שאלון כי משעמם לי

שאלון כי משעמם לי

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. 2. 3. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. 2. 3. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. 2. 3. 3 דברים שמפחידים אותי 1. 2. 3. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. 2. 3. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. 2. 3. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. 2. 3. 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. 2. 3. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. 2. 3. 2 עובדות ושקר אחד: 1. 2. 3. 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. 2. 3. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. 2. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. 2. 3. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. 2. 3. 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. 2. 3. 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. 2. 3. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. 2. 3. 3 שמות לילדים: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. 2.

אני../images/Emo210.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.ריצפז 2.ברווז 3.פזוש 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.שיער 2.את הנזם שלי 3.ואת הגוף 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1.הפחדים שלי 2. 3. 3 דברים שמפחידים אותי 1.מעליות 2. 3. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. מסרק 2.משחת שיניים 3.קרם גוף 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.בגדים 2. 3. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. עברי לידר 2. גלעד שגב 3.ביורק 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. all is full of love 2. עברי לךידר שהקית יבוא 3. גלעד שגב-נופלים לתוך טבעת 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. אהבה 2.כבוד 3.אמון 2 עובדות ושקר אחד: 1.השמים כחולים 2. החולצה שלי ירוקה 3. עברי סטרייט
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיינים 2. 3. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול דגים 2. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לאכוך שניצל
2. 3. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. אינטרנט 2. כדורסל 3. מוזיקה 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לראות חברות 2.לשחק כדורסל 3.לסיים תשאלון 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. כדורסלנית 2. משוררת 3. סופרת 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.ת"א 2.רחוק מכאן 3. 3 שמות לילדים: 1.טלי 2.יונתן 3. שרון 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.מפגש ג"צ 2.לגור לבד 3.לגדל בעלי חיים

עכשיו אני

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1. מורי (בתפוז יש לזה כמה גרסאות,מוריאלי מוריפלצת וכל מה שדרורי ממציא לי) 2. מומו (המשפחה) 3. מומית שזה בעצם עיוות של ומומית
3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1. את חוסר השפיות 2. את העניים שלי 3. את העובדה שיש לי אצבעות רגליים פיציות!! (זה יחודי!) 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. צבע עור 2. 2 הקילו שהתיישבו עלי ומסרבים לרדת 3. את האף שלי 3 דברים שמפחידים אותי 1. ליצנים 2. להכנס לכלוב של ציפורים 3. חיות מפוחלצות 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. מוזיקה 2. קולה 3. אוכל 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1. גרביים 2. מכנס טרנינג שחור 3. חולצה ענקית עם כל מיני צבעים עליה 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. אהוד בנאי 2. ברי סחרוף 3. מאיר אריאל 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. יוצא לאור של אהוד בנאי 2. סליחה של גלעד שגב 3. wooden boatשל טייק דאת 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. להוריד משקל 2. לצייר בשמן 3. לפסל בן אדם! 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1. כנות 2. צחוקים 3. אהבה 2 עובדות ושקר אחד: 1. אני יודעת מאתמול מי הולכת לעוף בנולד לרקוד במוצ"ש
2. אין סוסים שמדברים עברית 3. עברי לידר שולתתתת 3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עניים 2. חיוך 3. כפות רגליים 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. לאכול את הדברים שאוכלים באפקט הפחד 2. ללק את המרפק של עצמי 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. להגיע עם הראש לברכיים בלי לכופף אותן 2. לצייר 3. להרדם עם מוזיקה 3 התחביבים האהובים עלי: 1. לצייר 2. לטייל 3. להתחרפן ?! 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1. ללכת לטייל 2. לנסוע לחו"ל 3. לעשות פיפי?! 3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. מאמנת אישית 2. פסלת 3. ציידת ראשים 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1. ארגנטינה 2. ניו יורק 3. לפלנד!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 שמות לילדים: 1. כל מה שמסתיים באל (מחלה משפחתית) 2. קרן אור 3. ליאור 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1. לנסוע לחו"ל להרבה זמן 2. לדעת לצייר באמת 3. לעבוד שמשהו שאני באמת אוהב הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo6.gifגם אני מפחדת ממה שכתבת, בעיקר..

