שאלון להמשך השבוע

מיכל C

New member
שאלון להמשך השבוע

גנוב מפורום עברי לידר
שם: גיל: אתר מועדף: פורום מועדף: כיתה: צבע אהוב: מקום מגורים: חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: האם אתה מעשן?: תוכנית טלויזיה שווה: תוכנית טלויזיה שנואה: מורה אהובה: מורה שנואה: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: בית ספר: אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: מזל: אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): אם היה לך עולם משלך מה היית שם בוף לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: מה הכי כיף בחורף? מה אתה יותר אוהב- קרמבו או גלידה? מים- בגשם או בים? סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? כשאתה קם בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?

עונה (מקוצר)...

שם:ישראל גיל:17.4 פורום מועדף:הראל(ולהגיע איתו למקום ראשון) בית ספר: סימתי מורים כיתה וכל השאר עברתי. מקום מגורים:ירושלים העישון-כלל:לא מעשן שונא מעשנים אבא שלי היה מעשן והלך לו הלב. תכנית שוה:ארץ נהדרת./שנואה.אין. מקצוע אהוב:הפקה מזל/שם/מין:לא משנה טוב לי איך שאני. תכונות טובות-אין/רעות-הרבה רוצה להתחתן:גיל 26 שחקן אהוב:אבי קושניר מספר אהוב:7 סלולרי:אורנג` יד: ימין אין לי עוד. שאני רואה גשם יש לי חשק לישון ולהתכסות בפוך עוד איזה 5 דקות שבסוף הופכות לשעות! אין כמו החורף!!!

אגב

רק אצל הומואים בודקים את גודל המיטה. ולא היתי רוצה לגור בארץ קרה (היתי גר בצרפת עד גיל 11.5 ויש לי עד היום אזרחות). והמחשב שלי בחדר אבל כיון שאני בפנימיה אז האינטרנט שלי בפלאפון. ואני מעדיף ליהות גבר כי אין לנו מחזור חחח והאיש שאני הכי אוהב בעולם זה ההורים שלי.

עונה ../images/Emo9.gif

שם: מיטל גיל: 16 וקצת אתר מועדף: קומונת מיכאל ידידיה דון והילי פורום מועדף: אממ זה והפורום של יהודה לוי.. כיתה: י"א צבע אהוב: תכלת וסגול בהיר מקום מגורים: טבריה חושב שעישון זה: גועל נפש!! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא מנסה, שיעשו מה שבא להם.. כל עוד זה לא לידי. האם אתה מעשן?:חס וחלילה תוכנית טלויזיה שווה: השמיניה תוכנית טלויזיה שנואה: -אין- מורה אהובה: מירב שטרית מורה שנואה: שרה גוטמן מקצוע אהוב: פסיכולוגיה מקצוע שנוא: היסטוריה בית ספר:עמ"ל אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:לא יודעת.. מזל: בתולה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא רוצה לשנות.. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: נאמנות, חברותיות, ואממ לויודעת.. איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: אממ אני כמעט תמיד מאחרת.. בן\בת: מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר בת.. כי ככה. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? אממ הרבה.. טלויזיה, מחשב עם אינטרנט , כורסא נוחה ,רשת פלאפון, רכב, מרכזי קניות ועוד הרבה דברים.. לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: אחרי צבא.. עוד 10 שנים אני אהיה...: פסיכולוגית. אני רוצה להתחתן בגיל...:23-24 אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') 2-3 אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... לא רואה.. שונאת כדורגל.. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...:טב"ע השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...:אורי אומנותי וידידיה ויטל. המספר האהוב עליי הוא...: 8 הצבע האהוב עליי הוא...: היה כבר.. תכלת וסגול בהיר.. האדם שאני הכי אוהב הוא...: אממ יש המוןן חברת הסלולרי שלי היא...: פלאפון אני חושב שפוליטיקה זה...: עולם גדול של שקרנים גדולים. ולעומת זאת מוזיקה זה...: עולם ענק של אנשים מוכשרים בטירוף..[לפחות רובם] את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) ימין. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: חדר שלי.. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: לא יודעת.. ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: כחול ושחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: *אממ מנסה לחשוב על משהו מוזר שיש לי*.. לא יודעת.. המיטה שלי היא בגודל...: מי בודק?? מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 9 מה הכי כיף בחורף? לשכב מתחת לפוך ולראות טלויזיה.. מה אתה יותר אוהב- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? גשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? אממ לפעמים כן ולפעמים לא.. כשאתה קם בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? תלוי במצב רוח שקמתי איתו..

taloss

New member
ואואו איזה שאלון..

