שאלון ירמי..

N o l o g o

New member
שאלון ירמי..../images/Emo156.gif

[כי בזמן האחרון אין הרבה קשר למשא הפורום..]
אם ירמי היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה?
נראה לכם שירמי יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים?
למה אתם כל כך נהנים בהופעות של ירמי?
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? [כל הזכויות שמורות לפורום אביתר בנאי..אז מה אם אני גנבת חח]

Lola 14

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אם ירמי היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? הוו, ירמי? נראה לי שהתם הכי מתאים לו. "ילד תם , רד לים..." :) נראה לכם שירמי יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? בהחלט! למה אתם כל כך נהנים בהופעות של ירמי?
נהנים? הלוואי שהייתי יכולה להנות בהן.. אבל , אבל קודם שאני אלך לאחת ): אני רק בת 13 וחצי ועוד גרה בחור בנגב שלא קרוב בכלל למרכז [ששם בד"רכ יש את ההופעות...] אני במאמצים לשכנע את אמא לתת לי לסוע פעם אחת ... אבל אין לי עם מי לסוע וגם אין לי קרובים במרכז שאני אוכל לישון אצלם אחר כך )): אבל אני עוד אלך להופעה שלו. אתם לא יודעים עד כמה אני חולמת על זה. בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? "בוקר טוב" אני חושבת שהוא הכי אהוב עליי מבין הארבעה [למרות שכולם מדהימים]. פשוט יש בו נדמה לי הכי הרבה שירים משמחים, ומקפיצים ומטורפים כאלה כמו שרק ירמי יכול לעשות :) מתנה לחג נפלאה. אני חושבת :) יומטוב פורום יקר! דרך אגב- מה לגבי המפגש?..

N o l o g o

New member
אתמול דפנה ואני דיברנו על זה..

והיא חוזרת שבוע הבא הביתה [=)] והיא תארגן את זה, כי אני קצת נכנעתי מהתאריכים האלה..=/

אלכסהה

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אם ירמי היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה
תם
למה
כי הוא נראה כ"כ תמים חח... ויש לו גם שיר ילד תם!
נראה לכם שירמי יכול להיות דיקטטור כמו פרעה
נאמר, לפתוח חברת תקליטים?
למה לא, בכיפ שלו. הוא כזה בנאדם טוב! =)
למה אתם כל כך נהנים בהופעות של ירמי
כל ההוואי של ההופעות, והאנרגיות שלו.. פשוט מדהים!
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם
בוקר טוב
האלבום הכי טוב.

עונה נה נה נה../images/Emo194.gif

אם ירמי היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? חחחחחח הרשע!!
כי יש לו לוק כזה
נראה לכם שירמי יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח בטח! למה אתם כל כך נהנים בהופעות של ירמי? מלא אנרגיות! הוא קופץ שר עושה הכל בתזוזה
בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? של ירמי- 'בוקר טוב' לא של ירמי פורטיסחוף -'על המשמרת' או הדגנחש-'בעזרת הג'אם'

עונה

אם ירמי היה אחד מהבנים (חכם, רשע, תם וזה שלא יודע לשאול)- מי הוא היה? למה? - חכם . כי כל פעם שראיתי את ירמי [שיכור או לא] יש לו איזה משהו חכם להגיד. נראה לכם שירמי יכול להיות דיקטטור כמו פרעה? נאמר, לפתוח חברת תקליטים? - יכול . השאלה אם זה מה שיביא לו סיפוק .. למה אתם כל כך נהנים בהופעות של ירמי? - מאנרגיות שלו על הבמה, מהדיבורים שבין השירים, מהשירים, מלדקלם כל מילה ומילה ולחשוב לעצמי "בונאה, הבנאדם הזה מוכשר" ובכלל..להוציא אנרגיות עם שירים מדהימים ובנאדם אפילו עוד יותר מדהים .. בתור מתנה לחג - איזה אלבום הייתם נותנים ליקיריכם? - האחרון של ירמי "הזמן האבוד" כי אני חושבת שהוא מדבר הכי טוב על מערכות יחסים.. וגם כי יש שם את רוב השירים שאני אוהבת [:

למעלה