?שאלון חנוכה?

gorck

New member
?שאלון חנוכה?

1. מדליקים חנוכייה בבית? 2. אם כן- אתם מדליקים אותה, או שמישהו אחר? 3. בוחרים את צבע הנרות לפני שאתם מדליקים? 4. אוהבים לביבות? 5. אוהבים סופגניות? 6. מה יותר- לביבות או סופגניות? 7. אוהבים את חנוכה? 8. מקבלים דמי חנוכה? 9. מסובבים סביבונים? 10. יודעים מה פירוש האותיות על הסביבון? 11. אם כן- מה הוא? 12. שרים שירי חנוכה? 13. איזה שיר אתם הכי אוהבים? 14. ואיזה הכי פחות? 15. עם איזה מילוי אתם אוהבים את הסופגנייה שלכם? 16. מכירים את הברכות שאומרים לפני הדלקת הנרות? 17. זוכרים אותן או שמתבלבלים? 18. גם אתם כעסתם שלא יצאנו לחופש בהדלקת נר ראשון? 19. הדבר הראשון שקופץ לכם לראש כשאומרים "חנוכה"- 20. מה התיכנונים לחג? 21. גם אתם בגן תמיד עשיתם הצגות בנושא חנוכה להורים? 22. נס פך השמן- מאמינים בזה? 23. יודעים מה פירוש השם "חנוכה"? 24. רוצים לשתף אותנו במידע זה? 25. קרה שהדלקתם באותו היום יותר מחנוכייה אחת? 26. ברכה לכל חברי הפורום, לחג: שיהיה חופש נעים וחג שמח וטעים (מאוד P= )

GirlTalk

New member
חנוכהה!../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

1. מדליקים חנוכייה בבית? כן, בערך 2. אם כן- אתם מדליקים אותה, או שמישהו אחר? מי שרוצה..אנחנו לא מאוד טקסיים ורשמיים 3. בוחרים את צבע הנרות לפני שאתם מדליקים? אם אני אז כן 4. אוהבים לביבות? כן! 5. אוהבים סופגניות?ככה ככה, בדר"כ לא אוכלת
6. מה יותר- לביבות או סופגניות?לביבות!! 7. אוהבים את חנוכה? כן, אוהבת כל חג וחופשה
8. מקבלים דמי חנוכה?לא
רק כשהייתי קטנה 9. מסובבים סביבונים?אולי אם יש ילדים קטנים 10. יודעים מה פירוש האותיות על הסביבון?אכן 11. אם כן- מה הוא? נס גדול היה פה כמובן! 12. שרים שירי חנוכה? כן, אפילו בקולות 13. איזה שיר אתם הכי אוהבים? לא שרים אותו אבל אנו נושאים לפידים- שיר אבא כזה
, ורק הוא שר אותו מידי פעם 14. ואיזה הכי פחות? לא'דעת 15. עם איזה מילוי אתם אוהבים את הסופגנייה שלכם? שוקולד אם אפשר, אבל לא אוכל בדר"כ סופגניות 16. מכירים את הברכות שאומרים לפני הדלקת הנרות? זוכרת את הסטנדרתית.. 17. זוכרים אותן או שמתבלבלים? זוכרת זוכרת 18. גם אתם כעסתם שלא יצאנו לחופש בהדלקת נר ראשון?אכן
19. הדבר הראשון שקופץ לכם לראש כשאומרים "חנוכה"-נרות,אור 20. מה התיכנונים לחג? הרבה, כל פעם הדלקה בפורום אחר, חברים שלי, חברים עם המשפחה אצלינו, משפחה וכאלה.. וחבר טוב טוב שהגיע מארה"ב ויצטרף להדלקה עם החברים,ישן פה ויום כיף בת"א איתו! ייאי, וגם לבלות, לישון, ביוטופ וכו' 21. גם אתם בגן תמיד עשיתם הצגות בנושא חנוכה להורים? בטח אפילו גם ריקוד- הייתי אחת הפרפורמריות 22. נס פך השמן- מאמינים בזה? לא משו...חציית ים סוף-זה נס! 23. יודעים מה פירוש השם "חנוכה"? 24. רוצים לשתף אותנו במידע זה? 25. קרה שהדלקתם באותו היום יותר מחנוכייה אחת? כן חושבת שכן 26. ברכה לכל חברי הפורום, לחג: שיהיה מלא אור וחום=)

gorck

New member
חנוכייף...

