שאלון חשוב

Spooner

New member
שאלון חשוב

1. כמה ניקים יש לך? (כאלה שאת/ה זוכר/ת את הססמא שלהם) - א. עד חמישה ב. מעל חמישה 2. יש כאן כמה אנשים שחשוב להם שיהיה פורום ארכיאולוגיה בתפוז. אם וכאשר תתארגן עצומה/הפגנה האם תוכל/י לעזור? א. כן, בהחלט, עם כל הניקים שלי. ב. כן, בהחלט. עם כל הניקים שיש לי ואני גם אפתח חדשים. 3. איך זה שאין אצלכם שרשורי בוקר טוב ? אם אתם לא יודעים מה זה, זה שרשור שמי שקם ראשון כותב בוקר טוב וכל היום אפשר לענות לו עם בוקר טוב משלכם(המהדרין שמים פרח)? א. כי זה לא ממש חיוני. ב. כי זה לא מעניין. 4. נשיקה למנהלת. ללא הגרלה! כל מי שיענה יקבל קישור לפורום שבו אפשר לראות תמונות(למבוגרים בלבד) של לילי.

דנטל

New member
OMG,ספונר ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. כמה ניקים יש לך? ב. מעל חמישה (חלק לא שלי, אבל אני יודעת את הססמאות שלהם ואין להם בעיה שאשתמש בניק שלהם, כי הם יודעים שזה יעשה אך ורק לשימוש מוצדק) 2. יש כאן כמה אנשים שחשוב להם שיהיה פורום ארכיאולוגיה בתפוז. אם וכאשר תתארגן עצומה/הפגנה האם תוכל/י לעזור? א. כן, בהחלט, עם כל הניקים שלי. (מוזר שאין פורום כזה ולא נראה לי שצריך עצומה מכיוון שלדעתי מאוד בקלות יסכימו לפתוח אותו) 3. איך זה שאין אצלכם שרשורי בוקר טוב? ב. כי זה לא מעניין. (וזה לא קשור לפורום ואני באופן מוחלט מתעבת שרשורים כאלה, כמו שאתה מכיר אותי, וברוב הפורומים שאי פעם ניהלתי לא הייתי מרשה שרשורים כאלה, בגלל שהם לא קשורים, אבל פה אם זה ישורשר לאוף טופיק לא יהיה אכפת לי) 4. נשיקה למנהלת.
ללא הגרלה! כל מי שיענה יקבל קישור לפורום שבו אפשר לראות תמונות (למבוגרים בלבד) של לילי. מספיק להכנס לעולם של לילי בשביל לראות, את הפורום אני מכירה (למרות שלפעמים אני לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון מרוב שרשורי בוקר טוב ושלל שרשורים אחרים שלא קשורים לפורום ולא מענינים בשיט) והתמונות של לילי מאוד לא מענינות אותי, אבל בבקשה לא לשים פה קישורים אל פורומים למבוגרים בלבד. כמעט כולם פה קטינים.

דנטל

New member
אבל זה מוכר לך מפורום שזה מתאים בו

זה פורום שכל המהות שלו היא להיות אוף טופיק. בפורומים בעלי נושא מסוים אפשר שיהיו גם שרשורים חברתיים, אבל מבחינתי אלה צריכים להיות שרשורים איכותיים כמו "פינת היוצר", לדוגמא. בטח שלא הודעות בוקר טוב חסרות מהות.

MispIaced

New member
נמנמ

1. כמה ניקים יש לך? (כאלה שאת/ה זוכר/ת את הססמא שלהם) - א. עד חמישה 2. יש כאן כמה אנשים שחשוב להם שיהיה פורום ארכיאולוגיה בתפוז. אם וכאשר תתארגן עצומה/הפגנה האם תוכל/י לעזור? א. כן, בהחלט, עם כל הניקים שלי. 3. איך זה שאין אצלכם שרשורי בוקר טוב ? אם אתם לא יודעים מה זה, זה שרשור שמי שקם ראשון כותב בוקר טוב וכל היום אפשר לענות לו עם בוקר טוב משלכם(המהדרין שמים פרח)? א. כי זה לא ממש חיוני. 4. נשיקה למנהלת. נמ, טוב ללא הגרלה! כל מי שיענה יקבל קישור לפורום שבו אפשר לראות תמונות(למבוגרים בלבד) של לילי. לא תודה.

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gif

1. כמה ניקים יש לך? (כאלה שאת/ה זוכר/ת את הססמא שלהם) - א. עד חמישה
ב. מעל חמישה 2. יש כאן כמה אנשים שחשוב להם שיהיה פורום ארכיאולוגיה בתפוז. אם וכאשר תתארגן עצומה/הפגנה האם תוכל/י לעזור? א. כן, בהחלט, עם כל הניקים שלי.
.. ב. כן, בהחלט. עם כל הניקים שיש לי ואני גם אפתח חדשים. 3. איך זה שאין אצלכם שרשורי בוקר טוב ? אם אתם לא יודעים מה זה, זה שרשור שמי שקם ראשון כותב בוקר טוב וכל היום אפשר לענות לו עם בוקר טוב משלכם(המהדרין שמים פרח)? א. כי זה לא ממש חיוני.
ב. כי זה לא מעניין.
4. נשיקה למנהלת.- גם ממני! ללא הגרלה! כל מי שיענה יקבל קישור לפורום שבו אפשר לראות תמונות(למבוגרים בלבד) של לילי.- לא צריך, באמת.

../images/Emo15.gifקרר ליייD:

1. כמה ניקים יש לך? (כאלה שאת/ה זוכר/ת את הססמא שלהם) - א. עד חמישה ב. מעל חמישה 2. יש כאן כמה אנשים שחשוב להם שיהיה פורום ארכיאולוגיה בתפוז. אם וכאשר תתארגן עצומה/הפגנה האם תוכל/י לעזור? א. כן, בהחלט, עם כל הניקים שלי. ב. כן, בהחלט. עם כל הניקים שיש לי ואני גם אפתח חדשים. 3. איך זה שאין אצלכם שרשורי בוקר טוב ? אם אתם לא יודעים מה זה, זה שרשור שמי שקם ראשון כותב בוקר טוב וכל היום אפשר לענות לו עם בוקר טוב משלכם(המהדרין שמים פרח)? גם וגםD: א. כי זה לא ממש חיוני. ב. כי זה לא מעניין. 4. נשיקה למנהלת. טובDD: ללא הגרלה! כל מי שיענה יקבל קישור לפורום שבו אפשר לראות תמונות(למבוגרים בלבד) של לילי. תודה אבל לא תודה ^^.

למעלה