שאלון לון לון

liloosh tt

New member
שאלון לון לון ../images/Emo70.gif

נמש המלכה! נתנה לי את הכבוד לעלות פה שאלון.. אז קדימה שתפו את כולנו.
מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח:

נו יאללה שיהייה

מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: אהמ חחחחח מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אביב גפן- ידיד שלי ממש ממש שנא אותו ומאז זה מזכיר לי.. מזכיר לך את הילדות:שיר פתיחה צבי הנינג'ה גורם לך לבכות: אני צריך אותך אגיין של לני קרביץ גורם לך לצחוק:שירים של הג'ירפות בעיקר =] גורם לך לרצות לרקוד: יון חח איך אפשר שלא? נאמנות קח את הזעם מנועים קדימה שיר הבתולים כל החזקים והטובים חחח =] מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: מתנה וזיקוקים שהיית רוצה לכתוב אותו: נאמנות ותשוקה וצרפת שממלא אותך באושר צרוף: יון ותגידי שטוב-של הכנסייה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: יש הרבה.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לוידעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא ממש אכפת לי שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא סיכמתי אותם עדיין =] ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: מלאך של אביב גפן שאתה אוהב להתעורר לצליליו: צרפת שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אויייש רק החברים של נטאשה שהם בחיים לא שומעים חח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אממ רוב המוזיקה שאני שומעת =] שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אממ לוידעת ממש שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר של ארמגדון של ארוסמית שגורם לך לחשוב על סקס: סקס של מופע הארנבות של ד"ר קספר שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הכי קרוב לבד של אביב גפן שגורם לך לחשוב על הירח: חלום כחול של רמי פורטיס

Kinky DeviL1

New member
:]

מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: Nickleback - Hero מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין אחד כזה מזכיר לך את הילדות:ממממ...בת הים הקטנה...חחח גורם לך לבכות:היהודים - תענה לי גורם לך לצחוק:שייגעצ - פרח נתתי לנורית גורם לך לרצות לרקוד: היהודים - עוד ארון אחד מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אלג'יר - אני צריך אותך הופך אותך למאוד ישנוני: משינה - תחזור תחזור \ יוני בלוך - לוט שהיית רוצה לכתוב אותו: אלג'יר - צרפת שממלא אותך באושר צרוף: guns n' roses - Knockin' on Heaven's Door שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:כל שיר שהוא מזרחית! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא'דע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משינה - האמותה לחקר התמותה
שמסכם את שנות הנעורים שלך: מממ לא'דע ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: דודי לוי - דוד! שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שאני אוהב בערך... שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שלמה ארצי - עלש שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: סטלה מאריס - לשרוד שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אביב גפן - סוף העולם שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: רון שובל - די. שיר גרוע! קליפ מצחיייק!! שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:עיברי לידר - תמיד אהבה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: kiss by arose שגורם לך לחשוב על סקס: יש את השיר הזה... "במיטה אחת לא כ"כ גדולה שלולה שובבים טרה לה לה לה..." תנסו לחשוב על זה בצורה אחרת ותבינו על מה אני מדבר
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אלג'יר - כח את הזעם! שגורם לך לחשוב על הירח:

° w a v e °

New member
אאאני ../images/Emo9.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: בלאט.. המון... :[ מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך את הילדות: המון...
גורם לך לבכות: עכשיו-ג'וני שועלי
גורם לך לצחוק: לא מוותר-הדג נחש
גורם לך לרצות לרקוד: שב"ק מיוזיק
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין לאדם שאני רוצה שיר שמגדיר אותו..
הופך אותך למאוד ישנוני: וואי.. כמעט כל השירים של ארכדי דוכין!! למרות שאני מתה עליהם..
שהיית רוצה לכתוב אותו: אנערף..
אני לורוצה לכתוב שיר של מישו.. אם כבר אז משל עצמי.. הגיוני משו, לא?
שממלא אותך באושר צרוף: כל השירים של מוקי
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: משו עם מזרחית... לוזוכרת
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: באתי ממך-מוקי
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: בלאט.. למה לחשוב על כאלה דברים?
שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין בהן... :) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כמו בלדה - שלומי שבת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: עוקף מלמעלה שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: זומבי של הקראנבריס, ו-angels of night של לוידת מי...
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לעוף - היהודים שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אלוהים שלי...
תמיד מזכיר לי את עוזי חיטמן... שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לוידעת..
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: באתי ממך וילדה סוכר
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: hero - nikelback [כתבתי נכון?
] שגורם לך לחשוב על סקס: would you go to bad with me? [לוזוכרת מה השם] ו-3 בלילה של טיפקס שגורם לך לחשוב על להיות לבד: בדד...
שגורם לך לחשוב על הירח: לירח, לירח.. לירח ח-ל-לית!

