שאלון לכייף

yaeli20

New member
שאלון לכייף

היה קצת כבד לאחרונה בפורום שלנו אז החלטתי להביא משהו קצת קליל לכייף
מה נשמע? מה קורה? מה חדש? תה או קפה? במבה או ביסלי? במבה אדומה או עם נוגט או רגילה? ים או חוף? שמש או רוח? גשם או רעמים? רעמים או ברקים? טוב או טוף? לישון או לקום? קר או חם? שיר או קליפ? כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? של מה? גם לכם יש בובה על התיק? של מה? למי שאין למה אין? יש לכם קלמר? באיזה צבע? מה יש בתוכו? אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? איך השאלון שלי עד עכשיו? מה הפרי האהוב עליכם? מה הפרי הפחות אהוב עליכם? מה הירק האהוב עליכם? מה הירק הפחות אהוב עליכם? אתם אוהבים סלט? איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? מה אתם מכניסים לסלט שלכם? בא לכם עכשיו סלט? מה אכלתפ היום בבוקר? ומה בצהריים? ומה אתם מתכננים לאכול בערב? יש לכם בלוג? מתי ביקרתם בו לאחרונה? מתי כתבתם בו לאחרונה? מה הסרט האהוב עליכם? ומה הסדרה? מה הסרט האחרון שראיתם? איפה? איך היה? אוהבים פופקורן בקולנוע? וסתם ככה בבית? שותים אלכוהול? מעשנים? יודעים לספר בדיחות? אוהבים חידות? פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת פטריות? קוראים עיתון בבוקר? איזה חלק מהעיתון? שותים תוסס? איזה? יש לכם משקפיים? ועדשות? נהנתם?

eshkolit32

New member
קלילות או נמות../images/Emo6.gif

מה נשמע? - מצוין. מה קורה? - הכל ולא כלום. מה חדש? - מנסה להוציא לפועל כל מיני תכניות. תה או קפה? - כל בוקר פותחת עם נס קפה של עלית. במקרים חריגים גם קפה שחור בהמשך היום אבל משהו טוב, של רג'ואן או משהו בסגנון. במבה או ביסלי? - במבה.אבל גם ביסלי פלאפל. ובצל. במבה אדומה או עם נוגט או רגילה? - במבה במילוי קרם נוגט ההורסתתתתתתתתת. ים או חוף? - ים. למרות הזיהום המרגיז. שמש או רוח? - שמש. גשם או רעמים? - גשםםםם. רעמים או ברקים? -רעמים.גם ברקים הולך. טוב או טוף? - טוב. לישון או לקום? - בדרך כלל לקום. קר או חם? - קר. שיר או קליפ? - שיר. כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? - שניים. של מה? - אחד פנס והשני -emily גם לכם יש בובה על התיק? - כבר לא. למי שאין למה אין? - לא קניתי או קיבלתי מזה זמן מה. יש לכם קלמר? - כן. באיזה צבע? -תכלת ולבן. מה יש בתוכו? - סרגל, מרקרים, בטח איזה עפרון. אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? - גם וגם.יש משהו כייפי בלכתוב במשבצות. אבל שום דבר שקשור למתמטיקה, כן?
איך השאלון שלי עד עכשיו? - נחמד ביותר. מה הפרי האהוב עליכם? - אבטיח. גם סברס. מה הפרי הפחות אהוב עליכם? - קלמנטינה. מה הירק האהוב עליכם? - פלפל אדום. מה הירק הפחות אהוב עליכם? - כוסברה. אתם אוהבים סלט? - כן. בעיקר אם הוא מגיע ליד אוכל :) איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? - משתדלת לגוון, מעדיפה חתיכות גדולות. מה אתם מכניסים לסלט שלכם?-מלפפון,עגבניה ופלפל אדום/צהוב, לפעמים גם: פלפלים קלויים או חסה/כרוב סגול/ בצל/רוטב אלף האיים/טונה/ גבינה בולגרית/קולורבי/בצל ירוק. בא לכם עכשיו סלט? - מממ-בהמשך יש מצב. מה אכלתפ היום בבוקר? - לחם קלוי עם חומוס. ומה בצהריים? - עדיין לא אכלתי. ומה אתם מתכננים לאכול בערב? - חביתה וסלט או פסטה עם גבינות. יש לכם בלוג? - כן, בדה- מרקר קפה מתי ביקרתם בו לאחרונה?-היום בבוקר. מתי כתבתם בו לאחרונה? - ביום העצמאות. מה הסרט האהוב עליכם? - זמר החתונות ; ביג ליבובסקי ; שקרים אמיתיים ; אירן עדיין רווקה ; אמילי ; האלמנט החמישי. ומה הסדרה? - סיינפלד; אחד העם 1 ; לייף און מארס ; אשז טו אשז. מה הסרט האחרון שראיתם? - "חופשיה ומאושרת". איפה? - בקולנוע לב בת"א. איך היה? - סרט אופטימי וחביב. אוהבים פופקורן בקולנוע? - מאד. וסתם ככה בבית? - גם. שותים אלכוהול? - כן. חובה.אחרת לא שורדים את החיים האלה.
מעשנים? - כבר כמה שנים שלא. יודעים לספר בדיחות? - לא ממש. אוהבים חידות? - לא-לא טובה בפתרונן. פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת פטריות? - וואלה. שניהם טובים! קוראים עיתון בבוקר? - קוראת באינטרנט. חוסך כמה ג'ובות. למרות שהכי כיף עיתון. איזה חלק מהעיתון?- המוספים הכי מעניינים בעיני. שותים תוסס? - לעתים רחוקות. איזה? - הפייבוריט שלי הוא סיידר מוגז. ובעבר הרחוק גם קינלי. לפעמים גם סודה. יש לכם משקפיים? - לא. ועדשות?-גם לא. נהנתם? בהחלט. תודה!

