שאלון יום פעילות.

שאלון יום פעילות.

שם: שכבה: סניף: תפקיד: איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: שילמתם כבר דמי בוגר? האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

עונה../images/Emo13.gif

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי תפקיד:מדרכית ד' איך עבר יום הפעילות?אחלה באיזה שעה הגעת לסניף?14:16 באיזה שעה עזבת את הסניף?בערך ב8 כמה חניכים היו היום בסניף?=\לא יודעת אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:טקס רבין כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:אממ לא יודעת.... שילמתם כבר דמי בוגר?אין בסניף האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?לא נראה לי... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד' כמה חניכים הגיעו?7 כמה נרשמו לסניף?בנתיים לא נרשמו בסניף איזו פעולה העברתם?חופש הבטוי+רצח רבין מה היה בפעולה?כל מיני איך היא עברה?אחלה! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?השאלון ברחוב... הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה---- נהנהתם בפעולה?אפשר להגיד
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):בהודעה הבאה... משהו להוסיף:ראשון מערב היה כיף אתמול!!(168 תמונות אצלי לכל מי שרוצה
)

אני אני אני

שם:שירלי שכבה:שמינית סניף:בת ים(ראשון מערב נילי ונעלה) תפקיד:מדריכת ד'+מזכירה איך עבר יום הפעילות?כייייייייייייייייייייייייף באיזה שעה הגעת לסניף?2 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?8? כמה חניכים היו היום בסניף?20+ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:חיקוי של בוגר מהסניף:"אני לא יכול להופיע בטקס שירלי בתגובה:למה,מה קרה? בוגר:הלשון שלי כחולה....XD כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 כי אילון לא ישב איתי על המנילה אייקון שמתאר את יום הפעילות: יש מלאאאאא =\ בהתחלת יום פעילות... :) באמצע... =]]] בסוף... הבוגר של יום הפעילות: אמממממ אני?חחחחחחחחאו קובי עם היציאה המגניבה שילמתם כבר דמי בוגר?לא האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?כן מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ד כמה חניכים הגיעו?4 כמה נרשמו לסניף2 איזו פעולה העברתם?איה העבירה להם כי אני הייתי עסוקה עם הטקס מה היה בפעולה?דמוקרטיה איך היא עברה?ככה ככה החניכות הגיעו ב-5 בערך במקום ב-4 וחציולקחתי לה חלק מהקבוצה לטקס...עשינו קטע עם חניכים. צרפו את הפעולה אם היא במחשב היא במייל. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?לא העברתי הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):נופר מנילי תביא לנו:) משהו להוסיף: סניף ראשון מערב אני אוהבת אתכם! סניף נילי נשמוווווווות!

yaelula94

New member
יומ''פ

שם:יעלל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכת ו' איך עבר יום הפעילות?בסיידר גמור באיזה שעה הגעת לסניף?2 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?7 וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?משו כמו 30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: לא זוכרת כל כך כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:אממ.. אממ.. ויקויק שילמתם כבר דמי בוגר?אין אצלנו דמי בוגר האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?וואלה לא מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?8 כמה נרשמו לסניף?עוד לא פתחנו הרשמה איזו פעולה העברתם?חופש הביטוי וייצחק רבין מה היה בפעולה?פעולה איך היא עברה?בסדר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש?לאא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?איכשהו תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):כולן אצל מלכי משהו להוסיף: ראשון מערבב, סניף נילי אוהב אותכם הכי בעולם כולוווווווו ואני הכי

yaelula94

New member
יומ''פ

שם:יעלל שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד:מדריכת ו' איך עבר יום הפעילות?בסיידר גמור באיזה שעה הגעת לסניף?2 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?7 וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?משו כמו 30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: לא זוכרת כל כך כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:אממ.. אממ.. ויקויק שילמתם כבר דמי בוגר?אין אצלנו דמי בוגר האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?וואלה לא מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ו' כמה חניכים הגיעו?8 כמה נרשמו לסניף?עוד לא פתחנו הרשמה איזו פעולה העברתם?חופש הביטוי וייצחק רבין מה היה בפעולה?פעולה איך היא עברה?בסדר צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש?לאא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?איכשהו תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):כולן אצל מלכי משהו להוסיף: ראשון מערבב, סניף נילי אוהב אותכם הכי בעולם כולוווווווו ואני הכי

5may5

New member
../images/Emo9.gifאחרי שנים שלא הייתי כאן...

שם: מאי חנינא שכבה: שמיניות או לא להיות!!! כן להיות =] ((מישו יודע מתי מתחילות פעולות....???)) סניף: רמת עמידר תפקיד: רכזת שכבה ז' איך עבר יום הפעילות? מדהים! באיזה שעה הגעת לסניף? 4 ומשהו.. באיזה שעה עזבת את הסניף? רבע לתשעעעע.. כמה חניכים היו היום בסניף? 70...!!!!! אושר++++++ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: יום הולדת לרכזת הטכני שלנו הגר וטקס רבין כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: הגריי שילמתם כבר דמי בוגר? בהחלט! האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מממ..לא שידוע לי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? -- כמה חניכים הגיעו? -- כמה נרשמו לסניף? -- איזו פעולה העברתם? -- מה היה בפעולה? -- איך היא עברה? -- צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? -- הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: עמידר אימפריה! ראיתם היום את חלק מהפעמונ"ש בטלויזיה?!

