שאלון כי משעמם פה

שאלון כי משעמם פה

השעה שבה התחלתם לענות: מה יש מצד ימין שלכם? מה יש מצד שמאל שלכם? מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? קוראים עכשיו ספר? אם כן, איזה? איך הוא? מה הספר האחרון שקראתם? דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? לאן לבשתם אותו? מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? אתם מסמיקים בקלות? אתם מכורים למשהו? איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? והכי עצוב? איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? הדיסק האחרון שקניתם? אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? ואם זה יהיה המון כסף? אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? ומה זה? וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים? אוהבים את הכתב יש שלכם? אתם כותבים מסודר או מבולגן? גם על דף בלי שורות? ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? תהנו לילה טוב חלומות נעימים

בא לי../images/Emo70.gif

השעה שבה התחלתם לענות: 21:00 מה יש מצד ימין שלכם? פלאפון מה יש מצד שמאל שלכם? שלט מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? שמאל. כי אני ברוגז עם הפלאפון שלי
ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? בת"א כן, בבאר יעקב לא
קוראים עכשיו ספר? יאפ אם כן, איזה? "הילדה שאהבה את טום גורדון"/סטיבן קינג איך הוא? עוד לא נקשרתי יותר מידי.. מה הספר האחרון שקראתם? "הנעלמים"/הרלן קובן דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? חאקי
לאן לבשתם אותו? לצופים מה הדבר הכי מביך שקרה לכם?
לא מדברים על זה.. אתם מסמיקים בקלות? לגמרי אתם מכורים למשהו? לתשבצי היגיון
איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? שאני יודעת בע"פ מתי הם מתפרסמים בעיתון יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? אממ בטח יש כמה כאלו מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים)? קרן פלס
איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? שאקירהה שאקירהה והכי עצוב? "אלה"/דפנה ארמוני איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? "אני צוחק איתך"/משינה
הדיסק האחרון שקניתם? הממ נראה לי של גלעד אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? אבוקדו עם אבוקדו
מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? עוף בקשיו בסינית של אהרוני
מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? יש יותר מידי.. ואם זה יהיה המון כסף? לעולם לא אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? פרילי יש משהו שחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? כה אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה?
לא יודעת ומה זה? פטריות וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים? ימין אוהבים את הכתב יש שלכם? בדר"כ אתם כותבים מסודר או מבולגן? מסודר גם על דף בלי שורות? אמממ מנסה ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 21:33 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? להמשיך לראות "נולד לרקוד"

עונה שוב ../images/Emo3.gif

השעה שבה התחלתם לענות: 00:02 מה יש מצד ימין שלכם? טלביזיה מדפסת שלט ותנור מה יש מצד שמאל שלכם? חלון עם מלא בלאגן מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? שמאל ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? תלוי איפה קוראים עכשיו ספר? כן אם כן, איזה? תולדות האהבה של ניקול קראוס איך הוא? אני רק בהתחלה מה הספר האחרון שקראתם? ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? חצאית שחורה מקטיפה עם כתפיות ועיטורים מזהב וחולצה לבנה מתחת עם צווארון ענקי (כן זה דוחה!) לאן לבשתם אותו? חתונה של אחי לפני 14 שנים !!! מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? חברה שלי ניסתה ללמד אותי לרכב על אופניים ביוון וזה לא הלך ומלון שלם צחק עלי. אתם מסמיקים בקלות?כן אתם מכורים למשהו?כן למתחילות מחדש ולבנות גילמור איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? אני לא מפספסת אפעם! גם אם זה אומר לקום ב 6 בבוקר לראות מתחילות מחדש או לראות את אותו פרק הפעם האלף בבנות גילמור! יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם?כן סריג כזה מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) הראל סקעת איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? יש המון כרגע אני אלך על תראי זה אני של סינרגיה וכל שיר כמעט של אהוד בנאי והכי עצוב? קרן אור של אביב גפן ותסתכלי של נימרוד והבודדים שמוגדר כשיר הכי עצוב בעולם!! איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? אנצל של מוש בן ארי! הדיסק האחרון שקניתם? הפסקול של מישהו לרוץ איתו אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? חומוס עם קוטג וטונה מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? שניצל פירה סלט ערבי וקולה קרה מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? תרד ואם זה יהיה המון כסף? כן אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? במבה יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים?כן אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? מישהו שיצאתי איתו לרבע שעה בערך ומה זה? תפוציפס עם קטשופ וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים? שמאל אוהבים את הכתב יש שלכם? כן אתם כותבים מסודר או מבולגן? מסודר גם על דף בלי שורות? בערך כן ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 00:09 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? טלביזיה ולדבר עם ג'זמין במסנג'ר תהנו תודה לילה טוב
חלומות נעימים תודה הודגש באמצעות מדגישומטיק

