שאלון... למה? ככה!

ליבי לו

New member
שאלון... למה? ככה!

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע?

תשובות... למה? ככה!

שם: אייל תאריך לידה: 26.3.88 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב: יש לי איזה 300 ומשהו אהובים סרט אהוב: ספרות זולה תוכנית טלוויזיה אהובה: מצויירת: סאות' פארק, רגילה: הסופרנוס. זמר אהוב: רובי וויליאמס. זמרת אהובה: אמה שפלן. יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: Wish You Were Here של פינק פלויד תאריך אהוב: 1.4 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? נראה לי שכן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא זוכר האם אי פעם בכית על מישהי? כן, על סבתא שנפטרה האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כמובן יש\אין חברה: אין כרגע. גובה: 1.82 מידת נעלים: 44-45 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? אולי ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? חחחחחחחחחח ת'אמת שכן, עזבו ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? נו כן כמו תמיד ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אממממ אני לא קם בבוקר לפעמים... כמו עכשיו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ספיידרמן? האדם האחרון שהתקשר אלי- יובל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עידן המקום האחרון שהייתי בו: חוץ מהבית שלי? באולם אירועים, אני מלצר הסטיה שלי היא: נו באמת זאת לא שאלה לעניין הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-המחשב שלי וכל מה שכרוך בו תכונה טובה שלי: אני חושב שאני מצחיק תכונה רעה שלי: קצת ביישן האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, למה לי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי פעם אחת על גמדה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? נראה לי שכן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודע אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? עד אבדן חושים לא, אבל כן מה צבע החדר שלך? קירות כחולים תקרה לבנה באיזה בושם אתה משתמש? TITANIUM, ודיאודורנט AXE אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא זוכר אבל היו הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 חחחחחחחח
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה חודשים חיבקת מישהו/י? היום חחח מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אתמול בלילה שתית משקה אלכוהולי? בירה בשישי השתכרת? לא זוכר היית במועדון? אמממ לפני כמה שבועות קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ווי מזמן הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ומשהו, חחחח מה/מי העיר אותך? או הפלאפון או שסתם התעוררתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד לא אמרתי כלום, טוב נו, אני אגיד עכשיו "סאות' פארק" מה היה הדבר הראשון ששמעת? איזהשהו שיר מהפלייליסט שאני שם כשאני ישן מה היה השיר הראשון ששמעת? איזהשהו שיר מהפלייליסט שאני שם כשאני ישן מה אכלת? עוד כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהייתי אמור להיות ב09:30 בבית ספר, ואיך לא התעוררתי וכדו' איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודע מפורסמת כלשהי אני מניח אתה חושב שאתה יפה? נראה לי אתה חושב שאתה צבוע? קצת אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? קצת אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב אתה עצמך? כן, בסדר בזבזן או חסכן? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: איזה מישהו מהעבודה אוהב/ת: כל מיני מתגעגע/ת אליו: לא יודע חסר לך: לא יודע עושה לך טוב להיות איתו: לא יודע, יש כמה הכי מצחיק: יובל הכי דפוק: לא יודע כולם הכי מוזר: כולם הכי כיף לדבר איתו: דור ויובל יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? משינה-אין מקום אחר הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עטיפה אחורית של פינק פלויד, עם נשים ערומות שמצוייר להם על הגב אלבומים של פינק פלויד, ממש יפה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה הפרס אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחלק לכל חבר שלי 500 שקל ואז לא יודע פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: סאות' פארק ופינק פלויד יש לך חברים בפורומים? אמיתיים לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? באייסיקיו עם עידן מה את עושה עכשיו? כותב תשובות את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אושיק לוי-השוטר אזולאי מה הסרט האחרון שראית? ווי לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? ווי לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? The WAll-Pink Floyd מה החלום שלך? שיהיה לי יכולות כאלה מגניבות האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא יודע נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן בשיעורי נהיגה סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: בסדר קצת אפצ'י פה ושם אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע?

AmitNHB

New member
אפשר לקבל גרסה מקוצרת ?

פשוט, אני מתחיל ללמוד ב 30 לאוקטובר...

