שאלון לממצמץ

yakovs

New member
שאלון לממצמץ

חשבתם פעם על זה שאין בעולם שני אנשים שיש להם את אותם הטיקים? אני חשבתי על זה הרבה. חשבתי וחשבתי, ולבסוף ישבתי וכתבתי שאלון לממצמץ. אני מציע לכם לנסות ולמצוא את עצמכם, אם בא לכם. השאלות מנוסחות בהומור, אבל הם רציניות. השאלות כתובות בלשון זכר, אבל חשבתי על כולכם, גם על הבנות. בחר את הקטגוריה המתאימה לך מבין חמשת האפשרויות הבאות: 1. אני לא מהממצמצים ולא מהממצמצות (יו, כמה ממים). 2. אני ממצמץ קלות. זה כמעט לא מורגש עלי. זה ברמה של לעשות עיניים (עיפעופים). 3. אין לי זמן למצמוצים. אני עסוק בטיקים יותר מעניינים (מוטורים, וואקלים). 4. אני ממצמץ ידוע. אבל לא כל הזמן, רק כשאני ער (מצמוצים קשים). 5. אני ממצמץ, אבל לא רק. יש לי רפרטואר עשיר, חכה עד שתשמע את כל הרשימה. אם בחרת 1, קבלת 0 נקודות. רוצה לזכות בנקודות, תתחיל למצמץ. לא תאמין איך חייך ישתנו. אתה תראה ותרגיש דברים שלא חלמת עליהם. אם בחרת 2, סימן שעלית על הדרך הנכונה. תרגל יום יום מול הראי, ובמשך הזמן תוכל להתקדם ולשדרג את עצמך במקום גבוה יותר ברשימה. בהצלחה! (בגלל השעה המאוחרת, המשך יבוא) יעקב

הלנה

New member
../images/Emo13.gif אני מקווה שמותר לי גם להשתתף

למרות שאין לי טוראט... כשהיתי ילדה היתי 2. פעם בחור אחד חשב שאני קורצת לו וחייך אלי, זה היה מאד מביך בזמנו. לקחו אותי לרופא שאמר שאני מחפשת תשומת לב ושלח את הורי לקנות לי משקפי שמש מקריסטל...כל כך אהבתי אותם! היום אני לא מצמצת, אם כי חברה שלי אמרה לי לפני כמה ימים שהתחלתי למצמץ...אולי זה הגיל... לא נראה לי שיש לי סיכוי לעלות בדרגה..

נראה לי ../images/Emo26.gif

שאת מסתובבת יותר מידי בחברתם של טורטניקים וזה מתחיל להשפיע אליך

הלנה

New member
האמת..לא היה לי נעים לכתוב

אבל זה מה גם מה שחברה שלי אמרה לי

mickya

New member
הלנה זה מדדבבקקק

אבל אין אהבה כמו אמא מתה על הסלוגן שלך . מיקי

tabali

New member
../images/Emo6.gifשאלון סופני אתה גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

yakovs

New member
ממשיכים למצמץ

נא להפסיק למצמץ באופן זמני (זה אפשרי), אנחנו מתקדמים למקרים יותר מעניינים. אם בחרת 3 או 5, עליך לפרט בהרחבה, מהם התנועות שאתה יודע לבצע באופן מקצועי (אנחנו מדברים כאן רק על מקצוענים): טיקים מוטורים - תנועות ראש ו/או צוואר, משיכות כתף, גב, בטן, אצבעות, ידים, רגלים, כל אחד לחוד או כולם ביחד. אם יש לך להודיע על משהו יצירתי ובלעדי, שים לב: יש ניקוד מיוחד על זה. טיקים וואקלים - נעזוב אותם בינתיים לפעם אחרת. אם בחרת 4, תתכונן טוב (כולל שיעורי בית), כי אתה מקרה מעניין במיוחד. המשך יבוא. יעקב.

yakovs

New member
ממצמצים קבוע

אם בחרת 4 (להזכירכם, מדובר כאן במצמוצים קשים במיוחד), כולנו משתתפים בשמחתך. בין מצמוץ למצמוץ, וכל עוד אתה מצליח להחזיק את העיניים פקוחות, כל חברי הפורום משתוקקים לדעת את התשובות לשאלות הבאות: באיזו תדירות אתה ממצמץ? נניח, במקרים קלאסים יכול להיות אדם שהעיניים כל הזמן תפוסות, אלא שמידי פעם הוא פוקח אותם ומציץ סביבו כדי בכל זאת לדעת מה השעה, איזה יום בשבוע, מי נגד מי, מה ישן בחדשות וכדומה. איזה חלקים מהפנים משתתפים בחגיגה (עקוב אחרי עצמך בראי, או בקש שיסריטו אותך בוידאו)? גבות עיניים, אף, שפתיים, פה, לסת, אזניים(שיניים...?). שכחנו משהו? נשמח מאד אם תמצמץ ותזכיר לנו. האם אתה טיפוס אסטתי? כזה שמקפיד לשמור על סימטריה ולמצמץ בבת אחת בשתי העיניים? או שמא אתה שייך לאלה שמעדיפים להתרכז בצד מסוים? ימין או שמאל? אם אתה מאלה המכונים קורצים, קח בחשבון שזה עלול להסב לאנשים בסביבתך אי נוחות מסוימת. הם יכולים לחשוב שאתה מתבדח איתם. בחור עלול לחשוד בך, קורצת שכמותך, בכוונות שבכלל לא התכוונת אליהם. בכל מקרה, לא תוכלו כולכם להשתתף במשחק הרוצח, אלא אם ישנו את כללי המשחק בצורה דרסטית. ממצמצים מרוב מבוכה? לא נורא, כמעט גמרנו. רק ספרו לנו עוד דבר אחד קטן ודי. לא מקובל עלינו שאתם רק ממצמצים וזהו. אנחנו רוצים לדעת את כל האמת: מה עם פלבולים? מה עם גלגולי עיניים? עיפעופים? ריפרופים? מה עם הצצות מהירות לצדדים? למעלה? למטה?(אחורה...?)מה עם בדיקות אחרי כל מיני דברים שבאמת לא נמצאים שם? ואולי הם כן שם. אלא שרק אנחנו, כל אלה שיש להם את הסימפטומים, רק אנחנו משתדלים כל כל למצוא אותם, ויום אחד גם נצליח? יום בהיר אחד אנחנו נמצא אותם. יעקב

למעלה