שאלון לנהגים

• פותח הנושא LT12
  • פורסם בתאריך

LT12

New member
שאלון לנהגים

שלום, אני עושה עבודה בנוגע לדיבור בפלאפון בזמן נהיגה. השאלון מיועד רק לנהגים w הוא ממש קצר השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? מילוי פרטים: שם(לא חובה): גיל: עיסוק:

MetalSlider

New member
>

השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? תלוי כמה זה חשוב 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים?כן 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך?כן, לא השפיע 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח?כן, כשזה באמת חשוב אז חייבים 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... כן 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? בהחלט מילוי פרטים: שם(לא חובה):לירן. חשבתי להשאר אנונימי אבל כתוב לי בכרטיס אישי

R e A

New member
סמוי?../images/Emo11.gif

השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? בד"כ כן. אלא אם אני חושב שזה מסוכן מדי... 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? יאפ 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? לא שמעתי. אבל בטח היו. אנשים לא יודעים מתי זה מסוכן ומתי לא. 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? אין לי דוח ואם אקבל, לא נראה לי שזה ימנע ממני להמשיך... 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'...: כן אבל לא משהו שמתאים לפלא שלי. אני מדבר בעזרת ספיקר בפלאפון 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? ממ אפשר להגיד שכן אבל גם שיחה דרך דיבורית יכולה להוציא מריכוז. מילוי פרטים: שם(לא חובה): רע גיל: 18 עיסוק: תלמיד תיכון

הופה

1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? אם יש סיבה מוצדקת לשיחה וזה לא מפריע אז כן 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? אם הוא לא בדיבורית ומתרכזים יותר מדי בשיחה אז כן 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? כן, זה לא 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? לא אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? לא יודע 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... דיבורית 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? כן, אם הנהג דואג להתרכז בעיקר בנהיגה מילוי פרטים: שם(לא חובה): גיל: 22 עיסוק: סופרמן

BLecker

New member
איפה שאלה מס' חמש?

1) כן 2) כן 3) כן, זה לא בסדר. 4)לא קיבלתי, ואם אני אקבל, אני בטח אפסיק.. 6) כן, אבל הסים של אבא שלי בתוכו, ואין לי כוח להכניס את הסים שלי כשאני באוטו 7)כן גיל: 20 עיסוק: חייל

The Damned

New member
D:

1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? כשמתקשרים, נו מה! או אם הלכתי לאיבוד בדרך, אבל אז אני עוצרת בצד ומתקשרת. 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים? אחושרמוטה כן 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? לא 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה? לא אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח? סביר להניח שהרבה פחות 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... יש דיבורית באוטו של אבא, אבל זה לנוקיה ויש לי מוטורולה ככה שאני לא יכולה להשתמש בזה [ואבא שלי תמיד מדבר בזמן נהיגה, אז טוב שיש לו] 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? אולי, אבל מה שבטוח שומעים איתם יותר טוב D: מילוי פרטים: שם(לא חובה): ג'סיקה גיל: עוד מעט 18 :< עיסוק: תלמידה [תיכף נגמר!] ושכירה [אמ, שירות לקוחות?]

heaven is here

New member
:|

השאלון: 1) האם את/ה משתשמש בפלאפון בזמן נהיגה? רק כשאין ברירה 2) האם את/ה חושב/ת ששימוש בטלפון בזמן נהיגה יכול לגרום לתאונות דרכים?ברור 3) האם אי פעם שמעת על תאונה שהתרחשה בעקבות שימוש בפלאפון? אם כן, איך זה השפיע עליך? לא שמעתי אבל מלחשוב על העובדה שזה עלול לקרות, יש לי חלחלה. 4)האם נתנו לך דוח תנועה בעקבות שימוש בפלאפון בזמן נהיגה?אם כן, האם המשכת להשתמש בפלאפון בזמן נהיגה לאחר מכן? אם לא, אתה חושב שתמשיך להשתשמש בו בזמן נהיגה אם תקבל דוח?אממ לא אבל דו"ח זה רק הליך ולא באמת יכול להשפיע לדעתי על בנאדם ממש להפסיק את השימוש בפלאפון בזמן נהיגה 6)האם במכונית שלך מותקן מכשיר אשר מאפשר מבחינת החוק להשתמש בפלאפון?למשל:מעמד לפלאפון,דיבורת וכו'... לא 7)האם את/ה חושב/ת שמכשירים כאלה באמת עוזרים לצמוצום התאונות? האמת שכן, כשמדברים בדיבורית זה כמו שהבנאדם בצד השני נמצא באוטו. זה מאוד יעיל לנהגים שאצלי ביחידה, כשאנחנו בנסיעה. מילוי פרטים: גיל: 20 עיסוק: חיילת

למעלה