yasmail

New member
תשובות - למה? כי משעמם לי

שם: יסמין תאריך לידה: 10.2 מקום מגורים: אי שם במרכז P: שיר אהוב: stop crying your heart out - r.e.m סרט אהוב:קוראים לי סם תוכנית טלוויזיה אהובה: ג'ואן מארקדיה זמר אהוב: רובי וויליאמס נוא חביב זמרת אהובה: מירי מסיקה יום אהוב בשבוע: שני! דיסק אהוב: הדיסק של דניאל סלומון תאריך אהוב: היומולדת שלי כאילו דה..P: האם אי פעם עישנת? נופ האם אי פעם שתית אלכוהול? אמ.. פעם טעמתי יין אבל זה היה דוחה האם אי פעם לקחת סמים? נופ האם אי פעם עברת על החוק? נופ האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? ? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה:מטר 60 ומשהו.. מידת נעלים:41 P: פריסינג:אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן :) ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?סוכריה נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: ראה שאלה קודמת P: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו עם ביטחון עצמי.. האדם האחרון שהתקשר אלי: חברה שלי, שיר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:קורל המקום האחרון שהייתי בו: בשרותים P: הסטיה שלי היא: לוידעת.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: כדורסל תכונה טובה שלי: יש לי הומור עצמי תכונה רעה שלי:יש לי הומור עצמי P: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?כן.. לצערי.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן!! עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן P: מנטוס כשהייתי בת 7.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא ממש.. אני לא אוכלת שניצל עם גבינה לבנה או משהו כזה אבל אני ג לא מחכה הרבה זמן מאז שאני אוכלת משהו חלבי עד מתי שאני אוכלת משהו בשרי.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך? כתום וצהוב :) [בלי שום קשר להתנתקות!] באיזה בושם אתה משתמש? שום בושם.. רק דאורדוראנט P: אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לו יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 -19 בערך מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אין תגובה חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמןןןןןןןן השתכרת? אף פעם (לא היה את השאלה הזאת כבר?) שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון: יום שישי לבשת חצאית? איכ שונאת חצאיות קנית בגד? לפני חודש בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? אף פעם.. שיפרו לך את המצברוח? היום בהסעה הביתה מהבצפר היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ו20 :( מה/מי העיר אותך? השעון מעורר... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמרתי לאמא שלי שקמתי כבר מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? אין כמו האהבה שלך - דניאל סלומון מה אכלת? קוקומן P: ומקרוני בצהריים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איפה כולם!?! איזה כיתה את: ח' P: הבנאדם הכי יפה שראית: סוד P: את חושבת שאת יפה? אמ.. בערך את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? רק לפעמים P: את חושבת שאת עקשנית? כן, מאוד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? לפעמים ככה ולפעמים ככה בנאדם ש: שונא/ת: א' אוהב/ת:י' מתגעגע/ת אליו: אבא שלי.. חסר לך: י' עושה לך טוב להיות איתו: חברות הכי מצחיק: ע' הכי דפוק: ס' הכי מוזר: מ' הכי כיף לדבר איתו:ע' יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לי' איזה צלצול יש לך? "לישון בלי לחלום" - מטרופולין הקול הכי יפה ששמעת? הכי יפה זה כשנינט שרה את "מעבר לקשת" איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סאות'פארק P: את רוצה להיות זמרת? אני לא שרה ככ יפה.. את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה תוכנית אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה S: אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק תורמת, חלק נותנת להורים וחלק שומרת לי ולהוצאות שלי.. פורום אהוב:אין ממש P: באיזה פורומים את כותבת: מיצ בארור, סאות'פארק, זיהוי שירים יש לך חברים בפורומים? לוידעת מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדי מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועונה על החידון P: את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? אין כמו האהבה שלך - דניאל סלומון מה הסרט האחרון שראית? חלק קטן מ"ביג" מה התוכנית האחרונה שראית? אני חושבת ש"האוס" ביום שבת.. אתמול והיום לא ראיתי בכלל טלוויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת? שום דיסק מה החלום שלך? להנות מהחיים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אף פעם.. פעם הוצאתי כלים מהמדיח שלי שביקשו ממני..P: בנית טירה מחול? כן, מזמן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא.. רק על הברכיים של אבא..P: סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? מזמן.. היית בחקירה משטרתית? אף פעם איך אתה מרגיש: עייפה אתה יודע מה אני יודע?מה? שהחידון נגמר?

ליבי לו

New member
ועכשיו תורי :)