MoRoSH11

New member
בא לי בדיוק בזמן

מה נשמע? לא משהו, אנ י בלחץ מה קורה? לא שאלתם כבר?! מה חדש? כלום תה או קפה? שניהם במבה או ביסלי? במבה במבה אדומה או עם נוגט או רגילה?- גם רגילה וגם נוגט
ים או חוף? זה לא בא ביחד?! אבל ברור שלהכנס לים שמש או רוח? אף אחד גשם או רעמים? גשם רעמים או ברקים? בלילה חורף קר...
טוב או טוף? טוב לישון או לקום? לישון קר או חם? קר שיר או קליפ? שירים. כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? אין של מה? נו אין גם לכם יש בובה על התיק? לא של מה? למי שאין למה אין? ככה יש לכם קלמר? לא רלוונטי באיזה צבע? מה יש בתוכו? אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? שורות איך השאלון שלי עד עכשיו? מעולה מה הפרי האהוב עליכם? פסיפלורה מה הפרי הפחות אהוב עליכם? --- מה הירק האהוב עליכם? אין ספיציפי מה הירק הפחות אהוב עליכם? --- אתם אוהבים סלט? לא, אני אוהבת לאכול ירקות חתוכים אבל לא בסלט. איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? אם כבר אז רק דק מה אתם מכניסים לסלט שלכם? מה שיש (ירקות כמובן) וגם פטריות ועוף הולך בא לכם עכשיו סלט? לא מה אכלתפ היום בבוקר? לא אכלתי ומה בצהריים? טוסט ומה אתם מתכננים לאכול בערב? לא יודעת יש לכם בלוג? לא מתי ביקרתם בו לאחרונה? מתי כתבתם בו לאחרונה? מה הסרט האהוב עליכם? יש הרבה, אין לי כוח לפרט ומה הסדרה? אבודים, ER,ף בנות גילמור, מכושפות, האוס, חשופים ועוד... מה הסרט האחרון שראיתם? החדש של ג'וליה רוברטס , אבל יצאתי באמצע כי היה גרוע איפה? עזריאלי איך היה? גרוע אוהבים פופקורן בקולנוע? כן וסתם ככה בבית? לפעמים שותים אלכוהול? לפעמים מעשנים? א יודעים לספר בדיחות? לא אוהבים חידות? אולי פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת פטריות? שמנת ופטריות קוראים עיתון בבוקר? שבת היום, איזה חלק מהעיתון? חדשות ואת המוסף שותים תוסס? רק קולה איזה? קולה יש לכם משקפיים? לא ועדשות? לא נהנתם? כן