מהכלוב ציפורים
ומהחיות המפוחלצות, כי זה כמו בובות שעווה וזה מפחיד.

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

3 כינויים שאני נקרא/ת על פיהם: 1.ימיק. 2.יומה- סבתא שלי קוראת לי ככה
. 3.ו..פאדיחות..נוקי, ככה המשפחה. 3 דברים שאני אוהב/ת בעצמי: 1.אמ את החריצות. 2.אמ את הפתיחות, או שלא
. 3.אמ את היכולת לעמוד על האמת שלי ולהאמין בה ולללכת איתה עד הסוף. 3 דברים שאני לא אוהב/ת בעצמי: 1. אמ את האף
. 2.אמ את זה שאני חתיכת רכלנית. 3.אמ את זה שאני כבר לא עשיתי ספורט מלא זמן מאז שעבתי ת'כדומים
. 3 דברים שמפחידים אותי 1.מוות
. 2.מבחנים, יש לי חרדת בחינות
3.תרנגולות,
. 3 דברים חיוניים שאני צריכ/ה כל יום: 1. את השקט שלי לבד. 2.מקלחת
. 3.מיץ בננה תות
-טעם החיים
. 3 דברים שאני לובש/ת עכשיו 1.מכנסיים ירוקות חדשות
[טמהנס כאלו]. 2.גופיה אפורה עם מיקי. 3.חולצת סירה לבנה. 3 הלהקות/מוזיקאים האהובים עלי: 1. עברי לידר. 2. גלעד שגב. 3.עידן רייכל. 3 השירים האהובים עלי כרגע: 1. "עכשיו טוב"- תמיד
. 2. "יותר טוב כלום" או "אישה לויתן". 3. "השיר של איתי"-איה כורם. 3 דברים חדשים שאני רוצה לנסות בשנה הקרובה: 1. קשה
, אמלא יודעת. 2. 3. 3 דברים שאני רוצה במערכת יחסים: 1.
2.
3.
2 עובדות ושקר אחד: 1.קוראים לי ים
.
2. אני אוהבת את הים
3. באלי לגדל חמור בבית
3 דברים פיזים במין השני שמושכים אותי: 1. עיניים. 2. קעקעוים, אבל לא ענקיים
. 3. ו... אמ לא יודעת. 2 דברים שאני פשוט לא מסוגל/ת לעשות: 1. להיכנס ללול מלא תרנגולות. 2. לאכול נקניקיה. 3 דברים שאני כן יכול/ה לעשות: 1. לשמוע מוזיקה כל היום
2. לחרוש 8 שעות למבחן, שונאת, אבל עושה את זה תמיד
. 3. לכתוב בפורום של גלעד שגב
. 3 התחביבים האהובים עלי: 1. מחשב. 2. עבודות יד
. 3. אמ מכון כושר(?) 3 דברים שאני ממש רוצה לעשות עכשיו: 1.לזרוק את המחברת מתמטיקה על הריצפה ולא ללמוד יותר מתמטיקה לעולם. 2.לסוע כבר לירושלים
עוד שעה בערך אני נוסעת
. 3.
3 קריירות שאני שוקל/ת לאמץ לי: 1. מעצבת גרפית
. 2. צלמת
. 3. לא יודעת
. 3 מקומות שהייתי רוצה לנפוש בהם: 1.אמ לונדון
. 2.סלוניקי. 3.טורנטו
. 3 שמות לילדים: 1.עפרי. 2.אורן. 3. איתן. 3 דברים שאני רוצה לעשות [ואעשה!] לפני שאני אמות: 1.אהיה צלמת
!!!!בתקווה שלא אמות לפני גיל 25). 2.אגדל מלאא כלבים, כנ"ל. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה