שאלון לון לון

שאלון לון לון../images/Emo6.gif

1.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? 4 איזה מסגרת עוסק? 5.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? 6.האם התרמת אי פעם? 7האם תרמת אי פעם? 8.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? 9.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? 10.האם שברת פעם את הרגל/יים? 11.האם את/ה מעשנ/ת? 12.האם את/ה שותה? 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? 16.באיזו כיתה את/ה? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? 18.האם אפשר לסמוך עלייך? 19.האם את/ה תלותי/ת? 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? 21.האם את/ה תמימ/ה? 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? 27.האם את/ה רומנטי/ת? 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? 33.האם יש לך מודל לחיקוי? 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? 35.האם את/ה סלחנ/ית? 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? 37.האם את/ה יצירתית? 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? 50.מהו הגובה שלך? 51.האם את/ה מרוצה ממנו? 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? 56.האם את/ה ביקורתי/ת? 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? 60.האם נהנת מהשאלון?

סרט TV

New member
יאאאאאאאאאאאא

ראשונהההההההה .שמך בישראל הוא:בר 2.וגילך: 18 וחצי 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?סיימיתי בי"ס 4 איזה מסגרת עוסק?שום מסגרת:p 5.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?בעבר..עכשיו כבר לא.. 6.האם התרמת אי פעם?כן 7האם תרמת אי פעם?כן 8.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כן 9.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?כן 10.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לפעמים 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?כן 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?גם וגם 16.באיזו כיתה את/ה?סיימתי 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?קצת 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?תלוי בבן אדם 21.האם את/ה תמימ/ה?קצת 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?כן 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?כמעט את כולם 26.האם את/ה ספונטני/ת?לפעמים חח 27.האם את/ה רומנטי/ת?כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? מתמודדת 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?בערך..חביתה נחשב? 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?לפני חצי שנה 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?כן 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?מממממ לא עולה לי כלום 37.האם את/ה יצירתית?כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? סוס 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?שיש לי בכיף למה לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?מוזיקה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?בערך 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מתעלמת 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?לפני שבוע חח 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?שאני צריכה אותו 50.מהו הגובה שלך?1.73 51.האם את/ה מרוצה ממנו?בטח..הייתי מוסיפה בכיף עוד 2 -3 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?בחיים לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?קצת 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לפעמים 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?מממממממ....לא יודעת 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן 60.האם נהנת מהשאלון?כן:) עדידו'ש מתה עלייך מאמיייייייייייי ומתה על כולכםםםםםםםםםםם שבת שלום

ראשונההההההההההההה חיחי

1.שמך בישראל הוא:מאי 2.וגילך:21 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?לא..וסיימתי תיכון כבר... 4 איזה מסגרת עוסק?/ 5.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 6.האם התרמת אי פעם?כן 7האם תרמת אי פעם?כן 8.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?ברור...בעבר כאילו.. 9.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?האמת כן... 10.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 11.האם את/ה מעשנ/ת?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 12.האם את/ה שותה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?כן 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?לחוד 16.באיזו כיתה את/ה?סיימתי תיכון...לומדת באונ' כבר..(אתה חוזר על השאלות כל שבוע!!) 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?לא התגייסתי...עשיתי שירות לאומי אבל..שנה אחת מספיקה.. 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן ולא..תלוי מה הנושא.. 19.האם את/ה תלותי/ת?לפעמים מאוד 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?כן 21.האם את/ה תמימ/ה?כן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן ולא..את רובם לא פגשתי..אבל יש כמה שאפילו שלא פגשתי אני בוטחת בהם.. 25.כמה מהם פגשת?5 סה"כ 26.האם את/ה ספונטני/ת?כן מאוד אפילו 27.האם את/ה רומנטי/ת?כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?יום הסטודנט..חחח... 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?הורים שלי...בנו את עצמם מ-0 33.האם יש לך מודל לחיקוי?הורים שלי... 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?כןןןןןן 35.האם את/ה סלחנ/ית?לפעמים כן ...אבל גם אם סלחתי..לא שכחתי..אני לא נוטרת לאיש..אבל לשכוח..אני לא אשכח.. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן 37.האם את/ה יצירתית?מאוד 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?שלום עולמי?סתם מה העולם עשה שאני אתן לו שלום?כלום!!!...אז אני רוצה שכל מי שאני אוהבת באמת יזכה לכל הטוב שהעולם יכול לתת לו..ואז אולי..בשנה הבאה..נבקש שלום עולמי..
39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?לא אוהבת לתת כהלוואה.. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?אין משהו ספציפי..אוהבת דברים מוגדרים אבל..לא אוהבת אומנות מופשטת או סתם כתמים של צבע על בד...לא מוצאת ת'יופי בזה...מעדיפה דיוקנים..נשים..גברים..נוף..בעיקר ציורי נוף.. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן ולא..אני לא התעמקתי בנושא מספיק כדי להעריך משהו ספציפי...אבל אני מניסיון יודעת שזה מאוד קשה לצייר..אבל מעריכה את אלה שהצליחו להפוך את עצמם לשם בדבר.. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?כן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?ראשלצ 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?אממ...לפני כמה ימים ממש... 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?תלוי...כל חודש כמעט.. 50.מהו הגובה שלך?168 51.האם את/ה מרוצה ממנו?היה נחמד להיות 170..עגול כזה.. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?תלוי במה..בד"כ לא.. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן...כי זה קשה יותר מאשר לקבל את ה"נורמלי" והשיגרתי.. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כן...אבל שלמות זה פרדוקס... 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?אמממ...תסמונת מאי...שפירושה:*********************************************************** סורי..תפוז לא מאשר את הכיתוב הנ"ל...אממ..מי שמכיר אותי מכיר ת'שריטה שלי..אז...זה התסמונת..
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן 60.האם נהנת מהשאלון?לא ממש..היו לך טובים יותר.. יאללה..בברכת מאי משעמם לי בבלוג שלי אז עניתי על השאלות ראשונה... לילה טוב

