שאלון חפרן=]=]

hitchhiker218

New member
שאלון חפרן=]=]

מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?: נכון מעצבן?-לא נורא.. מעביר את הזמן=] <קרדיט לורום סקרים ושאלונים=]>

hitchhiker218

New member
עונה=]=] חפירות אחושיליג

מקומונת שאלונים לכל מקלדת שלום או היי?:היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא מה ענית?:לא שאלו מי זה היה?:אף אחד אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?:חסידה למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כדי שישאר תמים?חח האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן בהחלט האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן קיבינימט שמת לב שכבר עברתי?:טוב די אז מה המצב?:אחלה מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:מה המצב.. אתה צוחק מצחוק?: כן תמיד.... הרכבת פעם פאזל?:כן שיחקת בטטריס?:כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:לא! רק עלובים ניפסלים בראשון! כמה IC יש לך?:WTF??? יש לך ICQ?כןן אחלה תוכנה!?:לא.. חרא תוכנה שמת לב שזה היה ייבוש?:לא... ייבשת פעם אנשים?: כן ומישתדלת כמה שיותר! סתם.. איך?:יווו טוב דיייי אתה שותה תה?:מדי פעם עם סוכר?: לא עם סחוג... בלי סוכר?: כמה סוכר?:כמה שצריך מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: תכנסו לי לתחתונים וזהוו מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:בגן אתה יודע לצייר כלב?:לא ממש וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:כן השאלון הזה מפחיד?:אממ למען האמת, ממש... לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כן! טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:די אז מה המצב עכשיו?:פחות אחלה מהרגע שהתחלתי לענות על השאלון! חייכת עכשיו?:לא!!! ועכשיו?:גם לא! כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא מספיק יש לך יס או הוט?:הוט יש לך בריכה בבית?:כן.. ג'קוזי סאונה ומשרת ששמו מנואל אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?:טגיד לי עתא! נישארת כיתה?: לא. אבל מחבר השאלון כן! עברת באדום?:כן נהגת?:לא בן כמה אתה?: 14 וחצי אתה בן או בת?:בת נפגשת עם סלבריטי?: כן יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: חום מה מידת המכנסיים שלך?:וזה משנה כי??... שיקרת בשאלה למעלה?:----------- למה?: די יא חפרן האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: --- הייתה פעם בגן חיות?:כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא, אני יודעת.... חח סתם:p חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:לא.. מוזרים מוזרים אבלחייזרים הם לא חטפו אותך פעם?:מי ירצה לחטוף אותי? מה החפץ האחרון שגנבו לך?: עט פיילוט 0.4 שאהבתי! מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: בגלגול אחר מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:בגלגול אחר אתה מעוניין בחבר חדש?: לא יודעת אתה מאוהב?:כן מה אתה עושה היום בעזרת השם?: נחה מה עשית אתמול?:ראיתי סרט מה תעשה מחר בעזרת השם?:אנוח האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:את שניהם מאוד טיפסת פעם על גדר?:כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:נגד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:לא ברור האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:לא זה ניראה כמו נצח האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כן מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לא זה ולא זה שמעת פעם את מתי כספי?:כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן(למרבה הצער) לדעתך שרית חדד זונה?:חברה שלי מעריצה שרופה שלה אז לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:הא? האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:לא האם הרגשת פעם בודד נפשית?:כן... האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:כןןן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא.. למיץ תפוחים אין טעם של וויסקי נקודה קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן.2 זרקת זבל מחלון במכונית?:חחח רק מאוטובוס.. וגם זה משהו קטן אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:לא... אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:לא... זה עדיף. אפשר לשמוע מוזיקה בשקט אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:בלילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?:לא בנית פעם "מחנה"?כן היית בצופים?:לא היית בנוער העובד והלומד?:לא עבדת פעם?:לא מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:כן.. פעם אהבתי את השתן הזה אכלת שוקולד עם צימוקים?:כן וזה מגעיל שתית חלב עם עוגיות?:כן.. זה טעים אתה רעב?:לא ועכשיו?:לא לא בא לך שווארמה?:איכס לא אתה אוהב אמבה?:לא טעמתי אתה יודע ממה עשויה האמבה?:לא אם לא, שאגלה לך?:אם בא לך אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:לאאאא נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?:לך מפה פורץ אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כן אתה אוכל בעמידה?:לפעמים שתית אקונומיקה?:בטח.. והיה לזה טעם של וויסקי שתית קליה?:כן.. טעים אכלת אבנית?לא ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: בטח-WTF?!?!. עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:get on top-red hot chili peppers מה השיר הראשון ששמעת היום?:לא זוכרת זימזמת היום?:לא מה חלמת היום?:כלום האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:לא מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: כן איזה יום היום?:שישי מה השעה עכשיו?:חמש ורבע השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: עמית השם השני?:משה<מי זה?> והשלישי?:די למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?:דיי באיזה גיל למדת שעון?: 6 איך?:עם ספר מיוחד באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:לא זוכרת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:עמית התעייפת?:כן גאד דמאט את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?:בטח.. בפורים שעבר התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?:לא.. לטובת הכלל... חח וזה מגעיל תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא....1500 הולך.. סתם! איכס! נגעת בסם?:לא השתמשת בסם?:עדיין לא-סתם שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?:הא? הזהירו אותך לא לשים אותו?:--- הוצאת אותו?:---- ברחת פעם מכלב?: לא פחדת פעם מציפור?:כן... מעורב.. זה מגעיללל פחדת פעם מסוס?:לא.. רכב פעם על גב הוריך?: כן.. שברתי להם אותו....סתם משכת למישהו במכנסיים?:כן והם נפלו.. הורדת למישהו את המכנסיים?:כן-בטעות! התפרצת פעם בשיעור?: אם כן העליבו אותך פעם?:כן... הרבה מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: שבא לי קרמבו
השאלון ניגמר?:אני מקווה יווו איזה חפירההההה!!!!

עונה. מפגר לחלוטין.

שלום או היי?: היי. קליל כזה. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: כן. מה ענית?:לך תשאל את ההורים שלך ותגיד להם שאתה רוצה לעשות את זה... מי זה היה?:ילד מפגר מהכיתה שלי לשעבר אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: ברור שאני אספר לו על חסידות. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?:הוא ילד קטן! מה הוא צריך לדעת על זה?זוכרים את הסצנה מג'רזי גירל? האם חפרתי על הנושא מספיק?:כן. אני מרשה לך להפסיק. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן! אני מרשה לך לעבור. שמת לב שכבר עברתי?:לא! אני מרשה לך להדגיש את זה יותר בפעם הבאה. אז מה המצב?:חרא! אנחנו תחת איום של פצצה גרעינית! מה אתה חושב? מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:השאלה שלמעלה. או השאלה השנייה. אתה צוחק מצחוק?:תלוי עד כמה הוא מדבק הרכבת פעם פאזל?: את האלו של ה4 או 6 חלקים. אני לא מצליחה להתרכז יותר מזה. שיחקת בטטריס?:כן. אבל רק כשאני מתה משעמום. או זה או שאני פותרת שאלונים חופרים כמו זה. ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: מזה דייב? כמה IC יש לך?:מזה IC? יש לך ICQ?כן. אחלה תוכנה!?: זו אמורה להיות שאלה? שמת לב שזה היה ייבוש?:אני מרשה לך לא לייבש אותי יותר.(גם אני יודעת לחפור כשצריך!) ייבשת פעם אנשים?:כן... סיפרתי לחברה שלי חלום במשך 3 שעות. איזה ארוך הוא היה... איך?:כרגע סיפרתי. אתה דביל או משהו? אתה שותה תה?:לפעמים. לא כרגע. חוצמזה שאני פרסית ושותה תה בערך 10 פעמים ביום. עם סוכר?:כן. אחרת זה מגעיל. בלי סוכר?:אתה מפגר לגמרי נכון? כמה סוכר?:2.5-3 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:(היתה לך שגיאת כתיב) זה היה לפני שעתים בערך....ומה זה עניינך? מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:כשהייתי בת 5 אתה יודע לצייר כלב?:כלב צולע. וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:ממש אבל ממש לא! השאלון הזה מפחיד?:יותר מפגר ממפחיד. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כן! אני מרשה לך לעבור לשאלון יותר זורם. טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אני מרשה לך לשאול אותי פעם הבאה. אז מה המצב עכשיו?:חרא. מה את חושבת שהשתנה? שהפצצה כבר נפלה או שאחמדינמהשמו מת? חייכת עכשיו?:לא! אתה לא יודע לקרוא? ועכשיו?:גיחוך של טימטום! כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:WTF? יש לך יס או הוט?:הוט יש לך בריכה בבית?:לא! אני לא טחונה כמו אנשים אחרים. אתה גר בבינין קומות או קרקע?:בניין קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?:פעם ב כמה חודשים וגם זה שגיאת הקלדה או ששכחתי אות. נישארת כיתה?:לא! עברת באדום?:כשאני ממהרת לבי"ס ויש לנו רמזור מעצבן בדרך... נהגת?:כשהייתי בת שנה בן כמה אתה?:12 וחמישה וחצי חודשים. אתה בן או בת?:בת (אתה בן או בת? מה הטמטום?) נפגשת עם סלבריטי?:השתתפתי בסרטון של יומטוב של I love חלב. עוד יש לי את החולצה. יש לך עכבר בצבע כחול?:לא. שחור ולבן. באיזה צבע השיער שלך?:שטני כהה למרות שחושבים שהוא שחור. מה מידת המכנסיים שלך?: 16 או 14 או 12. תלוי. שיקרת בשאלה למעלה?:לא למה?:כי מה יש לי להתבייש במידה 16? האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:לא נראה לי... למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: --- הייתה פעם בגן חיות?:משום מה חשבת פעם שאתה מאומץ?:אני עד היום חושבת שאני מאומצת! אני לא הבת שלהם! חשבת פעם שאמך מכשפה?:לא... חשבתי שהבובה שלי מכשף אבל הייתי בת 5 האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: ממש לא! חטפו אותך פעם?:הלכתי לאיבוד... זה קרוב מספיק? מה החפץ האחרון שגנבו לך?:עט מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: אף פעם:] אבל אני עוד לא בת 13 אפילו. מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: באמצע כיתה ו' לחודשיים אתה מעוניין בחבר חדש?:כןןןןןןןןן אבל הבנים בכיתה החדשה שלי לא שמים עליי אתה מאוהב?:כן... מה אתה