שאלון למשועממים

שאלון למשועממים

עניתם פעם על שאלון?
הרגשתם פעם שמחים?
פחדתם פעם?
קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק?
עשיתם את זה ברכבת?
ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור?
ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו?
ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם?
ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי?
באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום?
הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*?

ציקהלה

New member
וואו

עניתם פעם על שאלון? ישו, אתה הראשון שלי אני חושב הרגשתם פעם שמחים?כל הזמן לא פחדתם פעם? בטח, קל להפחיד אותי. כמו בפעם הזאת שחברה של אחותי הפחידה אותי ונתתי לה כפאה בטעות קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק? לא ברחוב, ביוסטון לא הולכים אבל קורה בבית ספר כל הזמן. עשיתם את זה ברכבת? כן ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור? לא אבל קרה פעם שהיא הייתה דומה לנוד ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו? כן ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם? לא ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי? בערך אבל כן באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום? למשך שארית חיי הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*? מה זה פולסא דנורא? נישמע לי מוכר....

I3lackM

New member
יאללה

עניתם פעם על שאלון? כן O_ם הרגשתם פעם שמחים? כן, הרבה פחדתם פעם? רק מהפחד קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק? כן, לפעמים אפילו אני עושה את זה בכוונה סתם בשביל הצחוקים עשיתם את זה ברכבת? עדיין לא :eek: ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור? לא... גברים אמיתיים יודעים לזהות גם מאחורה ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו? לא :] ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם? לא ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי? לא, אני חושב שהם מבינים לבד שניתקתי בכוונה באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום? לא הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*? לא D:

NoFaRi1

New member
נהפוך את זה לעוד פורום שאלונים P:

עניתם פעם על שאלון? הרגשתם פעם שמחים? פחדתם פעם?
ודאי קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק?
כן עשיתם את זה ברכבת?
יום יבוא P: ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור?
ודאי P: ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו?
כן ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם?
חחחח לא עם מלצרית, אבל אני עושה כאלה לפעמים P: ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי?
לא P: באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום?
לא O: הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*? א-בו?

lol lypop

New member
שאלון. מוווווו (הייתי חייבת להוציא

את זה, סליחה) עניתם פעם על שאלון? אממ, שאלה רטורית? הרגשתם פעם שמחים? אהא
פחדתם פעם? מאוד קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק? כן, הרבה מדי עשיתם את זה ברכבת? אתם מדברים על סקס? ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור? אממממ...לא ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו? לא ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם?לא, אני בד"כ צועקת אליהם ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי? לא באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום? וואו שאלות נורא נשיות הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*? מה זה?

yamit1990

New member
למשועממים בלבד

עניתם פעם על שאלון?אכן הרגשתם פעם שמחים?אכן פחדתם פעם?כן.. קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק?כן! שונאת את זה. עשיתם את זה ברכבת?לא.. ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור? מה לעזאזל ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו?קורה הרבה.. ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם?לא חח ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי? באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום? אני נקבה גאה! יצא לי פעם משהו נורא זכרי והתפדחתי קצת,אבל ניחא הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*?לא..

eynav br

New member
חחח

עניתם פעם על שאלון?כן הרגשתם פעם שמחים?ברור פחדתם פעם?כן קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ובא מישהו ממול ואתם מנסים ללכת ימינה אבל גם הם ואז אתם ביחד זזים שמאלה ואז שוב ימינה כמו איזה ריקוד שבטי עתיק?חחחח כן עשיתם את זה ברכבת?את מה? חח סתם ראיתם פעם מרחוק תחת וחשבתם שזה תחת יפה ואז פתאום זה היה בחור?חח לא ממש התגעגעתם למשהו ואז קיבלתם ואז זה בעצם לא היה משהו?אה? ניסיתם לקרוא למלצרית או ברמן במסעדה או בר והם לא ראו אותכם אז עשיתם משהו מוזר עם היד שלא יראה כאילו שניסיתם לקרוא להם?לא ניתקתם למוכר טלפוני בפרצוף ואז הוא התקשר שוב ואמר "נראה לי שניתק הקו..." ואז אמרתם לו כן זה הייתי אני שניתקתי?חחחחחחחלא באתם לתקוע גרעפס וחשבתם שהוא יהיה ממש טוב וחזק ועמוק ואז יצא משהו חלש ונקבתי והתביישתם כל משך שארית היום?לא הטלתם על מישהו פולסא דנורא*לא עלינו!*?אה?

למעלה