שאלון ישן

fireyes

New member
אני לא אבטל אנשים רק כי הם שומעים מוזיקה אחרת

מתכתבים במסנ'ר,או מנגנים על גיטרה...

ShimiChan

New member
אאין לי מה לעשות -___-

גבוה ממך?זה יהיה מפחיד אם הוא יהיה גבוה ממני :X נמוך ממך?אפשרי קוביות בשיניים?לא אכפת מתלבש סטייליסטי?לא משנה מתלבש בסגנון רחוב?לא משנה מתלבש גותי?לאא עיניים כחולות?כן עיניים ירוקות?כן עיניים בצבע דבש?חביב עיניים חומות?חביב שותה אלכוהול?עדיף שלא מעשן?לא :S מרכיב משקפיים?לא אכפת עוסק בספורט?לא אכפת מתקשר רק כדי להגיד היי?כן ^^' מחמיא לך?כן מגלח את הרגליים שלו?OMG לא עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)כל עוד זה לא ערסי אז סבבה עם פירסינגים? איזה?לא אכפת מחייך כשאת נכנסת לחדר?כן P= שיער חום\שחור?לא אכפת שיער שטני?נקודת + -.-' שיער בלונדיני?לא אכפת שיער ג'ינג'י?עדיף שלא איפור?O_O לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון? אה הא D: נאמן?כן מנגן בגיטרה?כןכןכן מנגן בתופים?לא שר?אה הא שומע מוזיקה מזרחית?אוי לא שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?לא אכפת שומע פופ?לא אכפת שומע R&B?לא אכפת שומר סודות?כן מרכל?לפעמים אדיש?לא ממש מספר לך הכל?לא הכל[אני לא רוצה לדעת פירוטים של יום] שרירים?עדיף שהוא יהיה רך P: מצייר יפה?נקודת + צמחוני?לא אפכת טבעוני?לא אכפת שיער ארוך?לא אכפת חרמן?לא אכפת דוגמן?לא אכפת יודע לרקוד?לא אכפת מנשק טוב?לא אכפת P: עשיר?ממש לא אכפת מסודר?לא ממש אכפת הולך מכות?לא! שמן?לא אכפת מחומצן?לא :S מתכתב ב-ICQ כל היום?לא אכפת מתכתב במסנג'ר כל היום?לא אכפת מתכתב ב-SMS כל היום?לא אכפת מדבר בטלפון כל היום?לא אכפת מדבר בסקייפי כל היום?לא אכפת זה שאלון כזה שטחי.

חחח

גבוה ממך?
נמוך ממך?|
קוביות בשיניים?
מתלבש סטייליסטי?
מתלבש בסגנון רחוב?
מתלבש גותי?
עיניים כחולות?
עיניים ירוקות?
עיניים בצבע דבש?
עיניים חומות?
שותה אלכוהול?
מעשן?
מרכיב משקפיים?
עוסק בספורט?
(אבל לא יותר מדי) מתקשר רק כדי להגיד היי?
מחמיא לך?
מגלח את הרגליים שלו?
עונד תכשיטים? (שרשראות/צמידים/טבעות)
עם פירסינגים? איזה?
מחייך כשאת נכנסת לחדר?
שיער חום\שחור?
שיער שטני?
שיער בלונדיני?
שיער ג'ינג'י?
איפור?
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?
נאמן?
מנגן בגיטרה?
מנגן בתופים?
שר?
שומע מוזיקה מזרחית?
X| (איכככס בבונים) שומע פאנק/רוק/אימו/דומיהם?
שומע פופ?
שומע R&B?
שומר סודות?
מרכל?
אדיש?
מספר לך הכל?שיהיה פתוח, אבל שלא יספר לי הההההההההההההכל שרירים?לא יותר מדי (ז"א אולי טיפה ביידים) מצייר יפה?
צמחוני?
טבעוני?
שיער ארוך?
חרמן?
|
דוגמן?
|
X|
יודע לרקוד?
מנשק טוב?
עשיר?
הולך מכות?