שאלון חנוכה

שאלון חנוכה../images/Emo9.gif

בהההצלחחחה
ושימחית אני לא שוכחת שלא הצלחת לייאש אותך חחח
אוהבים את חנוכה? למה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? אוהבים סופגניות? ולביבות? מה אוהבים יותר? איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? משחקים בסביבונים? שחקתם בעבר? אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? איזה חנוכייה יש לכם בבית? האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? אוהבים שירים של חנוכה? איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? איזה ריבה אתם הכי אוהבים? אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם? אם כן איזה? אתם הולכים לפסטיגל? הייתם בו פעם? איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד? עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה? הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה? יש תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן , מהן?

עונה../images/Emo3.gif

אוהבים את חנוכה?כהה למה?עמה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?סופגניות חח אוהבים סופגניות?נממ ^^^^ ולביבות? לאאאאאא מה אוהבים יותר? סופגניות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?ריבה כלשהי משחקים בסביבונים?לאא עברר חח שחקתם בעבר? כהה אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?כןן כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? כל השנה כי צריך גם נרות לא קשור לחנוכה קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?חס וחלילה טפו טפו איזה חנוכייה יש לכם בבית?רגילה האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?חחח מה לעשות מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?אבא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כהה מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?מתנה? קיבלתי דמי כיס! אם כן איזה? - אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?אבל תלוי אני אוהבת להמיס עם התנור חח[תנור חימום] אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?לא איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?לא קרה חח איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? נממ יש.. איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?בבית אוהבים שירים של חנוכה?לא איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?- איזה ריבה אתם הכי אוהבים?חלבבבבבבבבבבב יאממממ
אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם?לא דיי עבר הגיל אם כן איזה?- אתם הולכים לפסטיגל?לא אין לי מה לעשות שם!! הייתם בו פעם?פעמיים איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד?לא זכור כ"כ עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה?לא חח הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה?לא יש תוכניות מיוחדות לחופש? לא אם כן , מהן? נחיה ונראה

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

אוהבים את חנוכה?כןן!! למה?חופש שבוע מהלימודים המתישים האלה..וסופגניותת!! מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?סופגניות!! אוהבים סופגניות?כןן!! ולביבות? אממ..גם.. מה אוהבים יותר?
איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?ריקהה בליי כלום!! משחקים בסביבונים?חח כן..יש לי בני דודים קטנים אז..אני חייבת.. שחקתם בעבר? ברור!! אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?ברור!! כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? חצי שעה... קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?חס וחלילה בלי עין הרע!! איזה חנוכייה יש לכם בבית?רגילה האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?ברורר!! מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?אבא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?אופניים אם כן איזה? מה?? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?לא..בעעעע אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?כן!! איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?אמממ איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם?הרבהה איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?בבית..והנר השני אצל סבתא וסבא אוהבים שירים של חנוכה?כןן איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?נר לי וחנוכה חנוכה חג יפה כל כך איזה ריבה אתם הכי אוהבים?לא אוהבת!! אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם?השנה לא..עד שנה שעברה כן.. אם כן איזה?.. אתם הולכים לפסטיגל?השנה לא..=// הייתם בו פעם?ברור..מגיל 4 הייתי הולכת כל שנה עד השנה.. איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד?לפני שנתיים.. עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה?פ-חחח לא!! הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה?לא..אבל מחר כן.. יש תוכניות מיוחדות לחופש? מסיבה..עבודות לבצפר,מבחנים,עבודות ומבחנים.. אם כן , מהן? ?.....

ני ני ני P: ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

אוהבים את חנוכה? כןן
למה? סופגניות וזה
מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? את החופש
אוהבים סופגניות? כן ! חחח
ולביבות? יאפפ :] מה אוהבים יותר?
איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? עם ריבת חלב
משחקים בסביבונים? לא חח שחקתם בעבר? ניראלי
אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? כן
כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? שעה וחצי ניראלי.. קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? כן !! ניכוותי מהם בגלל אח מפגר
איזה חנוכייה יש לכם בבית? מכסף,בצורת חנוכה
האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? בטח חחח מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אבא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן 170 שקל,תקנאו :p מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? רק כססף :] אם כן איזה? - אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? ברור חח אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? כןן חחחח עשיתי פסל עם בדודה שליי P: איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? בנתיים שומדבר .. חח איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? מממ שאני אזכה בלוטו P: איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית עם המשפחה אוהבים שירים של חנוכה? כןן חח איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? חנוכה חנוכה חג יפה כ"כ
איזה ריבה אתם הכי אוהבים? ריבת חלב
אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם? ממ לא בנתיים אם כן איזה? - אתם הולכים לפסטיגל? לא הייתם בו פעם? ברור חח איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד? של שנה שעברה :] החג שבדודה שלי הייתה בחודש תשיעי :] עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה? לא ממש חח הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה? לא הייתי יש תוכניות מיוחדות לחופש? כן
, אם כן , מהן? הןן - מפגש פורום,חרישת ת"א,קניון עם חברות :] קראת ?

