שאלון- לון - לון!

LudaGirl

New member
שאלון- לון - לון!

לריענון... 5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? 5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע? 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"? 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה? ולאמיצות בלבד, שימו ת'תמונה הכי יפה שלכם שאי פעם צולמה, והכי מביכה שלכם שאי פעם צולמה. אם אין, תספרו על אחת כזאת.

vitekriver

New member
../images/Emo140.gif

5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? סמים, להרביץ לבעלי חיים, להתרחק מהמשפחה שלי, לבגוד בחבר שלי ולשקר לאחותי 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? מקומות מסוכנים איראן סעודיה עיראק וכו 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? מצבים שיסכנו אנשים שאני אוהבת, שיעליבו אחרים, שיגרמו נזק ודבר כאלה 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? שחברות של אחותי מתחילות איתי, כשסיפרתי לכמה אנשים על משהו ממש פרטי, ובכללי דברים שקשורים למין וזה 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? שאפרד מהחבר הראשון שלי ואצליח להתאהב שוב, שאראה סדרה על לסביות, שיהיה לי צב, שאוהב ממש ממש אנשים מהאינטרנט ושאשקול ללמוד משפטים 5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? לישון כפיות עם מיכל\כפיר, ליסוע לפריז, ארוחת ערב עם אנשים שאני אוהבת ולישון 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? החיוך של לירון, העיניים של מיכל, שרירי הבטן של חבר שלי, הצב שלי והתינוק של השכנים 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע? כמעט כל רגע בשנה האחרונה 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"?כמעט כל רגע בשנה האחרונה 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה? גניפר בילס, בט(הדמות) ואולי סופרים ציירים ואמנים מוכשרים ולאמיצות בלבד, שימו ת'תמונה הכי יפה שלכם שאי פעם צולמה, והכי מביכה שלכם שאי פעם צולמה. אם אין, תספרו על אחת כזאת אוקיי אני לא אשים אותה רק אגיד שהיא צולמה כשהייתי יחסית קטנה והייתי עושה אמבטיות שעות עם סבון וקצף ואחותי עבדה עלי שיש גוק במקלחת אז רצתי החוצה ערומה עם הקצף והכל צורחת והיא צילמה אותי

DropDeathEmily

New member
D:

5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? חזירים XD ,להיות על המחשב 24 שעות רצוף,אין לי >< 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? לא יודעת >< 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? מחזור בפומבי XD ,אצבע באף ם_O , פלוץ בציבור D: 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? אין ?! 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? לא זכור לי 5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? אנקונדה,סופרלנד,לשים בושם בסופרפארם ולצאת XD , לתופף ! , מוסיקהבכללי D: 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? תכלס , רק מעלות ד______ד 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע?הוהווהו D: לא תקבלו תשובה :p .__________. 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"? כל בוקר כ: 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה? אנג'לינה ג'ולי D: ,ספיר ^_____^, קייט מאנינג,ג'ניפר וליישה כ: ולאמיצות בלבד, שימו ת'תמונה הכי יפה שלכם שאי פעם צולמה, והכי מביכה שלכם שאי פעם צולמה. אם אין, תספרו על אחת כזאת. וול D: מביכה יפה (יש מלא יפות אבל לא ידעתי מה לבחור ._________. אני פוטוגנית ><)

blackeyes7

New member
:)

5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? סקס על חוף הים, לחתוך ורידים, לשבור גיטרה, לבכות עד אור הבוקר, להתחתן!!!!! 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? אשדוד, תימן, פולין, רמת גן, ומעלות [בשביל נפאלל כי זה רחוק ] 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? לחיות שנתיים בשבי, אונס, לייצג את ישראל באולימפיאדה בריצה, להיות ליד האקסית המיתולוגית שיכורה XD , להתאהב @!!! 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? שירדתי מטרפמ והחצאית שלי פשוט נשארה בטרמפ ונתקעתי באמצע ת"א עם תחתונים. שאמא שלי ראתה אותי עם בחורה \; למרות שהיא לא קלטה . שכשהייתי קטנה ומצאתי קונדומים בארון של אחי אז פתחתי אותם וניפחתי אותם כשבאתי לביה"ס החדש והייתי לבדדד זה היה כזה מביךךך דאמ XD שהייתי בגן התחבאתי לאמא שלי בתוך הארון ואז הם יפשו אותי קרוב ל-4 שעות והזמינו משטרה! ורק בערב הואלתי לצאת מהארון D: 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? שאני אצליח לשמור על קשר במשך שנה שלמה, שאני אמצא בי"ס, שאמא שלי תמצא לי בארון סיגריות ותתיאש ולא תעשה עם זה כלום, שמישהי שממש רציתי תגיד לי לא, שאני אעיף מישהי בצורה דוחה כי היא הרגיזה אותי \; 5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? פיקניק אמיתי עם סנדוויצ'ים ויין על החוף עד הבוקר, טיול טרמפים לגולןןן עם חברה, לאבד את עצמי בירושלים ולישון באיזה סימטה חשוכה, הייתי עצובה ובהשראה אז כתבתי בלי סוף והכתיבה יצאה מעולה , שצחקתי עד שכאבה לי הבטן עם חברה טובה שלי בשיעור והעיפו אותנו החוצה - היום הכי מצחיק בעולם D: 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? עין בוקק, הנוף של הגולן, הבית של חברה טובה שלי, הנק' הפרטית שלי [ זה סוד XD ] 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע? כשחגגתי עם האקסית את החצי שנה והרגשתי שבאמת טוב לי, שההורים שלי נתנו לי בפעם הראשונה לנסוע לצפון לבד עם חברות פאק איך הייתי מאושרת :) כששחר המהממת נולדה ^ , כשהיינו בפיינטבול כל החברה ופיצצתי את האקסית שלי כדי להוציא עצבים ואז מצאנו את עצמו מתחבאות באיזה סימטה והתנשקנו o_O וככה חזרנו XD 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"? תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד ! לא הייתי מוותרת אפילו על הדברים הרעים !! לומדים מזה כ"כ הרבה . 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה? קורט קוביין , זה שכותב את הגראפיטי של "זכויות הגבר במשפחה" באיילון, מישהי ממש חשובה , אלוהים, זה שהמצי את הרעיון הענק שנקרא בורגראנץץץץץ' :)

