שאלון-כי מ-ש-ע-מ-ם!!!

רותם654

New member
שאלון-כי מ-ש-ע-מ-ם!!!

אתה ומה שמסביב: איפה אתה? מה אתה עושה? מישהו נימצא איתך? מה אתה רואה סביבך? אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? חופש: מה עשית בנתיים בחופש? יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? מה אתה הולך לעשות בחופש? נימאס לך ממנו כבר? אתה עובד בחופש? חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים? לאיזה כתה אתה עולה? המורה שלך ממשיכה איתך? אתה רוצה שהיא תמשיך? קניות: מה קנית לאחונה? קנית ספרים לבצפר כבר? מה קנית בחופש? משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: בילויים: לאן יצאת החופש? היית בבריכה? היית בים? עשית משהו מיוחד? סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש? פגשת מפורסם? מי? מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין? ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: אני מצפה מהפורום הזה ש...: אני מצפה מלירז ש..: בקשה מיוחדת לשנה הזאת:

../images/Emo41.gifעונה..

אתה ומה שמסביב: איפה אתה? בבית מה אתה עושה? עונה על השאלון[?] מישהו נימצא איתך? אחותי מה אתה רואה סביבך? את החדר שלי אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? לא חופש: מה עשית בנתיים בחופש? פגשתי את לירז,אילת,חברות שישנו אצלי,הופעות של היהודים,קניונים,שנקין... יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? לא מה אתה הולך לעשות בחופש? נראה לי להמשיך להשתעמם נימאס לך ממנו כבר? כןןןןן אתה עובד בחופש? לא חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים? אמת שכן לאיזה כתה אתה עולה? י' המורה שלך ממשיכה איתך? לא אתה רוצה שהיא תמשיך? כן קניות: מה קנית לאחונה? עגילים,צמידים,לק קנית ספרים לבצפר כבר? לא מה קנית בחופש? לא זוכרת עכשיו משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: לא יודעת בילויים: לאן יצאת החופש? שניונים,הופעות,שנקין,ים.. היית בבריכה? כן היית בים? כן עשית משהו מיוחד? אילת? סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש? כן! פגשת מפורסם? כן מי? לירז,אורית,תום..
מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין? יצא לי את כל מי שרציתיD: ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: אני אשקיע באמת בלימודים,אצליח בבגרויות וכו'.. אני מצפה מהפורום הזה ש...: יהיה פעיל?
אני מצפה מלירז ש..: תוציא כבר את הדיסק!!!!!!!!!1111 בקשה מיוחדת לשנה הזאת: שלא תהיה משעממת וחסרת משמעות, אתה ומה שמסביב: איפה אתה? בבית מה אתה עושה? עונה על השאלון[?] מישהו נימצא איתך? אחותי מה אתה רואה סביבך? את החדר שלי אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? לא חופש: מה עשית בנתיים בחופש? פגשתי את לירז,אילת,חברות שישנו אצלי,הופעות של היהודים,קניונים,שנקין... יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? לא מה אתה הולך לעשות בחופש? נראה לי להמשיך להשתעמם נימאס לך ממנו כבר? כןןןןן אתה עובד בחופש? לא חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים? אמת שכן לאיזה כתה אתה עולה? י' המורה שלך ממשיכה איתך? לא אתה רוצה שהיא תמשיך? כן קניות: מה קנית לאחונה? עגילים,צמידים,לק קנית ספרים לבצפר כבר? לא מה קנית בחופש? לא זוכרת עכשיו משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: לא יודעת בילויים: לאן יצאת החופש? שניונים,הופעות,שנקין,ים.. היית בבריכה? כן היית בים? כן עשית משהו מיוחד? אילת? סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש? כן! פגשת מפורסם? כן מי? לירז,אורית,תום..
מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין? יצא לי את כל מי שרציתיD: ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: אני אשקיע באמת בלימודים,אצליח בבגרויות וכו'.. אני מצפה מהפורום הזה ש...: יהיה פעיל?
אני מצפה מלירז ש..: תוציא כבר את הדיסק!!!!!!!!!1111 בקשה מיוחדת לשנה הזאת: שלא תהיה משעממת וחסרת משמעות

