שאלון "כוכבים"...

pitput1

New member
שאלון "כוכבים"...

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? *אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? * איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) *כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? * תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..)

flowers girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? יו.. זה קשה
הייתי משתתפת בפרדייז הוטל ומשתתפת שם פשוט ככה
אולי במקום.. הולי או משו..או השחורה
וגם The Next Top Model
*איי לייייייק ריאליטי*
אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? בארץ
סם הררי (זכה בנער השנה)
פררר
בחו"ל
שיין ווסט
אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? אהמ.. משחקי פיתוי נראה לי, התפקיד של שרה מישל גלר
איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) רעה נראה לי, ומניפולטיבית. טובה זה משעמם
כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? חלאס, נמאס, הבנו את הפואנטה
מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? בארץ
אף אחד
בחו"ל
שיין ווסט
מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? בארץ
אגם רודברג בחו"ל
שרה מישל גלר
מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? מלפנים
תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? בעדדדדד
אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? תצא, תצא
מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..) שחקקקקקקקן

תשובותתתתת ../images/Emo127.gif

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? לא רוצה. *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? לא רוצה. *אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? לא יודעת.. מה שיוצא אני מרוצה חח * איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) רעה. *כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? מצויין!!! *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? אין *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? אין *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? מאחורי הקלעים, אני מעדיפה ככה לפחות... * תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? נגד! *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? מאיפה לי.. חייבת לציין שהיא מדהימה ביופיה!!! *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..) נראה לי במאי...

Piece of Wood

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? להגיש תוכנית? לא נשמע לי טוב במיוחד... *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? חחח...ברור שאליהו, חו"ל!
*אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? איזה שהוא תפקיד בשר הטבעות. * איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) כל אחת מהדמויות זה בטח כייף לשחק, להיות רע נשמע משעשע
*כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? נמאס! הבנו את הפואנטה כבר בפעם הראשונה. *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? אלייז'ה ווד [אליהו]
- חו"ל כמובן. *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? רנה זלווגר [חו"ל] ורייס ווית'רספון [חו"ל]. *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? מלפנים. *תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? נגד *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? בטח תצא הסתומה הזאת... *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..) שחקן ובמאי

pitput1

New member
תשובות שלי

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? להיות כתבת של גיא פינס או מנחה באקזיט :) *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ?שכטר או רז מאירמן(ככה קוראים לו?) בחו"ל? כריס אודונל, בראד פיט *אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים?ובאיזה סרט?בשרק בתור פיונה.. סתם, אני לא שחקנית. * איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..)? טובה, תלוי. *כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? נראה לי שמיצה את עצמו קצת *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ?נתי רביץ,דרור קרן בחו"ל?ברוס וויליס,טום קרוז *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ?יעל אבוקסיס בחו"ל?ג'וליה רוברטס *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? נראה לי מאחור, אבל גם מלפנים זה נחמד רק שיש לי פחד קהל.. * תוכניות ריאליטי: בעד או נגד?בעד *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא?תצא תצא *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?מפיק,(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..)

Eden McFadden

New member
התשובות שליייייייי

אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? להשתתף ב"כוכב נולד" בתור מתמודדת (דרך אגב,אם תהיה עונה 4 אני אגש לבחינות, לעונה השלישית אני לא אגש כי אני בצבא...
אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? בארץ - הראל סקעת
ובחו"ל - בריאן מקפדן (לשעבר מלהקת ווסטלייף)
אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? הייתי בוחרת את התפקיד של הרמיוני גריינג'ר באחד מסרטי "הארי פוטר"
איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) נראה לי דמות טובה
כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? כמה שיותר יותר טוב!!!
מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? בארץ - אין לי מישהו מועדף, בחו"ל - ג'ים קארי
מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? בארץ - אין לי מישהי מועדפת, בחו"ל - ג'וליה רוברטס *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? מלפנים
תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? בעד!
אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? נראה לי שהיא תעדיף לצאת... למרות שאני לא סובלת את כל הסלבריטיז האלה שמשתמטים מהצבא
מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..) שחקן

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? המממ יצפאן, אורחת
לא יודעת שאלה קשה *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? אדוארד נורטון, לא אכפת לי איפה העיקר שזה רק אני והוא
*אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? הממ הייתי רוצה תפקיד חוצה גבולות משהו שבו זמנית מבטא את הקריעה בין שני עולמות וגם את הקריעה בין שלושה עולמות וחצי מימד, משהו שנורא יאתגר אותי, וייתן לי את האפשרות להעריך את כל הטוב בבני אדם עלי עולמות. וברצינות, הייתי רוצה לשחק בסרט ברמה של פייט קלאב:\ בתקווה שהבמאי לא ירשה לי להרוס אותו. * איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) דמות קלה, כנראה. עבודה קשה = לא כיף, עבודה קלה = כיף. *כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? חלאס, התוכנית לא משהו בפני עצמה *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? דה, אדוארד נורטון. הוא מארה"ב. *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? אין. *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? לא יודעת, שניהם נשמעים טוב. * תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? בעד *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? תשאר *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..) ? שחקן קולנוע

jaqui

New member
סקר-סרט

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? נראה לי פרויקט וואי למרות שמכסחים אותם שם עם השיעורים *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? טום קרוז... *אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? כל סרט מצליח ומושקע * איזה דמות הכי כיף לשחק? (רעה,טובה,מניפולטיבית,על טבעית..) רעה *כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? לא משנה לי *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? טום קרוז, טום הנקס *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? זה תלוי * תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? בעד! *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? לא מעניין אותי *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?(שחקן,במאי,מפיק,עורך,מנחה..) שחקן

chompi2

New member
וויי:)

*אם היתה לכם אפשרות לבחור להשתתף\לשחק\להגיש כל תוכנית בטלוויזיה באיזה הייתם בוחרים ובתור מה? המספריים של אדוארד בתור הדמות של וינונה ריידר *אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ? בחו"ל? ג'וני דפ, בחו"ל *אם היתה לכם אפשרות לשחק תפקיד בסרט, באיזה תפקיד הייתם בוחרים? ובאיזה סרט? זה לא כמו שאלה ראשונה? * איזה דמות הכי כיף לשחק? רעה *כוכב נולד 3: מצויין, כמה שיותר יותר טוב, או שאולי -חלאס, נמאס,הבנו את הפואנטה? חרא *מי השחקן האהוב עליכם? בארץ? בחו"ל? ג'וני דפ,שון פן *מי השחקנית האהובה עליכם? בארץ? בחו"ל? אין כזאת *מה עדיף? להיות מאחורי הקלעים או מלפנים? מאחורי * תוכניות ריאליטי: בעד או נגד? בעד כיף לראות אנשים מפגרים *אגם רודברג: תשאר בצבא או תצא מהצבא? פחחח תשבר בצבא המפגרת *מה התפקיד הכי שווה בעולם הטלוויזיה\קולנוע?האיש הרע.

למעלה