שאלון יומי

שאלון יומי

מהי יום הכי אהוב עליכם: מהי יום הכי שנוא עליכם: מה יש לכם סלפר היום: קניתם משו חדש יום: מהי סרט של יום שהכי אהבת: מהי שיר שהיום הכי אהבת:,

אני עונהה בנתיים

מהי יום הכי אהוב עליכם:הממ שישי מהי יום הכי שנוא עליכם:הממ לא יודעת מה יש לכם לספר היום:הממ כלום אין חדש קניתם משו חדש יום:הממ לא ממש מהי סרט של יום שהכי אהבת:סדרה יותר נכון ח'ברה טובים שיהיה גם ילדות רעות מהי שיר שהיום הכי אהבת:,רק מזרחית

orianush

New member
בשעה כזאת הולכים לבית ספר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סחטיין עלייך אני מתחילה מחר בעשרים ל8.. או 7 ועשרים אני לא סגורה על זה חח

חחח כן אני לא קמה בבוקר.. ../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

לא נורא.. העיקר יש לי איך להגיע לביצפר.. אז מושכים תזמן..

SAPIROS5

New member
עונהה

מהו יום הכי אהוב עליכם:אמממ שישי כי יום אחרי זה אין בית ספר חחח מהי יום הכי שנוא עליכם:ראשון כי זה אחרי יום שבת מה יש לכם לספר היום:אממ אין קניתם משו חדש יום:עדיין לא..חח מהי סרט של יום שהכי אהבת:אין מהי שיר שהיום הכי אהבת:הוזה אותך מולי-אייל גולן

orianush

New member
אני..

מהי יום הכי אהוב עליכם: אממ.. נראה לי חמישי מהי יום הכי שנוא עליכם: שני מה יש לכם סלפר היום: היום הצתלמנו לתמונת מחזור
קניתם משו חדש יום: לא מהי סרט של יום שהכי אהבת: לא ראיתי היום סרטים מהי שיר שהיום הכי אהבת:, אבא- שלומי שבת

עונהנהנהנה.. ../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

מהי יום הכי אהוב עליכם: היום חח היה כל כך כייף היום
חח בכללי יום חמישי בלילה.. מהי יום הכי שנוא עליכם: ממממ שלישי מה יש לכם לספר היום: אמממ חזרתי עכשיו מנתניה.. קניתי חולצות מזה יפות
קניתם משו חדש יום: חחחח תשובה למעלה מהי סרט של יום שהכי אהבת: לאדעת אבל היום ניגמרת הסידרה שלי "תשוקת הנצים"
מהי שיר שהיום הכי אהבת: נאמממ Evanescence - Bring Me To Life

למעלה