שאלון לסוף השבוע

sweet stav

New member
שאלון לסוף השבוע

שאלון קצרצר לשבוע שיר השבוע: תוכנית השבוע: שחקן\שחקנית השבוע: פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי) שיר מפלוריסיינטה: הופעת השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע: שיהיה לכם שבוע טוב!

yaki123

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע: שירי מימון - לאן שלא תלכי תוכנית השבוע: האלופה שחקן\שחקנית השבוע: שירי מימון [ילדות רעות] פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי) ממ..שלישי שיר מפלוריסיינטה: Un Enorme Dragon הופעת השבוע: ממ..אין.. תמונת השבוע: אין לי
איך עבר השבוע: מצויין
.

Maycienta

New member
../images/Emo85.gif עונה

שיר השבוע: לא יכול תוכנית השבוע: פלרויסיינטה שחקן\שחקנית השבוע: פלורי פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי): שלישי שיר מפלוריסיינטה: y asi sera הופעת השבוע: עברי תמונת השבוע: אין איך עבר השבוע: נייס

cuteangel16

New member
../images/Emo6.gifעונה

שיר השבוע: "ילדות רעות" תוכנית השבוע:פלוריסיינטה שחקן\שחקנית השבוע:פלור פרק השבוע:הפרק של יום ראשון שיר מפלוריסיינטה: vos podes הופעת השבוע:של הראל סקעת תמונת השבוע:של פלורו'שש איך עבר השבוע:מצויין!!!!!!

sweet stav

New member
עונה

שיר השבוע: goNE - גירסא ספרדית ואנגלית תוכנית השבוע:פלוריסיינטה שחקן\שחקנית השבוע: ון דיזל ג'וני דפ פלור ודולסה מריה פרק השבוע: שלישי שיר מפלוריסיינטה: te sinto הופעת השבוע: סיבוב הופעות של כריסטינה - stripped תמונת השבוע:הנה איך עבר השבוע:נייס מאודד נייסססס

baril

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

שיר השבוע:עומד מול ראי-בית הבובות
תוכנית השבוע:האלופה, מצטערת הייתי חייבת
שחקן\שחקנית השבוע:עפר שכטר
פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי)שלישי שיר מפלוריסיינטה:un enorme dragon הופעת השבוע:אין תמונת השבוע:
איך עבר השבוע:סבבה , בלי לחםםםםם

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שיר השבוע:הממ Cada Puesta Del Sol תוכנית השבוע:פלור, ורולאבוגן שחקן\שחקנית השבוע:בנחה, ופראן פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי):לא זוכרת.. היו פרקים די מעצבנים. שיר מפלוריסיינטה:לא שמעתי. הופעת השבוע:לא ראיתי תמונת השבוע:אינליכוח איך עבר השבוע:אחלה

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה :)

שיר השבוע:הראל סקעת - ואת תוכנית השבוע:האלופה
שחקן\שחקנית השבוע:עפר שכטר
$#%$#שלייפר
פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי)-שלישי :) שיר מפלוריסיינטה:caprichos הופעת השבוע:אין.. תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות
איך עבר השבוע:מצויין

yulo

New member
../images/Emo13.gif גמאני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר אהבה פשוט/ איה כורם..חרשו אותו..דווקא שיר יפה
תוכנית השבוע:ת'אמת שפלורי די איכזבה השבוע אבל מגרש ביתי היה מהמם! שחקן\שחקנית השבוע:אביו (ברור) שפלורי פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי): שלישי שיר מפלוריסיינטה: טה סינטו הופעת השבוע:אהה.. לא החלטתי עדיין
תמונת השבוע: שתיים: הראשונה מצורפת (מהתאטרון) והשנייה*+* לא מצאתי*+* שמקס רואה את פלור באמבטיה..בפרק של יום שלישי.. איך עבר השבוע: כיףףףףף *+*חופש*+*
*+*חופש*+*

yulo

New member
../images/Emo13.gif גמאני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר אהבה פשוט/ איה כורם..חרשו אותו..דווקא שיר יפה
תוכנית השבוע:ת'אמת שפלורי די איכזבה השבוע אבל מגרש ביתי היה מהמם! שחקן\שחקנית השבוע:אביו (ברור) שפלורי פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי): שלישי שיר מפלוריסיינטה: טה סינטו הופעת השבוע:אהה.. לא החלטתי עדיין
תמונת השבוע: שתיים: הראשונה מצורפת (מהתאטרון) והשנייה*+* לא מצאתי*+* שמקס רואה את פלור באמבטיה..בפרק של יום שלישי.. איך עבר השבוע: כיףףףףף *+*חופש*+*
*+*חופש*+*

שירלי113

New member
עונה!

שיר השבוע: Jesse McCartney-Il Try תוכנית השבוע: רולאבוגן שחקן\שחקנית השבוע: לינדזי לוהאן פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי):שלישי! שיר מפלוריסיינטה: Desde Que Te Vi הופעת השבוע:אין לי תמונת השבוע:--> איך עבר השבוע: רגיל .........

o DaNiEl o

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר השבוע: 4ever של the victorias תוכנית השבוע: רולאבוגן שחקן\שחקנית השבוע: צ'אד מייקל מורי ומארגנטינה אאוחניה סוארץ פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי): השני שיר מפלוריסיינטה: un enorme dragon הופעת השבוע: אין תמונת השבוע: אני לא מצליחה להעלות תמונות לתפוז
איך עבר השבוע: מעולה

עונה..../images/Emo87.gif

שיר השבוע: FREEK YOU תוכנית השבוע: פרויקט מסלול.. ראיתי ביום שלישי בVOD והתאהבתי בסדרה.. שחקן\שחקנית השבוע: אממ.. בוניז'הה..חח.. אין לי מושג את שמו האמיתי.. אבל הוא אלוף אמיתי! פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי) שלישי! שיר מפלוריסיינטה: כפריצ'וס של דלפי הופעת השבוע: לא ראיתי הופעות השבוע.. תמונת השבוע:אין לי כוח להוסיף
איך עבר השבוע: מעולה
.. ומעייף

עונהה..

שיר השבוע: pump it תוכנית השבוע:פלוריסיינטה והאלופההה.. שחקן\שחקנית השבוע:פלוריסיינטה ואלדר ברנטמן חחח.. פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי)אהבתי מ=א=ו=ד את שני ושלישי... (קשה לי להחליט..) שיר מפלוריסיינטה:ה-ד-ק-ו-ן--ה-ע-נ-ק- הופעת השבוע:לא ראיתי שום הפעות השבועע..=[[[[[[ איך עבר השבוע:ככה ככה.. יכל להיות הרבה יותר טוב..

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שיר השבוע: דיס איז יור לייף תוכנית השבוע: ורוניקה מארס שחקן\שחקנית השבוע: השחקנית שמשחקת את ורוניקה. פרק השבוע:(יענו הפרק של ראשון,שני או שלישי)- לוידעת. שיר מפלוריסיינטה: דסדה קה טה וי. הופעת השבוע: אין תמונת השבוע: שמה, ואני לא מתה עליו.. אבל שם הוא פשוט חמודי! איך עבר השבוע: מהר. מדי!

למעלה