רותם654

New member
עונה../images/Emo3.gif

אתה ומה שמסביב: איפה אתה? בעבודה מה אתה עושה? עונה על השלון/עובדת... מישהו נימצא איתך? כן אני ועוד 200 ומשהו רופאים ואחיות... מה אתה רואה סביבך? אממ... חולים,רופאים מכשירים מזעזעים אתם יודעים בית חולים...
אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? כן שיהיה פה יותר חדרים פשוט מאוד צפוף פה!!!
חופש: מה עשית בנתיים בחופש? קניונים,חברים,קניות,בריכות... יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? לא... מה אתה הולך לעשות בחופש? להמשיך לעשות את מה שאני עושה (גם להשעמם..
) נימאס לך ממנו כבר? האמת שכן... אתה עובד בחופש?כן... חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים? כן קצת... לאיזה כתה אתה עולה? ט' המורה שלך ממשיכה איתך? לצערי...
אתה רוצה שהיא תמשיך?לא!!! *הערה לגבי המורה שלי: תיראו אני לא סתם שונאת אותה כי אני אחת כזאת ששונאת מורים.אבל היא באמת אישה טיפשה שלדעתי מורה היא לא! קניות: מה קנית לאחונה? גופיות,עשיתי עגילים,גלידה,סושי קנית ספרים לבצפר כבר?לא מה קנית בחופש? אותו דבר... משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: כן נישברה לי המצלמה ואני צריכה לקנות חדשה... בילויים: לאן יצאת החופש? כל מיני קניונים מועדונים, חברים... היית בבריכה?כן היית בים?כן עד שבאו מדוזות
עשית משהו מיוחד? עברתי דירה? סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש? אממ.. לא משהו מיוחד פגשת מפורסם? כן בבית החולים פה מגיעים מלא! מי?יהודה לוי,ריטה,מירב גרובר,מוש בן ארי... מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין?לירז ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: להשקיע יותר השנה הזאת בכל התחומים... אני מצפה מהפורום הזה ש...: 1 שימשיך לפעול 2 שיהיו מפגשים לא חייב רק עם לירז גם בנינו... אני מצפה מלירז ש..: שניראה אותה העוד סרטים,הופעות סדרות וכו'... בקשה מיוחדת לשנה הזאת: ליראות או לדבר עם לירז....

עונה../images/Emo3.gif

אתה ומה שמסביב: איפה אתה?בבית בחדר שלי מה אתה עושה?עונה על השאלון ושומעת שיר של רן דנקר
מישהו נימצא איתך?לא
מה אתה רואה סביבך?את החדר שלי
אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא?ליצבוע את הקיר אחרי שקישקשתי עליו
חופש: מה עשית בנתיים בחופש?הרבה הרבה הרבה
יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"?לא מה אתה הולך לעשות בחופש?הרבה דברים זה בא אחד אחרי השני
נימאס לך ממנו כבר?עכשיו שאני חושבת על זה אז לא!
אתה עובד בחופש?עבדתי בים יומיים וזהו
חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים?אממ..יש מצב לאיזה כתה אתה עולה?ז' במיקום ח' [נישארתי כיתה;'( ] המורה שלך ממשיכה איתך?לא יודעת זה גם ביצפר חדש אתה רוצה שהיא תמשיך?מאיפו לי
קניות: מה קנית לאחונה?בשר לעל האש של אתמול וגם גחלים
קנית ספרים לבצפר כבר?לא..ספרים מקבלים רק מחברות וכל החראטה הזה קונים
מה קנית בחופש?הכי הרבה אני חושבת XL
משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית:מצלמה דיגיטלית;'( בילויים: לאן יצאת החופש?מלא מקומות
היית בבריכה?כן היית בים?כן עשית משהו מיוחד?עבדתי וזאת הפעם הראשונה שסבלתי בעבודה
סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש?בארור! פגשת מפורסם?כן מי?לירז
,דין דין אביב,רמי קליינשטיין[
] המבין יבין
,ארתור ודורה המצויירים
,אלדר ברנטמן,ריטה,קרן פלס. מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין?אממ..ניראה לי שראיתי כבר את מי שרציתי חחח
אבל עם יבוא עוד אז בכיף ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..:אשתנה השנה ואהיה בנאדם אחר ושאשקיע בלימודים יותר
אני מצפה מהפורום הזה ש...:שימשיך להיות כמו שהוא ושיתעדכן ושלירז תיכתוב פה קצת
אני מצפה מלירז ש..:יצא כבר הדיסק! וגם הסרט החדש,ושתעשה עוד איזה משהו בקשה מיוחדת לשנה הזאת:להשתנות ולהצליח!!