עושה היום בעזרת השם?: שמישהו יסביר את השאלה הדבילית! מה עשית אתמול?:ישנתי עד שחברה שלי העירה אותי בטענה שהיא מצאה תמונה של ג'ונתן טוגו בחצי עירום. אבל היא לא!!! מה תעשה מחר בעזרת השם?:אחלום על קרמיין גיובינזו. בעזרת השם. האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:יש לי בערך 500000 צילומים של השקיעה על המחשב... טיפסת פעם על גדר?:כן. אבל זה כי השער היה נעול! בד"כ הוא פתוח. אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:הקיר בחדר שלי לא צבוע. בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:נגד. אני מרשה לך להפסיק את השאלון אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:כי משעמם[: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:לא! אני רואה את הגלגלת בצד. האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כן! מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לא זה ולא זה אבל אנשים בכל זאת עושים את שניהם. שמעת פעם את מתי כספי?:מדבר. בפרסומת למשחת שיניים. אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן. נראה לי... לדעתך שרית חדד זונה?:לדעתי סטלה מNY זונה. נחשב? לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:WTF? האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:לא! האם הרגשת פעם בודד נפשית?:אני כל הזמן מרגישה בודדה נפשית האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:כן! יש לנו רק דיאט קוקה קולה בבית. אני צריכה סוכר האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא! קרה לך שנשברה לך ביצה?:כן. זרקת זבל מחלון במכונית?:לא. אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:ממש לא! שם כל המופרעים יושבים. אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני מרגישה פחות מקובלת נקודה. אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:בלילה. חושך ואפשר לישון. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:אני בקושי שותה שוקו. האם טיפסת פעם על עץ?:לא זוכרת בנית פעם "מחנה"?הקמתי אוהל מסכן אם זו כוונתך.. היית בצופים?:בכיתה ד'. ופרשתי כי לא היו לי חברות היית בנוער העובד והלומד?:לא עבדת פעם?:אני עובדת כל קיץ כבר שנתיים בקטיף ליצ'י. מילצרת פעם?:בהפנינג של הבית ספר שלנו. שתית פאנטה בטעם ענבים?:יש דבר כזה? אכלת שוקולד עם צימוקים?:יש דבר כזה? שתית חלב עם עוגיות?:לא אתה רעב?:קצת ועכשיו?:עברה שניה! לא בא לך שווארמה?:קצת.. אתה אוהב אמבה?:כותבים את זה עם ע'. ולא. למרות שאני רבע עיראקית. אתה יודע ממה עשויה האמבה?:זה עם ע'! אם לא, שאגלה לך?:אני מרשה לך לא לגלות לי. אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון..זו שאלה??? ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:לא!!! תעזוב אותי כבר! (ושאלת את זה כבר) נכון, כי הצצת! בפעם השלישית WTF? אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: למה מהחלון אם אפשר מהדלת? אכלת מרשמלו עם שיפודים?:לא אכלתי את השיפוד אתה אוכל בעמידה?:כשאני ממהרת שתית אקונומיקה?:בפעם הרביעית WTF??? שתית קליה?:אתה מטומטם? אכלת אבנית?:נמאס לי!!! ציחצחת היום שיניים?:אתמול... ליקקת היום את שיערך?:מה? עקץ אותך היום ייתוש?:לא שנראה לי. איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: אני לא שומעת עכשיו כלום. מה השיר הראשון ששמעת היום?:This aint a scene, Its an arns race... זה הרינגטון שלי... זימזמת היום?:את השיר שכתבתי למעלה מה חלמת היום?:אתם לא רוצים לדעת... תאמינו לי! האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לייק הל! האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:לא! מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: ב12 בערך איזה יום היום?:שישי מה השעה עכשיו?:שש וחצי בערך השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:קרמיין גיובינזו השם השני?:ג'ונתן טוגו והשלישי?:אדם רודריגז למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי נזכרתי שהיום הולדת שלו עוד יומיים