עונה כי אני רוצה,אוהבת,ולא משעמום.

בע"ה 1. אלין 2. 29 3. בזמן בית ספר לא אהבתי. 4. בשום מסגרת כרגע 5. כרגע לא 6. כן 7.כן 8.אף פעם לא אהבתי טיולים שלבית הספר 9. כן כשאני מחליטה על דיאטה זה כיף 10. לא. אבל שבתרי את היד 11.כן אני מעשנת 12. לאאאאאאאאאאאאאא אני כבר לא שותה, לא מיתקרבת בכלל לאלכוהול אני בגמילה מאלכוהול וסמים. 13. לפעמים תלוי באיזו קבוצה 14.כמו שאלה 13 תלוי באיזו קקבוצה 15.לעבוד לחוד .(בלי חפירות של אחרים.) 16.הלואי והיתי בכיתה היום. 17. אני 10 שנים לאחר שחרור מצה|ל 18. כן-אפשר לסמוך עלי מאד 19.לפעמים מאוד תלותית ולפעמים מאד עצמאית תלוי באסיטואציה. 20.תלוי למי ולמה. 21.לפעמים אני מאד תמימה בגדול לא ממש. 22.כן קרו פעמים,מתוך ביישנות 23.לפעמים אמוד מתביישת ולפעמים זורמת מדברת צוחקת מספרת , והכל. 24.כן יש כמה טובים ,אפילו ראיתי אותם/ן במציאות. 25.אולי 4. 26.תלוי במצב . 27.לפעמים תלוי במצב רוח שלי. 28.כיום אני מיתמודדת ,פעם ברחתי דרך שתיה דרך עישונים דרך כל דבר שמשנה מצב רוח ותודעה. יותר נכון היום אני לומדת להתמודד לבד או ביחד. 29.כן קצת . לפחות מנסה ויוצא טעים בדר"כ. 30.כן. במיוחד עמיר בניון בשבילי זה לא מזרחית. 31.האחרונה? לפני שלוש שנים- שלום אסיגיג ההופעה החדשה בפסח זה היה. 32.כן יש לי -הזמר עמיר בניון 33.כן יש לי אבל אף אחד פה לא מכיר אותו. 34.חופשי מיתעצבנת מהר . יש לי פיוז קצר לצערי שאני עושה עבודה כרגע על שינוי דפוסים אולי גם זה יחלוף עם הזמן. 35. מאוד. 36.כן יש לי עקרונות במיוחד לא ללכת עם ערבים זה עקרון ילדות שלי. ויש עוד כמה . 37.קצת יצירתית תלוי במה איך ומתי. 38.ליום הוהולדת היא רחוקה אבל היתי רוצה מחשב חדש כולל שולחן חדש כיסא חדש הכל חדש כל מה שקשור למחשב. 39.פעם היתי, היום בקושי יש לי לעצמי. 40.כן ברור אתרום כמיטב יכולתי באותו הרגע. 41.לכתיבה בדר"כ זה בא לי מילדות. בעיקר כתיבת שירים. 42.ברור אתן שתי דוגמאות :עמיר בניון הוא אומן דגול עבורי.ומישהי שאני מכירה שמכינה עבודות מדהימות עתיקות כאלו. 43.לא אני ממש לא אוהבת מוזיאונים. 44.אני גרה בעיר (בעבר גרתי בקביוץ ומושב). 45.חולה על מדינת ישראל ציונית על מלא!!! 46.בדר"כ אני משתדלת להתעלם כי אם אני מגיבה הפה שלי נפתח וחריף מאוד. 47.כן אני מאוד פגיעה. בעיקר מאנשים קרובים ויקרים לי. 48.לפני שנה 49.כל שלושה שובועת בערך עד חודש. 50. 1.60ס"מ 51.כן אין ליתלונות , אבל לא היתה לי התנגדותלהיות טיפה יותר גבוהה רק טיפה. 52.להוריד במשקל. כן ודחוףףף!!! 53.בעבר נכנעתי היום אני עובדת על זה שכבר לא אכנע ללחץ חברתי (או ל - אנשים מקומות ודברים) שאסור לי להתקרב אליהם. 54. כן. אחד הדברים היותר חשובים לי בחיים זה לקבל את השונה ככל אדם . 55. תלוי באיזו נסיבות ,בגדול לא. 56.מאוד ביקורתית לצערי 57. המטפל שלי אמר לי פעם ראשונה בחיים לפני כמה חודשים שאני פרפקציוניסטית יתר על המידה,עד אז לא שמעתי את המילה הזאת בחיים שלי. 58. חח יש לי כבר את תסמונת טוראט שלי, לא צריכה עוד תודה באמת תודה. גרמתם לי לצחוק עכשיו באמת באמא שלי ! 59.יש מיקרים בהם אני אדם מאוד מאוד מיוחד כן . ויש מיקרים שלא. 60. נהניתי מאד תעלו עוד כאלו בבקשה אם אפשר. תודה ושבת שלום

