שאלון כדורגל

שאלון כדורגל

לרגע פתיחת הליגה הטובה בעולם ולאור הבקשה של הגברת אור אלקס. עשו ג'סטה, תענו על השאלון הזה , כי אח"כ היא תתמודד לבד, תנצח ואז תחפור לי במוח שהיא תותחית בכדורגל. הנה השאלון. הפעם במתכונת הקודמת הפרטית ולא המעוזי"ת: 1.למי שייכת "יד הזהב" המקורית ומאיזה נבחרת הוא ? 2.חלוצי נבחרת ישראל קיבלו לא פעם כינויים: למי שייכים הכינויים הבאים- "ראש הזהב", "סוס עיוור","האוירון" 3.מיהו מלך השערים הישראלי של כל הזמנים? 4.כיצד הוכרע גמר המונדיאל של 1994 ? (מי שיחק מול מי, מי ניצח, כיצד) 5.מה שם חלוץ נבחרת פורטוגל ששמו דומה לשם של חלוץ נבחרת ברזיל ? מה השם הפרטי המבדיל אותו ? 6.איפה נמצאים(בערים) האיצטדיונים הבאים: וסרמיל, האוורווה, הקופסא, טדי, בלומפילר, דוחא והאיצטדיון הלאומי ברמת גן) 7.מי הנבחרת שעלתה "בפוקס" ליורו(גביע אירופה) בעקבות הדחה של נבחרת אחרת, וקטפה את הגביע ? [בונוס-מי היה השוער שלה?] 8.כמה פעמים זכתה נבחרת ברזיל במונדיאל ? מתי בפעם האחרונה? 9.אם יש לי בעיטה חופשית והחומה עומדת במרחק חוקי על רחבת ה-16, כמה מטרים מהשער יימצא הכדור ? 10.מי הקבוצה(לא ישראלית) שהדגל שלה הוא לבן עם 2 פסים כחולים ומגן דוד כחול באמצע ? [הערה- זה לאו דווקא דגל רשמי, אלא יותר סמל של אוהדים] 11.אחד הדרמות בגמרי ליגת אלפות שייכות ל-2 קבוצות. עד דקה 89 קבוצה א' הובילה 1:0, אך בסוף המשחק נגמר 2:1 לטובת קבוצה ב' במהפך של 3 דקות. מי היו 2 הקבוצות האלו ? 12.כמה שופטיים קיימים במשחק כדורגל על פי החוקים החדשים? 13.מה ההבדל בין "הארכה רגילה" ל"גול כסף" או ל"שער זהב" ? 14.מדוע 5 משחקני נבחרת ישראל כמעט לא תפקדו במשחק ההצלבה של ישראל-דנמרק על עלייה למונדיאל ? 15.מיהו "הכדורגלן ממרמורק" שהפך ל"מלך הזמר הים התיכוני" ? (הערה-אבי טנגה הוא דמות מ"ארץ נהדרת" ואינו התשובה הנכונה) 16.כמה פעמים זכתה אימפריית הכדורגל של "הפועל לוד" בתואר כלשהו ? (גביע/אליפות) [בונוס-מי היו מאמן/ים שהביא/ו את התואר/תארים?] 17.מיהו הישראלי הראשון ששיחק בקבוצה ספרדית ? איזו קבוצה ? 18.אחת מהבדיחות של ארץ נהדרת בקמפיין הקודם של הנבחרת(עם אברהם גרנט) על עלייה למונדיאל היה:"בזכות הערבים אנחנו עוד נגיע לגרמניה". על איזה ערבים מדובר ? [בונוס- על מה מדובר בדיוק!!] 19.מיהו חבר הכנסת שהיה יו"ר בית"ר ירושלים ? 20.מיהי הקבוצה המכונה "הגברת הזקנה" ? מאיזה מדינה היא ? 21.מיהו השדרן שנכנס לפנתיאון הציטוטים עם הציטוט "ככה לא בונים חומה"? למה זה הפך ביטוי כל כך נפוץ ? 22.באחד מן המשחקים של ישראל במוקדמות המונדיאל היא עשתה סנסציה כל כך מטורפת שגרמה למאיר איינשטיין,שדר ערוץ 1 ששידר את המשחק להיות צרוד. נגד מי היה המשחק ומה הייתה התוצאה הסופית? 23.דרום אמריקה היא יבשת מטורפות שגם הוציאה 2 "שוערים משוגעים": זינוקים מפגרים, כדרורים, בועטים בעיטות חופשיות וקרנות וכד'. אחד מהם הוא שוער נבחרת קולומביה לשעבר והשנייה שוער נבחרת פרגאווי לשעבר. ציין שם של אחד מהם. [בונוס-ציין את השני] 24. מיהו הקשר הוולשי של מנצ'סטר יונייטד ? 25. אם עברתי שבוע מטורף שבו ביקרתי באנלפילד, אולד טראפורד, סטמפורד ברידג' - איזה קבוצות בטוח ראיתי ??