המשך

באיזה גיל למדת שעון?:6 איך?:בבי"ס באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: בגיל 3 עד 100 את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:את ג'ונתן טוגו ו/או קרמיין גיובינזו התעייפת?:כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: משהו כזה התחפשת פעם לשעשועית?:למה? התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?:תלוי בנסיבות :] תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: אני נראית לכם זונה? נגעת בסם?:לא שנראה לי השתמשת בסם?:לא שידוע לי שתית סבון כלים?:בפעם המאה אלף WTF??? שמת פקק במה?:מה? הזהירו אותך לא לשים אותו?: מה? הוצאת אותו?:מה? ברחת פעם מכלב?: כן. הוא ניסה לעשות לי דברים לא יפים עם הרגל... פחדת פעם מציפור?:לא פחדת פעם מסוס?:כן. ניסיתי להאכיל אותו וחשבתי שהוא ינשך אותי רכב פעם על גב הוריך?:כשהייתי בת 3 משכת למישהו במכנסיים?:לא שזכור לי הורדת למישהו את המכנסיים?:לא שזכור לי התפרצת פעם בשיעור?:לא נראה לי העליבו אותך פעם?:כל הזמן... מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: על החברה הזונה שלי שהעירה אותי מחלום על קרמיין גיובינזו השאלון ניגמר?:אתה שואל אותי?

