שאלון לחג

רותם654

New member
שאלון לחג ../images/Emo9.gif

איפה אתה עושה את החג? קנית מתנות למישהו לחג? מי הראשון שהחלת לו שנה טובה? קנית בגדים במיוחד לחג? ראש השנה זה החג אהוב עלייך? לא? אז איזה חד מעודף עלייך? מה אתה הולך לעשות בחופש ראש השנה? ברכה לחג: שנה טובה

נענה ../images/Emo6.gif

איפה אתה עושה את החג?אצל סבתא עם כל המישפוחה
קנית מתנות למישהו לחג?כן לכול מי שבא לחג
מי הראשון שהחלת לו שנה טובה?לאח שלי הגדול-חנן
קנית בגדים במיוחד לחג?כן-ג'ינס,חולצה לבנה ארוכה,גופיה ואולסטאר
ראש השנה זה החג אהוב עלייך?כן אבל יש עוד כמה
לא? אז איזה חד מעודף עלייך?פסח,שבועות
מה אתה הולך לעשות בחופש ראש השנה?ת"א
,לצאת לעעירר!! ברכה לחג:שננההה טוובבההה [ =

../images/Emo41.gifיאללה..

איפה אתה עושה את החג? סבתא קנית מתנות למישהו לחג? לא מי הראשון שהחלת לו שנה טובה? לאף אחד עוד..איזה חוסר נימוס
קנית בגדים במיוחד לחג? לא ראש השנה זה החג אהוב עלייך? לא לא? אז איזה חד מעודף עלייך? פסח וחנוכה מה אתה הולך לעשות בחופש ראש השנה? כלום, כרגיל. ברכה לחג: שנה טובה?

חח משמעם לי אז נעשה

איפה אתה עושה את החג?אצלי בבית אם כל המשפחה קנית מתנות למישהו לחג?לא מי הראשון שהחלת לו שנה טובה?לעדן קנית בגדים במיוחד לחג?כן ראש השנה זה החג אהוב עלייך?לא לא? אז איזה חד מעודף עלייך?חח גם חנוכה ופסח מה אתה הולך לעשות בחופש ראש השנה?לשבת עד מאוחר במחשב לישון ולהשתעמם ברכה לחג:שנה טוב ומתוקה כדבש שנה טובה

RTur

New member
עונה:

איפה אתה עושה את החג? בבסיס קנית מתנות למישהו לחג? לא מי הראשון שהחלת לו שנה טובה? אמא קנית בגדים במיוחד לחג? לא ראש השנה זה החג אהוב עלייך? לא לא? אז איזה חד מעודף עלייך? אממ.. חנוכה, שבועות מה אתה הולך לעשות בחופש ראש השנה? איזה חופש? אני בבסיס ברכה לחג: משהו שידידה שלי אמרה ואהבתי: שנהיה לראש וניתן בראש

A t z a

New member
../images/Emo207.gifמיכל לוריא בהופעה אקוסטית!!!../images/Emo80.gif

מיכל לוריא בהופעה אקוסטית עם שירים מקוריים! מוצ"ש ה4.10, בשעה 22:00, "צ'אביז" ת"א (לבונטין 11). על הגיטרה- רעות אורן. למאיספייס של מיכל: http://www.myspace.com/michalluria שימו לב, יש הגבלת גיל של 18+...

למעלה