שאלון יום פעילות...

שאלון יום פעילות...

הוא חוזר.... הוא חוזר... הוא חוזר... אז כולנו פתחנו שנה כבר (חסר למי שלא!
). ויחד עם פתיחת השנה, חוזרים שאלוני היום פעילות.. אז באיחור של יום:
שם: שכבה: סניף: תפקיד בסניף: כמה חניכים היו בסניף ביום פעילות הראשון? איך עבר יום הפעילות? מה עשיתם ביום פעילות? נהנהתם? באיזו שעה הגעתם לסניף? באיזו שעה חזרתם מהסניף? אייקון לתיאור היום פעילות? מה אתם מתכננים לפתיחת שנה? יש כבר דיבורים על טיול סוכות? יוצאים לטיול סוכות? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה!! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? משהו נוסף להוסיף:
וזה הכל.

SoulDancer

New member
אני ראשונה! פעם ראשונה שזה קורה נראה לי..חח

שם:יסמין שכבה:שמינית
סניף:נס ציונה !!!=) תפקיד בסניף:רכזת הדרכה צעירה כמה חניכים היו בסניף ביום פעילות הראשון?25 אבל רובם היו חדשים שזה מעולה!!! איך עבר יום הפעילות?בשלום ושלווה
מה עשיתם ביום פעילות?עברתי מפעולה לפעולה ובדקתי שכולם מסתדרים ולקחתי מושמושים ספייר לעצמי כי המדריכים עשו את המושמושים הכי יפים בעולם!=) נהנהתם?כן!=) באיזו שעה הגעתם לסניף?ברבע ל4 ככה.. באיזו שעה חזרתם מהסניף?לקראת 8..חחח אייקון לתיאור היום פעילות?
מה אתם מתכננים לפתיחת שנה?שיבואו חניכים?
יש כבר דיבורים על טיול סוכות?ברורררררררר יוצאים לטיול סוכות?שאלה רטורית אני מקווה..חח טיול סוכות אחרון שלי!!!!!:-S מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה!! איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה? משהו נוסף להוסיף: כן, נס ציונה עושים את הערב תרבויות הכי מגניב בעולם כולם לבואאאא!!!
וזה הכל.

Galla2

New member
עונה פעם ראשונה נראה לי חח

שם: גל שכבה:שביעיות סניף: גדרה תפקיד בסניף: מדריכת ח' כמה חניכים היו בסניף ביום פעילות הראשון?השבוע אני לא יודעת כמה היו אבל שבוע שעבר היה היום פעילות הראשון והיו משהו כמו 200 חניכים..לא סגורה על זה איך עבר יום הפעילות?היה מגניב מה עשיתם ביום פעילות?הדרכתי נהנהתם?מאודד באיזו שעה הגעתם לסניף?10 וחצי בבוקר באיזו שעה חזרתם מהסניף?2 וחצי אייקון לתיאור היום פעילות?:) מה אתם מתכננים לפתיחת שנה?כנס ענקייי שמסכם 70 שנה לסניף גדרה עם מסכת מטורפת וטקס אש מדהים חח יש כבר דיבורים על טיול סוכות?בערך.. יוצאים לטיול סוכות?ברורר מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ח כמה חניכים הגיעו?12..זה מצוייןבשבילנו חח שנה שעברה היו 4 חניכים קבועים.. איזו פעולה העברתם?הכרות בשילוב ראש השנה מה היה בפעולה?חח זה ארוך איך היא עברה?מצויין צרפו את הפעולה!! אני לא בבית..כשאני אהיה בבית אני אעלה אותה איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את הסיום נראה לי הבאתם מושמוש?בטחח- תפוח מסוכר במידה וכן- צרפו תמונה: נהנהתם בפעולה?מאוד משהו נוסף להוסיף: שנה טובה לכולםםםם אגב הפעולה שלנו הייתה ביום רביעי בבוקר..כי בינתיים אין לנו ימי פעילות ביום שלישי, רק בשישי והקדמנו הפעם את היומפעילות בגלל שראש השנה יוצא על שישי..

גלל... איזה כיף שהיו 12 חט'ניקים.

אני רואה שהגיוס עבד. אשמח לראות את הפעולה. ומה הכוונה תפוח מסוכר?

Galla2

New member
חח היה קשה אבל עבד..

