שאלון ילדות

Sky F

New member
אני../images/Emo6.gif

שם: גיל: 18 מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות פסיכולוגית באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? ברביות בעיקר.. מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? גברת פלפלת, בימבה.. מה הייתה המילה הראשונה שלך? אבא אני משערת.. מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? בגיל שנתיים התגלגלתי במדרגות (וגם נראיתי כמו כדור..חח) איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלפתתת..
וגם הופה היי איך היית נרדם שהיית קטן? עם מוצץ ובובה של קוואלה..

../images/Emo95.gif

שם: דרי גיל: 17 + מה היה החלום שלך שהיית קטן? להיות גדולה?
באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן? ברביות
מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן? בולי איש השלג,דרדסים ואני בטוחה שעוד כמה שאני לא זוכרת... מה הייתה המילה הראשונה שלך? דודי
מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך? הפעם הראשונה שהסתכלתי במראה... איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? כבר לא זוכרת..חחח איך היית נרדם שהיית קטן? עם אצבע בפה

B o o b a

New member
יווו זה כייףף

שם:ויקה גיל:16 מה היה החלום שלך שהיית קטן?להיות אלופת העולם בהכל.. באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?באלופות עולם.. מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?מממ...לא ראיתי כל כך טלוויזיה אבל ממ...גינת ההפתעות .המחסן של כאילו.מרקו. מה הייתה המילה הראשונה שלך?תי (סבתי) מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?בארצות הברית עמדתי ליד פח ויצא משם יצור ירוק מסדרת טלוויזיה(מוכר כזה ) כזאת והיה לי 4 סוכריות ביד והם השאירו לי צבע על היד.. איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן?"אדון שוקו" איך היית נרדם שהיית קטן?אמא.. סיפור..חלב חם..חח

PeaceWarrior

New member
תשובה

שם:דניאל גיל:16.5 מה היה החלום שלך שהיית קטן?לא לגדול באיזה משחקים היית משחק שהיית קטן?כדורגל הרבה מאוד זה גם תלוי לאיזה גיל הכוונה בקטן מה התוכנית טלויזיה שהכי אהבת לראות שהיית קטן?דרדרסים ומומינים מה הייתה המילה הראשונה שלך?רק אמא יודעת מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?אני לא זוכר מה הכי חזק אני זוכר רק שהראשון היה כשראיתי סרט בטלויזיה עם אנשים שגרים בפחים איזה שיר הכי אהבת שהיית קטן? לא זוכר איך היית נרדם שהיית קטן?מקופל לצד ימין עם הידיים מוצמדות ומתחת לראש

למעלה