שאלון לכולם

2גנדלף

New member
שאלון לכולם

צריך לעשות תחרות מי הכי....בבלוגים: 1. מי הכי מטומטמת?לדעתי סקסית23 2.מי הכי שרמוטה?גרייס הטיזרית הדוחה 3. מי הכי מכוערת?תחרות קשה בין סקסית23 לד נ ההההה,בעצם לדנה יש גוף יפה אז סקסית23 זוכה. 4.את מי הכי בא לכם למעוך עם כפית? סקסית23/גרייס/אקסטה/שרלילה על אקסטה 5.למי יש את החזה הכי דוחה ומגעיל?סקסית23 זוכה בגדול תנו עוד קטגוריות

" החכם של הפורום " מלאך זדוני ...

מקווה שראיתם את המרחאות ...

sinbad69

New member
פלפלת שלא יחשבו שאת מטומטמת חלילה

אני יודע שרצית לכתוב מרכאות ככה ויצא לך מרחאות.חחחחח

sinbad69

New member
מלאך זדוני

זה כך כך עצוב שלא יודעים לכתוב פתטי.חחחחחחחח מה זה אותנטי.אתה יודע?חחח אל תשתמש במה שאתה לא יודע.עדיף להיות פ ת ט י. מאשר טמבל.חחחח

sinbad69

New member
תיקון טעות

כל כך.וקוראים לי סינבאד.לפחות תדע על מי אתה מלכלך. אין יותר פתטי מאשר גבר שמלכלך על גבר.חחחח

ענברבור

New member
חח פעם ראשונה אני שמחה שאני לא באף

קטגוריה חחחחחחחחחחחחחח = )))))))))

01MaKaVeLi

New member
אממ מעניין..

פתאום התחלת להחמיא לה... נראהלי שמעורב פה איזה סטרפפטיז אישי או אולי יותר מזה..אחחחח כל כך מעייף להיות צודק כל הזמן..

ענברבור

New member
חההההההההה קודם כל

הסתכלו בכל ההודעות בפורום. סינבאד מעולם לא ירד עליי. להיפך הוא אמר שהוא אוהב את הבלוגים שלי. דבר שני. אני משדרת פעם בפעם בבלוגים של אחרים. אפשר לראות בבירור שאני רזונת = ))))) ועוד דבר... טיפשה? חהההההההההההה מי אתה שתקבע שאני טיפשה?! נההההההההה דיסלקט טלטאביז עלקקקקקקקקקקק אני יכולה להיכנס 3 פעמים בתוך בובה כזו! אומללים.

2גנדלף

New member
התנצלות לדנה ../images/Emo140.gif

בטעות רשמתי את דנה המדהימה בשורה של המכוערות,אני מתנצל פה בפני כולם על הטעות. אני מוסיף עוד שורה לבעלת הגוף הכי מדהים בבלוגים וזו דנה כמובן, דנהההההה,אין עלייך ממי

למעלה