1. מדליקים חנוכייה בבית? תלוי באיזה בית- בקומונה לא יוצא... 2. אם כן- אתם מדליקים אותה, או שמישהו אחר? מישהו אחר 3. בוחרים את צבע הנרות לפני שאתם מדליקים? לא 4. אוהבים לביבות? כן 5. אוהבים סופגניות?רק אם הן בלי ריבה רגילה כזאת ומגעילה... 6. מה יותר- לביבות או סופגניות? לביבות 7. אוהבים את חנוכה?כן 8. מקבלים דמי חנוכה? נראה בשבת... 9. מסובבים סביבונים?לא 10. יודעים מה פירוש האותיות על הסביבון? ברור 11. אם כן- מה הוא?נס גדול היה פה, ובגולה כתבו שם 12. שרים שירי חנוכה? לא אוהב לשיר כי אני גרוע בזה.. 13. איזה שיר אתם הכי אוהבים? מי ימלל- זה שני קולות... 14. ואיזה הכי פחות? סביבון סוב סוב סוב 15. עם איזה מילוי אתם אוהבים את הסופגנייה שלכם? ריבת חלב... 16. מכירים את הברכות שאומרים לפני הדלקת הנרות? נראה לי 17. זוכרים אותן או שמתבלבלים? מקווה שזוכר 18. גם אתם כעסתם שלא יצאנו לחופש בהדלקת נר ראשון? לא, אני לא לומד... 19. הדבר הראשון שקופץ לכם לראש כשאומרים "חנוכה"- דרום (ככה זה בצופים... ) 20. מה התיכנונים לחג? צופיכייף בבקרים מועדונוער בלילות ובצהריים להשלים שעות שינה משיחות ארוכות לתוך הלילה... 21. גם אתם בגן תמיד עשיתם הצגות בנושא חנוכה להורים? לא, הם עשו לנו... 22. נס פך השמן- מאמינים בזה? כן 23. יודעים מה פירוש השם "חנוכה"? חנו- חנוכ את בית המקדש מחדש כה- כ"ה בכסלו 24. רוצים לשתף אותנו במידע זה? שיתפתי מראש 25. קרה שהדלקתם באותו היום יותר מחנוכייה אחת? כן 26. ברכה לכל חברי הפורום, לחג: שיהיה חג חמים ונעים...

dragonit12

New member
בוקרר../images/Emo9.gif

1. מדליקים חנוכייה בבית? יאפ
2.אם כן- אתם מדליקים אותה, או שמישהו אחר? פעם פעם.. 3. בוחרים את צבע הנרות לפני שאתם מדליקים? אממ...בעיקרון אנחנו עם שמן,אבל יצא שאנחנו עם נרות השנה
והכל בגלל שלא מצאנו את הקנים
4. אוהבים לביבות? לא 5. אוהבים סופגניות? יאק! 6. מה יותר- לביבות או סופגניות? פיכס! 7. אוהבים את חנוכה? טיפלה.. 8. מקבלים דמי חנוכה? לא ממש... 9. מסובבים סביבונים? זה כייף
10. יודעים מה פירוש האותיות על הסביבון? נס גדול היה פה..! 11. אם כן- מה הוא? ^^ 12. שרים שירי חנוכה? נשיר היום בהדרכה! 13. איזה שיר אתם הכי אוהבים? לא יודעת... 14. ואיזה הכי פחות? לא יודעת... 15. עם איזה מילוי אתם אוהבים את הסופגנייה שלכם? אני לא אוהבת סופגניה! 16. מכירים את הברכות שאומרים לפני הדלקת הנרות? יאפ 17. זוכרים אותן או שמתבלבלים? זוכרים 18. גם אתם כעסתם שלא יצאנו לחופש בהדלקת נר ראשון? אפשר לומר.. 19. הדבר הראשון שקופץ לכם לראש כשאומרים "חנוכה"- סופגניות זה לא טעים! 20. מה התיכנונים לחג? אממ..טיול{שהיה כבר..}להיות אחי בביח{שהיה ככבר}מסכן,הוא לא מרגיש טוב בכלל
עזריאלי,הדרכה,וצבא>< 21. גם אתם בגן תמיד עשיתם הצגות בנושא חנוכה להורים? לא שזכור לי
22. נס פך השמן- מאמינים בזה? יאפ! 23. יודעים מה פירוש השם "חנוכה"? חנו בכ"ה 24. רוצים לשתף אותנו במידע זה? כבר שיתפתי
25. קרה שהדלקתם באותו היום יותר מחנוכייה אחת? ברור! 26. ברכה לכל חברי הפורום, לחג: חג אורים שמח!!! שנזכה לראות רק אור !

למעלה