איף

New member
בלה

השעה שבה התחלתם לענות:00:20 מה יש מצד ימין שלכם? חלון. מה יש מצד שמאל שלכם? מיטה מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין?שמאל. כי אני עייפה והמיטה קוראת לי. ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? וואי, יותר מידי. קוראים עכשיו ספר? כן. הדגש|אם כן, איזה? ספר בפסיכולוגיה פיזיולוגית. מומלץ בחום.
איך הוא? מעיק. מה הספר האחרון שקראתם? נסיכה אפריקנית - רם אורן. דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם? לא זוכרת. בטח הדחקתי או משהו. לאן לבשתם אותו? כנ"ל. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? אני אחסוך מכם. יש הרבה...בד"כ אני אומרת דברים שאנשים לא אמורים לשמוע, ואיכשהו תמיד מסתבר שהם היו מאחוריי או משהו כזה. אתם מסמיקים בקלות? בטירוף. אתם מכורים למשהו?למסטיקים ולמוסיקה. איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? מוסיקה אני שומעת כלללל היום, ומסטיקים אני לועסת כלללל היום. רק כשאני ישנה אני מפסיקה. יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם? כל הארון שלי בערך. מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) למה שאספר?
איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב? "תקפוץ" והכי עצוב? זאת שבמקומי - קרן פלס. איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע? השיר הזה של זמרת בשם ריאנה (נראה לי) שהיא בוגדת ובוכה על זה או משו. הדיסק האחרון שקניתם? גלעד שגב. אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ? קינמון ומרגרינה. מה כוללת ארוחת החלומות שלכם? המבורגר!!!!
מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים? כל מיני דברים שיצאו מהים. ואם זה יהיה המון כסף? לאאאא. אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו? יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים? כן. אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה? חברה. ומה זה? המבורגר עם ביצת עין. וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים? ימין אוהבים את הכתב יש שלכם? לפעמים. אתם כותבים מסודר או מבולגן? תלוי במידת הערנות. גם על דף בלי שורות? עקומה. ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון?00:50 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? לישון.

בארבאבא

New member
קאמבק.שאלות וזה..../images/Emo9.gif

השעה שבה התחלתם לענות:18:38 מה יש מצד ימין שלכם?מיטה מה יש מצד שמאל שלכם?דלת מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין?ימין ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה?רק לצד נכיוון של המכוניות.. קוראים עכשיו ספר?כן. אם כן, איזה?לוליטה של ולאדימיר נאבוקוב איך הוא?טוב! מה הספר האחרון שקראתם?לא זוכרת,היה ממזמן.. דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם?אוברול משובץ לאן לבשתם אותו?לבי"ס מה הדבר הכי מביך שקרה לכם?אמרתי למישהי[לא במכוון] 'תעופי כבר' ומסתבר שזו הייתה הגננת שלי
אתם מסמיקים בקלות?כן
אתם מכורים למשהו?שוקולד,קולה,להסניף טושים. איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה?אני אוכלת שורה ביום,שותה כל יום,ומסניפה כמעט כל יום[מנסה להפסיק] יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם?כן.ג'ינס שלא יושב עליי יפה מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים):היי פייב.
איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב?'פנאן' של שוטי הנבואה והכי עצוב?אהבה קצרה של מאיר בנאי איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע?השיר הזה של ריאנה
הדיסק האחרון שקניתם?החדש של סינרגיה אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ?חומוס,מלפפון חמוץ,פופקורן,תולעי גומי ומרשמלו[ילד מהיסודי אכל את זה ביומולדת שלי!] מה כוללת ארוחת החלומות שלכם?קפר צרפתי ענק עם גלידת פיסטוק,ריבת חלב ומוקה ומעל סירופ שוקולד חם ו-בלי קלוריות בכלל! מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים?כבש ואם זה יהיה המון כסף?טוב,נו.. אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו?גבינה צהובה מגולגלת
יש משהו בחשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים?אמ..כן אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה?אמא ומה זה?טחינה וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים?ימין אוהבים את הכתב יש שלכם?כן אתם כותבים מסודר או מבולגן?מסודר.מאוד מסודר גם על דף בלי שורות?בד"כ ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון?18:47 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו?שיעורים..
תהנו לילה טוב חלומות נעימים

