שאלון ליום ב':

yuv15

New member
שאלון ליום ב':

מי אתם: מאיפה אתם: בני כמה אתם: איפה אתם לומדים: בן או בת: איפה הכי הייתם רוצים לגור: האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות: תרנגולות או פרדס או שדה: האם חדר האוכל משותף לכולם: האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר: איזה צבע אתם הכי אוהבים: האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה: האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה: האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: מה המאכל האהוב עליכם: לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם: תודה המשך יום נעים!:)

NeMo 3

New member
good to be back

מי אתם: לירון מאיפה אתם: חצור בני כמה אתם: עוד מעט 15 איפה אתם לומדים: בצפית בן או בת: בת איפה הכי הייתם רוצים לגור: ליד הים האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: כן מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות: פרות תרנגולות או פרדס או שדה: נראה לי שהכל האם חדר האוכל משותף לכולם: יאפ האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: כמובן האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר: אפילו לפני נראה לי, ולכל אחד חדר איזה צבע אתם הכי אוהבים: אדום כהה האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה: כן, ובגבה שניים באוזנים והרחבה האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה: נופ, יהיה בעתיד האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: הרבה על היד ואחת על הצוואר- תודו שהמיקום מקורי מה המאכל האהוב עליכם: אממ, כל דבר אכיל בערך
לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם:

Indian Friend

New member
../images/Emo205.gif

מי אתם: רוני מאיפה אתם: קיבוץ מעברות בני כמה אתם: 17 וטיפה איפה אתם לומדים: רמות חפר בן או בת:
איפה הכי הייתם רוצים לגור: פה האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: לעת עתה מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות: פרות תרנגולות או פרדס או שדה: שדות ופרדסים, אם לא חיסלו משהו מזה האם חדר האוכל משותף לכולם: מז"א? האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: מי נוסע באופנוע, רק טוסטוסים וקטנועים. והם בלי קסדה האם בסיום כיתה יב' אתם מקבלים חדר עם חבר: בסיום י"ב מקבלים חדר לבד איזה צבע אתם הכי אוהבים: כולם האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה: היו עגילים באוזניים פעם. היום כלום האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה: לא כרגע האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: צמיד אחד מפולין על יד שמאל מה המאכל האהוב עליכם: אוכל של בית לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם: חמור ששוטט בקיבוץ לפני כמה חודשים. כזה יפה.

מה ששיעמום עושה לאנשים

מי אתם:אדוה מאיפה אתם:קיבוץ בית קשת בני כמה אתם:בקרוב חוקית איפה אתם לומדים:למדתי בכדורי
בן או בת:נקבה איפה הכי הייתם רוצים לגור:במקום שלא משעמם בו ב11 בלילה האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ:לפעמים כן מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות:פרות תרנגולות או פרדס או שדה:תרנגולות ושדות, הפרדסים נמכרו בערך כשנולדתי האם חדר האוכל משותף לכולם:כע.. למה שלא יהיה?:S האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה:טוסטוסים זה הכי אחי האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר:מקבלים חדר לבד בכיתה י'... איזה צבע אתם הכי אוהבים:ירוק האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה:באוזניים, ונזם, רק שלא תמיד יש בו עגיל האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה:מזויף של ורד שחור מהאלה של הבמבה
האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה:2 טבעות, 5 צמידים, שרשרת כסף. מה המאכל האהוב עליכם:טריקולד? לאדעת לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם:אין לי כוח

Angel On Earth

New member
עונה:

מי אתם:צליל מאיפה אתם:קיבוץ בארי בני כמה אתם:15 איפה אתם לומדים:חור בשם 'מעלה הבשור' בן או בת:בת איפה הכי הייתם רוצים לגור:בחו"ל האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ:אממ..לפעמים.. מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות:היו כבשים והיו פרות תרנגולות או פרדס או שדה:גם גם וגם האם חדר האוכל משותף לכולם:כן האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה:אצלנו לא נוהגים באופנוע :p האם בסיום כיתה יב' אתם מקבלים חדר עם חבר:לא,בחנוכה של כיתה י"א איזה צבע אתם הכי אוהבים:ורוד/סגול האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה:לא האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה:לא האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה:כשאני שמה שרשרת אז על הצוואר מה המאכל האהוב עליכם:ניוקיס לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם:אין לי כוח...

imri2

New member
למרות שיום ג' אני אענה

מי אתם: אמרי מאיפה אתם: מצר בני כמה אתם: 20 איפה אתם לומדים: סיימתי במבואות עירון בן או בת: בן איפה הכי הייתם רוצים לגור: סידני,אוסטרליה האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: הם סבירים מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות: פרות תרנגולות או פרדס או שדה: תרנגולות ושדה. פרדס אולי גם יש, נדמה לי שמכרו את השטחים שלו. האם חדר האוכל משותף לכולם: כן האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: לא שידוע לי האם בסיום כיתה יב' אתם מקבלים חדר עם חבר: חדר ריק איזה צבע אתם הכי אוהבים: כחול כהה האם יש לכם פירסינג/עגילים: לא האם יש לכם קעקועים: לא מה המאכל האהוב עליכם: הלחמנייה עם ההמבורגר באמצע+כל מה שנילווה לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם: תודה המשך יום נעים!:)

