שאלון (לא מקורי שלי)

ריז 163

New member
שאלון (לא מקורי שלי)

לקוח מפורום הומור בנענע ולשאלות 1. שם: רז 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 16.2.91 4. כינוי: רוז 5. תכונה טובה: נדיבה 6. תכונה רעה: מופנמת 7. חולשה: שוקולד לבן 8. אובססיות: החתול שלי תירס 9. פאדיחה: חסוי 10. כאב: בגידה 11. משאלה: לעוף 12. זיכרון רע: כשליבר התקשר.. 13. זיכרון טוב: 22.6.03 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שנפגשתי עם שרון בגן.. 15. געגוע: מעיין רהב 16. פחד: להיות לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "רז קחי את הנעליים מהסלון" 18. קמיע [אם יש]: אין... לא מאמינה בשטויות האלה 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: מלון 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: תרד 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: שוקולד לבן (דה) 24. ממתק מועדף: תפוצ'יפס ?(יאמייייייייי) 25. עוגה מועדפת: שוקולד... זה לא ברור? 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול ג'ינג'י מושלם בשם תירס!! 29. ספורט מועדף:קפיצה למרחק 30. מספר מזל: 16 31. ספר: אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות 32. סרט דיסני מועדף: הרקולס הכי שולט 33. סרט: לא רק בלונדינית 34. שחקנ\ית: ריס ווטרספון 35. זמר\ ת: הזמרת מ-black aid peace 36. סדרה מעודפת: מיכאלה 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: הסטוריה 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:אומגה מצוק 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אומגה מצוק 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? יקקקקק שונאת גלידה 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ציצים גדולים!! 60. שיר שגורם לך לבכות: פרחים בקנה 61. השיר של כל הזמנים:hey mama 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:יום ועוד יומיים 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יום ועוד יומיים 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שמע ישראל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:hey mama 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? מופנמת באופי אבל לא בלבוש 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טניה ענת עדי ונעמה 68. הגלידה הכי טעימה? יקקקקקקקק! מי אוהב גלידה?!? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? יכולת הקשבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמןןןןןןןן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאתר של ברבי!! מומלץ 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בנות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ~R‡Z~RUZ~R@Z~ אין סיבה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא מאמינה בזה.. צריך להכיר את הבנאדם כדיי לאהוב אותו.. 75. באיזה פורומים אתה? רז בזה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מנסה לפתח ידידות ולא יותר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיינים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2... קללה מגהנום 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן.. לא הייתה לי כנראה ברירה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? הולכת לשתות 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קוראת ספר 83. מה התחביבים שלך? צופים חברים מחשב טלויזיה... שינה.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את התולעים ... והמבין יבין 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? טישו.. אני מצוננת תמידית.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הבוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? טלויזיה לחדר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שוקולד לבן והרבה!!! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?המחשב שלי 92. מי החברים שלך בפרום? רק לפניי חצי שעה נרשמתי.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? צופים... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפניי שבוע החציתי ילדה קטנה את הכביש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זכור לי.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הייתה ילדה ועכשיו היא מלאך 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם שרון בלונדון 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי מנסה למנוע את הלידה של אחותי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא אבל אני מוכנה למות למענו

M a M u S h A

New member
זה כבר היה באופנה,בנות ....

