שאלון! חשוב מאוד

B A M B O

New member
שאלון! חשוב מאוד

אהלן שמיניסטים.. יש לי כמה שאלות אליכם שמי שיש לו כח שיענה.. 1. האם אתם שותים אלכוהול? 2. אם כן, באיזו תדירות? 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד?

עוננה~!... חשוב חשוב!!

1. האם אתם שותים אלכוהול? אכן כן!!!! 2. אם כן, באיזו תדירות? כל שבוע.. לפעמים קצת באמצע שבוע 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? בילוי, וסתם לכיף לפעמים עם החברים 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול ? בנתיים אני עם מלווה.. אבל אני בחיים לא אחשוב על זה אפילו! 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? ברור!!.... זה ממש לא משחק 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא לא הייתי מעורבת אבל מסביבי קרו הרבה 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? מסוכן מאוד מאוד!! 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? עליתי פעם אחת ומאז לא עולה יותררר!! 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? אצלנו אין נהג תורן כי זה אילת! יורדים ועולים במוניות!!! 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? לא טוב בכלל!! עזבו שטויות.. בשביל זה יש מוניות... חחחח משפט של החבר'ה...

H i L a L u S

New member
עונההההה../images/Emo3.gif

1. האם אתם שותים אלכוהול?לא 2. אם כן, באיזו תדירות?אלאלאלא 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?)לא טעיםםםםםםםםםםם 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)?נוהגת,תחת השפעת קולה ! 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול?שאלה רטורית. 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול?חלילה. 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד)הכי מסוכן שבעולם 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור?ברור שלא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'?אני או החבר
10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד?צעירים ונהיגה סבבה,אלכוהול-יאק:)

n0 id3a

New member
עונה, אם כ"כ לחוץ :X

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן 2. אם כן, באיזו תדירות? פעם/יים בחודש [מעתה והלאה
] 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) כיף
4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? לא 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? כן 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? ----- 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? ב"ע ירקון.

cheerios

New member
רק בגלל שזה חשוב מאוד

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן 2. אם כן, באיזו תדירות? לעתים רחוקות 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) לכיף 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? לא 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? בהחלט 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא הייתי מעורב בתאונות 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? אין סיכוי 9+10. שותים
לא נוהגים

מסוממי

New member
רק כי זה חשוב

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן 2. אם כן, באיזו תדירות? לא גבוהה 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) כיף, מסיבה 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? לא ולא 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? אני אתן ל100+ אנשים שנהרגים כל שנה בתאונות דרכים לענות על זה 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) אותה תשובה כמו 5 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? בערך...לא נותנים לחברים שלי את האוטו ולי אין 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? אלוכוהל
במידה, צעירים
כי זאת אחלה תקופה, נהיגה
כי זה כיף אבל כשזה צעירים שותים אלכוהול ונוהגים אז
(גם כשזה לא צעירים)

זה נראה כמו שאלון מעבודה בסוציו'

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן יאמי 2. אם כן, באיזו תדירות? פעם בשבוע 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) סתם לכיף, מסיבה ודיכאון 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? לא 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? כן זה הדבר הכי מטומטם לא אחראי ומפגר שאפשר לעשות 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? לא, פשוט מי שנוהג לא שותה 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? חרא!

R e A

New member
אלכוהול../images/Emo99.gif

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן 2. אם כן, באיזו תדירות? פעם בשבועיים ככה..לא מגזים 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) מסיבה לרוב 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? נהגתי פעם או פעמיים תחת השפעת אלכוהול אבל זה היה רק בתוך היישוב והייתי די בשליטה עצמית 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? ברור 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד
8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? בד"כ מי שמביא את האוטו נוהג כל הזמן.. 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? צעירים ונהיגה ביחד זה מסוכן. אז עוד עם אלכוהול?!

דללה

New member
עונה...

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן 2. אם כן, באיזו תדירות? פעם בכמה שבועות 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) מסיבות 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? ממש ממש לא... תמיד יש מישהו שלא שותה 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? כן 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? כן 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? צריך להגביר את המודעות לסכנות..

Lost Lullaby

New member
בוקט

1. האם אתם שותים אלכוהול?
2. אם כן, באיזו תדירות? 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? כן! 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול?לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? מסוכן מאוד. 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? אנחנו לא יוצאים באוטו P: 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? אני בכללי נגד אלכוהול, כך שאפשר לנחש כבר לבד. :)

תשובות

1.חס וחלילה 5.לשתות אלכוהול שנוהגים זה אחת הסכנות הגדולות ביותר אלכוהול גורם לנהג לשתות שהוא לא מרוכז ולכן יש פסול בדבר 7.מסוכן מאוד 8.חס וחלילה

spikes1

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

1. האם אתם שותים אלכוהול? כן 2. אם כן, באיזו תדירות? פעם בשבועיים בערך 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) סתם לכיף.. או שזה במסיבה 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? ממש לא.. 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? בטח שכן! 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? למזלי לא.. 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? ממש לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? בדרך כלל כן 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? הכל מעולה כל עוד הנהג לא שיכור

1tultul1

New member
P= ממ..

1. האם אתם שותים אלכוהול? לא.. זה לא טעים לי =\ אני בטח היחידה... 2. אם כן, באיזו תדירות? אני לא.. זה רק אולי בחגים כשיש כוס יין וחייבים... אבל כמו שכתבתי- זה לא טעים =\ 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) לאא 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)? לא 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול? כן 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול? לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור? לאא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'? 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד? צעירים ונהיגה- טוב! אלכוהול- יאק! כולם ביחד- רע.. לא רצוי..

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

1. האם אתם שותים אלכוהול?כן 2. אם כן, באיזו תדירות?פעם בחודש,שבועיים ואפילו חודשיים.. 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) סתם לכייף ולעיתים מסיבה. 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)?לא. 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול?כן 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול?לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד) מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור?לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'?לא יצא לי לבלות מחוץ לעיר ולשתות. 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד?לא טוב ><

Liraz 6q

New member
טרילילי

1. האם אתם שותים אלכוהול? כה 2. אם כן, באיזו תדירות? רק שאני יוצאת 3. כשאת/ה שותה אלכוהול, מה הסיבות? (סתם לכיף? מסיבה? דיכאון?) כיף 4. האם את/ה נוהג/ת תחת השפעת אלכוהול (אם אין לך רשיון- אם היה לך רשיון, היית נוהג תחת השפעת אלכוהול)?חלילה! בחיים לא 5. האם את/ה חושב שיש פסול בלנהוג ולשתות אלכוהול?מאוד מאוד 6. האם היית פעם מעורב בתאונה שנגרמה עקב שתיית אלכוהול?לא 7. עד כמה לדעתך מסוכן לנסוע תחת השפעת אלכוהול? (בכלל לא מסוכן/מסוכן/מסוכן מאוד)מסוכן מאוד 8. האם תסכים לנסוע באוטו שנהגו שיכור?בחיים לא 9. האם כשאתם יוצאים לבלות בערבים, אתם ממנים 'נהג תורן'?כה או שנוסעים במוניות 10. לסיכום: מה אתם חושבים על אלכוהול, צעירים, ונהיגה, כשהם באים ביחד?אלכוהול זה אחלה.. צעירים זה גם אחלה.. שזה מתחבר לנהיגה זה לא כלכך אחלה..

למעלה