שאלון להמשך השבוע
גנוב מפורום עברי לידר
שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: מה הכי כיף בחורף? מה אתה יותר אוהב- קרמבו או גלידה? מים- בגשם או בים? סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? כשאתה קם בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?
גנוב מפורום עברי לידר