who is this

New member
שלי..

1.למי שייכת "יד הזהב" המקורית ומאיזה נבחרת הוא ? דייגו ארמנדו מראדונה מונדיאל 1986 ארגנטינה-אנגליה. ארגנטינה 2.חלוצי נבחרת ישראל קיבלו לא פעם כינויים: למי שייכים הכינויים הבאים- "ראש הזהב", "סוס עיוור","האוירון" ראש הזהב זה אלי דירקס האוירון אלון מזרחי 3.מיהו מלך השערים הישראלי של כל הזמנים? אלון מזרחי, השחקן הפעיל עם הכי הרבה שערים הוא אבי נימני והוא מקום שלישי בכללי 4.כיצד הוכרע גמר המונדיאל של 1994 ? (מי שיחק מול מי, מי ניצח, כיצד) 5.מה שם חלוץ נבחרת פורטוגל ששמו דומה לשם של חלוץ נבחרת ברזיל ? מה השם הפרטי המבדיל אותו ? רונאלדו. כריסטיאנו רונאלדו והוא לא חלוץ, הוא קשר 6.איפה נמצאים(בערים) האיצטדיונים הבאים: וסרמיל, האוורווה, הקופסא, טדי, בלומפילר, דוחא והאיצטדיון הלאומי ברמת גן) באר שבע, פתח תקווה, נתניה, ירושלים, יפו, דוחא, רמת גן 7.מי הנבחרת שעלתה "בפוקס" ליורו(גביע אירופה) בעקבות הדחה של נבחרת אחרת, וקטפה את הגביע ? [בונוס-מי היה השוער שלה?] נראה לי דנמרק בנשות ה90 או 92 או 96 ושמייכל השוער 8.כמה פעמים זכתה נבחרת ברזיל במונדיאל ? מתי בפעם האחרונה? 5, 2002 9.אם יש לי בעיטה חופשית והחומה עומדת במרחק חוקי על רחבת ה-16, כמה מטרים מהשער יימצא הכדור ? 25 מטר 10.מי הקבוצה(לא ישראלית) שהדגל שלה הוא לבן עם 2 פסים כחולים ומגן דוד כחול באמצע ? [הערה- זה לאו דווקא דגל רשמי, אלא יותר סמל של אוהדים] 11.אחד הדרמות בגמרי ליגת אלפות שייכות ל-2 קבוצות. עד דקה 89 קבוצה א' הובילה 1:0, אך בסוף המשחק נגמר 2:1 לטובת קבוצה ב' במהפך של 3 דקות. מי היו 2 הקבוצות האלו ? מנצסטר יונייטד באריין מינכן 1998 שרינגאהם וסליסאר הבקיעו אחרי שתי קנות בתוספת הזמן 12.כמה שופטיים קיימים במשחק כדורגל על פי החוקים החדשים? 4 ראשי, שני קוונים ושפוט רביעי 13.מה ההבדל בין "הארכה רגילה" ל"גול כסף" או ל"שער זהב" ? הארכה רגילה זה 30 דקות, גול זהב זה עד שקבוצה מבקיעה ושער כסף זה אם קבוצה מבקיעה יש לקבוצה השניה עד סוף המחצית של הארכה או עד סופה (תלוי מתי הובקע הגול) להשוות. 