שאלון(כי משעמם..לי )

שאלון(כי משעמם..לי )

אגב אני ג'יימי,14,קנדה..רשמתי פה לפני כמה זמן אבל המחשב התחרפן אז לא הייתי פה הרבה זמן 1.מאיפה אתם?קנדה 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם?את האנשים,את התרבות... 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם?שאין חופים :( 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי? נוצרי,ציבורי. 5.מבקרים בישראל?לא 6.מתכננים לבוא לעשות צבא?לא יודעת.. 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד?כנ"ל עכשיו תענו אתם

אני../images/Emo9.gif

1.מאיפה אתם?יורקשייר, אנגליה 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם? את הארץ(הפיזית, הנוף) 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם? הטרור של המשטרה (לא תרמינו כמה שזה נורא, הפגנה בקושי אפשר לארגן פה...) 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי? לא בבית ספר, מסיימים פה בגיל 16. 5.מבקרים בישראל? הלוואי... 6.מתכננים לבוא לעשות צבא? חס וחלילה... 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד? לא הוחלט עדיין.

גם אני כאן...../images/Emo13.gif

1.מאיפה אתם?קנדה 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם? אממ התרבות... 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם? שצריך לדבר באנגלית 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי? זה לא ביצפר נוצרי.. זה לכל הדתות.. והוא ציבורי. 5.מבקרים בישראל? עדיין לא הספקתי 6.מתכננים לבוא לעשות צבא? אין לי שמץ של מושג 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד?אוליי

lolypop12

New member
עונה

1.מאיפה אתם?שיקגו 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם?את הכל בערך...כל כך יפה פה והאנשים נורא נחמדים... 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם? אני מנחשת שקצת לדבר אנגלית כל הזמן 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי? פרטי 5.מבקרים בישראל?לא 6.מתכננים לבוא לעשות צבא?כן 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד? אני פה רק שנה, אז כן....

נעמצי

New member
עונה כי משעמם לי

1. מינכן, גרמניה 2. את התרבות , ואת האנשים ( חלק מהם ) 3.את הגאווה המטופשת של האנשים פה 4.גימנזיום, פרטי. 5. פעם בכמה חודשים בד"כ, עכשיו יצא לי שביקרתי פעם בחודש, אבל ק ל 3 ימים כל פעם. 6. לא, יש לי חיים. 7. אין לי מושג, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא

shusha17

New member
עונה.

1.מאיפה אתם?איטליה 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם?את הנופים, האוכל. 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם? את התרבות 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי? בריטי, פרטי. 5.מבקרים בישראל? כן 6.מתכננים לבוא לעשות צבא?כן 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד?כן

ציקהלה

New member
אני גם מנסה לחשוב

היא גרה באיטליה גם שם אנשים משוגעים כמו בארץ, הם רק מדברים איטלקית.

shusha17

New member
....

אממ אפשר להגיד שהם דיי כמו ישראלים אבל בהרבה דברים הם הרבה פחות סובלניים, הרבה יותר שמרניים, ועם כל הדברים הפחות טובים שיש בישראלים, אני מעדיפה אותנו :) חוצמזה שאני גם לומדת בבית ספר בריטי, כל המורים בריטים, כך שאני לומדת עוד תרבות שאני פחות אוהבת, בטח בגלל שקשה להתרגל,אבל גם בגלל שהם נראים אנשים ממש קשים ויש להם המון חוקים.

ציקהלה

New member
מוזר, כשהייתי באיטליה אצל משפחה חצי

שנה היה תמיד ניראה לי שהם אותו דבר בידיוק כמו ישראלים, הם רק אוכלים יותר ומלכלים פחות אבל כל השאר בידיוק אותו דבר לטעמי

eynav16

New member
עונה

1.מאיפה אתם?ברזיל 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם? לא יודעת 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם?שזה חור ועיר יחסית קטנה... 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי? נוצרי פרטי 5.מבקרים בישראל?מהעבודה של אבא רק 6.מתכננים לבוא לעשות צבא?אולי 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד?כן ברור

Crazy Dipsi

New member
מגיבה..

1.מאיפה אתם?שטוקהולם,שבדיה. 2.מה אתם אוהבים במקום מגורכם?את התרבות,את הנופים,את המזג אויר.. 3.מה אתם לא אוהבים במקום מגורכם?שבקיץ השמש כמעט ולא שוקעת.[זה מפריע לישון חחח] 4. לומדים בבית ספר נוצרי או יהודי? פרטי או ציבורי?נוצרי פרטי.. וזה בית ספר ממש טוב,ולכן הוא גם עולה המון כסף. 5.מבקרים בישראל?לא 6.מתכננים לבוא לעשות צבא?לא. 7.מתכננים לגור בארץ בעתיד?לא יודעת,לא נראה לי

למעלה