חלקים?תמונות יפות... דיסקמן או MP4 ?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?יאפ.. יש לך חבר/ה?יאפ.. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לרקוד..לטפל בחיות.. יש לך חשבון פלאפון גבוה?לפעמים.. למה?הייתה לי הפניית שיחה.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?עוד לא... אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא... אתה מרגיש יפה?לא.. למה?ככה.. אתה ביישן או פתוח?ביישן.. מה הצבע האהוב עליך?הכל.. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?הכל.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?הכל.. אתה מאושר?לא... היית פעם מאוהב?כן.. כיף?כן.. שיחקת פעם בסימס 2?כן.. אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?כולנו שווים... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?כלום..בכל זאת ירצו עוד... ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחוני למה?נגד רצח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:בכל יום של אושר חייבת להיות שריטה קטנה.. מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?הראו באנימל פלנת... אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
אהבה בשלט רחוק?
שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:266128946 תוכנת מסרים אחרת:

k o d u

New member
עונה:)

.האם אתם מתחפשים השנה? אני חושב שכן .למה? לא יודע .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם )? לא זוכר .האם אתם אוהבים את פורים? מאוד .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? כן .מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום .קניתם בכלל? לא .לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי.. ) יד'-טו' באדר, תענית אסתר (אוף אני לא אוהב לצום1) ביג'... .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? לא! .נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? כן... .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? לא .האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? אני לא מצליח לחשוב. שאלות כלליות: שם: שגיא גיל: 17 וחצי גובה: 185 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: י'הודי דברים אהובים: להקה: לינקין פארק ועוד כמה זמר/ת: יש הרבה שחקן/ית: ---- אוכל: הכל בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: מיטה דיסק: הרבה סרט: שר הטבעות בנאדם: מה? חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שני'ה שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: אתמול הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: אני כבר לא רואה סרטים אז אני לא זוכר הריח האחרון שהרחת: של חצילים מיטגנים. הרעש האחרון ששמעת: רעש של חצילים מיטגנים הטעם האחרון שהרגשת: של קולה הספר האחרון שקראת: גמרא המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה שאלון ארוך הבנאדם האחרון שחשבת עליו: זה שכתב תשאלון הזה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? זה דיסק של לימודי התיאוריה. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי היתקשר אלי'י אחרון. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? צפון מערב. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין לי ספרים ליד המחשב. מה אתה לובש כרגע? מכנס וחולצה. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להיתקלח. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ...יש 3 ממש טובים. השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): לא קי'ים כרגע. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני לא שונא אף אחד אלא אם כן הוא ערבי. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה? השם של קרוב משפחה אהוב: לא אוהב קרובי משפחה. השם של חבר-אינטרנט אחד: אין לי חברי אינטרנט השם של המורה השנוא/ה עליך: אוסנת, ואני לא שונא אותה אני פשוט מעדיף שהיא תעבור לארץ אחרת. השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אמממ...יש המון... השם של חיית המחמד שלך (אם יש): צ'ינצ'י, מיאמי, פאדג'. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: כיף. קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: AXE וספיד סטיק. בושם אתה משתמש: רושאס. מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה. קפה אתה שותה: לא שותה קפה. ואיזה תה: רגיל. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחק במשחקי מחשב אין לי זמן לזה... יומן יש לך לבצפר (אם יש): לא. מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חי'ים(!) כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ידידה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? רעש מבחוץ איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של אס"ק מה אתה עושה בהמשך היום? מיתקלח, הולך לבית כנסת, אוכל, ואולי אני אעבור על הרש"י של פרה"ש וזהו ניראה לי... מה עשית לפני שענית על השאלון? צפיתי בתמונות בפורום. אי פעם... נהגת: כן. התנשקת: כן. טסת לחו"ל: כן. ביזבזת את כל הכסף שלך: כן! עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן. נשארת ער לילה שלם: מן הסתם. עבדת במשהו והרווחת כסף: כן. או/או. יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב. שחור או לבן? לבן. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? כורסה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? פירות. פסטה או סלט? פסטה. שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר? ישראל. רוק או פופ? רוק. פוסטרים או קירות חלקים? חלקים. דיסקמן או MP3 ?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת. סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לא יש לך חבר/ה? לא. מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אין לי זמן פנוי יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש..בערך 300 שקל. למה? ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה אתה ביישן או פתוח? בי'ישן מה הצבע האהוב עליך? לבן מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? עצלנות. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כמה וכמה דברים. אתה מאושר? כן ברוך ה'. היית פעם מאוהב? כן. כיף? מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2? כן. אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? צריך להשמיד אותם. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להיתגי'יס. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צימחוני. למה? הרבה סיבות. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: החי'ים. מאמין ב- אלוהים? כמובן. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? כן. גלגול נשמות? כן. פיות? לא. מלאכים? כן. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? שטויות. אהבה וירטואלית? לא. אהבה בשלט רחוק? לא. שאלות קישוריות. מסנג'ר: יש לי. אימייל: גם את זה יש לי. אייסיקיו: יש לי. תוכנת מסרים אחרת: אין לי.

Lovable Stray

New member
מישהו מתכוון להתחפש לחמוס? ../images/Emo3.gif

כשהייתי בביצפר או שהתחפשתי או שהברזתי, אבל פורים זה כיף
שאלות כלליות: שם:ג'סי גיל:21 גובה:1.58 צבע שיער:חום ערמוני צבע עיניים:אפור מוצא:נולדתי בבלורוס דברים אהובים: להקה:בון ג'ובי
זמר/ת:אלניס מוריסט, בריאן אדמס שחקן/ית:טום הנקס, ברוס ויליס אוכל:צ'יפס, עוגיות,פיצה
חזה עוף בגריל צמחוני, נקניקיות מצופות (צמחוניות כמובן) בגד:ג'ינס סתם חפץ בחדר:מחשב
דיסק: סרט:אבודות והוזות בנאדם:חבר שלי חדר בבית:החדר שלנו מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני דקה שמעת מוזיקה:אתמול בצהריים בדרך מהעבודה נפגשת עם חברים:מזמן
הלכת לחבר/ה::X הסרט האחרון שראית:לא זוכרת
הריח האחרון שהרחת:תותים הרעש האחרון ששמעת:לבנה נופלת הטעם האחרון שהרגשת:מלפפון הספר האחרון שקראת:הארי פוטר השישי בפעם השניה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:משעמם לי. הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?המסך של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין דיסקים בקרבת מקום
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אמא שלי בשתיהם כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? לחופש נולדה מה אתה לובש כרגע?גופיה וטריינינג מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?ללכת להמשיך לקרוא. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אאוטינג. זה חסוי
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חסוי
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:בכלל? לנה השם של קרוב משפחה אהוב:אין כאלה השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ?! השם של חיית המחמד שלך (אם יש):פרודו, פינק, ויני, ריצ'י, חתול
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:של קרליין קרם לשיער אתה משתמש:לייף דאודורנט אתה משתמש:כל מיני בושם אתה משתמש:קול ווטר מסטיק שאתה בד"כ לועס:לא לועסת אף פעם קפה אתה שותה:לא שותה ואיזה תה:ארל גריי או ויסוצקי רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:סימס2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך:פנטיום 4 מצלמה יש לך:דיגיטלית פלאפון יש לך:מפגר סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:לא יפה להשוויץ
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אף אחד מה אתה שומע?קולות של מחשב איזה חלונות פתוחים לך במחשב?פורום חמוסים מה אתה עושה בהמשך היום?קוראת, רואה "האוס" מה עשית לפני שענית על השאלון?עזרתי לבנות משהו בחצר. אי פעם... נהגת:בקרטינג נחשב? התנשקת:
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:יאפ נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:|ען| לשימחתי. או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב וסתיו שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?קורסה ארנק או קופה?קופה. רצוי של רשת חנויות מצליחה
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב, מרגישה בלונפרק
כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב?
חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו!
אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר?אחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים?תמונות דיסקמן או mp3?mp3! לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?כן, ג'סי
יש לך חבר/ה?כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לקרוא, לכתוב, להתעסק עם בעלי חיים. יש לך חשבון פלאפון גבוה?ממש לא למה?לא מתקשרת הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?סמסים אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן
אתה מרגיש יפה?לפעמים למה?כי אני לא אוהבת לשקר לעצמי?
אתה ביישן או פתוח?סגור :-| מה הצבע האהוב עליך?סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?הרבה דברים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?גובה! אתה מאושר?דיי היית פעם מאוהב?כן כיף?לא תמיד שיחקת פעם בסימס 2?יאפ אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?לא התגייסתי מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין דיעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחונית למה?כי אני מאמינה שהזכות לחיים מגיעה לכולם ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
רוצה להאמין גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים? ערפדי אנרגיה אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
אהבה בשלט רחוק?
שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:157294111 תוכנת מסרים אחרת:

Sweet Fantasy

New member
למה? ../images/Emo13.gif

קצת לרענן את הפורום, זה שאלון שלקחו מפורום אחר, אם על זה דיברת

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif נמממ ../images/Emo12.gif

האם אתם מתחפשים השנה? לא
.למה? כי אני שונאת את זה .למה התחפשתם בשנים הקודמות (אם זכור לכם)? אני לא מתחפשת
.האם אתם אוהבים את פורים? לא .נכון שהילדים שלא מתחפשים סתם מפסידים? חחחחחחחחחח לול
.מה קניתם בינתיים לתחפושת? כלום ^^ .קניתם בכלל? כנראה שלא
.לכו ללוח שנה ותבדקו באילו תאריכים יוצא פורים (כן כן לכו! בלי להתעצל! ואלה שיודעים בע"פ-יופי..) 13-15 במרץ! .אתם לומדים בפורים (ואני מקווה שלא!)? כמובן שלא
.נכון שבאסה שחופש פורים נמשך רק יומיים? שלושה, אם לדייק. .היום הולדדת שלכם יוצא בפורים או קרוב לפורים? חצי שנה לפני נחשב?
.האם התלבטתם למה להתחפש? אם כן,מה ההתלבטויות שלכם? אין
שאלות כלליות: שם: טל גיל: 15 וחצי גובה: גבוה!!!!!! סתם, 1.60 נראלי צבע שיער: חום במקור.. צבעתי לאדום [עכשיו זה כבר די דהוי.] צבע עיניים: ירוק קקי
מוצא: אני גרמניה [טהורה.
] דברים אהובים: להקה: היהודים, MCR, גרין דיי, לינקין פארק, בלינק 182, וכו'. זמר/ת: בריאן אדמס
שחקן/ית: לא רואה טלוויזיה מהסוג הזה.. אוכל: ספגטי. אני יכולה לחיות על זה ^^ בגד: חולצה
סתם חפץ בחדר: תמונה של אלף [
] דיסק: האוסף של גרין דיי [חסר לי אחד!!!!!111] סרט: ספיריט [אחרי כמעט 50 פעמים, אפשר להבין למה
] בנאדם: משפחה. חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: 3-4 שעות שמעת מוזיקה: כל הזמן נפגשת עם חברים: אם בביצפר לא נחשב, אז מזמן
הלכת לחבר/ה: חחחחחחחחחחחחחחחחחח לפני המון המון זמן הסרט האחרון שראית: לא רואה סרטים הריח האחרון שהרחת: תה הרעש האחרון ששמעת: המוזיקה שאני שומעת... הטעם האחרון שהרגשת: תה! כמה לא צפוי
הספר האחרון שקראת: "המאהב"/א.ב.יהושוע, כ"כ סוטה ומגעיל. למה אני צריכה לקרוא את זה במסגרת ביצפר?!
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על הספר המגעיל הזה
היום סיימתי הבנאדם האחרון שחשבת עליו: שמות לא יעזרו.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך מחשב. כמה לא צפוי תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בצדדים של השולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? גרין דיי - INSOMNIAC קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה לאבא נראלי, ואחרון זה מישו שמטריד אותי
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?180 מעלות אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?יש לי פה מחברת... מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים וגרביים
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללכת לאכול מרק? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נעה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי): לא אוהבת השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה הכוונה? השם של קרוב משפחה אהוב: אין השם של חבר-אינטרנט אחד: אנשי אינטרנט - הפורום הזה... ועוד כמה. השם של המורה השנוא/ה עליך: לא שונאת, אבל אלה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אנוכי השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אלף
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: לא זוכרת קרם לשיער אתה משתמש: כלום דאודורנט אתה משתמש: כלום!
לול סתם בושם אתה משתמש: לא זוכרת מסטיק שאתה בד"כ לועס: מה שיוצא.. בד"כ אורביט נראלי קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: ויסוצקי