14.מדוע 5 משחקני נבחרת ישראל כמעט לא תפקדו במשחק ההצלבה של ישראל-דנמרק על עלייה למונדיאל ? פרשת נערות הליווי 15.מיהו "הכדורגלן ממרמורק" שהפך ל"מלך הזמר הים התיכוני" ? (הערה-אבי טנגה הוא דמות מ"ארץ נהדרת" ואינו התשובה הנכונה) אייל גולן 16.כמה פעמים זכתה אימפריית הכדורגל של "הפועל לוד" בתואר כלשהו ? (גביע/אליפות) [בונוס-מי היו מאמן/ים שהביא/ו את התואר/תארים?] נראה לי פעמיים בשנות השישים ככה 17.מיהו הישראלי הראשון ששיחק בקבוצה ספרדית ? איזו קבוצה ? חיים רביבו, סלטה ויגו 18.אחת מהבדיחות של ארץ נהדרת בקמפיין הקודם של הנבחרת(עם אברהם גרנט) על עלייה למונדיאל היה:"בזכות הערבים אנחנו עוד נגיע לגרמניה". על איזה ערבים מדובר ? [בונוס- על מה מדובר בדיוק!!] עבאס סואן שהשווה נגד אירלנד ברמת גן אחרי שעלה מהספסל בתוספת הזמן, וואליד באדיר שהשווה נגד צרפת גם ברמת גן 19.מיהו חבר הכנסת שהיה יו"ר בית"ר ירושלים ? 20.מיהי הקבוצה המכונה "הגברת הזקנה" ? מאיזה מדינה היא ? יובנטוס, איטליה 21.מיהו השדרן שנכנס לפנתיאון הציטוטים עם הציטוט "ככה לא בונים חומה"? למה זה הפך ביטוי כל כך נפוץ ? יורם ארבל, ישראל נגד אוסטרליה שהיה כדור חופשי לאוסטרליה והחומה לא עמדה טוב וקיבלנו גול. כי ישראלים לא יודעים לבנות חומה (ראה גדר ההפרדה) 22.באחד מן המשחקים של ישראל במוקדמות המונדיאל היא עשתה סנסציה כל כך מטורפת שגרמה למאיר איינשטיין,שדר ערוץ 1 ששידר את המשחק להיות צרוד. נגד מי היה המשחק ומה הייתה התוצאה הסופית? 23.דרום אמריקה היא יבשת מטורפות שגם הוציאה 2 "שוערים משוגעים": זינוקים מפגרים, כדרורים, בועטים בעיטות חופשיות וקרנות וכד'. אחד מהם הוא שוער נבחרת קולומביה לשעבר והשנייה שוער נבחרת פרגאווי לשעבר. ציין שם של אחד מהם. חוזה לואיס צילבארט מקולמוביה אני לא זוכר [בונוס-ציין את השני] 24. מיהו הקשר הוולשי של מנצ'סטר יונייטד ? ריאן גיגס 25. אם עברתי שבוע מטורף שבו ביקרתי באנלפילד, אולד טראפורד, סטמפורד ברידג' - איזה קבוצות בטוח ראיתי ?? ליברפול, מנצסטר יונייטד, צלסי