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: השיר של מועדדות צמודות. הסרט שראינו כל הזמן יחד.... מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: 'מחפש תשובה'- היהודים מזכיר לך את הילדות: 'בימבה' |בובי בובי בינמבה בינמבה בובי בינמבה ופונפון| גורם לך לבכות: בערך- 'מלחמה שקטה' של היהודים גורם לך לצחוק: 'השכן' של זקני צפת גורם לך לרצות לרקוד: יאווו... היה אחד! איזה שיר מ'נאו 6' |בהשכחשות שהיה לי את הדיסק| מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: 'עוד ארון אחד'- היהודים הופך אותך למאוד ישנוני: סתכלו למעלה שהיית רוצה לכתוב אותו: 'כל החברה'-מוניקה סקס, או לילופין 'רקוואים לבלונדיניות'- מוניקה סקס. שממלא אותך באושר צרוף: 'שנים חסומות'-מוניקה סקס. או לחילופין- 'אלה' של היהודים שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 'חגיגה' של שרית חדד שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משהו של מוניקה סקס... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אני רוצה שאחרי שאני אמות יעשו מסיבה וישימו את כל השירים של מוניקה סקס שמסכם את שנות הנעורים שלך: 'קיטש'- אלג'יר ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל השירים של אביב גפן כמעט שאתה אוהב להתעורר לצליליו: 'נפלת חזק' של איפה הילד שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: 'הרעות'. עלוב אה? שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: 'רקוואים לבלונדיוניות' של מוניקה סקס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא זוכרת כרגע שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: 'קנאה'. לאדעת של מי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: <> שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: פלורנטין (מכה אפורה) שגורם לך לחשוב על סקס: מוניקה סקס. חח סתם. אין שיר כזה. אין לי מושג שגורם לך לחשוב על להיות לבד: יותר מדי. שגורם לך לחשוב על הירח: 'זה רק אור הירח' של אביב גפן

LittleKittie

New member
יאללה! אחרי יומיים שלא היה לי מחשב

מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: שנינו שווים של אביב גפן... מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: Sunburn של מיוז:/ מזכיר לך את הילדות: שירים של דיסני! גורם לך לבכות: יש הרבה:/ גורם לך לצחוק: חח יש הרבה:) גורם לך לרצות לרקוד: כמעט כל השירים! לרקוד זה כיף:) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: True Love Waits של רדיוהד הופך אותך למאוד ישנוני: Dumb של נירוונה
שהיית רוצה לכתוב אותו: How To Disappear Completely של רדיוהד:( שממלא אותך באושר צרוף: Slide של גוגו דולז
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים מזרחיים
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: רק בשביל לקבל חיבוק של איפה הילד שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Rain When I Die של אליס אין צ'איינס. ואם ירד גשם אז בכלל יהיה מתאים
שמסכם את שנות הנעורים שלך: השנים האלה עוד לא נגמרו! אבל בכל זאת... הממ... מחפש תשובה של היהודים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין:/ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירים של סליפנוט
מעיר אותי לגמרי שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חח התקליטים של אבא שלי זה פחות או יותר כמו הדיסקים שיש לי אז אני מניחה שהכל... שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: No Lies, Just Love של ברייט אייז שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: True Love Waits של רדיוהד:( שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אממ אני לא חושבת שיש... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Sunburn של מיוז שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שירים מהסרט The Wall של פינק פלויד
שגורם לך לחשוב על סקס: חלום כחול של רמי פורטיס
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אחלום לנצח של מופע הארנבות של ד"ר קספר שגורם לך לחשוב על הירח: Dedicated של מינימל קומפקט

../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo187.gif../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

מה השיר ש
מזכיר לך בן זוג לשעבר: מלאך- אביב גפן מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: משוררים- אביב גפן, התאבדות.
מזכיר לך את הילדות: עודני ילד..
גורם לך לבכות: האם להיות בך מאוהב, בתוך הצינורות, אני צריך אותך, משוררים[גפן], נאמנות ותשוקה, תחזור תחזור- משינה, כשהכל יעבור- עברי לידר
אלה השירים שפשוט עושים לי את זה הכי הכי..
גורם לך לצחוק: נלי די אלפנט
גורם לך לרצות לרקוד: עוד ארון אחד- היהודים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני צריך אותך
הופך אותך למאוד ישנוני: לילה טוב- אביב גפן שהיית רוצה לכתוב אותו: סוף העולם של אביב גפן, בתוך הצינורות שממלא אותך באושר צרוף: צועקים על אהבה- סינרגיה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית למינהם... שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: זכיתי לאהוב- עברי לידר
, מלאך- אביב גפן שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מלח הדמעות- אביב גפן שמסכם את שנות הנעורים שלך: להתראות נעורים שלום אהבה
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: הכוכבים דולקים על אש קטנה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אהבה- דניאל סלומון שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: דייר סטרייטס- money for nothing שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אבטיפוס- אישה אישה שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: משוררים, התאבדות- אביב גפן, לעוף- היהודים, לא קל- היהודים [ורד
] ויש עוד המון.. יותר מידי אנשים בחיים שלי מתו
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: ברי סחרוף- היום יומולדת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: האם להיות בך מאוהב שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מלך האריות
שגורם לך לחשוב על סקס: היינו עושים אהבה- כנסיית השכל, wild thing, שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כשהכל יעבור- עברי לידר, את לא לבד- בוטן מתוק בקרקס שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח- אביב גפן

למעלה