בדוליז וגם פה.....אבל שיהיה... שם:אלכסנדרה איסיקיו: 192662775 מי שרוצה שתוסיף אותי... 2. גיל:12 וחצי 3. תאריך לידה:19.11 4. כינוי:אלה,שושה ועוד... 5. תכונה טובה:יש לי זיכרון די טוב... 6. תכונה רעה: עצבנית 7. חולשה:אין ככל הנראה.. 8. אובססיות:ללעוס את הקצה של העט מתי שאני עצבנית... 9. פדיחה:הפדיחה האחרונה:למנקה קוראים איציק ויום אחד אני צועקת לחברה שלי שגדל לה איציק(חצ'קונה)והוא היה מאחורי ...זה היה לפני יומיים!! 10. כאב: יש לי בחילה... 11. משאלה:שיגיע החופש הגדול!!! 12. זיכרון רע:אין... 13. זיכרון טוב:אין.... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:היום הראשון בכיתה א'.. 15. געגוע:לחברה שנסעה לקנדה לתמיד.. 16. פחד:קצת ממעליות... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שלמישהו קרה משהו... 18. קמיע [אם יש]:שרשרת עם מגן דוד() 19. החג האהוב עליך:פורים,פסח,שבועות (והחופש הגדול) 20. אוכל מועדף:צ'יפס המבורגר ושאר השומנים... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בורשט,בורקסי תרד וכל מה שתאילנדים אוהבים(ג'וקים ועוד...) 22. שתייה מועדפת:קולה!!! 23. קינוח מועדף:עוגת גבינה ,עוגה כלשהי ,עוגיית שוקולד או ופלה! 24. ממתק מועדף:ממתקי גומי!!! 25. עוגה מועדפת: 26עוגת שוקולד!! . צבע מועדף:לבן,שחור,ורוד וכתום!! 27. חיה מועדפת:כלב! 28. חיית מחמד [אם יש]:אוגר סיבירי.. 29. ספורט מועדף:מחניים,כדור עף.... 30. מספר מזל:19 31. ספר:"אנגוס,חוטיני ונשיקות חזותיות" וכל הסידרה.. 32. סרט דיסני מועדף:כלבים וגנבים102,103 33. סרט:לא רק בלונדינית 1,2 34. שחקנ\ית:אין 35. זמר\ ת:אין מישהו מסוים 36. סדרה מעודפת:סברינה המכשפה הצעירה ועוד... 37. מקצוע אהוב:ערבית , מדע וטכנולוגיה וספורט.. 38. מקצוע שנוא:תנ"ך וסיפרות(אותה המורה ) 39. מקום בעולם:ישראל... 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא עשיתי... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:ניהייתי חברה של ילדה מפגרת שרמוטה וזונה(לא ניכנס לפרטים..) 42. פריט לבוש מועדף:מכנס תכלת ספורט חלק מהממם... 43. ההמצאה של כל הזמנים:הפלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב וקיץ! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל! 48. שקיעה או זריחה?לא יודעת! 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד!!! 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?$בזבזנית$ 52.מלפפון או עגבניה?עגבניה... 53.לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים? חוף! קרמבו- וניל או שוקו? מוקה! 57.תות או בננה?שניהם!! 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה... 59.שיר שגורם לצחוק:אין.. 60. שיר שגורם לך לבכות:אין.. 61. השיר של כל הזמנים: אין.. שר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:אני לא אוהבת אף אחד.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא יודעת.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:זה לא הזמן לחשוב על המוות.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:תזיזי ת'ישבן.. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? לא הכי יפה ,חוצפנית ועצבנית.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:שירן,אסתי,דשה,לודה,מאשה! 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד פיצפוצים! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?מבינה אותי! . מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ב'.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אופנה,בנות,דוליז,זהירות בנות,סאקורה!! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?מאמושה..הרבה אנשים קוראים לי ככה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? רק אחת... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה מקשה... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?היופי.. 78. יש לך חבר\ה? עכשיוחופשיה.. 79.אין אחים ואחיות... 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אין לי אחים... מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזרת לשון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מסדרת את הדברים למחר.. 83. מה התחביבים שלך?לרקוד, לצייר... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אמא והאוגר פונץ'... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הבגדים ומשחת ומברשת שיניים... 86 אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר... . מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כלב... מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לא יודעת... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?שרשרת המזל... 92. מי החברים שלך בפרום?מישהו?! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?תמיד... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?עכשיו...לאמא... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לדעת... . ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?לבד בחוף הים... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אין... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?בחוף נידח עם החברים והמישפחה...(אבל בעיקרון בישראל..) 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא...לא הייתי מקריבה מישהו...

למעלה