עונה...

איפה אתה? בביתי הקט מה אתה עושה? עונה על השאלון =] מישהו נימצא איתך?לא מה אתה רואה סביבך?את חדר העבודה/המחשב של הבית שלנו... אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא?לא, אבל הייתי מוכנה להעביר את המחשב לחדר שלי :) חופש: מה עשית בנתיים בחופש? עבדתי בצהרון של קייטנה, קיבלתי משכורת, קניתי מלא בגדים, חזרתיהיום מחופשה של 9 ימים בטורקיה, ניפגשתי עם מלא חברות, הלכתי פעם ראשונה לחדר כושר בחיי! וזהו בינתיים.. וגם ישבתי שעות מול מסכי הטלווזיה והמחשב... יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? לא... מה אתה הולך לעשות בחופש? לא יודעת אני זורמת =] נימאס לך ממנו כבר?לא.. שיימשך לעד מצידי :D אתה עובד בחופש? עבדתי... פייניטו! חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים? לא ממש... לאיזה כתה אתה עולה?ח' המורה שלך ממשיכה איתך? כן אתה רוצה שהיא תמשיך? כן היא מותק... קניות: מה קנית לאחונה? 4 חולצות, 2 זוגות מכנסיים, חגורה, שווארמה ברחוב בטורקיה, מלא בגדים בטורקיה... קנית ספרים לבצפר כבר? לא הבית ספר מביא לי מה קנית בחופש? הרשימה שלמעלה עם כרטיסים לסינמה ופופקורן, כמה אייס קפה של ארומה.... משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: אין, כל מה שאני רוצה הורי פותחים את הארנק =] בילויים: לאן יצאת החופש? סינמה סיטי, מימדיון, לונה פארק, חדר כושר =],בריכה, ים, קניון שבעת הכוכבים, קניות בסופר, טורקיה.... היית בבריכה? כל יום עד לפני 10 ימים. היית בים?כן איזה 5 פעמים.. ובטורקיה כל יום אז זה בערך 13-14... עשית משהו מיוחד? טסתי לטורקיה... סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש? לא הספקתי... פגשת מפורסם? אמא שלי פגשה את יעל בר זוהר... מי? אני פגשתי את עודד פז(מהפ'יגמות), מיקי בוגנים ובארומה את מירב פלדמן(המנחה מערוץ הילדים, נ.ב היא גרה פעם בבית שלי קנינו אותו מההורים שלה...) מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין? לירז.. תמיד! ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: אני אעמוד ברף הגבוה שאני מציבה לעצמי, שאני לא אכשל ולא אוותר, שאני אשאר בא'1, ושזו תהיה שנה מגבשת, כיפית, וחיי החברה בכיתה ושלי יצמחו... אני מצפה מהפורום הזה ש...: ישאר כמו שהוא! שאנשים יגיבו ושהוא לעולם לא ייסגר! אני מצפה מלירז ש..: תעשה מה שהיא אוהבת.. אני הייתי רוצה לראות אותה קצת יותר אבל זה בחירה שלה.. ומקווה שבקרוב יצא הדיסק! בקשה מיוחדת לשנה הזאת: *סודית*

inbals93

New member
עונה

אתה ומה שמסביב: איפה אתה? בחדר של אח שלי
מה אתה עושה? כלום, מבלבד לענות על השאלון מישהו נימצא איתך? לא מה אתה רואה סביבך? מדפסת, מיטה, טלויזיה, ספריה וכו'... אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? למי אכפת?
חופש: מה עשית בנתיים בחופש? כל מיני... יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? מממ בערך...(רק בלי הרשימה
) מה אתה הולך לעשות בחופש?עוד מעט נגמר
נימאס לך ממנו כבר? לא! שלא יגמר!!! אתה עובד בחופש?לא
חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים?לא!!! לאיזה כתה אתה עולה?י' המורה שלך ממשיכה איתך?לא אתה רוצה שהיא תמשיך?קצת... קניות: מה קנית לאחונה?חולצה, נראה לי... קנית ספרים לבצפר כבר?לא מה קנית בחופש?כל מיני, לא משהו מיוחד.. משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: תיק
בילויים: לאן יצאת החופש?כל מיני היית בבריכה?כן, אני הולכת גם היום
היית בים?קצת... עשית משהו מיוחד?לא ממש... סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש?לא פגשת מפורסם?לא מי? מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין?סלבס?לא תכננתי לפגוש אף סלב
ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: ששש....לאדעת אני מצפה מהפורום הזה ש...: גם לאדעת
אני מצפה מלירז ש..: תוציא כבר אלבום!!!!!
בקשה מיוחדת לשנה הזאת: שהיא תעבור בשלום

