שאלון כיפי...~!

SNOOPY 3

New member
איזה שאלוןן חמווד

האם אי פעם: פגעת בעצמך? -לא יצאת מהמדינה? -כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?-לא היית מאוהב? -כן היית על סמים? -לא שחית בעירום? -לא היה לך מקרה חירום רפואי? -לא עברת ניתוח? -כן.... כמה וכמה.... ברחת מהבית?-כן שחקת "strip poker"? -לא חטפת מכות? -לא החטפת מכות למישהו? -לא ממש התחילו איתך? -כן היית על במה?.-כן ישנת מחוץ לבית? כןן חשבת על התאבדות?-כןן נשארת ער כל הלילה? -חחח ברור לא אכלת יום שלם? -כן דיברת בטלפון כל הלילה? -כןןן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? -כןן ישנת כל היום? -לא לצערי :) הרגת מישהו? -מה???????? חשבת שאתה משתגע? -כן נישקת מישהו מאותו מין? -אנלא בקטע בגדו בך? -לא היה לך חלום שהתגשם?-כן עברת על החוק? -כן חחחח פגשת מישהו מפורסם? -כן הרגת חיה בטעות? -לא הרגת חיה בכוונה? -ג'וק נחשב???? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? -כן חחח גנבת משהו? -לא... נו טוב, כן. מסטיק. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.-לא תודה... קפצת בנג'י? -מתכננת היה לך חלום שחזר כמה פעמים?-לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? -כן בקסם? -לא באלוהים? -לא סגורה על זה בשטן?-גם לא סגורה על זה עדיין בסנטה קלאוס?-כן בטח..... ברוחות?-לא יודעת בפיות?-לא חחח במזל? -כן באהבה ממבט ראשון?- אני מאמינה שאפשר להתאהב ביופי של מישהו ממבט ראשון, אבל אף פעם לא באופי.... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? - כן במכשפות? -חחחחחחחחחחחחח ברצינות??? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? -בהתחשב בובדה שאף פעם לא ראיתי כוכב נופל אני אגיד- כן... חחח סתם באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? -לא ולא ולא ולא-אין אדם שכולו טוב, ואין אדם שכולו רע--לא קיים דבר כזה בדת מאורגנת? -הא? אתה חושב שלאלוהים יש מין?- אני חושבת שהוא גבר..... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? -לעולם שהוא בדיוק כמו העולם הזה, ממשיכים לחיות את החיים או מתחילים אותם מחדש... יש לך חברים הומואים/לסביות? -כן. מי החבר הכי טוב שלך -לתת שם??? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? -אותה אחת החברה הכי טובה ממקודם. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא עולה לי בראש מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? - "אני לא רעה, אני מציאותית" אני מתה על זה!!!!! מי החבר שלך?- אין כרגע. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?-חברה לא קרובה שלי שצחקת עליו?-אח שלי שהלכת איתו לקניות? -אמא שלי ששבר את הלב שלך? -לא היה כזה שאיכזב אותך? -חברה טובה מאוד שלי שגרם לך לבכות? -אממ..... לא זוכרת כרגע ששימח אותך? -ידיד שלייי שראית איתו סרט? -חברה הכי טובה שלי שדיברת איתו בטלפון? -כנ"ל שראית? אמא שלי שביקשה ממני לכתוב ברכה לברית מה אתה לובש כרגע? סווטשרט של פו הדוב ומכנסי טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עם הלשון בשיניים איזה ספר אתה קורא?-ארוכה הדרך למטה--כבר פעם חמישית...מתה על הספר הזה!!! מה יש על הפד לעכבר שלך? - זה מחשב נייד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משעמם,מתגעגעת, מעוצבנת, מחכה ומבולבלת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? -לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? -עד לפני 5 דקות כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?-לא