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: חח לא משחקת יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן לא משתמשת מחשב יש לך: לא.. אני כותבת פה בדרך סודית מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: מסתבר סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: סוס ^^ אין לי במה להשוויץ בדיוק כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אנשים מגניבים. סתם, אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? MCR - IM NOT OKAY איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה, בלוג, ווינאמפ, מסנג'ר מה אתה עושה בהמשך היום? ערב? הולכת לישון? ^^ מה עשית לפני שענית על השאלון? ישנתי
אי פעם... נהגת: על מה? על אוטו? לא ^^ התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כל הכסף שהיה לי באותו רגע, כמובן. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: שיעורי ספורט אצלנו, אהמ. נשארת ער לילה שלם: כמובן ^.^ עבדת במשהו והרווחת כסף: כל יום, כבר 8 חודשים או/או. יס או הוט? יס, כמובן.. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו
שחור או לבן? שחור, לבן זה מגעיל
מחשב או טלויזיה? מחשב, מזה טלוויזיה?
ספה או כורסה? מה שיוצא אני מרוצה! ארנק או קופה? אין לי ארנק.. שמה כסף איפה שיש מקום המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בבית כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב, כמובן, עם משענת כזאתי שיורדת אחורהה כסא עם ידיות או בלי ידיות? תלוי לאיזה מטרה.. בשר או חלב? בשר?
טבעול ^^ פסטה או סלט? פסטההההההההההההההההההההההההההההההההההה
שניצל טופו או שניצל רגיל? אם רגיל משמעותו בשר, כמובן שטופו אמריקה או אנגליה? הולנד! ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? קירות יפים
דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? במציאות קוראים לי איך שיוצא
במסנג'ר ALF RULES יש לך חבר/ה? לא חברה ולא חבר מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרכב על סוסים |מזילריר| יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא, 150-200 למה? כי אני מדברת בפלאפון, הייתם מאמינים?
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? כמובן שSMS אתה עושה גבות? כמובן שלא! LOL אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברור שלא!
אתה מרגיש יפה? לא למה? כי אינני? אתה ביישן או פתוח? סגור מה הצבע האהוב עליך? שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אני מי שאני
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? מה שיוצא אני מרוצה אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? לא כיף? אם כיף לי? שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם למי יש זמן לשחק במחשב???? מה אתה חושב על העם הבריטי? סקסי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נחמדה, ושלכם? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית
למה? כי בשר זה רצח ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: 28.11.2003, אלף שלי מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? הייתי רוצה גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותו דבר כמו המסנג'ר אייסיקיו: לא זוכרת
תוכנת מסרים אחרת: יש כזאת? O___o טוב אני אלך לקרוא את של כולם..
אל

zulli

New member
עניתי , הגעתי כמעט לסוף

ואז קפץ לי החלון ונסגר אני לא עונה שוב צ'טערת

למעלה