../images/Emo13.gif יאס איימ אייר

.שמך בישראל הוא:מי שאמור לדעת יודע
2.וגילך:18.5 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? =/ WTF?! 4 איזה מסגרת עוסק? צבא 5.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?כה ברור ממששששש 6.האם התרמת אי פעם?כה 7האם תרמת אי פעם?כה 8.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כיין
9.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?תלוי מתי איפה וכמה... 10.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא אני בריאה ושלמה חחח 11.האם את/ה מעשנ/ת?כרגע כרגע לא למרות שזה חוזר אליי
12.האם את/ה שותה?וואלה שתיתי השבוע איזה לא אופייני לי חחחח 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לאאאאאא בורחת מזה 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לאאאא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?לחוד 16.באיזו כיתה את/ה?אם מחשבים בשנים צריכה להיות י"ג 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?התגייסתי לא הייתה דרך לברוח 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כה 19.האם את/ה תלותי/ת?כן וזאת בעיה 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?כה 21.האם את/ה תמימ/ה?מדי פעם 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?קרה לי שנכנסתי לחנות וקניתי משהו כי לא היה נעים לצאת בלי כלום 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא ממש 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?התנתקתי מכולם 25.כמה מהם פגשת?די הרבה כל מי שהיה חבר/ידידה שלי פגשתי 26.האם את/ה ספונטני/ת?לא ממש 27.האם את/ה רומנטי/ת?כה 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?מתמודדת 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כה 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כה 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?הופעה של קובי פרץ לפני שנה ככה 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?=/ 33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?לא ממש מתי שעולה הקריזה עולה 35.האם את/ה סלחנ/ית?כה 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כה 37.האם את/ה יצירתית?כה מאוד 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?את זה נשמור לעצמי 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?כה 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?כה 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? ציור ופיסול 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כה 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא חוץ ממוזיאון השעווה :p 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כה סבבה 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי במצב רוח 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?כה ריגשי 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?שבוע שעבר 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?שאני בצבא עכשיו זה יהיה כל שבוע 50.מהו הגובה שלך?73 51.האם את/ה מרוצה ממנו?מעדיפה להיות פחות 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?כהההההההההההההההההה 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא ממש 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כה 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?שאני אדע מזה... 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?דאון? חחחחח 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כל אחד יחיד ומיוחד 60.האם נהנת מהשאלון?כה שמשעמם זה כיף :p יאללה זזתי לסיבוב בשכונההההה היה נעים להעביר ת'זמן ביוששששששששששששששששש

עונה :p

1.שמך בישראל הוא:חן 2.וגילך:17.9 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?לפעמים 4 איזה מסגרת עוסק?אני בתיכון 5.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?כן 6.האם התרמת אי פעם?כן 7האם תרמת אי פעם?כן 8.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?לפעמים 9.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?כן 10.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לפעמים 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?כן 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לפעמים 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?בצוות 16.באיזו כיתה את/ה?יב' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?לא 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?מספיק 26.האם את/ה ספונטני/ת?כן 27.האם את/ה רומנטי/ת?מאוד 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?נוטה להתמודד עם מחויבויות 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?לפעמים 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?לא הייתי 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?יש... 33.האם יש לך מודל לחיקוי?כן 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?לפעמים 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן 37.האם את/ה יצירתית?כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?למות בשקט 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?לפעמים 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?לפעמים 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?אומנות גרפית 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?די.. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?תלוי במקרה 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?לא זוכר 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?כל שנה 50.מהו הגובה שלך?1.84 51.האם את/ה מרוצה ממנו?כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?שאני מכור למחשב 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן:p 60.האם נהנת מהשאלון?אפשר לומר

למעלה