happy flower

New member
עונה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? ברור אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כןן..
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא נראה לי ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כןן חח החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?. הרבה ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא ממש. אולי קצת אבל לא התכוונתי לעשות את זה אף פעם
נשארת ער כל הלילה? לא...... לישון זה כמו נשימה בשביליי חחח לא אכלת יום שלם? לא נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כמעט כל היום הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? אולי פעם אחת נישקת מישהו מאותו מין? ממש לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כןן :):) עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אולי נמלים
הרגת חיה בכוונה? ממש לאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? סיפרתי סוד למישהי שחוץ ממנה אף אחד לא יודעע גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא זוכרת קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןן.... וזה היה מוזר האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? מאוד בשטן? לא בסנטה קלאוס? קצת חח ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ככה ככה... כי תמיד לכל אחד אם קורה משהו טוב קורה לפעמים גם משהו רע במכשפות? לא.. אבל לנשים לעיתים יש אופי יותר גרוע
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? ..... אתה חושב שלאלוהים יש מין? קצת.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תלוי יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שזכור לי.......חחח מי החבר הכי טוב שלך? מאי ואלכס מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעתת... אבל אני חושבת שאני די שקופה חח מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אמא מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?כל מיני בדיחות שנקרעתי מהן מהטלוויזיה מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דביר (ידיד) הכי מעט זמן? אמלי הכי מצחיק? ספיר הכי קרוב? אלכס הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? לא יודעת שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם הכי נחמד? ליאן הזמר הכי טוב?לא יודעת הכי רועש? בר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעתת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מאי על מי אתה סומך הכי הרבה? הכלבה שלי :p מי מקשיב לבעיות שלך? הגיטרה שליי... בזמן שאני מנגנת עליה עם מי אתה רב הכי הרבה? אלכסס האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אמא (וזה לא מצחיק כי זה נכון) האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא בבית של מי היית אחרון? ליאן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאא.... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה שלי לאנגלית........היא מעצבנת שצחקת עליו? המורה המצחיקה שליי... (האמת שצחקתי איתה לא עליה) שהלכת איתו לקניות? אלכס ששבר את הלב שלך? לא זוכרת שאיכזב אותך?ליאן שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אבא שלי שראית איתו סרט? מאי שראית? אלכס מה אתה לובש כרגע? בגדים רגילים לבית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד איזה ספר אתה קורא? דיני של ג'ודי בלום מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי פד לעכבר.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני שמחה שנרשמתי עכשיו לתפוז
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? .... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

D o R a S h A y

New member
=] כיף

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יכול להיות היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? שהייתי בת 3 היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא ממש החטפת מכות למישהו? בקטנה התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? יתוש חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? יכול להיות פגשת מישהו מפורסם? בערך הרגת חיה בטעות? כן.. הדג שלי =[ הרגת חיה בכוונה? יתוש? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות שנפלט... גנבת משהו? לא נראה לי היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא ממש באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מה זה אומר? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא נראה לי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם טוב יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך יש כמה.. לא נזכיר שמות מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין אחד כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת כרגע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כמה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אחת שאנחנו חברות כבר 14 שנים הכי מעט זמן? כמה חהרות שהכרתי השנה הכי מצחיק? מור הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? אבלין וגל הכי חכם? לא יודעת. כולן די חכמות שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אף אחד הכי נחמד? כל החברות שלי נחמדות הזמר הכי טוב? שירן וגל הכי רועש? לא עולה לי כרגע האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שני על מי אתה סומך הכי הרבה? אני לא סומכת על אנשים בקלות... אז אין מישו ספציפי מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד חח אני פשוט לא מספרת אותן.. עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת.. מלא זמן לא רבתי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חברה בנתניה האם החברים שלך מכירים אותך? הם חושבים שכן אבל הם ממש לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.. תשאלו אותו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אבלין שצחקת עליו? האיש מהפרסומת של עוגיות עבדי שהלכת איתו לקניות? מור ששבר את הלב שלך? אף אחד לא שבר לי ת'לב.... שאיכזב אותך? אני את עצמי שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? חברות שלי שראית איתו סרט? אחותי שדיברת איתו בטלפון? שני שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה ירוקה ומכנס כחול באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בצוואר.. גירד לי... איזה ספר אתה קורא? שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לעכבר פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא חרא חרא חרא וחרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Brombit

New member
עונהנהנה ../images/Emo115.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אולי... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן (לפחות ניסיתי...) חשבת על התאבדות? לא ברצינות נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אולי דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא זוכרת... אבל אם ישנתי עם מישהו זה בכל מקרה היה בלי... ישנת כל היום? אולי הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? אולי נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא ממש הרגת חיה בטעות? אולי הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? הוא זכר (בהנחה שהוא קיים...) לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום :/ יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין לי כזה... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין הכי מעט זמן? אין הכי מצחיק? אין הכי קרוב? אין הכי מוזר? אין הכי חכם? אין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין הכי נחמד? אין הזמר הכי טוב? אין הכי רועש? אחן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אף אחד על מי אתה סומך הכי הרבה? אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא יודעת בבית של מי היית אחרון? אף אחד האם החברים שלך מכירים אותך? אין לי חברים אז הם לא מכירים אותי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא משנה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? השחקן הראשי ב"שר הטבעות" (כבר סלחתי לו) שצחקת עליו? אף אחד שהלכת איתו לקניות? ילדה שהיתה איתי בכתה ט' (חוץ מהפעמים שהלכתי עם אמא שלי) ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? אף אחד שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? ילדות שהזמינו אותי לככוד יום ההולדת שלי שדיברת איתו בטלפון? חברה שלנו (של המשפחה) שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? סריג מכוער, מכנסיים כתומים וגרביים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? אף אחד מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד כבר הרבה זמן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: "למה הוא לא מבקר אותי?" האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

crazykid oO

New member
../images/Emo122.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? הייתי בדיכי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שאני יודעת מזה -.- היית מאוהב? כן היית על סמים? לא XD שחית בעירום? חח לא היה לך מקרה חירום רפואי? נראה לי בערך עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? בערך החטפת מכות למישהו? אהא התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? ניסיתי, הצלחתי D: לא אכלת יום שלם? יום כיפור? לא הצלחתי |: דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? אמא D: בגדו בך? איזה סוג של בגידה? זוגית-לא היה לך חלום שהתגשם? כן נראה לי עברת על החוק? עברתי את הכביש באור אדום פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן, נמלה, חרק לא חיה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? בטלווזיה היתה לך התמוטטות עצבים?. לא יודעת קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בטח, לא בקסם? כן אבל לא בקסם שבהארי פוטר באלוהים? כן בשטן? לא יודעת בסנטה קלאוס? חח כבר לא ברוחות? היו מקרים מוזרים בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן אבל זה אומר גם הפכים כמו אישה-גבר. שחור-לבן. רוע-טוב במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בטוחה בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? חח לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאינשהו יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך מישהו מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא.? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאמין בעצמך ועוד כמה שאין לי כח לכתוב מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא מצחיקה מי החבר שלך? אין לי חבר, נדבר על חברה. יש כמה XD שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ...ליאורה הכי מעט זמן? הדר, נראה לי הכי מצחיק? הדר, דפנטלי הדר הכי קרוב? נראה לי ענת הכי מוזר? ענת הכי חכם? ענת וקרן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ><" אני לא לסבית. ענת כשהיא לא סתומה הכי נחמד? אף אחד D: סתם, כולם הזמר הכי טוב? ג'ררד ווי!!!!!!!! 3> הכי רועש? גם D: האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? XD לא הגעתי לגיל!!!!!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא מדברת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מה, 2 דקות? על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא.? מי מקשיב לבעיות שלך? הדיכאון הפנימי שלי, בודדה עם מי אתה רב הכי הרבה? מי זוכר, משפחה אולי, כשחברות מעצבנות אותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של סבתא, עכשיו בבית שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא את האני הפנימי שנמצא שם ממש ממש ממש עמוק ולא נראה לי שהם אי פעם יכירו אותו, הם מכירים רק את האולגה המצחיקה המפגרת עם המטרות וכל זה ואני יותר מזה. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה איכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: האנושות די גדולה..ולכל אחד יש דיעה משלו ><" מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא יודעת, אני לא עד כדי כך רעה D: שצחקת עליו? ענת? שהלכת איתו לקניות? אאאאאאא........... ששבר את הלב שלך? אנ לא יכולה להזכר XD שאיכזב אותך? אולי..אמ לא יודעת שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? סבתא'לה שראית איתו סרט? בפעם האחרונה?! שיואו..זה היה מזמן. נראה לי ליאורה שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה, ג'קט וג'ינס. תחתונים וחזיה P: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? באנגלית: HOW DO YOU SPELL GEEK? אם הייתי יודעת שזה מעל גיל 9, לא הייתי לוקחת ><" מה יש על הפד לעכבר שלך? משהו תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, עייפה, עייפה, בסדר, כאב גב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לפני דקה, כגרע לא

שאלון ארוך....

האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב? לא היית על סמים? כן שחית בעירום? לא אבל הציעו לי פעם... היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא בטוחה עדיין יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך .חן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?חן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לורהבל הכי מעט זמן?חן הכי מצחיק?אורה הכי קרוב? חן הכי מוזר? הגר הכי חכם? טליה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?חן הכי נחמד? איילת הזמר הכי טוב? ירדן הכי רועש? חן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טליה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? חן מי מקשיב לבעיות שלך?חן עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אניקה האם החברים שלך מכירים אותך?לא ממש טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ליאור שצחקת עליו?ליאור שהלכת איתו לקניות?חן ששבר את הלב שלך?נועם שאיכזב אותך? ירדן שגרם לך לבכות? חן (אבל במובן טוב) ששימח אותך? חן שראית איתו סרט?איתי שדיברת איתו בטלפון?אלירון שראית? עדי מה אתה לובש כרגע? טרניג כחול וחולצה שחורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשוק איזה ספר אתה קורא? אהבתי כל כך מה יש על הפד לעכבר שלך? אוזנייות תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוד מאוד מתוסכלת ומאוד משועממת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

עונהה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? בטעות, לא בכוונה יצאת מהמדינה? כן, 5 פעמים =] שבוע הבא 6 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי חח היית מאוהב? למה בלשון עבר? :) היית על סמים? חס וחסה שחית בעירום? חח לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא חס ושלום עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא...בינתייים חטפת מכות? חח ברור החטפת מכות למישהו? כמובן, ונהניתי מזה! התחילו איתך? חח כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? משום מה חשבת על התאבדות? סתם בתאוריה לא שבאמת חשבתי לעשות את זה נשארת ער כל הלילה? כן וזה כיףף לא אכלת יום שלם? כן כשהייתי חולה וכשצמתי ביום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? אממ לא ממש ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כןן ישנת כל היום? חח לא הרגת מישהו? משום מה חשבת שאתה משתגע? חח כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן וזה היה ממש מפחידד עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אולי נמלה הרגת חיה בכוונה? לאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן לצערי יש לי פה ענקק גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? סתם בקהל היתה לך התמוטטות עצבים?. כן זה קשה קפצת בנג'י? לא, מה אני פסיכית...? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא ממש באלוהים? כן בשטן? חח לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל? כן בערך באהבה ממבט ראשון? אממ לא יודעת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי לראות כוכב נולד באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ לא ממש בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? חחח אני מקווה בשבילו לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? סמואליטה שליי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? סמואליטה שלי ואיילת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ווואי הרבה אני כבר לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ וואי...לא יודעת כל החברים הטובים שלי אני מכירה ממש מעט זמן הכי מעט זמן? חחחח סמואליטה הכי מצחיק? איילת ללא ספק הכי קרוב? סמואל הכי מוזר? וואי הרבה הכי חכם? טורקו שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נופר הכי נחמד? ענבר הזמר הכי טוב? מיכל הכי רועש? סמואל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ניצן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סמואל על מי אתה סומך הכי הרבה? איילת מי מקשיב לבעיות שלך? איילת סמואל טורקו תומס עם מי אתה רב הכי הרבה? סמואל חח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש לא אפילו האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדי בקלות בבית של מי היית אחרון? אממ..של חברים של ההורים שלי האם החברים שלך מכירים אותך? חלק כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לאאא אני נהנית מזה שמזמינים אותי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה =/ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סמואל שצחקת עליו? אור שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? אור שאיכזב אותך? סמואל שגרם לך לבכות? אור ששימח אותך? אור שראית איתו סרט? חברים שדיברת איתו בטלפון? אור שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק חח איזה ספר אתה קורא? "קופסה שחורה" לספרות מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי חחח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה, לחוצה, עצובה (כן אני יודעת שזה סותר), עייפה, אהבה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא התנתקתי כי שיגעו לי ת'שכל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? חחחח בדיוק ניתקתי את הטלפון למוסיקה כרגע?כן ברור

נו טוב.

האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממ לא חושבת. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי טיפה. היית מאוהב? ממ לא יודעת. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? בערך, נפלתי ממדרגות כשהייתי ממש קטנה ונפתח לי הסנטר חח. עברת ניתוח? לא נראלי. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? שזה? חטפת מכות? כן. :( החטפת מכות למישהו? אהאה. התחילו איתך? חח כן. היית על במה? אהאה. ישנת מחוץ לבית? לההההההההה. חשבת על התאבדות? חח לא ברצינות. נשארת ער כל הלילה? פעמים מועטות. P: לא אכלת יום שלם? חחח נראה לכם?!!! דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. בעצם יש אבל לא חשוב חחחח. ישנת כל היום? אמן. הרגת מישהו? וודאי. חשבת שאתה משתגע? אהאה. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? ממ תלוי מה מחשיבים בגידה. היה לך חלום שהתגשם? היו לי הרבה חלומות. עברת על החוק? אהאה. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? ממ סתם חרקים. הרגת חיה בכוונה? ^ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? חח יכול להיות. גנבת משהו? בקטנטנה. היית ברדיו/ טלוויזיה? ממממ... לא יודעת. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? חח לא ממש אבל עשיתי משהו בסגנון. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא כל כך. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? ממ לא יודעת. בפיות? אולי. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ברור. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ממ כן כי אם אולי זה יעבוד- אז זה יהיה הכי כייף בעולם. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ממ... לא גיבשתי מסקנה סופית בעניין. יש לך חברים הומואים/לסביות? ממ לא יודעת. מי החבר הכי טוב שלך? חח אישי ביותר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראלי הפסיכולוג שלי.
ואם זה לא נחשב אז אבא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? וואו... ממ לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח נראלי יורם וחיים. D: מי החבר שלך? עזבו אותי מהקטע הזה. מי היה האדם האחרון: גם מזה. זהו. :]

unexpectednt

New member
me meow!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? הממ...לא ממש ברצינות...תלשתי שיער מרוב עצבים :) יצאת מהמדינה? יאפי יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? הרבה לא אוהבים קוויאר...ובטח היה פעם משהו אבל לא זוכרת כבר היית מאוהב? לאפ היית על סמים? לאפ שחית בעירום? חחח עדיין לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן...הוצאת לימפות עברת ניתוח? הוצאת לימפות ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? עוד לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? חהחה כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? נראה לך? אני מכונת אכילה מהלכת דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ ...עם חבר שהוא אקס עכשיו.באמת חבל היה על הכסף ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? יאפ ישנת כל היום? יאפ הרגת מישהו? לאפ חשבת שאתה משתגע? כן...חושבת ויודעת..ואני כבר משוגעת נישקת מישהו מאותו מין? יאפ בגדו בך? לאפ היה לך חלום שהתגשם? עדיין לא עברת על החוק? ברור אבל לא נתפסתי :p פגשת מישהו מפורסם? כן...ראיתי בדרך לשנקין את אביב גפן :p הוא נרקאה די ממורמר אבל יותר כמו בן אדם הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא בכוונה גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? עדיין לא אבל ממש רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? חח כן! מזל קשת לנצח! בקסם? כן באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא...כל בן אדם עכשיו עם זקן וקרס בירה נראה כמו סנטה קלאוס ברוחות?כן בפיות?הממ לא ממש במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ממש ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם אבל אבקש אם כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הממ..מתחילים מחזור חיים חדש כמישהו אחר. יש לך חברים הומואים/לסביות?יא מי החבר הכי טוב שלך יש לי כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?הממ..יאנה ...אומר לכם משהו? thought so מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? בלי להסתכן אין טעם לחיים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? me meow me meow memeow eow eow me meow rowr!!! מי החבר שלך?אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הממ...יאנה שוב הכי מעט זמן? מממ אפרת הכי מצחיק? לא יודעית הכי קרוב? יאנה הכי מוזר? חהחה מי לא? הכי חכם? מממ שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת...אל כל אחת שרחוקה ממני ושבצבא :( הכי נחמד? כולן הזמר הכי טוב? זה קשה..לא יודעת.. הכי רועש? cradle of filth האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? קודם נמצא חבר ואז נדבר אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ה זה משנה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לנה על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שתעשו מה שטוב לכם..אם אין זין לחכות עד שלגבר יודלק המנורה על הראש אז תעשו את הצעד הראשון מה הכפת? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: הממ כל אחד והטעם שלו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לנה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לאפ חהחה כן לפעמים פשוט נמעס לענות על כמה שאלות אז דילגתי :p

למעלה