ShipoShar

New member
D:

5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? עושה ג'וקים בשיחים, קורטת ראש של פרה, אוכלת את נפאל, יוצאת החוצה עם תחתונים ורודים נחמדים ושרה שירים של אייל גולן 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? לירדן, עיראק, לבנון, לבית של סבתא של נפאל
ולתחת של נפאל 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? להסתובב ברחוב עירומה, שאנשים יראו אותי עם קוקיות ענקיות כמו של פודל><, אני עם קרחת, עם משקפיי סבתא ועם ולדי ההומו:) 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? אין לי מושגO: 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? נממנממ.. לאדעת
5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? הצטלמתי בעירום מוחלט (H) חח סתםסתם:) 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? אילת סטיילXP 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע? יש לי הרבה כאלה כל יוםD: 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"? חח גם כמעט כל יוםD: 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה?נפאל סטייל וסלבה סטייל D:

Shiri from the block

Active member
אני 5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? בנג'י, לגעת בעכביש מרצוני החופשי, לאכול דג, לאכול כל מיני דברים אחרים ומוזרים ו....לא יודעת. 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? אממ, גרמניה, אירן, סוריה..../images/Emo3.gif 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? אוף לא יודעת../images/Emo122.gif 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? עדיף שלא להיזכר בזה../images/Emo3.gif 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? שפגשתי את שירי../images/Emo9.gif 5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? ואו זה מהשאלוני חשיבה האלה../images/Emo10.gif אמממ, כיפיים? לא יודעת. צריכה לחשוב על זה.. 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? שוויץ ואיטליה 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע? חיחי כשפגשתי את שירי../images/Emo9.gif אממ היו עוד רגעים אבל לא זוכרת כלום!../images/Emo10.gif כנראה זה היה יותר מידי ממזמן.. 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"? פחח, שום רגע. 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה? ניק קרטר, קווין ריצ'ארדסון, אייג'י מקליין, בריאן ליטרל והאווי דוראו. מעניין מי יבין פה את הקטע :) ואם אפשר עוד בנאדם אחד אז בריטני../images/Emo3.gif

lotemy

New member
חזרתי..

5 דברים שבחיים לא הייתם עושים? אוכלת ג'וקים, מספרת דברים עלי, נקשרת לבן אדם וזהו 5 מקומות שבחיים לא הייתם נוסעים אליהם? לונדון, הגליל בארץ,יוון, ארה"ב , רוסיה 5 מצבים שבחיים לא הייתם רוצים להקלע אליהם? 5 רגעים הכי מביכים בחייכם? שרצתי ונתקעתי בשמשה מזכוכית. שדיברתי על אמא שלי והיא הייתה מאחורי. שהסתכלו לי בעיניים כשבכיתי. כשהאקס זרק אותי לחצי שנה כבדיחה. 5 מצבים בחיים שלכם שלא חשבתם שיקרו אי פעם? זה אישי. 5 דברים הכי כיפים שעשיתם אי פעם? הופעות של היהודים. עשרה ימים במחנה קייץ, חול 5 מקומות הכי יפים שראיתם אי פעם? 5 מצבים שהייתם בהם והייתם מאושרים מכל רגע? ה י ה ו ד י ם 5 פעמים שאמרתם לעצמכם "טוב להיות בחיים"? 5 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם על כוס קפה? נפאל, אורית, אביה, דור. ולאמיצות בלבד, שימו ת'תמונה הכי יפה שלכם שאי פעם צולמה, והכי מביכה שלכם שאי פעם צולמה. אם אין, תספרו על אחת כזאת. אין לי ממש תמונות יפות או מביכות..

למעלה