FeLL67

New member
ממ

שלום או היי?: הלו ^^ שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: שאלו.? בצחוק. מה ענית?: שמזדיינים עם חסידה. מי זה היה?: ידיד אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: ילדים קטנים לא בדיוק באים אליי, חח. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי זה לא חינוכי ~~~! האם חפרתי על הנושא מספיק?: לא D: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שיהיה. שמת לב שכבר עברתי?: כנראה. אז מה המצב?: חרא. מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: הוווו יותר מדיי אתה צוחק מצחוק?: חברה אחת שלי. הרכבת פעם פאזל?: יאפ. שיחקת בטטריס?: יכול להיות.. ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: לא ^^ כמה IC יש לך?: IQ ? לא הרבה. יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: ממממש לא. שמת לב שזה היה ייבוש?: אה? *כנראה שלאXD* ייבשת פעם אנשים?: יכול להיות איך?: ככה: -,- אתה שותה תה?: ברור. ^^ עם סוכר?: תלוי איזה תה בלי סוכר?: לרוב בלי, או עם המוווווווון סוכר. כמה סוכר?: 3+ מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני שניה מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אי שם בכיתה ג אתה יודע לצייר כלב?: לא וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: אני לא יודעת לצייק עיגול דאמיט השאלון הזה מפחיד?: לא. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: לא. טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: לא. אז מה המצב עכשיו?: עוד יותר חרא. חייכת עכשיו?: לא. ועכשיו?: ממש לא. כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: בקושי 2. יש לך יס או הוט?: שומדבר. יש לך בריכה בבית?: סולדת מבריכות. אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: שונאת שגיאות כתיב. יש לי שגיאות הקלדה. נישארת כיתה?: רצו להקפיץ אותי 2 , לא, לא ממש. עברת באדום?: משתדלת שלא. נהגת?: לא. בן כמה אתה?: 15 עוד מעט. אתה בן או בת?: בת. נפגשת עם סלבריטי?: לא. יש לך עכבר בצבע כחול?: לבן. באיזה צבע השיער שלך?: שטני? חום כזה. ומין משהו שהיה פעם אדם ודהה D: מה מידת המכנסיים שלך?: לא יודעת, וגם לא מעניין, אני לובשת מה שנוח לי ומה שנראה יפה. המידה לא מעניינת . שיקרת בשאלה למעלה?: לא. למה?: ככה. אני לא בנאדם שאיכפת לו במיוחד ממראה חיצוני. האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: אנשים מפחידים חושבים שאני יותר גדולה X: , ואני מנסה לשכנע אותם שלא XD. לא. למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא שיקרתי #%@*%^*$%*^)#$ הייתה פעם בגן חיות?: לא. חשבת פעם שאתה מאומץ?: הלוואי XD חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא. האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא. חטפו אותך פעם?: לא. מה החפץ האחרון שגנבו לך?: זמן? חפרו לי בשכל לפני כשעה באייסיקיו. מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני יומיים S: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:הוווווווווווווווווווווווווווווווו, איזה 10 חודשים, איזה כיף [[: אתה מעוניין בחבר חדש?: אני נהנית מלהיות לבד. יש לי מספיק ידידים מדהימים^^ [אהמ אהמ.] אתה מאוהב?: מעולם לא הייתי. [אם נוציא את סקאלי
| מה אתה עושה היום בעזרת השם?: גוררת אנשים שיכורים הביתה ? ,חח יש איזה מסיבה ולחברים זה ליד הבית, הם בטוח יצטרכו עזרה XD מה עשית אתמול?: דיברתי בטלפון, וראיתי תיקים באפלה. וגם קראתי. מה תעשה מחר בעזרת השם?: שינה. האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: מאוד. במיוחד זריחות. טיפסת פעם על גדר?: חח כן. אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: קשקשתי עליו. ולא. בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: שיהיה .. אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: לא הייתי נגד. האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: *מקווה*. האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: סוג של >< מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: None שמעת פעם את מתי כספי?: לא. אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן. לדעתך שרית חדד זונה?: יותר גרועה מזה לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: זה תמיד תלוי בעיניי מי. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: אמא שלי זה פומבי ? האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן, אבל לא שקעתי בזה במיוחד. האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא שותה קוקה קולה. האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: טעמתי וויסקי ואני מכינה את מיץ התפוחים שלי בעצמי ככה שהוא מגעיל בכל מקרה XD קרה לך שנשברה לך ביצה?: חחחח כן יואו בגיל 7 בערך לא ידעתי איך לספר לסבתא שלי. זרקת זבל מחלון במכונית?: אני זורקת זבל מכל חלון אפשרי P: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אני יושבת באלה ההכי קרובים לדלת כזה אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: תמיד מקימים אותי משמה בכל מקרה S: ולא. אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לילהההההההה. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: אלפרו D: האם טיפסת פעם על עץ?: אוהו. בנית פעם "מחנה"? לא. היית בצופים?: לא. היית בנוער העובד והלומד?: לא. עבדת פעם?: לא. לא. מילצרת פעם?: לא. שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא. אכלת שוקולד עם צימוקים?:לא. שתית חלב עם עוגיות?: לא. אתה רעב?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ^^. ועכשיו?:לא. XD לא בא לך שווארמה?: ממש אבל ממש לא. אתה אוהב אמבה?: במבה ? לא. אתה יודע ממה עשויה האמבה?: זאת חיה XD אם לא, שאגלה לך?: לא. אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: לא! נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אין מצב אכלת מרשמלו עם שיפודים?: לא. אתה אוכל בעמידה?: כן. שתית אקונומיקה?: לא. שתית קליה?: לא. אכלת אבנית?: לא. ציחצחת היום שיניים?: כן. ליקקת היום את שיערך?: לא. עקץ אותך היום ייתוש?: מעולם לא. איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: I fight for life מה השיר הראשון ששמעת היום?: סרינדה של הכלב זימזמת היום?: לא. מה חלמת היום?: בקושי חולמת. האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא. האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לאאאאאאאא. מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: אשמח אם אלך בכלל לישון. איזה יום היום?: שישי? מה השעה עכשיו?: ה ארבע לשבע? השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: אדי. חחחח כי בדיוק כתבתילו מסר השם השני?: רעות. כי אני הולכת לפגוש אותה והשלישי?: אבי. כי אני צריכה להתקשר אליו. למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי ה2 למעלה חשובים יותר ^^ באיזה גיל למדת שעון?: אני לא יודעת עד היום XD איך?: -.- באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: 4, עד 100. את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: שון. התעייפת?: לא. את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: אני לא רוצה להתחתן. *הו, הרסתי לאמא שלי את החיים*. התחפשת פעם לשעשועית?: לא. התחפשת פעם לשוטר?: לא. תדגמן בעירום?: לא. תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא. אני לא מסוגלת לחבק בנאדם שאני לא אוהבת. נגעת בסם?: לא. השתמשת בסם?: לא. שתית סבון כלים?: לא. שמת פקק במה?: לא. הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא. הוצאת אותו?: לא. ברחת פעם מכלב?: לא. פחדת פעם מציפור?: לא. פחדת פעם מסוס?: לא. רכב פעם על גב הוריך?: לא. משכת למישהו במכנסיים?: לא. הורדת למישהו את המכנסיים?: לא. התפרצת פעם בשיעור?: מתי לא ? העליבו אותך פעם?: לא משהו רציני. מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: " אני ארביץ לו" השאלון ניגמר?: בהחלט.

למה שזה לא יכנס להודעה אחת?

אין פה הגבלה של תווים... מה ני עושה פה ב 4 בבקור? או בלילה?

אהה לא ידעתי...

אני פשוט אף פעם לא כותב כ"כ הרבה ולא הגעתי למצב שנתקלתי בזה. בכל מקרה, מה לעזאזל עשיתי בפורום ב 4 בלילה (או בבוקר?)? חחח

למעלה