שיגענו אותם בשביל שיבואו למכבי חח אבל זה עדיין לא מספיק..לקורס מדריכים יצאו 40 חטניקים מגדרה! אתם תראו חח ותפוח מסוכר זה הדבר הזה שתמיד מוכרים בפסטיגל..נו כזה תפוח שעטוף בקרמל כזה..ממש טעים..שמים אותו על מקל.. וצירפתי את הפעולה במייל

Galla2

New member
לא במייל

פשוט צירפתי את הפעולה חח..לא יודעת למה כתבתי במייל

כמה דברים.

קודם כל ממש אהבתי את הפעולה, קלילה אבל עדיין קשורה לחג. היא נשמעת ממש כייפית, איך עברה? שנית כל.. איך עשית את התפוח המסוכר? לא הבנתי את המשחק של הטופי/סרדינים... את יכולה להסביר?
איך הכנסת פתקים לתוך תמר? מה היו המשימות הכרות? ממש אהבתי את המשחק עם הדבש- איך הלך?
טוב? אשמח לתשובה על השאלות.
והמון בהצלחה!!!!

sappirz

New member
../images/Emo15.gif עוננה (אני מדריכה גם גלל..)

הייתה אחלה פעולה
עברה ממש טוב.. התפוח המסוכר זה המתכון.. בעקרון רועי (השלישי שמדריך עימנו) הכין את זה, אז הוא בדיוק יודע.. משחק הסרדינים- יש חוט ובאמצע אמור להיות סרדין.. בוחרים שני נציגים. כל נציג תופס ספיו קצה-חוט.. אנחנו שואלים את שני הנציגים שאלות על המדריכים, מי שעונה לא נכון- מתקרב עם הפה לעבר הסרדין.. לבסוף הקבוצה שטעתה הכי הרבה תהיה הכי קרובה לסרדין ותצטרך לאכול אותו.. זה מגעילל ככן.. בסוף לא עשינו את המשחק הזה כי לא היה זמן, וגם לא את המשחק עם התמרים. (פשוט פתחנו את התמר והכנסו פתק..) המשחק עם הדבש הלך ממש טוב :) זהו.. אנחנו נמשיך בגיוסים ומקווים לעוד המון ח'ניקים!!

יהה תודה רבה.

אהבתי את המתכון. יפה שהכנתם. כמה כאלו עשיתם... יצא טוב? נראלי אני יודעת מי זה רועי.
חחח.. איזה שאלות שאלתם?
איזה כיףףףף. המון בהצלחה עם החט'ניקים. תעדכנו בהמשך.

sappirz

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo9.gif

חח שמעתי שגם את מדריכת ח'.. ספרי, איך היה לך? היו 20 שיצאו טוב, ו-20 שיצאו מרים.. אז כמובן חילקנו לחניכים את אלו שיצאו טוב. ושאלנו, כל מיני.. על אחים, באיזה כיתות אנחנו (מס' כיתה), ממתי אנחנו ממכבי.. כל השאלות הבנאליות האלו חח

מממ...

הגיוסים לח' היו ממש מעולים, מלא אמרו שיבואו... אבל בא רק אחד, שהוא אח של בוגרת...ככה שהוא אפילו לא בא מהגיוסים. :-\ למרות שבהמשך יהיו לפחות(תתתת) 25 ח'טניקים!!!
מה הכוונה ערב הווי משותף..? של שני הסניפים? נשמע טוב!
איך ידעתם מה יצא טוב ומה לא?

sappirz

New member
../images/Emo15.gif ..

שיהיה לכם המון בהצלחחה (:) כן.. ערב הווי של שני הסניפים.. אתם תתארחו אצלנו או הפוך. נהיה בקשר במשך השנה.. וידענו כי טעמנו את הנגלה הראשונה ויצא מר.. הנגלה השנייה יצאה מתוקה-מתוקה. :)

תודה. ../images/Emo13.gif אזדקק לזה. ../images/Emo3.gif

הרעיון של ערב הווי נשמע מעולה, וכבר עושה לי חשק מטורף. ^^ חחח... אני מכינה לי גם תפוחים כאלה מתישהו.... נשמע טוב. XD

noaelharar

New member
כן, ואז חילקתם לנו את המרים!

ולא היה לנו טעים בכלל בכלל.. והפח של הסניף היה מלאמלא בתפוחים זרוקים שכאלה! גררר.

sappirz

New member
../images/Emo15.gif נפצה אתכם בהמשך ../images/Emo3.gif

ואממ אין לי מושג :S

רועיפ1

New member
מי יפצה אותם? שיגידו תודה שקיבלו!

חצופים! ובסוף ראיתי את התפוחים בפח! אחרי שעות של עבודה!

למעלה