../images/Emo12.gif

בחיים לא אמרתי לך שאני תותחית בכדורגל. רק אמרתי שבינתיים אני היחידה שלא המציאה דברים בשאלה על ליגת האלופות בשאלון שלך.. 1.למי שייכת "יד הזהב" המקורית ומאיזה נבחרת הוא ? מראדונה, ארגנטינה. 2.חלוצי נבחרת ישראל קיבלו לא פעם כינויים: למי שייכים הכינויים הבאים- "ראש הזהב", "סוס עיוור","האוירון" ראש הזהב-נחום סטלמך, הסוס העיוור אין לי מושג, האווירון- אלון מזרחי. 3.מיהו מלך השערים הישראלי של כל הזמנים? אלון מזרחי דהה 4.כיצד הוכרע גמר המונדיאל של 1994 ? (מי שיחק מול מי, מי ניצח, כיצד) ברזיל-איטליה.. ברזיל ניצחה בפנדלים. 5.מה שם חלוץ נבחרת פורטוגל ששמו דומה לשם של חלוץ נבחרת ברזיל ? מה השם הפרטי המבדיל אותו ? לא יודעת.. 6.איפה נמצאים(בערים) האיצטדיונים הבאים: וסרמיל, האוורווה, הקופסא, טדי, בלומפילר, דוחא והאיצטדיון הלאומי ברמת גן) וסרמיל- ב"ש, האוורוה- פ"ת, הקופסא-נתניה, טדי- ירושלים, בלומפילד- ת"א, דוחא- סכנין, האיצטדיון הלאומי-ר"ג. 7.מי הנבחרת שעלתה "בפוקס" ליורו(גביע אירופה) בעקבות הדחה של נבחרת אחרת, וקטפה את הגביע ? [בונוס-מי היה השוער שלה?] 8.כמה פעמים זכתה נבחרת ברזיל במונדיאל ? מתי בפעם האחרונה? 5 פעמים, פעם אחרונה ב2002 9.אם יש לי בעיטה חופשית והחומה עומדת במרחק חוקי על רחבת ה-16, כמה מטרים מהשער יימצא הכדור ? 25 מטר. חח מזה שאלות של חיבור וחיסור? 10.מי הקבוצה(לא ישראלית) שהדגל שלה הוא לבן עם 2 פסים כחולים ומגן דוד כחול באמצע ? [הערה- זה לאו דווקא דגל רשמי, אלא יותר סמל של אוהדים] 11.אחד הדרמות בגמרי ליגת אלפות שייכות ל-2 קבוצות. עד דקה 89 קבוצה א' הובילה 1:0, אך בסוף המשחק נגמר 2:1 לטובת קבוצה ב' במהפך של 3 דקות. מי היו 2 הקבוצות האלו ? 12.כמה שופטיים קיימים במשחק כדורגל על פי החוקים החדשים? ניראה לי ש4 13.מה ההבדל בין "הארכה רגילה" ל"גול כסף" או ל"שער זהב" ? הארכזה רגילה זה חצי שעה, שער הזהב זה עד שקבוצה מכניסה גול וגול הכסף אין לי מושג מה זה.. 14.מדוע 5 משחקני נבחרת ישראל כמעט לא תפקדו במשחק ההצלבה של ישראל-דנמרק על עלייה למונדיאל ? נערות ליווי... 15.מיהו "הכדורגלן ממרמורק" שהפך ל"מלך הזמר הים התיכוני" ? (הערה-אבי טנגה הוא דמות מ"ארץ נהדרת" ואינו התשובה הנכונה) אייל גולן 16.כמה פעמים זכתה אימפריית הכדורגל של "הפועל לוד" בתואר כלשהו ? (גביע/אליפות) [בונוס-מי היו מאמן/ים שהביא/ו את התואר/תארים?] אה כי ברור שמה שמעניין אותי זה הפועל לוד.. 17.מיהו הישראלי הראשון ששיחק בקבוצה ספרדית ? איזו קבוצה ? חיים רביבו, סלטה ויגו. 18.אחת מהבדיחות של ארץ נהדרת בקמפיין הקודם של הנבחרת(עם אברהם גרנט) על עלייה למונדיאל היה:"בזכות הערבים אנחנו עוד נגיע לגרמניה". על איזה ערבים מדובר ? [בונוס- על מה מדובר בדיוק!!] 19.מיהו חבר הכנסת שהיה יו"ר בית"ר ירושלים ? 20.מיהי הקבוצה המכונה "הגברת הזקנה" ? מאיזה מדינה היא ? יובה, איטליה. 21.מיהו השדרן שנכנס לפנתיאון הציטוטים עם הציטוט "ככה לא בונים חומה"? למה זה הפך ביטוי כל כך נפוץ ? יורם ארבל, במשחק של ישראל- אוסטרליה. 22.באחד מן המשחקים של ישראל במוקדמות המונדיאל היא עשתה סנסציה כל כך מטורפת שגרמה למאיר איינשטיין,שדר ערוץ 1 ששידר את המשחק להיות צרוד. נגד מי היה המשחק ומה הייתה התוצאה הסופית? 23.דרום אמריקה היא יבשת מטורפות שגם הוציאה 2 "שוערים משוגעים": זינוקים מפגרים, כדרורים, בועטים בעיטות חופשיות וקרנות וכד'. אחד מהם הוא שוער נבחרת קולומביה לשעבר והשנייה שוער נבחרת פרגאווי לשעבר. ציין שם של אחד מהם. [בונוס-ציין את השני] 24. מיהו הקשר הוולשי של מנצ'סטר יונייטד ? ראיין גיגס. 25. אם עברתי שבוע מטורף שבו ביקרתי באנלפילד, אולד טראפורד, סטמפורד ברידג' - איזה קבוצות בטוח ראיתי ?? ליברפול, מנצ'סטר וצ'לסי.

למעלה