שירוש7

New member
אני ../images/Emo163.gif

אוהבים את חנוכה?כן! למה?כי יש חופש וגם
מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?
אוהבים סופגניות?כן ולביבות? לא מה אוהבים יותר?
איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?בלי ריבה משחקים בסביבונים?כן אם אח שלי הקטן ובני דודים שלי חחח שחקתם בעבר? כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?כן כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? עד שכבר הם נגמרים קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?לא איזה חנוכייה יש לכם בבית?חנוכייה רגילה האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?כן מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?אבא [מברך] ואנחנו גם מדליקים קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?לא זוכרת אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?כןן איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?לא יודעת איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? לפגוש את הראל אוף אף פעם לא פגשתי אותו איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? באו אלינו אוהבים שירים של חנוכה?לא משו איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? איזה ריבה אתם הכי אוהבים?לא אוהבת אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם?כן אבל השנה לא אם כן איזה? אתם הולכים לפסטיגל? הייתם בו פעם? איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד?נר לי נר לי נר לי דקיק...... עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה?לא הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה?אממ אצל אח שלי בגן יש תוכניות מיוחדות לחופש? לא אם כן , מהן?

עונה!../images/Emo138.gif אוהבים את חנוכה?../images/Emo70.gif ברור למה?../images/Emo70.gif כי יש חופש ואין כל מיני כללים ומצוות מעיקות חוץ מהדלקת נרות מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?../images/Emo70.gif את החנוכיות אוהבים סופגניות?../images/Emo70.gif כן אבל אסבור לי לאכול ולביבות? ../images/Emo70.gif מאוד מה אוהבים יותר? ../images/Emo70.gif סופגניות, אבל כמו שאמרתי, אני לא אוכלת איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?../images/Emo70.gif לא חשוב משחקים בסביבונים?../images/Emo70.gif לא בקטע כבר שחקתם בעבר? ../images/Emo70.gif כן עם האחים אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?../images/Emo70.gif ברור!!!! כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? ../images/Emo70.gif של האחים שלי חצי שעה- שלי שעה וחצי קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?../images/Emo70.gif הממ בשבת כמעט נשרף לנו השולחן ואסור לכבות אייאיאיאיי איזה חנוכייה יש לכם בבית?../images/Emo70.gif כל הסוגים שתירצו יש לנו חנוכי הלכל בן משפחה [8] האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?../images/Emo70.gif מי לא עשה?!? מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?../images/Emo70.gif כולם! קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? ../images/Emo70.gif לא מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?../images/Emo70.gif גרביים ../images/Emo6.gif אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?../images/Emo70.gif לא תמיד אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?|1| רק ללעוס אותם איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?../images/Emo70.gif ניסים? זה קורה בפסח ../images/Emo6.gif איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? ../images/Emo70.gif אני אשמור ואתו לעצמי איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?../images/Emo70.gif בבית. אוהבים שירים של חנוכה?../images/Emo70.gif לא! איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?../images/Emo70.gif את ה"סובב סובב סובב הסביבון..." איזה ריבה אתם הכי אוהבים?../images/Emo70.gif תות אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם?../images/Emo70.gif לא אם כן איזה?../images/Emo70.gif לא אתם הולכים לפסטיגל?../images/Emo70.gif לא הייתם בו פעם?../images/Emo70.gif לא ולא רוצה להיוץ איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד?../images/Emo70.gif של שנה שעברה. היה מסיבת חנוכה נוראית של המשפחה עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה?../images/Emo70.gif לא! הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה?../images/Emo70.gif לא לאלא לא יש תוכניות מיוחדות לחופש? ../images/Emo70.gif אני רוצה לעשות את קו 99 בירושלים סה נישמע מגניב אם כן , מהן?

עכשיו עניתי בפורום של הגיים בויז :\

+
אני מעתיקה.. שם זה יותר מושקע.. כי עשיתי כמה פרצופים והדגשתי ת'שאלות
אוהבים את חנוכה? כן :] למה?כי יש חופשש P: מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? נממ ת'חופשש.. אוהבים סופגניות? בערךך ולביבות? נממ גם מה אוהבים יותר?סופגניות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? עם מלאמלאמלא סווכר משחקים בסביבונים?חחח לעע גדלנוו שחקתם בעבר? ברוור אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? באארור כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? ל'דעתת.. קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? לא חס וחלילה P: איזה חנוכייה יש לכם בבית?מאאגניה חח XD האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? כןן נראלי שכן.. זכור לי מש'ו מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אבא שליי :] קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? לא מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? לא זוכרת.. ל'דעת.. אם כן איזה? --- אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? חיחי כעע אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? לקמט אוותם איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? ל'דעת.. לא קרה.. אולי אבל לא זכור. אני מקווה שהשנה בע"V יקררה איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? סוד כמוס לפרה [ספיר XD] ולסוס איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית אוהבים שירים של חנוכה? בערך.. :\ איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? חנוכה חנוכה חג יפה כ"כ חח זה השיר הראשון שעלה לי בראש P: איזה ריבה אתם הכי אוהבים? ל אוהבת בעע :\\ אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם? נממ ל'דעת.. אולי בע"ה :] אם כן איזה? אוליי לא מגלה.. קודם שאני יילך :p אתם הולכים לפסטיגל? לא הייתם בו פעם?כןן נראלי שהייתי קטננה איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד? לא זוכרת עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה?לאאאא הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה? לא הייתי, ל'דעת איפה ולא היה וטוב שלא היה :] יש תוכניות מיוחדות לחופש? כןן :]] בע"ה אם כן , מהן? לא מגלהה

עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אוהבים את חנוכה? בטח למה? חופש מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? להדליק ת'נרות ולאכול לביבות אוהבים סופגניות? לללללא ולביבות? כההה מה אוהבים יותר? לביבות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? לא אוהבת חח משחקים בסביבונים? כן שחקתם בעבר? כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? ברור... כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? שעתיים שלוש קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? לא.. איזה חנוכייה יש לכם בבית? גדולה יפה.. האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? חח כן מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אבא שלי קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? אממ אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? חח ככןן אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? לא... איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית עם המשפוחה אוהבים שירים של חנוכה? כן.. איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? חנוכייה לי יש.. איזה ריבה אתם הכי אוהבים? לא אוהבת אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם? כן.. אם כן איזה? פסטיגל אתם הולכים לפסטיגל? חח כן הייתם בו פעם? הופעתי? לא... איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד? אממ עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה? חח כן.. הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה? לא יש תוכניות מיוחדות לחופש? כן אם כן , מהן? שיעורים,סרטים,הופעות...

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

אוהבים את חנוכה?כן למה?חופש מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?חופש אוהבים סופגניות?מאוד ולביבות? גם מה אוהבים יותר?סופגניות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?עם ריבת חלב משחקים בסביבונים?לא שחקתם בעבר? כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?כן כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? לאדעת קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?לא איזה חנוכייה יש לכם בבית?יפה האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?חחחחחחחח כן מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?אבא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?? אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?לא אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?לא איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?
איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם?הראל איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?בבית אוהבים שירים של חנוכה?נחמדים איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?סביבון סוב סוב סוב..... איזה ריבה אתם הכי אוהבים?חלב אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם?פסטיגל אם כן איזה?פסטיגל אתם הולכים לפסטיגל?כן הייתם בו פעם?כן איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד?
עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה?לא הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה?
יש תוכניות מיוחדות לחופש? כן אם כן , מהן? אינלי כוח לפרט...........

simhit

New member
../images/Emo10.gif אכן...לא הצלחתי =\ ../images/Emo214.gif

אבל אל תדאגי, שיגיע תורי [מתישהו
] גמאת לא תצליחי לייאש אותי!! מבטיחה לך
ועכשיווווווו לענות:
אוהבים את חנוכה? בארור למה? נאמ...חופש, הופעות, סופגניות וכו' וכו' מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? לאדעת הכול אוהבים סופגניות? כן ולביבות? כן מה אוהבים יותר? אממ...תלוי =\ איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? ריבה רגילה משחקים בסביבונים? לא שחקתם בעבר? כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? בארור כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? אמממ.......אני לא ממש בודקת את זה חח קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? חס וחסידה =] איזה חנוכייה יש לכם בבית? חנוכייה כזאת...חנוכית!! האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? בטח
מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אבא, אחי הקטן... קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? דמי כיס מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? לא זוכרת =\ אם כן איזה? - - - אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? חעחע כןןן
אתמול אכלתי למעשה :] אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? אממ...אני סתם מקפלת את זה לכדור =\ איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? לא קרה ולא נראלי שיקרה, לא קורים לי ניסים אף פעם =\ איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? לפגוש סופסוף את הראל איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית שלי עם דודים אוהבים שירים של חנוכה? חלקם איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? באנו חושך לגרש
איזה ריבה אתם הכי אוהבים? ריבה כזאת מהסופגניה ריבה! חח האדומה =] אתם הולכים להצגות חנוכה כל שהם? אממ כן כול שנה אני הולכת... אם כן איזה? הלכתי אתמול ל"שקטק" זה לא הצגה אבל זה היה מדהיםם ממש, ולאדעת לאן עוד אני יראה אתם הולכים לפסטיגל? כןן הייתם בו פעם? פעם!?! מ-1998 לא הייתה שנה שפיספסתי פסטיגל!! איזה חנוכה אתם זוכרים במיוחד? של שנה שעברה =] עושים ספורט אחריי החג להוריד את כל הקלוריות שנצברו אם אתם אולכים מאכלי חנוכה? חח לאא! הייתם במסיבת חנוכה כלשהי? איפה? איך היה? לא.. יש תוכניות מיוחדות לחופש? "מיוחדות" אם כן , מהן? לישון, להנות, ללכת לדודים שלי, להופעות, וזהו...

למעלה