שם: ליבי תאריך לידה: 7.4.89 מקום מגורים: ב"ש שיר אהוב:five to one- the doors סרט אהוב:טריינספוטינג תוכנית טלוויזיה אהובה:סאות'פארק :) זמר אהוב:ג'ים מוריסון :) זמרת אהובה:ג'ניס ג'ופלין יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:morrison hotel תאריך אהוב:7.4 :) וה20.6 האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין :) גובה:1.65 מידת נעלים: 37 פריסינג: יש 1 בינתיים... קעקועים: אחרי הצבא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? בטח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יש מצב ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מסטיקים... בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: ביצפר מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? היפי זקן שהיה בוודסטוק ויש לו הארלי :) האדם האחרון שהתקשר אלי- אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: רפי המקום האחרון שהייתי בו: שייקספיר הסטיה שלי היא: המבורגר (?) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הכלבה שלי :)) תכונה טובה שלי: לוקחת דברים בקלות תכונה רעה שלי: גם כשלא צריך... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא זוכרת... השתכרת עד אבדן חושים? כןןןןןןןןןןןן :) מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? קנזו אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? רגע לפני השיחה של אימא חחחחחחחחחחח... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה שבועות מסתבר... חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? וואי... לפני שנה + שתית משקה אלכוהולי? שישי :) השתכרת? שישי שכבת עם מישהו/י? לפני חודש היית במועדון? בכיתה ז חחחחחחח לבשת חצאית? לפני פחות משנה קנית בגד? וואי... כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שנים הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת.. היום: באיזו שעה התעוררת? 8:07 מה/מי העיר אותך?השעון הביולוגי שידע שיש בוחן ב8:15 מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הלחץ במוח מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת משו של the doors מה אכלת? ספגטי עם רוטב עגבניות וסיגרים בשר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "צריך לישון" איזה כיתה את: יא הבנאדם הכי יפה שראית: בר את חושבת שאת יפה? אני מצחיקה :) את חושבת שאת צבועה? כשצריך את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? הכי בעולם! בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: מנסה לא לחשוב עליהם אוהב/ת:הרוב מתגעגע/ת אליו: מתגעגעת לתקופות, פחות לאנשים... חסר לך: לא חסר :) עושה לך טוב להיות איתו: אישתי! הכי מצחיק: שילוב של כולם ביחד... הכי דפוק: אחי הכי מוזר: אחי הכי כיף לדבר איתו: אישתי יש לך פלאפון? יאפ :/ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אישתי אבא... איזה צלצול יש לך? דרדסים :) הקול הכי יפה ששמעת? מוריסון :) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סאות'פארק את רוצה להיות זמרת? מה פתאום את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ איפה את רוצה פירסינג? בלשון :/ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אופנוע! פורום אהוב: בטח זה באיזה פורומים את כותבת: פה בעיקר יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה וענה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Summer's Almost Gone מה הסרט האחרון שראית? ספרות זולה נראה לי... מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? the best from the box מה החלום שלך? להיות צלמת האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? יש מצב נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן :) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: עייפה אתה יודע מה אני יודע? בטח! אתה יודע מה אני יודעת?..

Chris Jericho

New member
תשובות

שם: דוד תאריך לידה: 5.2.90 מקום מגורים: חולון! שיר אהוב: יש יותר מדי סרט אהוב: קיל ביל 1+2 , מטריקס 1, אוסטין פאוורס 1+2 תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות'פארק, סיננפלד זמר אהוב: יש הרבה זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: ראשון דיסק אהוב: אממממ בחירה קשה... תאריך אהוב: 5.2 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא הרבה האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? פעם ראיתי פיק אפ האם אי פעם נשבר לך הלב? עדיין לא
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ראיתי פיק אפ האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? חחח דווקא כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? יש מישהו שלא??? יש\אין חבר: חברות? היו די הרבה. בינתיים עזבתי 1 גובה: 165 מידת נעלים: 46 פריסינג: עוד אין, באוזן זה נחשב
קעקועים: עוד לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בדקה האחרונה עשיתי שטות, ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן, עם ילד אידיוט שבמגמה שלי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן, סיגריוצ לאבא שלי בימים אלו אתה מאוהב? לא ממש הדבר שהכי קשה לך איתו: שלא זכיתי בלוטו
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- אחותי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חבר מארה"ב המקום האחרון שהייתי בו: שירותים
הסטיה שלי היא: בזבזן הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה תכונה טובה שלי: יש הרבה
תכונה רעה שלי: שקרן ועצלן לפעמים האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נו... אני מודה האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא! האם צחקת על מישהו בעל מום? לא, חוץ מבסאות'פארק או בסימפסון האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אתמול עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן, די הרבה תרמת פעם לקבצן? כל פעם שאני עובר באלנבי האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של המשפחה אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא הרבה השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב תכול באיזה בושם אתה משתמש? יחסית לגבר יש לי די הרבה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ירדתי על מישהו ממש עד שהוא בכה וכולם צחקו. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16.5 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בפה? שבוע וחצי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? שבוע עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? יום שבת השתכרת? עדיין לא שכבת עם מישהו/י? עוד לא, אני בן 15
היית במועדון? שבוע וחצי לבשת חצאית? מה אני? בחורה!!!!!! קנית בגד? שבועיים אמרת למישהי "אני אוהב אותך"? חודש הקדישו לך שיר? שבועיים, במסיבה של דוד שלי שיפרו לך את המצברוח? הבאתי 4 בלוטו
היום: באיזו שעה התעוררת? 6:40 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אפשר עיתון? מה היה הדבר הראשון ששמעת? כן מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אפשר עיתון? איזה כיתה אתה: ט הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'ולי אתה חושב שאתה יפה? אמממ כן? אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי? תלוי במה אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? כמו שבנאדם אמור לאהוב את עצמו בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: שחם לו אוהב/ת: שוקו מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עדיף לחשוב על הדברים שיש מאשר על הדברים שאין עושה לך טוב להיות איתו: עם חברים שלי, תמיד יש צחוקים הכי מצחיק: סיינפלד הכי דפוק: שמעון גרשון הכי מוזר: חבר שלי טל הכי כיף לדבר איתו: תלוי על מה, יש נושאים שעם אחותי ויש נושאים שעם אבא שלי עם אמא שלי, עם חבר שלי ועוד... יש לך פלאפון? כן, סמסונג 644 למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך? הפתיחה של סימפסון הקול הכי יפה ששמעת? לא זוכר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תסתכלו בתמונה אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? אולי? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי במה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? זה לא היה כבר? כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? גם זה היה כבר איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מוצא מיליון שקל? חח במזומן פורום אהוב: WWE באיזה פורומים את כותבת: WWE סאות' פארק והשאר זה כמה רדודים יש לך חברים בפורומים? מן הסתם? מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי, הוא אמר:רוצה פיצה? ואני עניתי כן. מה את עושה עכשיו? אממ אני כותב לא?
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא! מה את/ה שומע/ת? ^ מה הסרט האחרון שראית? מיסטיק ריבר מה התוכנית האחרונה שראית? חברים העונה העשירית, הורדתי אותה באיכות DVD!!! מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר ותפסיקי עם שאלות על דיסקים מה החלום שלך? הוא גס מדי.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? חחח לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: טוב, תודה אתה יודע מה אני יודע? את כל מה שכתבתי למעלה^^