5may5

New member
../images/Emo9.gifאחרי שנים שלא הייתי כאן...

שם: מאי חנינא שכבה: שמיניות או לא להיות!!! כן להיות =] ((מישו יודע מתי מתחילות פעולות....???)) סניף: רמת עמידר תפקיד: רכזת שכבה ז' איך עבר יום הפעילות? מדהים! באיזה שעה הגעת לסניף? 4 ומשהו.. באיזה שעה עזבת את הסניף? רבע לתשעעעע.. כמה חניכים היו היום בסניף? 70...!!!!! אושר++++++ אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: יום הולדת לרכזת הטכני שלנו הגר וטקס רבין כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: הגריי שילמתם כבר דמי בוגר? בהחלט! האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? מממ..לא שידוע לי מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? -- כמה חניכים הגיעו? -- כמה נרשמו לסניף? -- איזו פעולה העברתם? -- מה היה בפעולה? -- איך היא עברה? -- צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? -- הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: עמידר אימפריה! ראיתם היום את חלק מהפעמונ"ש בטלויזיה?!

Galla2

New member
עונה גם אבל על יומ"פ בשישי

שם:גל שכבה:שביעיותת סניף:גדרה תפקיד:מדריכת ח' איך עבר יום הפעילות?היה נחמד באיזה שעה הגעת לסניף?1 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף?בערך 6 בטח כמה חניכים היו היום בסניף?הרבה..משהו כמו 200 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:טקס רבין כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:*נר* הבוגר של יום הפעילות:לא יודעת שילמתם כבר דמי בוגר?כן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב?כןןן שבוע הבא(:) מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ח כמה חניכים הגיעו?20 כמה נרשמו לסניף?אני עוד לא ממש סגורה על זה..אבל בוודאות 11 נרשמו איזו פעולה העברתם?גבולות המחאה-בהקשר לרצח רבין מה היה בפעולה?אני אצרך אותה לפה איך היא עברה?עברה סבבה צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את הריבועים חח הבאתם מושמוש?לא במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?כן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

Retama

New member
יומ"פ משישי ../images/Emo9.gif

שם: רותם שכבה: שישיסטית סניף: חדרה תפקיד: מדריכה ג' איך עבר יום הפעילות? בסדר גמור באיזה שעה הגעת לסניף? 2 וחצי (וסיימתי בי"ס רק ב2!) באיזה שעה עזבת את הסניף? בערך 5 וחצי כמה חניכים היו היום בסניף? נראה לי 160 (!) אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: היה הכי מרגיז בעולם, שמי שמדריכה איתי הודיעה לי חצי שעה לפני הפעולה שהיא לא מגיעה לפעולה. אבל היו לי 20 חניכיםםםםםםם אז נהנתי בלעדייה :) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: חנן שילמתם כבר דמי בוגר? מזמן האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? לא מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו? 20!!!!!!!!!
כמה נרשמו לסניף? אממ לא זוכרת איזו פעולה העברתם? אממ זה מורכב, זה היה אמור להיות "קונפליקט" אבל לא יצא ממש לפועל. רוב הזמן סתם שיחקנו מה היה בפעולה? משחקים
איך היא עברה? כיף צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? חחח מלך התנועות הבאתם מושמוש? כן! במידה וכן- צרפו תמונה: אין לי נהנהתם בפעולה? מאד תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: להדריך לבד זה בסט :)

עונה- בשביל פלדמן. D:

שם: נועה. שכבה: שביעיות.
סניף: ראשון עמרב. תפקיד: מדריכה. איך עבר יום הפעילות? חביב ביותר! ^^ באיזה שעה הגעת לסניף? ממ... 14:55 בערך. באיזה שעה עזבת את הסניף? פלדמן? מתי נטשנו? ממ... סביבות.. 21:30? כמה חניכים היו היום בסניף? לא הרבה.
בערך 20? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: טקס יום הזיכרון ליצחק רבין.דה. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: לא אהבת לקטלג.
נהנתי מאוד. זה מספיק. ^^ אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: שירפ- אין כמו שיחת איתה בסוף היום. וגם שירלי על הטקס.
שילמתם כבר דמי בוגר? לא. האם אתם מתכננים טיול סניפי לזמן הקרוב? כן, כנראה ב- 17.10.. ללטרון? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח'. כמה חניכים הגיעו? 1. כמה נרשמו לסניף? עוד לא נרשמו. איזו פעולה העברתם? פעולת: "יש גיוסי ח' ממש מגניבים. בואו לראות". מה היה בפעולה? נמ. איך היא עברה? מעולה. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. את הגיוסים תקבלו לראות אחריייי שיעשו.
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? - הבאתם מושמוש? לא. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? כן. למה לא? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ספיר מלכי לשלטון. משהו להוסיף: שאלון יום פעילות זה כיפפ. ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
נטשנו קצת אחרי 9, לפני מה שאני זוכרת. ../images/Emo9.gif

ואין עלייך.
באמת שאין.

למעלה