גם אני יענה אחרכך כמו שאמרה שני חחח

מיכל C

New member
איזה עצלנים. תענו חח

הנה אני עונה שם: מיכל גיל: 18 וו26 יום אתר מועדף: אממ תפוז פורום מועדף: הראל מויאל דהה כיתה: סיימתי ללמוד בשנה שעברה... צבע אהוב: כחול מקום מגורים: מעלה אדומים חושב שעישון זה: מגעיל ומזיק איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: קודם כל הריח. אני לא מסוגלת להיות עם ענשים שמעשנים..אם הם לא מעשנים\ אחרי עישון אז אני לא יכולה להתקרב אליהם . וכמובן הבריאות..למרות שזה טיעון שפחות עוזר כי אנשים שמעשנים סדרך כלל דיי "מכורים" ולא יכולים להפסיק..עד שזה באמת יפריע להם שאנשים שחשובים להם לא ירצו להיות לידם..טוב חפרתי חח זה פשוט נושא שאני יכולה לכתוב עליו הרבה האם אתה מעשן?: חח כן בטח..אחרי כל ההרצאה הזו? תוכנית טלויזיה שווה: חברים תוכנית טלויזיה שנואה: אמ הרצועה וכאלה בערוץ ביפ מורה אהובה: אוי מורים..הייתה לי מורה למתמטיקה שאהבתי..איילה מורה שנואה: אממ היה לי מורה אחד לשיעור הכי לא חשוב בעולם- חינוך תעבורתי..לא אהבתי אותו מקצוע אהוב: מתמטיקה!! ופסיכולוגיה מקצוע שנוא: חינוך תעבורתי חח סתם היסטוריה אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אממ לא הייתי משנה אני אוהבת את השם שלי..למרות שאני אוהבת גם את השם טל..או אלינור מזל: עקרב שליטה אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: בחיים לא הייתי משנה.. איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: אממ אממ קשה לי להחמיא לעצמי איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: אממ אני עקשנית לפעמים יתר על המידה..לפעמים סגורה מידיי.. בן\בת: בת .. מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להישאר בת..כי ככה חח אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: אוי שאלה קשה..חח אני אחשוב על זה עוד לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: אממממ לא מחכה..כי בינתיים טוב לי בגיל שלי..תנו להתבגר לאט לאט עוד 10 שנים אני אהיה...: וואלה אין לי מושג...מאושרת מקווה אני רוצה להתחתן בגיל...: 27 ככה... אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס'): שנתיים כמו שצריך אני לא רואה מונדיאל כי...: לא ממש מעניין אותי כדורגל הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: ואי...בובה פראית חח השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: אממ אני אוהבת את סנדרה בולוק המספר האהוב עליי הוא...: 2 הצבע האהוב עליי הוא...: לא שאלנו את זה כבר? כחול האדם שאני הכי אוהב הוא...: אממ ההורים שלי..המשפחה שלי החברים שלי אין אדם אחד חברת הסלולרי שלי היא...: סלקום אני חושב שפוליטיקה זה...: אוי גם על זה יש לי המון להגיד..בעיקרון תפיסת חיים ולעומת זאת מוזיקה זה...: מוזיקה זה החיים...אי אפשר בלי זה את רוב פעולות היום אני עושה ביד..: ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: בחדר שלי..במעלה אדומים..בישראל..בכדור הארץ.. הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: אממ אממ אין לי מושג מה זה "צייר טוב" ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: שחור אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: אממ אממ משונים? אין לי משהו משונה המיטה שלי היא בגודל...: וואלה אין לי מושג טיפ]ה יותר רחבה ממיטת יחיד רגילה אבל לא מיטה וחצי מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: לא גימטריה כן? 7 מה הכי כיף בחורף? שוקו חם והפוך מה אתה יותר אוהב- קרמבו או גלידה? גלידה ברור מים- בגשם או בים? ים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל . כיך ללבוש ארוך אבל לא סוודרים ומעילים אני בעיקר אוהבת קפוצ'ונים היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא כשאתה קם בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? בעיקרון דווקא מצב רוח טוב זה כזה נחמד אבל לא שיורד גשם וצריך לצאת החוצה זהו סיימתי רואים? יאללה עכשיו תורכם

1 shiran 1

New member
כבר3 פעמים עניתי על זה וזה לא שלח

אז כבר התעצבנתי ואין לי כח לענות שוב

יאללה עונה../images/Emo13.gif

שם: סהר גיל: 16.5 אתר מועדף: אין פורום מועדף: הראל מויאל כיתה: י"א צבע אהוב: טורקיז מקום מגורים: ירושלים חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שיעשו מה שבראש שלהם... האם אתה מעשן?: לא תוכנית טלויזיה שווה: אי אר תוכנית טלויזיה שנואה: טלנובלות למיניהן מורה אהובה: נויה מורה שנואה: שלהבת מקצוע אהוב: ערבית מקצוע שנוא: אנגלית בית ספר: חסוי אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: נועה מזל: שור אם הייתה לך את האפשרות לשנות מזל לאיזה מזל היית משנה: לא משנה איזה תכונות טובות את חושב שיש לך: לא יודעת... איזה תכונות רעות אתה חושב שיש לך: קנאה בן\בת: בת
מה היית רוצה ליהיות:להישאר במין שלך או ליהיות המין השני(למשל את בת אז תכתבי אם את רוצה להישאר בת או ליהיות בן ולמה): להיות בן, סתם כי נראה יותר כיף... אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו: את כל האנשים שאני אוהבת לאיזה גיל אתה מחכה להגיע והכי רוצה ליהיות?: 18 עוד 10 שנים אני אהיה...: בת 26 אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') ? אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... רואה, לםעמים. הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: בובה פראית השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: ג'ון סטאמוס המספר האהוב עליי הוא...: 5 הצבע האהוב עליי הוא...: טורקיז האדם שאני הכי אוהב הוא...: אני חברת הסלולרי שלי היא...: אורנג' אני חושב שפוליטיקה זה...: משעמם ולעומת זאת מוזיקה זה...: סבבה את רוב פעולות היום אני עושה ביד ימין המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם בחדר שלי הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ואן גוך? חח אנערף... ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: ורוד אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: ? המיטה שלי היא בגודל...: רגיל מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: 8 מה הכי כיף בחורף? שהוא נגמר מה אתה יותר אוהב- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? ים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לאאאא כשאתה קם בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? רעעע

למעלה