morib17

New member
../images/Emo13.gifעונה..דווקא נחמד!../images/Emo13.gif

מה נשמע? כרגיל...
מה קורה?כנ"ל מה חדש? כלום.. תה או קפה? נס קפה המון.... במבה או ביסלי?במבה במבה אדומה או עם נוגט או רגילה?רגילה,מסורת..
ים או חוף?ים שמש או רוח? שמש גשם או רעמים? גשם רעמים או ברקים?אף אחד מהם..אם זאת אופציה טוב או טוף?טוב!!! לישון או לקום?לישון..ברור! קר או חם?קר.. שיר או קליפ?שיר..קליפ זה משעמם! כמה מחזיקי מפתחות יש לכם?3 של מה? 2 עם משמעות השם שלי,ואחד עם חריטה מאנשים יקרים לי גם לכם יש בובה על התיק? כן.. של מה?מדגסקר.. למי שאין למה אין? יש לכם קלמר? כן באיזה צבע? סגול.. מה יש בתוכו? כמעט הכל.. אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות?רק שורות.. איך השאלון שלי עד עכשיו? נחמד מאוד! מה הפרי האהוב עליכם? משמש מה הפרי הפחות אהוב עליכם?אפרסמון..איכס..
מה הירק האהוב עליכם? עגבניה מה הירק הפחות אהוב עליכם? פלפל ירוק אתם אוהבים סלט? כן איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? דק דק.. מה אתם מכניסים לסלט שלכם?מה שיש במקרר בא לכם עכשיו סלט? ממש לא.. מה אכלתפ היום בבוקר? טוסט לא ממש טעים ומה בצהריים? אוכל שנשאר משבת עוף ואורז... ומה אתם מתכננים לאכול בערב?כלום.. יש לכם בלוג? היה... מתי ביקרתם בו לאחרונה?לפני המון זמן מתי כתבתם בו לאחרונה?כנ"ל מה הסרט האהוב עליכם? 10 דברים שאני שונאת אצלך ומה הסדרה?האנטומיה של גריי מה הסרט האחרון שראיתם?מלחמת הכלות... איפה? בבית.עם החבר איך היה?אהבתי מאוד! אוהבים פופקורן בקולנוע?כן וסתם ככה בבית?לא שותים אלכוהול?במפגשים משפחתיים,ככה סתם לא! מעשנים?לא..
יודעים לספר בדיחות?לפעמים יש מוזה אוהבים חידות?לא..שונאת.. פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת פטריות? רוטב עגבניות קוראים עיתון בבוקר? הלוואי שהיה לי זמן.. איזה חלק מהעיתון?כשיש זמן,אז הכל(כן כן כולל עסקים,זה מעניין..) שותים תוסס?כן.. איזה?קולה יש לכם משקפיים?כן... ועדשות? גם! נהנתם? מאוד! תודה רבה לך יעלי היקרה
אלו דברים קטנים ונחמדים מעלים את המצב רוח!

yaeli20

New member
עונה נה נה ../images/Emo57.gif

מה נשמע? הכל טוב מה קורה? שום דבר מיוחד מה חדש? עדיין אין חדש תה או קפה? תה במבה או ביסלי? תלוי בתקופה לפעמים זה לפעמים זה במבה אדומה או עם נוגט או רגילה? אדומה! ים או חוף? ים שמש או רוח? רוח גשם או רעמים? גשם רעמים או ברקים? ברקים טוב או טוף? טוף לישון או לקום? לישון! קר או חם? קר שיר או קליפ? קליפ כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? 2 של מה? אחד של הבריכה ואחד של אריק (אריק ובנץ) גם לכם יש בובה על התיק? כבר לא של מה? למי שאין למה אין? הייתה לי של פרה אבל נקרע לה החוט יש לכם קלמר? לא באיזה צבע? -- מה יש בתוכו? -- אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? שורות איך השאלון שלי עד עכשיו? סבבה (אני כתבתי
) מה הפרי האהוב עליכם? לאחרונה תפוח ירוק מה הפרי הפחות אהוב עליכם? שזיף מה הירק האהוב עליכם? ברוקולי מה הירק הפחות אהוב עליכם? פלפל (מלבד אדום) אתם אוהבים סלט? מאוד איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? גדולות מה אתם מכניסים לסלט שלכם? פלפל אדום, מלפפון, עגבניה, בצל, חסות, גבינה מלוחה לפעמים ולפעמים ציפס בטטה בא לכם עכשיו סלט? כן
מה אכלתפ היום בבוקר? לא אכלתי, קמתי מאוחר ומה בצהריים? עוד לא הגעתי לצהרים ומה אתם מתכננים לאכול בערב? לא יודעת איפה אהיה אז לא יודעת מה אוכל יש לכם בלוג? כן מתי ביקרתם בו לאחרונה? אתמול מתי כתבתם בו לאחרונה?לפני שבועיים בערך מה הסרט האהוב עליכם? כלוב הציפורים ומה הסדרה? לאחרונה סרוגים מה הסרט האחרון שראיתם? סרט של האחים מרקס איפה? בלימודים איך היה? מצחיייייקקקקקקק אוהבים פופקורן בקולנוע? מאוד וסתם ככה בבית? גם שותים אלכוהול? לפעמים מעשנים?לא יודעים לספר בדיחות? אני הורסת בדיחות מקצועית! אוהבים חידות? מאוווודדדד פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת פטריות? שניהם ביחד מעורבב קוראים עיתון בבוקר? כן איזה חלק מהעיתון? כותרת והחלקים הפנמיים שותים תוסס?לפעמים איזה?דיאט קולה יש לכם משקפיים? כן ועדשות? לא נהנתם? מאווווווווווודדדדדד

למעלה