שאלון לסוף שבוע!

T h e L e v i

New member
שאלון לסוף שבוע!

אני מודה לקחתי מפורום אחר (מסריח במיוחד): מה שיר השבוע שלך של אלאניס? מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? כמה שעות אתה בפורום ביום? כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? כמה סרטים אתה רואה בשבוע?

Jagged chaos

New member
../images/Emo151.gif

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? Not the doctor israel 2000, בקושי שמעתי אלאניס השבוע. מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? Love generation של בוב מסקלאיי ו-walk away של פרנז פרדיננד משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? מחכה רק לפורים כמה שעות אתה בפורום ביום?
כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? 0, לא ראיתי טלוזיה איזה 9 חודשים.... כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? תלוי בווינאמפ כמה סרטים אתה רואה בשבוע? רואה סדרות מהרשת...

Woodstock99

New member
ובהמשך להתחמקות מלימודים:

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? this grudge מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? ישן אבל טוב - everybody hurts משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? מחכה בחרדה - מבחנים כמה שעות אתה בפורום ביום? פחות משעה כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? בערך שעה, בסופ"ש אולי קצת יותר כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? כשאני באוטו, אז בערך שעה כמה סרטים אתה רואה בשבוע? לא בשבוע, אבל סרט בחודש בערך

Rוית

New member
מגניף

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? ONE. בזכות שה"ש של שבוע שעבר. התמכרתי גם אני
מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? איה כורם - קיץ! משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? יום ראשון, יש לי פגישה עם מישהי מהעבודה וכנראה יוסיפו לי שעות.. ממ נשמע לא טוב, אבל זה דווקא זה יהיה מצויין! כמה שעות אתה בפורום ביום? עכשיו בגלל הפסיכו' אז לא כמו פעם בכלל. יש ימים שאני בכלל לא מתחברת לנט רחמנא לצלן! כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? גם לא כמו פעם.. משהו כמו שעתיים.. אולי יותר אם יש גם דברים מעניינים לראות.. כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? מועטות. למי יש זמן למוזיקה למי?!
כמה סרטים אתה רואה בשבוע? אוף, שיוסיפו עוד איזה שעתיים לכל יום ואני אהיה מסודרת.. אתמול במקרה הייתי בסרט (הר ברוקבק. ארוך!) אבל בכללי אני בקושי רואה סרטים למרות שיש לי המון על המחשב..

O r a c l e

New member
../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? Wake Up- פשוט יצא לי לשמוע אותו הרבה מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? Milk - Garbage- רק הכרתי אותו מחדש השבוע- שיר מדהים! משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? שיסתיים כמה שעות אתה בפורום ביום? הרבה כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? יותר מידי כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? כמה סרטים אתה רואה בשבוע?

O r a c l e

New member
שכחתי 2 שאלות

כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? אני משתדל הרבה! שעה לפחות כמה סרטים אתה רואה בשבוע? השבוע לא ראיתי הרבה... הלבוי בחלקים וזהו בעצם...

infatuation

New member
נחמד../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלי של אלאניס זה הממ... טוב אני רושמת שניים - crazy, lets do it שיר השבוע לא של אלאניס - אקסטרים- more then words משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא- סופ"ש שחבר שלי פינה בשבילי!!! (הוא בתקופת הגשות בלימודים
) כמה שעות אני בפורום ביום... פה דווקא לא הרבה אולי במצטבר זה חצי שעה. אני לא רואה טלויזיה אלא אם זה בשישי בערב או שבת וזה רק אם יש סרט נחמד. כמה זמן שומעת אלאניס ביום - אם אני בעבודה זה יכול להגיע ל6 שעות (משמרת שלמה - הדרך היחידה לעבור את היום בשלום). כמה סרטים אני רואה בשבוע - אחד או שניים (בהנחה שזה כולל סרטים בטלויזיה)

kerry cordano

New member
סתם כי משעמם../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? offer אולי מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? hey jupiter של טורי משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? תחילת סמסטר ב.. יאי כמה שעות אתה בפורום ביום? כמה דקות נראה לי.. כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? ממש רק תוכניות מסוימות כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? בין 0- לכמה שירים כמה סרטים אתה רואה בשבוע? 0-1

shikma r

New member
:)