hodayoyo

New member
מורי!../images/Emo60.gif

השעה שבה התחלתם לענות: 16:12 מה יש מצד ימין שלכם? ג'אנק של אבא מה יש מצד שמאל שלכם? עוד ג'אנק של אבא מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין? לא ולא ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה? פעם אחת לכל צד קוראים עכשיו ספר? בטח! מורי!!! תעברי לשאלה הבאה
אם כן, איזה? 5 ילדות יפות
איך הוא? פחות טוב מהסרט מה הספר האחרון שקראתם? ארוכה הדרך למטה אתם מכורים למשהו? בטח, שוקולד איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה? זה פשוט ברור | מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים) לא חסר, אבל אלה בעיקר נוסטלגיות מתקופת כיתה ו' ככה וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים? ימין אוהבים את הכתב יש שלכם? כן אתם כותבים מסודר או מבולגן? מסודר גם על דף בלי שורות? יוצא עקום, אבל עדיין מסודר ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון? 16:14 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? להתארגן לשבת מחקתי חצי שאלון כי שבת עוד רגע, יאללה ביי

ארוכה הדרך למטה

זה על כל האנשים האלה שבאים להתאבד באותו יום נכון? התחלתי לקרוא אותו פעם..

hodayoyo

New member
אכן../images/Emo60.gif

אחותי התעצבנה עלי שאני קוראת יותר מדי ספרי התאבדות

../images/Emo210.gif אני

השעה שבה התחלתם לענות:22:19 מה יש מצד ימין שלכם?עכבר מה יש מצד שמאל שלכם?ארון ודלת מה יותר מעניין צד שמאל או צד ימין?צד שמאל ואם כבר צדדים, דוגרי, אתם מסתכלים ימינה ושמאלה כמה פעמים כשאתם חוצים מעבר חציה?מממממ לא תמיד... קוראים עכשיו ספר?כהה אם כן, איזה?סיפור על אהבה וחושך איך הוא?נחמד מה הספר האחרון שקראתם?ספר השירים של עברי לידר דברים הזויים: מה הדבר הכי מכוער שלבשתם בחיים שלכם?כפכפי ברבי ורודות לאן לבשתם אותו?לבצ'פר מה הדבר הכי מביך שקרה לכם?לא זוכרת אתם מסמיקים בקלות?כן אתם מכורים למשהו?פו הדוס?מוזיקה? איך אתם יודעים שאתם מכורים לזה?:O יש לכם בגד שקניתם כי חשבתם שהוא יפה ואף פעם לא לבשתם אות מאז שקניתם?לא אבל יש חולצה שלקחתי מחברה מוזיקה: מה הסטיה המוזיקלית שלכם (הכוונה לזמר/זמרת/להקה שאתם לא תגידו בקול שאתם שומעים)ביורק:X איזה שיר עושה לכם הכי שמח על הלב?כמה אהבה-גיים בויז והכי עצוב?כשהקיץ יבוא עברי לידר והאם להיות בך מאוהב של אביב גפן איזה שיר אתם פשוט לא יכולים יותר לשמוע?"אשששש בליבי בוערת אשששש" הדיסק האחרון שקניתם?רמי קלנשטיין הרבה פנים נראה לי ככה קוראים לו? אוכל: מה השילוב הכי דוחה ששמעתם עליו בסנדביץ?נקניק וקוטג' מה כוללת ארוחת החלומות שלכם?שניצל טוב או סלט עם פרגיות ....אא....עוף הודו כזה גדול של חג ההודיה כולו בשבילי;) מה הדבר שגם אם ישלמו לכם לא תאכלו בחיים?ביציות של דג ואם זה יהיה המון כסף?דברו איתי בספרות אם תוקף אתכם רעב ב23:00 בלילה ,מה תאכלו?עוגיות... יש משהו חשבתם שלא תאכלו בחיים ואכלתם וגילתם שהוא טעים?כהה אם כן, מי עזר לכם לגלות את זה?אמא ומה זה?חומס! וסתם לידע כללי באיזה יד אתם כותבים?ימים אוהבים את הכתב יש שלכם?לא תמיד אתם כותבים מסודר או מבולגן?מסודר גם על דף בלי שורות?לא ומה השעה עכשו כשאתם קרובים לסיום השאלון?22:30 ומה אתם הולכים לעשות עכשיו? ביד תהנו לילה טוב חלומות נעימים תודה נשמה גם לך

למעלה