איזה שאלוןן חמווד
האם אי פעם: פגעת בעצמך? -לא יצאת מהמדינה? -כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?-לא היית מאוהב? -כן היית על סמים? -לא שחית בעירום? -לא היה לך מקרה חירום רפואי? -לא עברת ניתוח? -כן.... כמה וכמה.... ברחת מהבית?-כן שחקת "strip poker"? -לא חטפת מכות? -לא החטפת מכות למישהו? -לא ממש התחילו איתך? -כן היית על במה?.-כן ישנת מחוץ לבית? כןן חשבת על התאבדות?-כןן נשארת ער כל הלילה? -חחח ברור לא אכלת יום שלם? -כן דיברת בטלפון כל הלילה? -כןןן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? -כןן ישנת כל היום? -לא לצערי
הרגת מישהו? -מה???????? חשבת שאתה משתגע? -כן נישקת מישהו מאותו מין? -אנלא בקטע בגדו בך? -לא היה לך חלום שהתגשם?-כן עברת על החוק? -כן חחחח פגשת מישהו מפורסם? -כן הרגת חיה בטעות? -לא הרגת חיה בכוונה? -ג'וק נחשב???? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? -כן חחח גנבת משהו? -לא... נו טוב, כן. מסטיק. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.-לא תודה... קפצת בנג'י? -מתכננת היה לך חלום שחזר כמה פעמים?-לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? -כן בקסם? -לא באלוהים? -לא סגורה על זה בשטן?-גם לא סגורה על זה עדיין בסנטה קלאוס?-כן בטח..... ברוחות?-לא יודעת בפיות?-לא חחח במזל? -כן באהבה ממבט ראשון?- אני מאמינה שאפשר להתאהב ביופי של מישהו ממבט ראשון, אבל אף פעם לא באופי.... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? - כן במכשפות? -חחחחחחחחחחחחח ברצינות??? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? -בהתחשב בובדה שאף פעם לא ראיתי כוכב נופל אני אגיד- כן... חחח סתם באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? -לא ולא ולא ולא-אין אדם שכולו טוב, ואין אדם שכולו רע--לא קיים דבר כזה בדת מאורגנת? -הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין?- אני חושבת שהוא גבר..... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? -לעולם שהוא בדיוק כמו העולם הזה, ממשיכים לחיות את החיים או מתחילים אותם מחדש... יש לך חברים הומואים/לסביות? -כן. מי החבר הכי טוב שלך -לתת שם??? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? -אותה אחת החברה הכי טובה ממקודם. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא עולה לי בראש מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? - "אני לא רעה, אני מציאותית" אני מתה על זה!!!!! מי החבר שלך?- אין כרגע. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?-חברה לא קרובה שלי שצחקת עליו?-אח שלי שהלכת איתו לקניות? -אמא שלי ששבר את הלב שלך? -לא היה כזה שאיכזב אותך? -חברה טובה מאוד שלי שגרם לך לבכות? -אממ..... לא זוכרת כרגע ששימח אותך? -ידיד שלייי שראית איתו סרט? -חברה הכי טובה שלי שדיברת איתו בטלפון? -כנ"ל שראית? אמא שלי שביקשה ממני לכתוב ברכה לברית מה אתה לובש כרגע? סווטשרט של פו הדוב ומכנסי טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עם הלשון בשיניים איזה ספר אתה קורא?-ארוכה הדרך למטה--כבר פעם חמישית...מתה על הספר הזה!!! מה יש על הפד לעכבר שלך? - זה מחשב נייד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משעמם,מתגעגעת, מעוצבנת, מחכה ומבולבלת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? -לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? -עד לפני 5 דקות כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?-לא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? -לא יצאת מהמדינה? -כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?-לא היית מאוהב? -כן היית על סמים? -לא שחית בעירום? -לא היה לך מקרה חירום רפואי? -לא עברת ניתוח? -כן.... כמה וכמה.... ברחת מהבית?-כן שחקת "strip poker"? -לא חטפת מכות? -לא החטפת מכות למישהו? -לא ממש התחילו איתך? -כן היית על במה?.-כן ישנת מחוץ לבית? כןן חשבת על התאבדות?-כןן נשארת ער כל הלילה? -חחח ברור לא אכלת יום שלם? -כן דיברת בטלפון כל הלילה? -כןןן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? -כןן ישנת כל היום? -לא לצערי