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? כמה שעות אתה בפורום ביום? כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? כמה סרטים אתה רואה בשבוע?

shikma r

New member
:)

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? U R כי הצלחתי לנגן את המפוחית שם (וגיליתי שזה בעצם נורא קל) מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? Incubus - Wish You Were Here משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? מבחן שאני מתה להיפטר ממנו ממש ממש ממש... כמה שעות אתה בפורום ביום? ממש מעט,לצערי... כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? שעתיים וזה במקרה של סרט. כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? הממ..רגע.. *מחשבת את הזמן בלימודים,זמן ההתארגנות בבוקר,הנסיעות באוטו ולקראת שינה* הרבה.באמת שהרבה.יותר מידי לטעמי :) כמה סרטים אתה רואה בשבוע? לפחות 2.

a 90s Noah

New member
אני...

מה שיר השבוע שלך של אלאניס? unsent מה שיר השבוע שלך לא של אלאניס? just like a piil של פינק. אחד הטובים (היחידים לטעמי) של הזמרת משהו שאתה מחכה לו בשבוע הבא? פורים בביה"ס
..זה קרנבל ענק שבסופו יש מסיבה ממש גדולה.. כמה שעות אתה בפורום ביום? לא המון
שעה נחשב להרבה. כמה שעות אתה רואה טלויזיה ביום? שעתיים שלוש - כולל פרקים של חברים על המחשב.. כמה דקות\שעות אתה שומע אלאניס ביום? יש ויש...בממוצע שעה ביום.. כמה סרטים אתה רואה בשבוע? אולי אחד, אם היה לי זמן

a 90s Noah

New member
אוהב חברים זה עדִין בשבילי ../images/Emo8.gif

חשבתי על משהו כמו מכור בצורה היסטרית...

isw

New member
מכור זה מי שיש לו

את הדיוידי'ס המקוריים, לא על המחשב...
למשל אני... אפליו ההורים שלי שבהתחלה היו אומרים לי- עוד פעם החברים שלך- היום יודעים את הפרקים בע"פ..

Woodstock99

New member
אני מעבר למכורה...../images/Emo44.gif

אני כבר לא צריכה לראות את הסדרה בשביל לצחוק מהבדיחות... זה הגיע לרמה עצובה שאני פשוט משריצה את הפרק בראש וצוחקת לעצמי... כן, אני יודעת, עצוב...

a 90s Noah

New member
ומה אם אני אגיד לך..

שיש לי אותן בדיוידי והורדתי אותן למחשב שיהיה יותר קל במקום לחפש דיסק? טוב אם אני אגיד לך את זה אני אשקר
, אבל יש לי את העונה ה-10 בדיוידי...זה עוזר?

Rוית

New member
ה"ויכוח" שלכם מזכיר לי קטע

שהיה בדאבל דייט..
למי שזוכר את הזוג שהאישה היתה גבוה ומציקה והבחור היה בעל מבטא צרפתי שהוא הכחיש. (דנה: "אתה! אתה! יש לך מבטא!" -רועי: "מבטא? על איזה מבטא את מדברת?! *אומר רועי לוי במבטא צרפתי*) בכל מקרה, הם התחילו להגיד בארוחת ערב ש'זה לא זה'. ואז האישה מתחילה להגיד שבאמצע היום היא הבינה כבר, ואז הבחור אמר שעוד בהתחלה הוא הרגיש את זה, ואז הבחורה אמרה שעוד לפני שהיא ראתה אותו היא לא חשבה שזה יעבוד וכו' וכו'.. (ובמילותיו של רועי לוי, שוב, : "אני, שעוד מילאתי את הטופס הרשמה לתוכנית, כבר ידעתי שאני אקבל דייט שאני לא אוהב!") קיצר, אתם משעשעים אותי
. ואני אפילו לא אגיד שגם אני מכירה את כל הפרקים בעפ' כי ביחס למה שהולך פה זה אפילו לא נחשב!

isw

New member
הי זה לא ויכוח!!

מבחינתי, להמיר את כולם להיות אוהבי חברים ושיהיו יותר מכורים ממני בכיף- [זה הופך אותי לפחות מטורפת..] זה קצת כמו לנסות להביא אנשים לאהוב את המוזיקה של אלאניס.. -הבאתי אותה בקישור לפורום..

למעלה