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo9.gif

אתה ומה שמסביב:
איפה אתה? בבית O:
מה אתה עושה?עונה על השאלון XD
מישהו נימצא איתך? אחותי
מה אתה רואה סביבך? מחשב ... XD
אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? לא..
חופש:
מה עשית בנתיים בחופש?מחנ"ק וכל מיני כאלה ..
, כלום מעניין XD
יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? חחח, לא XD
מה אתה הולך לעשות בחופש? לא יודעת לבנתיים
נימאס לך ממנו כבר? מה פתאום?! אני לא סתיו !
אתה עובד בחופש? לא
חזרה ללימודים:
בא לך לחזור ללימודים?שוב.. לא !#
לאיזה כתה אתה עולה?ט'
המורה שלך ממשיכה איתך?לא יודעת, מקווה שלא XD
אתה רוצה שהיא תמשיך? לא !!!!!!!!!!
קניות:
מה קנית לאחונה? אוכל במחנ"ק XD
קנית ספרים לבצפר כבר? לא.. השבוע
מה קנית בחופש?לא זוכרת X:
משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית:|סדגשלא זוכרת
|
בילויים:
לאן יצאת החופש?מחנ"ק, ת"א..
היית בבריכה?כן
היית בים?אני חושבת שכן XD ..
עשית משהו מיוחד?לא נראה לי
סלבס והופעות:
הלכת להופעות החופש?לא
פגשת מפורסם?לא
מי?
מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין? אבריל XD
ציפיות לשנה:
אני מצפה מעצמי ש..:ש...
אני מצפה מהפורום הזה ש...:ישאר ככה XD
אני מצפה מלירז ש..:תישאר ככה XD [אני מגוונת ביותר
]
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

RTur

New member
יאללה:

אתה ומה שמסביב: איפה אתה? בבסיס מה אתה עושה? משמרת מישהו נימצא איתך? לא מה אתה רואה סביבך? חלון, מחשב (חוץ משלי), שני ארונות.. אתה רוצה לשנות משהו במקום בו אתה נימצא? כן.. שזה יהיה הבית שלי חחח חופש: מה עשית בנתיים בחופש? טסתי לרוסיה עם המשפחה, צבא יש לך רשימה "מה לעשות בחופש הגדול"? לא.. כי.. אין לי חופש גדול! הוא מת! ז"ל.. אין לי יותר דבר כזה מה אתה הולך לעשות בחופש? צבא נימאס לך ממנו כבר? הוא לא התחיל אתה עובד בחופש? גם חזרה ללימודים: בא לך לחזור ללימודים? הלוואי לאיזה כתה אתה עולה? חחח המורה שלך ממשיכה איתך? חחחחח אתה רוצה שהיא תמשיך? חחחחחחחח קניות: מה קנית לאחונה? אממ.. בגדים בסוצ'י חח קנית ספרים לבצפר כבר? אממ.. לא מה קנית בחופש? שטויות במוסקבה משהו שאתה רוצה ועוד לא קנית: אוהו... בילויים: לאן יצאת החופש? כל מיני היית בבריכה? כן היית בים?כן עשית משהו מיולאחד? טסתי סלבס והופעות: הלכת להופעות החופש? לא
זה ממש עצוב.. פעם הייתי הולך להופעות בערך פעמיים בשבוע.. פגשת מפורסם? לא בחודשיים האחרונים מי? מי הכי רצית לפגוש החופש ולא יצא לך עדיין? לא יודע ציפיות לשנה: אני מצפה מעצמי ש..: לא יודע אני מצפה מהפורום הזה ש...: יגדל ויפרח ושיהיו פה פחות ריבים אני מצפה מלירז ש..: תוציא כבר אלבום, שתצליח במה שתעשה, שנראה אותה בקרוב בכל מיני פרוייקטים בקשה מיוחדת לשנה הזאת: אין

למעלה