שאלון ישרא בלוג

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון ישרא בלוג

איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך? חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)? לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא? מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים? מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך? האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמנית?

ady18

Well-known member
תשובות

איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך? תחתונים חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)?בחוץ תמיד עם רק לפעמים בבית בעיקר אחרי מקלחת לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא?חזיה בגד ותחתון הגינה מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים?תחתונים יותר סקסקים לדברים מיוחדים ואותו דבר לגבי חזיות מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך?אמא לפעמים חברות בעיקר בטילוים האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמנית?לא

coullette

New member
^_^

איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך? התחתונים עם החיפושיות,תחתוני התחרה השחורים. חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)? עם.יש יותר משחק מקדים לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא?בגד בפני עצמו מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים? לבנים מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך? החבר שלי האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמנית? כן

LOOST

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo55.gif

איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך? ספציפית? תחתון תחרה אדום שקסי סקסי
(רק אנשים מיחדים זוכים לראות אותו
)
חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)?בלי
לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא? הוא בגד מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים? סוד
מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך? אנשים מיוחדים
האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמנית? לא

עונה

איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך? תחתונים בוקסר
חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)בה=רור שעם לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא?בגד מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים?רגילים מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך? אני ולפעמים חברות שלי... לא כדאי שתדעו מי עוד
האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמנית?
...... אולי חחח

../images/Emo176.gif

איזה פריט הלבשה תחתונה הוא החביב עלייך?כמה פריטים כבר יש? חזיות - עם או בלי (בנים יכולים להתייחס לתחתונים שלהם בשאלה הזו)?בלי ולרוב אני גם הולכת בלי..בסוף יהיה לי ציצי נופל! לבוש תחתון עבורך הוא בגד בפני עצמו, או אמצעי להגיינה ותו לא?טחח מה יש בארון שלך - הלבשה תחתונה הרפתקנית ומסוגננת או סתם לבנים?חח איזה שאלון מצחיק אממ יש לי סתם חזיות ותחתונים מי רואה אותך בלבוש התחתון שלך?אמא..חברות ופעם ב..גם החבר הנוכחי האם בגדים תחתונים גורמים לך להיות חרמנית?לא

למעלה