שאלון.. כנסו

שאלון.. כנסו

שאלון בקשר ל-'נבחרי השנה'' ששירי מימון משתתפת בו . אז למי הצבעתם ב- *זמר השנה *זמרת השנה *הרכב השנה *שחקן השנה *שחקנית השנה *תכנית השנה *ריאלטי של השנה *טלנולבלת השנה *הדבר הבא *כוכב השנה *כוכבת השנה *שיר השנה *שיחקו אותה בחול *זוג השנה *פדיחות השנה *נודניק השנה *די נמאס אז במי בחרתם ?!

עונה לעצמי ...(=

*זמר השנה-הראל מויאל *זמרת השנה-שירי מימון *הרכב השנה-גימבויז *שחקן השנה-רן דנקר *שחקנית השנה-נינט טייב *תכנית השנה- y ב-10 *ריאלטי של השנה-כוכב נולד 3 *טלנולבלת השנה-הש''ש שילטון! *הדבר הבא-מקס *כוכב השנה-רן דנקר *כוכבת השנה -אצלי נינט ואצל אח שלי שירי *שיר השנה-השקט שנשאר *שיחקו אותה בחול-מורן *זוג השנה-נינט ורן{הם במאת הכי מדוברים כזוג} *פדיחות השנה-הרייטינג של פיק-אפ *נודניק השנה לא וזכר.. *די נמאס-הסכסוך בין ההראלים

אורוש 14

New member
עונההההההההההה

*זמר השנה:הראל סקעת *זמרת השנה:ש=י=ר=י מ=י=מ=ו=ן *הרכב השנה:גאם בוייז *שחקן השנה:רון שחר *שחקנית השנה:טלי שרון *תכנית השנה:אקזיט *ריאלטי של השנה:אין *טלנולבלת השנה"טלנובלה בעמ!!!! *הדבר הבא:הדס מורנו *כוכב השנה:רון שחר *כוכבת השנה:שירי מימון!!!!!!!!!!!!! *שיר השנה:"השקט שנשאר" *שיחקו אותה בחול:שירי מימון *זוג השנה:שירי מימון ואלדד!! *פדיחות השנה:פיק אפ *נודניק השנה:יותר נכון נודניקית..נינט! *די נמאס:מנינט!!!!!!!!!!!!!!!

גיא246890

New member
איזה רדידות להצביע לגים בויז

הלקה כמה בשביל לחלוב כסף מילדות בנות 13 שממתינות כבר אם הפוסטרים.. סטיל רוני

Woogyman

New member
ממה שאני זוכר - ../images/Emo110.gif

*זמר השנה - הראל מויאל *זמרת השנה - נחשו... *טלנולבלת השנה - השיר שלנו *ריאלטי של השנה-כוכב נולד 3 *כוכב השנה - שירי מימון (כן, גם אני לא ידעתי שתהיה אחרי זה "כוכבת"
) *כוכבת השנה - שוב שירי מימון *זוג השנה - נינט ורן

Dorushh 3

New member
לא כל כך זוכר..

*זמר השנה- עידן רייכל *זמרת השנה- יפה ירקוני
סתם
*הרכב השנה- היהודים *שחקן השנה- עפר שכטר *שחקנית השנה- טלי שרון *תכנית השנה- *ריאלטי של השנה- סוף הדרך *טלנולבלת השנה- ט"ב *הדבר הבא- נראה לי תמר משהו.. *כוכב השנה- שירי מימון
חח לא ידעתי שיש גם כוכב וגם כוכבת
*כוכבת השנה שיריייייייייייייי *שיר השנה- השקט שנשאר *שיחקו אותה בחול- נראה לי תועה תשבי אולי?
*זוג השנה- יב"ז וגי"ז
*פדיחות השנה- או הרייטניג של פיקאפ או לא זוכר
*נודניק השנה- לא זוכר *די נמאס- גם לא זוכר

עונה../images/Emo27.gif

*זמר השנה - הראל מויאל *זמרת השנה - ש=י=ר=י=
*הרכב השנה - גיים-בויז.. לא היה לי למי להצביע
*שחקן השנה - עפר שכטר *שחקנית השנה - טלי שרון המדהימה
*תכנית השנה - לא זוכר מה האפשרויות
*ריאלטי של השנה - כוכב נולד
*טלנולבלת השנה - טלנובלה בע'מ שליטההההההההה
*הדבר הבא - הדס מורנו
*כוכב השנה - שירי
*כוכבת השנה - שירי
*שיר השנה - ה=ש=ק=ט= =ש=נ=י=ש=א=ר=
*שיחקו אותה בחול - מורן אטיאס *זוג השנה - אפרת בוימולד ויהודה לוי *פדיחות השנה - אינס מהדוגמניות
*נודניק השנה - אוולין פרקרוגכגכחיגכגסקה
*די נמאס - ממך

נמאס אולי ממך אולי...מה אתה רוצה

בכלל? מה אתה חושב לעצמך? עם לא היהבא לך לךענות לשאלון לא היית עונה . אוקי !?

למעלה