Chris Jericho

New member
עוד סרטים אהובים

שמש נצחית בראש צלול, אפקט הפרפר, ודוני דארקו. (נזכרתי בהם כי עכשיו אני תורב כמה סרטים. בעיות הרדיסק...
)

תשובות:

שם: ענבל תאריך לידה: 18/10 מקום מגורים: המרכז שיר אהוב: זה כל הזמן משתנה סרט אהוב: Not Another Teen Movie תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות'פארק זמר אהוב: וילה ואלו (HIM) זמרת אהובה: אני לא אוהבת זמרות יום אהוב בשבוע: ממ לא יודעת דיסק אהוב: לבנתיים זה my chemical romance- three cheers for sweet revenge תאריך אהוב: לא יודעת האם אי פעם עישנת? לא עישנתי, אבל אני בטח יעשן עוד כמה שנים (אני כולה בת 12) האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן- לחיות האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: מטר חמישים ומשהו מידת נעלים: 37-38 פריסינג: אין, אבל מתישהו אולי אני יעשה קעקועים: כנ"ל ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אולי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? קנו לי :) בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: החיים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ממ לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסיקיו כי זה חרא המקום האחרון שהייתי בו: במטבח הסטיה שלי היא: אין הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא יודעת תכונה טובה שלי: אין תכונה רעה שלי: ביישנות יתר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אולי אכלת משהו לא כשר? לא זוכרת אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? ממ לא נראה לי...אולי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? אני לא משתמשת בבושם אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק עגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ממ לא יודעת... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 14 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? לפני שבוע וכמה ימים, אבל אני לא התחלתי מישהו/י חיבק/ה אותך? שבוע וכמה ימים עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? לפני שנה לבשת חצאית? לפני שבוע (זה מושאל מחברה שלי) קנית בגד? לפני כמה שבועות (אני שונאת קניות) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אף פעם הקדישו לך שיר? כנ"ל שיפרו לך את המצברוח? ממ לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 18:00 מה/מי העיר אותך? כלום מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? HIM- The Sacrament מה אכלת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא עניינכם. איזה כיתה את: ז' הבנאדם הכי יפה שראית: Ville Valo
, ויש עוד כמה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדה מהכיתה שלי אוהב/ת: ממ לא יודעת מתגעגע/ת אליו: אף אחד חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל הכי מצחיק: לא יודעת הכי דפוק: הרבה ילדים מהכיתה שלי הכי מוזר: חברה שלי חח הכי כיף לדבר איתו: לא יודעת... יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממ אני לא משתמשת בו הרבה איזה צלצול יש לך? משהו שבא עם הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? של וילה ואלו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של HIM את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא אומרת את זה איפה את רוצה פירסינג? בגבה ובשפה (סיידליפ) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שמה את רובו בבנק ובשאר אני יקנה מה שבא לי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי מה את עושה עכשיו? מקלידה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Guns 'n' Roses - Don't Cry מה הסרט האחרון שראית? Kurt & Courtney (זה על קורט קוביין וקורטני לאב) מה התוכנית האחרונה שראית? בטיפול מה הדיסק האחרון ששמעת? my chemical romance- three cheers for sweet revenge מה החלום שלך? אין לי חלום האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן, כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: חרא אתה יודע מה אני יודע? אה הא

למעלה