Tinkit16

New member
כאן נמחקו הודעות

מכיוון שלא עמדו בתקנון הפורום. עמכם ה

roychu

New member
תשובות

מי אתם: רוי מאיפה אתם: יטבתה בני כמה אתם: שבוע הבא 18 איפה אתם לומדים: פה בקיבוץ בן או בת: בן איפה הכי הייתם רוצים לגור: להשאר פה, מקסימום קיבוץ בצפון האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: מאוד מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות: פרות תרנגולות או פרדס או שדה: גד"ש האם חדר האוכל משותף לכולם: ברור האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: לא מחזיקים אצלינו רכבים פרטיים, אז טכנית, לא האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר: בתחילת יב', ובסוף יב' חדר לבד איזה צבע אתם הכי אוהבים: ירוק האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה: היו המון, נשארו בגבה וטראגוס האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה: 2, אחד על היד של אות בבלית, וצב על הרגל האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: אחד על כל רגל ואחד על היד, וצב על הצאוור מה המאכל האהוב עליכם: תלוי במצב רוח לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם:

:]../images/Emo163.gif

מי אתם: נועה מאיפה אתם: תנחשו בני כמה אתם: 15 איפה אתם לומדים: בביה"ס בן או בת: בת איפה הכי הייתם רוצים לגור: לונדון/אמסטרדם האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: ככה מה יש אצליכם בקיבוץ>>>רכילות, נעורים, סנובים, כסף, וחדר אוכל לא מופרט. כמו שקיבוץ אמיתי צריך להיראות!
כבשים או פרות: כבשים תרנגולות או פרדס או שדה: פרדס האם חדר האוכל משותף לכולם: דהה האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: ברור האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר: בסוף כתה י' איזה צבע אתם הכי אוהבים: טורקיז/ורוד האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה: טראגוס, נזם, לובים האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה: לא האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: על הידיים מלא צמידים צבעוניים 'שלאקים', צמידים מציפי, ושרשרת מהצמודות לצוואר מה המאכל האהוב עליכם: חצילים ברוטב
לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם

MoRoSH11

New member
אני...

מי אתם: מור מאיפה אתם: קיבוץ בשרון בני כמה אתם: 20 איפה אתם לומדים: לא לומדים בן או בת: בת איפה הכי הייתם רוצים לגור: בקיבוץ האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: כן מה יש אצליכם בקיבוץ>>> לא יודעת, מה שיש בכל קיבוץ כבשים או פרות: פרות תרנגולות או פרדס או שדה: פרדס האם חדר האוכל משותף לכולם: כן האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: כן האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר: בלי חבר- לבד איזה צבע אתם הכי אוהבים: כחול האם יש לכם פירסינג/עגילים: ואיפה: לא האם יש לכם קעקועים: איפה ושל מה: לא האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: לא מה המאכל האהוב עליכם: מממ.. לא יודעת לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם:

E l i a n

New member
גם החדשה עונה :] חדשה ישנה :)

מי אני: אליאן מאיפה אני: גבעת ברנר בני כמה אני (אוקי, זה כבר לא נשמע הגיוני..) : אני בת 21 וכמה ימים איפה אתם לומדים : אני כבר לא בביה"ס, אבל למדתי בברנר, בקיבוץ. בן או בת (רק עכשיו נזכרת לשאול?) : בת איפה הכי הייתם רוצים לגור: אירלנד האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: מאוד. למרות שקשה להגיע מפה למרכז. מה יש אצלכם בקיבוץ >>> כבשים או פרות: קצת פרות. תרנגולות או פרדס או שדה: שדה האם חדר האוכל משותף לכולם: כן, אבל רק ביום שישי בצהריים באים אנשים. האם גם אצלכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: בטוסטוסים - לרוב בלי קסדה. לא כולם. האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים: איפה לא מבלים בסוף ה-12 שנים האלה? ברור שכן! חדר עם חבר: למי שרוצה. לי יש לבד. [אבל צריך לשלם על הדירות..] איזה צבע אתם הכי אוהבים: ירוק. וכחול. וורוד. וכתום. ו..לבן. וקצת שחור. וצהוב שלא יהיה משעמם. וכתום. האם יש לכם פירסינג/עגילים:ואיפה: יש לי חורים באוזניים. אני מתכוונת לעשות עוד באוזניים. ופעם אני ארצה לעשות בגבה. האם יש לכם קעקועים:איפה ושל מה? לא, אין לי. האם יש לכם צמידים/שרשראות: לא. אין לי. אחרי שהורדתי את הדיסקית הורדתי הכל. חחחח.. מה המאכל האהוב עליכם: גלידה מוקה.

9910

New member
התגעגעתי אז באתי, אני הייתי מוכרח

מי אתם: 9910, קטפת משומשת במצב טוב מאיפה אתם: דרומה לקסטינה בני כמה אתם:30 איפה אתם לומדים: לא לוצדים כלום, זאת רק אשליה בן או בת: גבר גבר איפה הכי הייתם רוצים לגור: איפה שעכשיו האם אתם מרוצים מהחיים בקיבוץ: מאוד מה יש אצליכם בקיבוץ>>> כבשים או פרות:פרות, אבל כבשים יותר טעימות תרנגולות או פרדס או שדה: פרדס ושדה האם חדר האוכל משותף לכולם: צהריים באמצע השבוע האם גם אצליכם נוהגים באופנוע ללא קסדה: האם בסיום כיתה יב' אתם מבלים חדר עם חבר: לא רלוונטי, לא זוכר איזה צבע אתם הכי אוהבים: אדום האם יש לכם פירסינג/עגילים: היה עגיל במח ואיפה: האם יש לכם קעקועים: לא איפה ושל מה: האם יש לכם צמידים/שרשראות: איפה: מה המאכל האהוב עליכם: אנטריקוט מדיום רייר 500 גרם לסיום...העלו תמונה של מה שבא לכם: תודה המשך יום נעים!:)

למעלה